Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Valaki tudna ebben segíteni?
haver megvette a gyárit... leszedtem róla a videót, és az angol 5.1 hangot, feliratokat.... és hozzápakoltam a magyar szinkront, és sirály lett 😊 még forced magyar és angolt is csináltam hozzá.
Bah..
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Errõl még nem lehet tudni semmit?
Star.Wars.A.New.Hope.1977.PAL.HUN.DVDR-SCP
magyar cím: Star Wars - Egy új remény
hang: magyar--DS 2.0, angol--DD 5.1
felirat: magyar, angol
menü: van
extrák: nincs
DVD warez oldal, szal csak DVD-ket lehet letölteni. Elképzelhetõ, h a régi változatnak a dvd kiadása?
Mit javasoltok? Köszi
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Annak ideén ezt nem tudom ki alkotta de George ugye , minden elismerésem neki, még ehhez foghatót nem lááttam!!!!
Ja és ott van azis hogy akármeikr rész akár a trilógián kívül is ha megnézzük még a 1000 "ték"(😄) kor is fedezhetünk fel kapcsolatokat egymásból következõ dolgokat , titokratosságot,, hogy a Film megnézése után még sokadik alkalomra is egy ojan Katharsis lép fel aki megnézi hogy mindíg ujabb késztetést érez az ujra megnézésre
(Akit meg nem köt le, és csak a damilon lógó maketteket látja az ne alkosson véleményt)
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Ugyanugy minthogy a shaolin szerzetesek se tamadnak le mindenkit, mivel csak vedekezesre hasznalhatjak a tudasukat. A jedi tarsadalom is ilyen.

The Matrix has you...
The Matrix has you...
Elkezdtünk beszélgetni errõl, mert Õ is nagy SW-fan és nem tudtunk dönteni, erre mondtam ,hogy dobjuk fel itt is. Fel is lendült a topic forgalma😊)
Azt hozzá se kell tennem, hogy csak filmrõl beszélünk, hiszen a játékokban eleve vannak félreérthetõ dolgok. Most nem akarok példákat sorolni, de vannak. Na meg aki olvasott regényt ill. képregényt azok alapján is mást állíthat, tehát ezt is hozzávehetjük, de a játék kizárva!!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Padavan=Tanítvání Lovag=álltalános futkározó fénykardos Mester=akinek van egy tanítványa Ja Vader Tudott Folytogatni fénykarloret bevettni
lökés húzás!! Meg szerintem a tárgyakat csak akarattal irányította nem kellet kézmozdulatokat csinállnia
De Vader lovag volt A Szith Fekete lovagja ezt mondták rá.
The Matrix has you...