1799
Microsoft Flight Simulator 2020
-
Valaki repült már a Vision Jettel? Érdemes megvenni? Pár napja megvettem a Cessna 310R-t, jó kis gép, most az a kedvenc :) -
....és ő lesz a következő:
-
Mifelénk hamarabb jár a mikulás, szerencsétekre
Már tölthető! -
Ennél fényesebbre nem is lehetne! -
Nem akarlak elkeseríteni, de a mikulás csak a jó gyerekeknek visz csomagot. Csizmádat kipucoltad? -
Gyerekkorom óta nem vártam ennyire a mikulást! :-) -
-
A mikulás zsákjába belegyömöszöljük! -
Naon szépséges, remélem karácsonyra kint lesz :) -
-
Köszi, megnézem majd. Nekem nem steames a játék, de megvan a mappa. -
Ide kell kicsomagolni a fájlt:
\SteamLibrary\steamapps\common\MicrosoftFlightSimulator\Packages\Official\Steam\microsoft-aircraft-bell407\SimObjects\Airplanes\microsoft-aircraft-bell407\model\
Kép.
Fájl. -
Megtaláltam a csajt, a rotor tetején gubbasztott
-
-
Ez volt a megoldás, köszönöm!!!! (Vettem egy A0-ás papírlapot...
)
Előtte egy DA-62 -essel repültem, ott nem jött ez elő bekapcsolt CFD mellett sem, ezért nem is gyanakodtam rá) Köszönöm még 1x!
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2022.11.28. 14:23:12 -
Mert ez nem a thermal fícsör
Menj szépen be az 'Assistance' menübe, és ott tedd OFF-ra az 'Aerodynamic visualization (CFD)' opciót.
Aztán végy egy üres papirlapot és írd le 100x hogy "amihez nem értek azt nem piszkálom"!(bocs)
-
Erről beszélek: -
Sziasztok! Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a DC-3 esetében a Thermal ha kikapcsolom, ha nem, mindenképpen megjelenik? -
Hát nincs, valamiért baromira nem működik. A sima pilótát be tudom tenni de a copilot nem jelenik meg. Csak úgy megy ha a heli interior xml fájlban átírom a lod0-át lod1-re. Pedig a cessna-nál is megy frankón ha beírom a pilot_0-át meg a pilot_1-et. -
Lehet megvan, mindjárt megnézem működik-e. -
Nem találtam olyan fájlt a többi gépnél ahova be lehet írni a pilóta meg másodpilóta helyzetét. -
A többi gépbe nem próbáltad? A boeingben nekem is van, de a helibe nem tudom belevarázsolni. -
Raktam be másodpilótát, hogy ne unatkozzak a hosszú úton
-
Próbáld ki hogy csak a joyt / gázkart dugod be, úgy betölt-e. Lehet h valamelyik usb portot nem szereti. Szórakozni kell vele de ha a warthogot nem szereti az gáz. Nem hinném hogy a játék a ludas mert ahogy mondod sokan használják probléma nélkül. -
0:45 check, 1:04 loading screen, 2:35 menu. De nekem nem warthog van, meg gondolom függ a felrakott addonoktól is. -
bunny #1574 Lemértem. 1:00 a check update-ig, 1 percig kergeti (digi giganet) és végül 2:50 warthog nélkül a menü betöltése. Ha rádugom akkor 20mp után crashel, majd 2. próbálkozásra 3:05 a menü. Szóval mondjuk 15mp extra de leginkább a gond, hogy 99% crash első indítás. Warthog nélkül sose crashel és ugye gyorsabb is. Szóval végülis a borzasztó eltérés leginkább abból adódig, hogy fél percel eldobok a crash miatt meg még egy picit még ráhúz az egész. Nem annyira katasztrófális, de százalékosan azért jelentős, mindez csak azért mert rádugtam a joyt ami egyébként szerintem a szimes világ legalább felénél az amivel repül, szóval nem egy ritka extra különleges valami.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2022.11.25. 22:47:19 -
VDomino #1573 Ez a kemény approach, mint a kád széle. -
Tudja valaki ez melyik reptér?
Ok, hülye vagyok, Kai Tak.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2022.11.24. 17:21:24 -
Kihúztam a warthogot és így kb 30mp-el hamarabb töltött be, 2 perc alatt. Crash viszont nincs. Kiváncsi lennék nálad mennyi idő alatt tölt be a játék.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2022.11.24. 13:57:03 -
Persze, az LHSimeshez. -
bunny #1569 Próbáld már ki, hogy lehúzod és úgy indítod, aztán egy gép restart után rádugva. Nekem borzasztó nagy az eltérés időben. -
Én warthoggal használom de nem tapasztalok ilyesmit. Sem lassu töltés sem crash. -
Ugye ehhez akarod használni és nem a default LHBP-hez? https://lhsimulations.com/LHBP_v2__Budapest_Airport_for_MSFS/ -
bunny #1566 Régi nyűgöm a lassú indítás. Nem tudom, más használ-e TM hotas warthog-ot, de nekem az a tapasztalatom, ha rá van kötve és úgy indítom az fs2020-at, akkor egyrész kibaxott lassú másrészt legtöbb esetbe első indítás crashel. Viszont ha nincs rádugva, akkor sokkal gyorsabban és biztosabban indul. Más is tapasztal ilyesmi? -
Sorry, én nem használok ilyen úri huncutságokat. -
Köszi, sokat segítettél, már majdnem azt hittem hogy a GSX PRO a [email protected] -
De legalább önkritikád az van... -
Úgy látom teljesen hülye vagyok ehhez a GSX PRO-hoz, letöltöttem az LHBP-hez a profilt, de semmi nem működik, nem jönnek az utasok, a jetway összevissza áll, mintha két különböző tipus lenne. -
Lehet valamennyi torzulás van a kokpitben, de szerintem nem számottevő. Annyit tettem csak én is hogy egy picit jobbra tettem a pilot view-t mert a függőleges ablakkeret pont beletakart az előre-nézetbe, pl leszálláskor eltakarta a pályát. De ezt leszámítva és pár elég vicces-trehány textúrától/mappolástól szerintem nagyon jó kis cucc. -
Erre vártam :) Szép lett! Most már csak a Hun VFR új verziója hiányzik :)
Fene se tudja, de vr-ban kicsit furcsának tűnik nekem a DC-3 fülkéje, maga a fülke óriási de nagyon közel van az ülés az ablakhoz. Nem szeretek vele repülni mert nem tudom belőni a a nézetet. De majd még próbálkozom.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2022.11.22. 08:58:27