2671
-
Köszi az infót. -
Ahogy azt a tegnapelőtti sztrímben is említették, a jövő hét keddi peccsben lesz javítva. -
eta32 #2507 Megnyugtatlak az "AVIATOR" max verzió, összes plusz ehhez tartozó gépe a helik,stb is használhatatlan,vagy olyan bugos hogy na.....
Egyenlőre a játék sem sok mindenre való.....
Kell neki pár hónap....talán köv karácsonyra eléri a 2020 szintjét használhatóságban...is XD.
Gyenge korai hozzá férésű ez még így 3 hét távlatából....
De persze lehet örülni legalább elindul betölt a játék ,az hogy odabent mekkora a katyvasz azt még talán a készítők tudatáig sem jutott el ... -
Csodás hogy tele van a karrier olyan küldikkel amihez Pilatus PC-24-et ad. Csak épp az a repülő semmire sem jó. -
moho79 #2505 Megerősítem, kb. egy hete fedeztem fel és tök jó. Nem mellesleg ingyenes. -
bunny #2504 Ezt csak úgy itthagyom, tényleg jól mondja a srác, érthetetlen, hogy nem promózzák sz*rrá, mert láthatóan tökjó és ingyenes cucc. Kár, hogy 2020-szal nem működik.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.12.05. 09:04:30 -
Mindkettő alap MSFS2024 - a felsőn a "Trees" opció "ULTRA", az alsón "LOW" -
militavia #2502 A felső az új FS? Vagy valami MOD? Elképesztő, open world játékokban nincs ilyen szép fa. -
Igéretemhez híven megnéztem. Nálam a "Trees" szintjének változtatása kb. 16%-ot jelent. LOW:97, ULTRA:83 fps. Nem tudom, hogyan mérték azt a 80%-ot...
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.11.29. 19:32:41 -
A fákon csodálkozom, főleg hogy a 2020-asban elenyésző volt a befolyásolása MSFS FPS Semmi nem indokolja - majd este megnézem azért. -
Korántsem... A PMDG arzenálból pl. csak a DC-6 -os, a többi még csak meg sem jelenik. Volt olyan is (már nem tudom, melyik), ahol ki lehetett választani, de mikor betöltődött, sem belső, sem külső nézete nem volt! (Az igazi panorámás fülke! :-)) -
moho79 #2498 Nektek minden 2020-as gépetek átjött 2024-be? -
moho79 #2497 és a video (ezt is érdemes megnézni)
https://www.youtube.com/watch?v=NOPUpKU8i9s&ab_channel=DwindlingFPS
-
bunny #2496 fs fb csoportba rakták be, elyik grafikai beállítás mennyire befolyásolja az fps-t.
-
chris0000 #2495 thx az infokat, erre voltam kiváncsi. neki kezdek vmikor, kiváncsi vok.. thx. üdv. -
Én már próbáltam ezeket is, semmi sem segít. Az összes default Asobo gép halk belül, a 2020-as addonok jók. -
Próbáld ki, hogy a "Volume Levels" beállításnál a Master Volume-ot és a Cockpit-et 100%-on hagyod, az összes többit pedig lejjebb veszed. -
moho79 #2492 "ami nem tetszik hogy a motorhangokat alig hallani a fülkében" ez nekem is feltűnt, halk minden gép -
moho79 #2491 Lehet. De természetesen előtte egy fejlődési "fát" kell végigjárni.(és esetleg más küldik teljesítésével pénzt gyűjteni a szükséges licensz megszerzéséért) -
chris0000 #2490 hi. most akarom kipróbálni a játékot, és arra lennék kiváncsi, h külön lehet választani küldetéseket, mint pl. a helikopteres mentések, vagy bármilyen helikopteres feladatot? korábban nagyon tetszett a Take on helicopters, de a mai színvonalon már biztos sokkal izgalmasabb.. thx. üdv. -
militavia #2489 Akkor már értem a kezdeti crash-t. Ha GP-ben elérhető, akkor kb. mindenki is ki akarta próbálni, hogy körberepülja a házát...
Ha majd lecseng, akkor működik rendesen.
Én csak pont a karrier mód miatt repülnék vele, mert hogy van cél, mentéstől kezdve minden, így érdekes. Soha nem értettem, hogy miért nem ez a by default fejlesztési cél.... -
Nálam üvölt az engine, vagy be kell kapcsolnom a fejhallgató szimulációt vagy le kell vennem 30%-ra a hangot. -
Vegyél egy havi gamepasst és ki tudod próbálni.
A carrier módot nem próbáltam, annyira nem érdekel ez a része, a többivel nagyjából elégedett vagyok, illetve látom a különbséget a 2020-hoz képest. Vr-ban sokkal jobban fut viszont a grafika sokszor rondább. Az autogen tájak szebbek, a photogrammetry pedig kb uaz mint a régiben (pl. BP).
Talán nem a legjobb a repmodell a játékban, de gondolj bele, egy Cessna-nál mit kellene mutatni/érezni, illetve mit egy Boeingnél? Szerintem nagyon jól kijönnek a különbségek az egyes gépeknél, egy ilyen szimnél nem az a lényeg hogy mennyi idő alatt pörög fel a hajtómű vagy hogy pontosan le van-e modellezve a forduló szögsebesség, hanem hogy a rendszerek hogy vannak lemodellezve, le tudsz -e repülni egy útvonalat úgy mint a valóságban, milyen az ATC, stb.
Vannak kutyaütő fejlesztők aki nagyon rossz minőségű addonokat csinálnak és valóban nem ér egy forintot sem a munkájuk, de a többség szerintem színvonalas munkát végez.
Amin meglepődtem hogy az alap Asobo gépek sokkal színvonalasabbak mint a 2020-ban, ami nem tetszik hogy a motorhangokat alig hallani a fülkében, mintha süketszobában ülnél és ez kb az összes gépre igaz. -
eta32 #2486 Így szokott ez lenni...
Videók alapján megmondják merre is az arra.....XD...-) -
bocs ha félreértetted, de gondoltam más is tájékozodik mielött beszerezne valamit és elkölti a pénzét.
Nekem az eddigi videokbol, beszámolokbol és dev leirásokbol ezek jöttek le.
Azért irtam be , mert hátha meg tudjátok cáfolni vagy megerősiteni ezeket amiket én összeirtam és talán igy egy jobb átfogóbb képet kapok rola.
-
"Még nem szereztem be a játékot "
de azért ex cathedra véleményt mondasz róla... Nem semmi! :-)
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.11.27. 16:11:34 -
erről a karrier modrol mi a véleméyn? ez szerint eléggé fura .
Más videoknál is láttam, hogy nem egésszen azt kapták az emberek amire számitottak. Az elözetes videokban voltak csörlözös videók, a kész játékban már nincs benne stb.
Egyébként számomra a FS mindig inkább az árkád játékhoz tartozott mint szimulátorhoz. Hiába a aerodinamikát bemutató fejlesztöi videok meg a szépen megcsinált videok, a kész terméken mégis ugy rzem, hogy semmi köze sincs a fizikának az aerodinamikának a gépek mozgásához. nincsenek a gépeknek súlyuk, lendületük és nem érzödnek a különbözö gépek eltérő karakterisztikája. Még nem szereztem be a játékot csak az eddigi videok alapján ezeket a megfigyeléseket szereztem.
Aki komolyan játszik vele az azért repül ugy mint egy igazi, mert betartja azokat a limiteket ami az igazira jellemző és nem azért mert a leprogramozott FM állitana korlátot neki.
Az meg megint számomra nem tetsző dolog, hogy semmi vizualitás nincs a fizikára, sérülésre. Tudom, hogy irták, hogy nem akarnak fegyvereket rombolhatoságot az FS-ben. de azért egy futótörés, egy fával való ütközésnek azért illene benne lenni. és nem letudni annyival, hogy crash fekete kijelzövel. Valami interakció a környezettel azért igy 2024 táján beleférne föleg ha hosszabb távra terveznek.
Elsösorban nagygépes repülésre van a játék gondolom, de a kisebb gépek és helikopterek kidolgozottsága nem mindig hozza a szintet a katonai gépek meg föleg. megértem, hogy nem lehet és nem is akarják implementálni a katonai gépeknél a teljes avionikai rendszert, arra vannak más szimulátorok, de azért ha már veszik a fáradságot és beleteszik mondjuk az F18-ast akkor az alapvetö műszerek és kapcsolók úgy és ott működjenek és úgy nézzenek ki ahogy az eredetiben. ÉS nem egy airliner MFD képe köszönjön vissza az F-18-asnál vagy más katonai gépnél se.
A tájjal kapcsolatban sok kivetnivalót nem találok, hiszen elég jól hozza a valós látványt, de a gépek külsö és belső kidolgozottsáa már igen, az F18-as például eléggé gyenge, nem érezni rajta, hogy pontos lenne a modell alakja és a texturák is gyengék. Pedig ha más gépeknél meg tudták csinálni, hogy minden csavar részletesen le legyen modellezve akkor itt miért nem ?
A fizika hiánya a gépek földi mozgásánál is érezhetö, pattognak a gépek mintha papirbol lennének és a levegőben is mint egy árkád játéknál bármilyen manövert meg lehet velük tenni mindenféle büntetés nélkül , mármint hogy átesne sérülne a gép vagy csak egyszerüen nem reagálna úgy a kormányra ahogy szeretnénk, mert az aerodinamika a magasság sebesség nem engedi. -
-
-
perko #2480 Carrier.
Légi utántöltés is van.
Kormányok, pedálok rengeteg van. Nagyjábol a budget dönti el. Nézz szét az interneten, mert az olcsótól a méregdrágáig van minden. -
perko #2479 -
Van training a játékban, repülés, navigáció, rossz látási viszonyok közt műszeres repülés, minden amit akarsz :D -
Szia!
1 - https://www.flightsimulator.com/aircraft-manuals/
2 - Részemről Saitek X52 Professional - de kezdésnek bármilyen HOTAS jó!
3 - Röviden? Van. (Felszállni is! :-)
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.11.25. 19:59:56 -
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, szeretem a repülőgép szimulátorokat, bár igaz hogy eddig inkább arcade jellegű játékokat játszottam.
1. A játéknak van értelmes tutorial ja? Ami kezdőnek is használható?
2. Milyen botkormányt használtok ,illetve milyet ajánlotok hozzá?(karácsonyra tervbe van véve egy HOTAS one.)
3. Van lehetőség repülővel, hordozóra leszállni?(Azért az király lenne mivel úgy tudom ez azért elég realisztikus szimulátor)
Jó tudom ,hogy előszőr járni kéne megtanulni mielőtt futni akarok,de izgat a dolog.:)
-
Nincs mit - remélem nálad is megoldódik! -
Köszi, megnézem. -
Nálam egyértelműen az FSLTL fagyasztotta ki, volt, hogy már felszállás előtt. (Sajnos az Air Manager és a MobiFlight pedig nem működik vele - de ez legyen a legnagyobb probléma! :-)) A Realtek kikapcsolását pedig már a 2020-asban is meg kellett lépnem.
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.11.25. 07:49:51 -
Először nálam is szanaszét fagyott és az a gyanúm, hogy más appekkel nem működik együtt. Egy másik fórumon ajánlották, hogy a windows sound outputoknál le kell tiltani a Realtek drivert (don't allow gomb), meg eleve csak azt az egyet hagyd bekapcsolva amit használsz. Azóta nem fagyott ki. De másoknak az Asus, Realtek, Razer, MSI afterburner és mindenféle gyártói eyecandy programok driverei okozták. Tegnap egy tucatnyi bejegyzést olvastam, miszerint ezek eltávolitása szintén megoldotta. -
moho79 #2471 Azt nem tudjátok esetleg, hogy minden küldit csak instruktorral lehet repülni? Értem ez alatt, hogy folyton kommentálják mit kell csinálnom. -
Kurva nénikéjét, most fagyott tőle sz@rrá a gép, és már nem először csinálja. Múltkor mission végén mielőtt leállítottam volna a motort, most meg egy 2 órás Ferry mission vége felé, a reptér előtt 20 mérfölddel.