bannerbanner2
  • repvez

erről a karrier modrol mi a véleméyn? ez szerint eléggé fura .
    Más videoknál is láttam, hogy nem egésszen azt kapták az emberek amire számitottak. Az elözetes videokban voltak csörlözös videók, a kész játékban már nincs benne stb.

Egyébként számomra a FS mindig inkább az árkád játékhoz tartozott mint szimulátorhoz. Hiába a aerodinamikát bemutató fejlesztöi videok meg a szépen megcsinált videok, a kész terméken mégis ugy rzem, hogy semmi köze sincs a fizikának az aerodinamikának a gépek mozgásához. nincsenek a gépeknek súlyuk, lendületük és nem érzödnek a különbözö gépek eltérő karakterisztikája. Még nem szereztem be a játékot csak az eddigi videok alapján ezeket a megfigyeléseket szereztem.

Aki komolyan játszik vele az azért repül ugy mint egy igazi, mert betartja azokat a limiteket ami az igazira jellemző és nem azért mert a leprogramozott FM állitana korlátot neki.

Az meg megint számomra nem tetsző dolog, hogy semmi vizualitás nincs a fizikára, sérülésre. Tudom, hogy irták, hogy nem akarnak fegyvereket rombolhatoságot az FS-ben. de azért egy futótörés, egy fával való ütközésnek azért illene benne lenni. és nem letudni annyival, hogy crash fekete kijelzövel. Valami interakció a környezettel azért igy 2024 táján beleférne föleg ha hosszabb távra terveznek.

Elsösorban nagygépes repülésre van a játék gondolom, de a kisebb gépek és helikopterek kidolgozottsága nem mindig hozza a szintet a katonai gépek meg föleg. megértem, hogy nem lehet és nem is akarják implementálni a katonai gépeknél a teljes avionikai rendszert, arra vannak más szimulátorok, de azért ha már veszik a fáradságot és beleteszik mondjuk az F18-ast akkor az alapvetö műszerek és kapcsolók úgy és ott működjenek és úgy nézzenek ki ahogy az eredetiben. ÉS nem egy airliner MFD képe köszönjön vissza az F-18-asnál vagy más katonai gépnél se.

A tájjal kapcsolatban sok kivetnivalót nem találok, hiszen elég jól hozza a valós látványt, de a gépek külsö és belső kidolgozottsáa már igen, az F18-as például eléggé gyenge, nem érezni rajta, hogy pontos lenne a modell alakja és a texturák is gyengék. Pedig ha más gépeknél meg tudták csinálni, hogy minden csavar részletesen le legyen modellezve akkor itt miért nem ?

A fizika hiánya a gépek földi mozgásánál is érezhetö, pattognak a gépek mintha papirbol lennének és a levegőben is mint egy árkád játéknál bármilyen manövert meg lehet velük tenni mindenféle büntetés nélkül , mármint hogy átesne sérülne a gép vagy csak egyszerüen nem reagálna úgy a kormányra ahogy szeretnénk, mert az aerodinamika a magasság sebesség nem engedi.