2671
-
Én egy napot szórakoztam vele, többféle Rufust és többféle win iso-t kipróbáltam. Telepítés közben mindig leáll mert korruptak a fájlok. Sokan panaszkodnak erre a neten is, nem találtam rá megoldást. -
bunny #2548 Kizárt, hogy a rufus nem tud win11-et, lehet régi verziót használsz. Én mondjuk ventoy-t használok de ráguglizva a témára mindenhol azt írják, hogy win11+rufus működő opció. -
Novell ELS 2.15, Non-dedicated, 360kByte-os floppykról telepítve - az sem volt semmi! (Plusz külön floppyk voltak a hálókártya (természetesen ARC-NET) driverének a legenerálásához... :-) Na meg a passzív, 4 portos HUB-ok :-) Kicsit más volt akkoriban a világ. Volt egy 40MHz-es 386-os szerverünk, 80 Mbyte-os dupla magas MFM HDD-vel és 4 MByte RAM-mal ("természetesen" külön bővítőkártyán, mivel az alaplapon ennyi nem fért el) - mindez "potom" 2 millióért vásárolva - és 1988-ban azért a 2 milka kicsivel többet ért, mint ma! :-) -
Nos, megnéztem a GTN750-et a 414AW-ban Nekem nem tűnik sötétnek
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.18. 10:07:20 -
Igen ez volt a gondom nekem is hogy a media creation tool 23h2 telepítőt letöltöttem pár hónapja, csak az isot nem. Azt hittem az a hozzá tartozó wint tölti le de nem így van, mindig csak a legújabbat, hiába nem az a neve.
Nekem is van 23h2 isom más helyről de sajnos a Rufus nem kompatibilis a win 11-el, így nem tudsz bootolható usb-t készíteni és kénytelen vagy a windows toolját használni. -
bunny #2544 Megfelelő "virágbótos" helyeken fellelhető a 23h2 telepítő, és nem kötelező okosban használni, lehet teljesen hivatalos kulccsal is. Amúgy ha lett volna eszünk, még a 24h2 előtt lehúzzuk a telepítőt a MS oldalról. Nekem se volt. A frissítés meg letiltható ,szerintem ide is beraktam anno a megfelelő parancsit.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.12.18. 09:38:13 -
Én pár napja raktam össze új gépet új winnel, nincs problémám a 2024.exe-vel.
Ha vki esetleg újra akarja húzni a wint és Reverbje van akkor figyeljen, én is ezzel szívtam egy napot mert a windows gyári media cretion toolja már csak a 24h2-t szedi le és abban ugye nincs wmr támogatás. Régebbi iso pedig nem elérhető.
Annyit tudtam csinálni hogy letöltöttem a win 10 22h2-t mert az még elérhető, aktiváltam, majd ezt frissítettem win11 23h2-re , és beállítottam hogy én akarom a letöltéseket kezelni. Ki is írja hogy elérhető a 24h2 de persze nem rakom fel.
Amúgy gondolkodom milyen hmd-t vegyek a Reverb után de eléggé tanácstalan vagyok: A Pimax Crystal Light lenne a befutó de nagyon drága és sok panasz van a minőségre, vagy ott a Quest 3 de az meg nem annyira szimre van, viszont olcsóbb és kábelmentes.
A gtn750 sajna sötét minden gépben, várjuk a javítást.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2024.12.18. 08:57:02 -
Egy kis info update. A TDS GTNXi alap verziója nem kompatibilis az FS2024-gyel, upgradelni kell a Pro verzióra. A GTN750 viszont elég sötét a C310R-ben is meg a C414AW-ben is. Azokkal nem tudom mit lehet kezdeni. Kár hogy a Community mappás repcsiket nem látja a karrier mód. -
nibron #2541 nekem 40+2, de az már cd-ről ment. nt 4.51 volt ha jól emlékszem. egy egész vállalat gépparkja volt. tudomásom szerint 386dx-40-esek voltak a gépek. és az sem ma volt. nem nekem kellett volna, de a hardveres srácnak elborult az agya a feladattól, mire kirúgták, de előtte végig nézhette, hogy kényelmesen feltelepítem (laza 1.5 órás ebédidővel + sűrű cigiszünetekkel). nemcsak a win-t kellett felrakni, hanem ügyfélkészre beállítani mindent. egyszerre 6-al tudtam foglalkozni (ennyi hely volt) de jól működött a szemafor, ment mint a villám.
egyszer egy péntek 13.-án kellett feltelepíteni 13 példányban a novell netware 4-est. az floppyról ment, példányonként 13 db floppy. aznap elég sok 13-as szám volt az életünkben. fogadás volt mögötte, hogy hétfőre (akorra volt kiírva az ügyféltelepítés) nem lesz kész. hát úgy kész lett, hogy szabad maradt a hétvége is. a kövi cégbulin úsztunk a pezsgőben: egy rekesz martini pezsgő volt a tét.
am régebben sokkal jobb sztorik voltak mint mostanában. mostanában még olyanok sincsenek mint a csípőfogós sztori: hardveres helyett kimentem 1 céghez mert állandóan csipogott a novell szerver. kérdeztem, hogy a drágábbik vagy az olcsóbb javítást kérik. az olcsót választották, mire elvágtam a hangszóró vezetékét így már nem csipogott többé. kiakadtak mint állat, felhívták a főnökömet, hogy mit műveltem, aki visszakérdezett, hogy "csipog még a szerver?". azután elárulta, hogy azért csipogott, mert a novell észreveszi ha a hálózaton ugyanaz a sorozatszám több szervernél is szerepel. a drágábbik megoldás az lett volna, hogy az egyiket már legálisan újratelepíteni. vagy ha jól megfizetik átírom a sorozatszámot:). -
Az jó lenne, nem is tudtam hogy megvan neked. Köszi. -
Nekem az egyéni csúcsom Win95-nél volt: egy nap 25 gépre telepítettem, floppykról - igaz, ez sem ma volt! :-)
Most éppen egy A320-assal tartok KORD-ra, de holnap megnézem, mi a helyzet nálam a 414AW-val.
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.17. 19:14:12 -
Ritkán játszok VR-ban, de egyébként a karom hamarabb elfárad ha valami lövöldözős játékot nyomok :D
Hogy őszinte legyek, régen nem volt gond windowst telepítgetni, akár hetente többször is, de már egyetlen porcikám se kívánja. Amúgy meg csak a flight simnél van ez, de ahogy olvasgattam másoknál is előfordul. Lehet rossz csillagzat alatt születtünk :D
Van valaki aki repül Flysimware C414 AW Chancellor-ral FS2024-ben? Elvileg kapott frissítést, de én nem tudtam feltelepíteni csak bemásolni a 2020-asból, így viszont a digitális kijelzők bugosak, nagyon sötétek. A TDS GTN 750-es navi működik, viszont a 750Xi-t nem tudtam életre kelteni. -
bunny #2537 Használja valaki gamepass-szal az fs2024-et? A 2020-nál tudom, hogy olcsóbb volt ha volt előfizetés, de nem tudom a 24-nél is így van-e. Aki gamepass-ol, megnézné a 3 csomag árát neki mennyi? -
Akkor esetleg ezt eljátszhatnád windows10-re való visszaállítással - csak hogy kiszűrd, az op.rendszer, vagy a beállítások közül melyik hibázik. Esetleg a BIOS-ban a RAM-ok időzítéseinek a megpiszkálása?
Hogyan bírsz ki 4 - vagy akár több - órát egy több mint fél kilós tárggyal a fejeden? :-)
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.17. 17:16:20 -
Biztos hogy nem frissítek 24H2-re, mert akkor dobhatom ki a Reverb G2-t. -
Én a helyedben készítenék egy teljes mentést, majd partíciók törlése, 24H2 és az MSFS2024 telepítése. Ha ekkor jó, akkor a mentés visszatöltése, majd a telepítési asszisztens segítségével frissíteném 24H2-re. Ha a kilépés újfent előfordul, akkor valami gebasz van a jelenlegi rendszered beállításával - ha nem, akkor a 23H2 volt a hunyó. -
23H2 -
23H2 vagy 24H2? -
Win11 pro. -
Milyen windowst használsz? -
Nálam nincs realtek, a community mappa meg üres, nem mertem még semmit feltenni. -
Nálam ez volt a gond: https://sg.hu/forum/uzenet/1596558573/2473
-
Csak annyit hogy a hibát a flightsimulator2024.exe okozta. -
Nálam egyáltalán nem befolyásolja az FPS-t. A kilépésnél mit írt az eseménynaplóba? -
Megnéztem de mocskosul beesik az fps. Ráadásul most kurva ideges vagyok mert egy 4 és fél órás utam lett oda. 1400 lábról ereszkedtem a kifutóra, rádióznom kellett volna és mikor megnyomtam az entert megállt a kép és kilépett a játék a csába. -
Nem, ránézek köszi. -
Ezt MSFS Map Enhancement próbáltad már?
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.12. 06:37:08 -
Hát izé...
Utoljára szerkesztette: macleody, 2024.12.12. 00:50:11 -
Sajnos nem javították... -
Aki ide téved, tudja miről van szó... Ez legyen a legnagyobb probléma! :-) -
Megnézem majd - remélem javították! -
bunny #2518 BTW nem kéne átnevezni a fórum fejlécet is simán Microsoft Flight Simulator -ra? A 2020 már nem aktuális úgy érzem :D -
Volt egy nagyobb frissítés, a verziószám 1.2.7.0-ra változott. Nálam nem voltak ezek a villódzó problémák szóval azt nem tudom hogy ezt javították-e, de vr-ban sok mindent megcsináltak. -
eta32 #2516 Kezdetektől nálam is jelen van de ennél néha durvább,mikor a kamera csinálja ezt...
Csak a játékból ki be lépés segít....
Már elengedtem egy időre a játékot míg komolyabb javítás nem érkezik.
-
Ami viszont nagyobb probléma: -
Ugyanez nálam is. Teljesen áramtalanítottam a gépet, de még így is tökéletesen látható volt minden a kabinban. -
Nem nagyon értem mission-öknél miért van állandóan 40-90 csomós szél. Direkt a szívatásra mentek? Nme repültem még úgy missiont hogy ne fújt volna a szél mint az állat. -
eta32 #2512 Az alap gépekkel nekem sincs bajom csak amiket "AVIATOR"felárért eladtak azok használhatatlanok..... -
moho79 #2511 Cessna CJ4 nálatok is rendelkezik egy alap kabin belső világítással? (nálam nem világít egy lámpa sem és világos van a kabinban :)) -
Nekem csak az alap változat van de kellemeset csalódtam, az új gépek mindegyike egész jól össze van rakva, nem is hasonlítanak a 2020 alap Asobo gépekhez. Pc-12, A400, Grand Caravan, amiket próbáltam mind teljesen jó kezdésnek, persze vannak bugok de ennél már csak jobb lesz.