Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ne verje a gyereket az, aki nem eteti!"
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Érzésre kb. ugyanúgy fut de nekem régi procim van, most építek épp új gépet.
Nagyon bízom benne hogy jó lesz ez, de egy ilyen komplex játék esetében adni kell időt hogy kikalapálják. Nekem az lett volna furcsa ha minden flottul működik elsőre.
GOOBY, pls
Részemről már jó előre látható volt ez, nem is aggódtam túlságosan miatta. Azután ha hozzáveszem az addonok kérdését akkor pláne. A 2020-al jelenleg sincs az az addon készlet megoldva ami anno a P3D-nél. Már jó előre átgondoltam, hogy a 24-es verzió mennyi pluszt ad hozzá a 20-ashoz. Jelenleg ez a mutató mínuszban van, így teljesen irreális a csere. És az egészhez hozzájön a cockpit. Át kellene portolni a komplett cockpitet, de jelenleg még nem tudjuk hogyan. Magyarán lenne egy új alkalmazásom, de nem tudnám használni. Eleve esélytelen. Árkádolás pedig egyáltalán nem érdekel. Egyelőre számomra nem az a kérdés, hogy mikortól tudom használni hanem az, hogy a 2020-ashoz meddig lesz támogatás.
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.11.21. 16:58:24
Így is lehet...
Én sem veszek teljes áron már jó ideje semmit,ezt is ahogy lentebb írtam akciósan....
Amikor meg majd jó lesz akkor tolom addig ott a 2020 ....
Lehet placebo ,de tegnap elindítottam a 2020-at ,szerintem eddig soha nem futott ilyen simán és szépen mint most.
Külsőre nekem már az is megfelelne de ha már itt ez az újabb verzió akkor ha rendbe rakják átnyergelek ide....
Forever>***eta32***
Ezt is "Aviatort"akcióban vettem az 59E-ért 34%-al olcsóbban....
A starlker2 érdekel, de még arra sem méltatom hogy most gamepassban kipróbáljam ,nyűgből elég a 2024 is XD...
Forever>***eta32***
Gondolom te sem vettél 1 addont sem a 2020-ban,mert én nem,nekem ott jó volt a standart is.
Itt megvettem a fullost mert azok a gépek is érdekeltek amik benne vannak...így összességében jobban jöttem ki mint darabonként....persze kinek mi éri meg...
Forever>***eta32***
Bugos, korai hozzáférés? Igen, minden játék az 0day. MINDEGYIK. Én azt tartom egy átlag játék akkor van normál állapotba, ha a game of the year verziót megkapja. Vagy akkor se. Szinte semmi játékot nem vettem meg teljes áron, majd ha eltelt legalább fél év és beakciózzák addigra talán már játszható is lesz. Addig meg tesztelgessék, fejlesztgessék. Lásd Cyberpunk,egy év után egész játszható lett, ellentétben a megjelenéssel amibe majd belerokkant a kiadó.
És milyen 200 euró? Vedd meg a standardot vagy gamepass, én akkor se fogok 80ezret fizetni érte ha majd megveszem. Több tucat repülőeszköz van az alap kiadásba basszus a hőlégballontól a vadászgépig, nehogy már csak a maxos verziót lehessen megvenni.
Szóval akik most lemínuszolják a játékot pl. a steamen és panaszkodnak csak és kizárólag maguknak köszönhetik, házhoz mentek a pofonért. Ahogy az ismert netes kép mondja, "nem a dugóban állsz, te magad vagy a dugó". Meg hát manapság sajnos divat a fikázás.
Szóval kitartás, repkedj a 2020-szal, aztán egy hét múlva már gyanítom legalább a szerverek helyreállnak, a minőségnek és játszhatóságnak meg adj pár hónapot. Türelem nyugalmat terem 😄
Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.11.21. 09:42:13
Bocs, a stalker2-t nem fogom neked beta tesztelni, mert azt se veszem meg ahogy semmi 0day pláne nem preorderben. 1 hó gamepass-t fogok venn decemberben és azzal kipróbálom mind a 3 érintett játékot. Bár a stalker speciel megjelent virágbótban, szóval tesztelni épp ingyen is lehetne. Mellesleg ez lenne a tisztességes, mint régen a shareware verzió, ki tudtad ingyen próbálni és ha tetszett, megvetted. Csak manapság ez már nem létező opció sajnos, de pl. részben erre jó a gamepass és hasonlóak. Persze összességében drágább , de ez olyan mint a biztosítás. Ha nem kell, drága volt, de ha kell megfizeti helyetted a milliókat. Gamepass teszt, ha szar nem fizettél ki huszonezreket.
Mondjuk a 2024-et 100% meg fogom venni, a kérdés a mikor és mennyiért.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.11.21. 09:30:12
Utoljára szerkesztette: militavia, 2024.11.21. 08:41:24
A 2020 fényévekkel jobb szebb stb...igaz azt 4 évig reszelgették...XD...remélem ennek azért annyi nem kell,ha már 4x-es árat kértek érte...
Tegnap délután ,este állandóan kiírta hogy gyenge a net....már mint náluk....nem is lehetett érdemben repülni nem töltött be semmit,ja igen reggel délelőtt még jó volt....legalább láttam milyen is lenne,remélem lesz egyszer ha működik,minden.
Ma ez nincs, lehet repülni de gondolom lekorlátozták a sávszélességet a betöltési adatot vagy akármit,ronda mint a bűn,"Hirosíma"bombázás után...optimalizálatlan bughalmaz stb....
Ez egyenlőre így egy korai hozzá férésű játéknak is kevés lenne....ami kb 20 euroba kerül nem 200-ba.
Forever>***eta32***
Abban is vannak még a mai napig bugok ,úgy hogy te is teszteld továbbra is 4 év után a 2020-at ingyen ja nem még fizettél is érte...
Gondolod naivan ahogy a stalker 2 bug mentes lesz?,te meg majd tesztelgesd azt jó pénzért ha kész vagy szólj azt megyek én is megveszem ,úgy kb fél-egy év múlva....XD
Forever>***eta32***
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ez nagyon frankónak tűnik! Ügyesek vagytok nagyon!
Még kb két hét munkám van és csatlakozok...
Addig is próbálom vissza olvasni az elmúlt 8 hónap történéseit.
Gyula! A gép még mindíg a dobozában...
Már lehet van sokkal jobb konfig. Megvettem monoblokktól elkezdve minden kacatot , de még nem volt időm össze rakni!
Szóval jővő héttől vagyok!
Üdv: Mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.11.08. 17:56:08
MSStore verzió.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.11.08. 11:18:31
De tény, ha nincs kint popup, akkor az első késleltetve jön fel.
Esetleg próbáld meg átállítani LOCK-ra meg INSTANT-ra, APPLY, vissza a cockpitbe, teszt, aztán újra vissza a beállításhoz és vissza LEGACY meg DELAYED. A kettő beállítás között szignifikáns különbséget kellene látni az első popup felugrásánál.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2024.11.07. 09:31:09