2604
Microsoft Flight Simulator 2020
  • macleody
    Nem, ránézek köszi.
  • Vizipok56 #2523
    Ezt MSFS Map Enhancement próbáltad már?
    Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.12. 06:37:08
  • macleody
    Hát izé...

Utoljára szerkesztette: macleody, 2024.12.12. 00:50:11
  • Vizipok56 #2521
    Sajnos nem javították...
  • Vizipok56 #2520
    Aki ide téved, tudja miről van szó... Ez legyen a legnagyobb probléma! :-)
  • Vizipok56 #2519
    Megnézem majd - remélem javították!
  • bunny
    BTW nem kéne átnevezni a fórum fejlécet is simán Microsoft Flight Simulator -ra? A 2020 már nem aktuális úgy érzem :D
  • PhantomAss
    Volt egy nagyobb frissítés, a verziószám 1.2.7.0-ra változott. Nálam nem voltak ezek a villódzó problémák szóval azt nem tudom hogy ezt javították-e, de vr-ban sok mindent megcsináltak.
  • eta32 #2516
    Kezdetektől nálam is jelen van de ennél néha durvább,mikor a kamera csinálja ezt...
    Csak a játékból ki be lépés segít....
    Már elengedtem egy időre a játékot míg komolyabb javítás nem érkezik.

• Vizipok56 #2515
    Ami viszont nagyobb probléma:
  • Vizipok56 #2514
    Ugyanez nálam is. Teljesen áramtalanítottam a gépet, de még így is tökéletesen látható volt minden a kabinban.
  • macleody
    Nem nagyon értem mission-öknél miért van állandóan 40-90 csomós szél. Direkt a szívatásra mentek? Nme repültem még úgy missiont hogy ne fújt volna a szél mint az állat.
  • eta32 #2512
    Az alap gépekkel nekem sincs bajom csak amiket "AVIATOR"felárért eladtak azok használhatatlanok.....
  • moho79
    Cessna CJ4 nálatok is rendelkezik egy alap kabin belső világítással? (nálam nem világít egy lámpa sem és világos van a kabinban :))
  • PhantomAss
    Nekem csak az alap változat van de kellemeset csalódtam, az új gépek mindegyike egész jól össze van rakva, nem is hasonlítanak a 2020 alap Asobo gépekhez. Pc-12, A400, Grand Caravan, amiket próbáltam mind teljesen jó kezdésnek, persze vannak bugok de ennél már csak jobb lesz.
  • macleody
    Köszi az infót.
  • Clidey
    Ahogy azt a tegnapelőtti sztrímben is említették, a jövő hét keddi peccsben lesz javítva.
  • eta32 #2507
    Megnyugtatlak az "AVIATOR" max verzió, összes plusz ehhez tartozó gépe a helik,stb is használhatatlan,vagy olyan bugos hogy na.....
    Egyenlőre a játék sem sok mindenre való.....
    Kell neki pár hónap....talán köv karácsonyra eléri a 2020 szintjét használhatóságban...is XD.
    Gyenge korai hozzá férésű ez még így 3 hét távlatából....
    De persze lehet örülni legalább elindul betölt a játék ,az hogy odabent mekkora a katyvasz azt még talán a készítők tudatáig sem jutott el ...
  • macleody
    Csodás hogy tele van a karrier olyan küldikkel amihez Pilatus PC-24-et ad. Csak épp az a repülő semmire sem jó.
  • moho79
    Megerősítem, kb. egy hete fedeztem fel és tök jó. Nem mellesleg ingyenes.
  • bunny
    Ezt csak úgy itthagyom, tényleg jól mondja a srác, érthetetlen, hogy nem promózzák sz*rrá, mert láthatóan tökjó és ingyenes cucc. Kár, hogy 2020-szal nem működik.

Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.12.05. 09:04:30
  • Vizipok56 #2503
    Mindkettő alap MSFS2024 - a felsőn a "Trees" opció "ULTRA", az alsón "LOW"
  • militavia
    A felső az új FS? Vagy valami MOD? Elképesztő, open world játékokban nincs ilyen szép fa.
  • Vizipok56 #2501
    Igéretemhez híven megnéztem. Nálam a "Trees" szintjének változtatása kb. 16%-ot jelent. LOW:97, ULTRA:83 fps. Nem tudom, hogyan mérték azt a 80%-ot...

Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.11.29. 19:32:41
  • Vizipok56 #2500
    A fákon csodálkozom, főleg hogy a 2020-asban elenyésző volt a befolyásolása MSFS FPS Semmi nem indokolja - majd este megnézem azért.
  • Vizipok56 #2499
    Korántsem... A PMDG arzenálból pl. csak a DC-6 -os, a többi még csak meg sem jelenik. Volt olyan is (már nem tudom, melyik), ahol ki lehetett választani, de mikor betöltődött, sem belső, sem külső nézete nem volt! (Az igazi panorámás fülke! :-))
  • moho79
    Nektek minden 2020-as gépetek átjött 2024-be?
  • moho79
    és a video (ezt is érdemes megnézni)
    https://www.youtube.com/watch?v=NOPUpKU8i9s&ab_channel=DwindlingFPS
  • bunny
    fs fb csoportba rakták be, elyik grafikai beállítás mennyire befolyásolja az fps-t.

• chris0000
    thx az infokat, erre voltam kiváncsi. neki kezdek vmikor, kiváncsi vok.. thx. üdv.
  • PhantomAss
    Én már próbáltam ezeket is, semmi sem segít. Az összes default Asobo gép halk belül, a 2020-as addonok jók.
  • Vizipok56 #2493
    Próbáld ki, hogy a "Volume Levels" beállításnál a Master Volume-ot és a Cockpit-et 100%-on hagyod, az összes többit pedig lejjebb veszed.
  • moho79
    "ami nem tetszik hogy a motorhangokat alig hallani a fülkében" ez nekem is feltűnt, halk minden gép
  • moho79
    Lehet. De természetesen előtte egy fejlődési "fát" kell végigjárni.(és esetleg más küldik teljesítésével pénzt gyűjteni a szükséges licensz megszerzéséért)
  • chris0000
    hi. most akarom kipróbálni a játékot, és arra lennék kiváncsi, h külön lehet választani küldetéseket, mint pl. a helikopteres mentések, vagy bármilyen helikopteres feladatot? korábban nagyon tetszett a Take on helicopters, de a mai színvonalon már biztos sokkal izgalmasabb.. thx. üdv.
  • militavia
    Akkor már értem a kezdeti crash-t. Ha GP-ben elérhető, akkor kb. mindenki is ki akarta próbálni, hogy körberepülja a házát...
    Ha majd lecseng, akkor működik rendesen.
    Én csak pont a karrier mód miatt repülnék vele, mert hogy van cél, mentéstől kezdve minden, így érdekes. Soha nem értettem, hogy miért nem ez a by default fejlesztési cél....
  • macleody
    Nálam üvölt az engine, vagy be kell kapcsolnom a fejhallgató szimulációt vagy le kell vennem 30%-ra a hangot.
  • PhantomAss
    Vegyél egy havi gamepasst és ki tudod próbálni.
    A carrier módot nem próbáltam, annyira nem érdekel ez a része, a többivel nagyjából elégedett vagyok, illetve látom a különbséget a 2020-hoz képest. Vr-ban sokkal jobban fut viszont a grafika sokszor rondább. Az autogen tájak szebbek, a photogrammetry pedig kb uaz mint a régiben (pl. BP).
    Talán nem a legjobb a repmodell a játékban, de gondolj bele, egy Cessna-nál mit kellene mutatni/érezni, illetve mit egy Boeingnél? Szerintem nagyon jól kijönnek a különbségek az egyes gépeknél, egy ilyen szimnél nem az a lényeg hogy mennyi idő alatt pörög fel a hajtómű vagy hogy pontosan le van-e modellezve a forduló szögsebesség, hanem hogy a rendszerek hogy vannak lemodellezve, le tudsz -e repülni egy útvonalat úgy mint a valóságban, milyen az ATC, stb.
    Vannak kutyaütő fejlesztők aki nagyon rossz minőségű addonokat csinálnak és valóban nem ér egy forintot sem a munkájuk, de a többség szerintem színvonalas munkát végez.
    Amin meglepődtem hogy az alap Asobo gépek sokkal színvonalasabbak mint a 2020-ban, ami nem tetszik hogy a motorhangokat alig hallani a fülkében, mintha süketszobában ülnél és ez kb az összes gépre igaz.
  • eta32 #2486
    Így szokott ez lenni...
    Videók alapján megmondják merre is az arra.....XD...-)
  • repvez
    bocs ha félreértetted, de gondoltam más is tájékozodik mielött beszerezne valamit és elkölti a pénzét.
    Nekem az eddigi videokbol, beszámolokbol és dev leirásokbol ezek jöttek le.
    Azért irtam be , mert hátha meg tudjátok cáfolni vagy megerősiteni ezeket amiket én összeirtam és talán igy egy jobb átfogóbb képet kapok rola.