Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
GOOBY, pls
Csak a játékból ki be lépés segít....
Már elengedtem egy időre a játékot míg komolyabb javítás nem érkezik.
Forever>***eta32***
"Ne verje a gyereket az, aki nem eteti!"
Forever>***eta32***
GOOBY, pls
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Egyenlőre a játék sem sok mindenre való.....
Kell neki pár hónap....talán köv karácsonyra eléri a 2020 szintjét használhatóságban...is XD.
Gyenge korai hozzá férésű ez még így 3 hét távlatából....
De persze lehet örülni legalább elindul betölt a játék ,az hogy odabent mekkora a katyvasz azt még talán a készítők tudatáig sem jutott el ...
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.12.05. 09:04:30
https://www.youtube.com/watch?v=NOPUpKU8i9s&ab_channel=DwindlingFPS
GOOBY, pls
Ha majd lecseng, akkor működik rendesen.
Én csak pont a karrier mód miatt repülnék vele, mert hogy van cél, mentéstől kezdve minden, így érdekes. Soha nem értettem, hogy miért nem ez a by default fejlesztési cél....
A carrier módot nem próbáltam, annyira nem érdekel ez a része, a többivel nagyjából elégedett vagyok, illetve látom a különbséget a 2020-hoz képest. Vr-ban sokkal jobban fut viszont a grafika sokszor rondább. Az autogen tájak szebbek, a photogrammetry pedig kb uaz mint a régiben (pl. BP).
Talán nem a legjobb a repmodell a játékban, de gondolj bele, egy Cessna-nál mit kellene mutatni/érezni, illetve mit egy Boeingnél? Szerintem nagyon jól kijönnek a különbségek az egyes gépeknél, egy ilyen szimnél nem az a lényeg hogy mennyi idő alatt pörög fel a hajtómű vagy hogy pontosan le van-e modellezve a forduló szögsebesség, hanem hogy a rendszerek hogy vannak lemodellezve, le tudsz -e repülni egy útvonalat úgy mint a valóságban, milyen az ATC, stb.
Vannak kutyaütő fejlesztők aki nagyon rossz minőségű addonokat csinálnak és valóban nem ér egy forintot sem a munkájuk, de a többség szerintem színvonalas munkát végez.
Amin meglepődtem hogy az alap Asobo gépek sokkal színvonalasabbak mint a 2020-ban, ami nem tetszik hogy a motorhangokat alig hallani a fülkében, mintha süketszobában ülnél és ez kb az összes gépre igaz.
GOOBY, pls
Videók alapján megmondják merre is az arra.....XD...-)
Forever>***eta32***
Nekem az eddigi videokbol, beszámolokbol és dev leirásokbol ezek jöttek le.
Azért irtam be , mert hátha meg tudjátok cáfolni vagy megerősiteni ezeket amiket én összeirtam és talán igy egy jobb átfogóbb képet kapok rola.
de azért ex cathedra véleményt mondasz róla... Nem semmi! :-)
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.11.27. 16:11:34
erről a karrier modrol mi a véleméyn? ez szerint eléggé fura .
Más videoknál is láttam, hogy nem egésszen azt kapták az emberek amire számitottak. Az elözetes videokban voltak csörlözös videók, a kész játékban már nincs benne stb.
Egyébként számomra a FS mindig inkább az árkád játékhoz tartozott mint szimulátorhoz. Hiába a aerodinamikát bemutató fejlesztöi videok meg a szépen megcsinált videok, a kész terméken mégis ugy rzem, hogy semmi köze sincs a fizikának az aerodinamikának a gépek mozgásához. nincsenek a gépeknek súlyuk, lendületük és nem érzödnek a különbözö gépek eltérő karakterisztikája. Még nem szereztem be a játékot csak az eddigi videok alapján ezeket a megfigyeléseket szereztem.
Aki komolyan játszik vele az azért repül ugy mint egy igazi, mert betartja azokat a limiteket ami az igazira jellemző és nem azért mert a leprogramozott FM állitana korlátot neki.
Az meg megint számomra nem tetsző dolog, hogy semmi vizualitás nincs a fizikára, sérülésre. Tudom, hogy irták, hogy nem akarnak fegyvereket rombolhatoságot az FS-ben. de azért egy futótörés, egy fával való ütközésnek azért illene benne lenni. és nem letudni annyival, hogy crash fekete kijelzövel. Valami interakció a környezettel azért igy 2024 táján beleférne föleg ha hosszabb távra terveznek.
Elsösorban nagygépes repülésre van a játék gondolom, de a kisebb gépek és helikopterek kidolgozottsága nem mindig hozza a szintet a katonai gépek meg föleg. megértem, hogy nem lehet és nem is akarják implementálni a katonai gépeknél a teljes avionikai rendszert, arra vannak más szimulátorok, de azért ha már veszik a fáradságot és beleteszik mondjuk az F18-ast akkor az alapvetö műszerek és kapcsolók úgy és ott működjenek és úgy nézzenek ki ahogy az eredetiben. ÉS nem egy airliner MFD képe köszönjön vissza az F-18-asnál vagy más katonai gépnél se.
A tájjal kapcsolatban sok kivetnivalót nem találok, hiszen elég jól hozza a valós látványt, de a gépek külsö és belső kidolgozottsáa már igen, az F18-as például eléggé gyenge, nem érezni rajta, hogy pontos lenne a modell alakja és a texturák is gyengék. Pedig ha más gépeknél meg tudták csinálni, hogy minden csavar részletesen le legyen modellezve akkor itt miért nem ?
A fizika hiánya a gépek földi mozgásánál is érezhetö, pattognak a gépek mintha papirbol lennének és a levegőben is mint egy árkád játéknál bármilyen manövert meg lehet velük tenni mindenféle büntetés nélkül , mármint hogy átesne sérülne a gép vagy csak egyszerüen nem reagálna úgy a kormányra ahogy szeretnénk, mert az aerodinamika a magasság sebesség nem engedi.
Légi utántöltés is van.
Kormányok, pedálok rengeteg van. Nagyjábol a budget dönti el. Nézz szét az interneten, mert az olcsótól a méregdrágáig van minden.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
1 - https://www.flightsimulator.com/aircraft-manuals/
2 - Részemről Saitek X52 Professional - de kezdésnek bármilyen HOTAS jó!
3 - Röviden? Van. (Felszállni is! :-)
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.11.25. 19:59:56
Lenne pár kérdésem, szeretem a repülőgép szimulátorokat, bár igaz hogy eddig inkább arcade jellegű játékokat játszottam.
1. A játéknak van értelmes tutorial ja? Ami kezdőnek is használható?
2. Milyen botkormányt használtok ,illetve milyet ajánlotok hozzá?(karácsonyra tervbe van véve egy HOTAS one.)
3. Van lehetőség repülővel, hordozóra leszállni?(Azért az király lenne mivel úgy tudom ez azért elég realisztikus szimulátor)
Jó tudom ,hogy előszőr járni kéne megtanulni mielőtt futni akarok,de izgat a dolog.😊
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.11.25. 07:49:51
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"