Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only payment gate we use now is Paypal, of course you can pay by credit card to Paypal. But some time Paypal will reject some credit card for unknown reason. If you have such situation please contact with Paypal local for help.
Szóval a paypalt zaklasd vagy a bankodat, egyébként valószínűleg a kínaiság a probléma forrása. Nekem pl. a cdkeys-en nem megy a paypal fizetés, az ugye kicsit szürkezónás, de ott van kártyás opció és egyszer használatos kártyával megkerülhető a gond, így nem mentem utána, mi a paypal baja és mit lehet vele csinálni. Vagy rakj a kártyád elé fedőkártyát, hátha út átmegy.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.12.27. 08:49:17
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
am a wingwing-nél az fcu-t és az efis-eket nézegetem. nagyon baráti áron van. még akkor is megéri ha nekem kell hozzá megírnom a drivert.
GOOBY, pls
"Ne verje a gyereket az, aki nem eteti!"

GOOBY, pls
Ha megnézed a flysimware-aircraft-cessna-414aw-v4-5-2-msfs-2024-patch.rar -t, egyetlen file van benne (Model_Interior.xml - 332670 byte) ezt kell az eredeti könyvtárba bemásolni, felülírva az ott lévőt (flysimware-aircraft-cessna-414aw/ModelBehaviorDefs/Flysimware_C414AW/Custom/Model_Interior.xml - 330174 byte)
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.18. 13:24:29
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.18. 10:07:20
Nekem is van 23h2 isom más helyről de sajnos a Rufus nem kompatibilis a win 11-el, így nem tudsz bootolható usb-t készíteni és kénytelen vagy a windows toolját használni.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.12.18. 09:38:13
Ha vki esetleg újra akarja húzni a wint és Reverbje van akkor figyeljen, én is ezzel szívtam egy napot mert a windows gyári media cretion toolja már csak a 24h2-t szedi le és abban ugye nincs wmr támogatás. Régebbi iso pedig nem elérhető.
Annyit tudtam csinálni hogy letöltöttem a win 10 22h2-t mert az még elérhető, aktiváltam, majd ezt frissítettem win11 23h2-re , és beállítottam hogy én akarom a letöltéseket kezelni. Ki is írja hogy elérhető a 24h2 de persze nem rakom fel.
Amúgy gondolkodom milyen hmd-t vegyek a Reverb után de eléggé tanácstalan vagyok: A Pimax Crystal Light lenne a befutó de nagyon drága és sok panasz van a minőségre, vagy ott a Quest 3 de az meg nem annyira szimre van, viszont olcsóbb és kábelmentes.
A gtn750 sajna sötét minden gépben, várjuk a javítást.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2024.12.18. 08:57:02
GOOBY, pls
egyszer egy péntek 13.-án kellett feltelepíteni 13 példányban a novell netware 4-est. az floppyról ment, példányonként 13 db floppy. aznap elég sok 13-as szám volt az életünkben. fogadás volt mögötte, hogy hétfőre (akorra volt kiírva az ügyféltelepítés) nem lesz kész. hát úgy kész lett, hogy szabad maradt a hétvége is. a kövi cégbulin úsztunk a pezsgőben: egy rekesz martini pezsgő volt a tét.
am régebben sokkal jobb sztorik voltak mint mostanában. mostanában még olyanok sincsenek mint a csípőfogós sztori: hardveres helyett kimentem 1 céghez mert állandóan csipogott a novell szerver. kérdeztem, hogy a drágábbik vagy az olcsóbb javítást kérik. az olcsót választották, mire elvágtam a hangszóró vezetékét így már nem csipogott többé. kiakadtak mint állat, felhívták a főnökömet, hogy mit műveltem, aki visszakérdezett, hogy "csipog még a szerver?". azután elárulta, hogy azért csipogott, mert a novell észreveszi ha a hálózaton ugyanaz a sorozatszám több szervernél is szerepel. a drágábbik megoldás az lett volna, hogy az egyiket már legálisan újratelepíteni. vagy ha jól megfizetik átírom a sorozatszámot:).
Most éppen egy A320-assal tartok KORD-ra, de holnap megnézem, mi a helyzet nálam a 414AW-val.
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.17. 19:14:12
Hogy őszinte legyek, régen nem volt gond windowst telepítgetni, akár hetente többször is, de már egyetlen porcikám se kívánja. Amúgy meg csak a flight simnél van ez, de ahogy olvasgattam másoknál is előfordul. Lehet rossz csillagzat alatt születtünk :D
Van valaki aki repül Flysimware C414 AW Chancellor-ral FS2024-ben? Elvileg kapott frissítést, de én nem tudtam feltelepíteni csak bemásolni a 2020-asból, így viszont a digitális kijelzők bugosak, nagyon sötétek. A TDS GTN 750-es navi működik, viszont a 750Xi-t nem tudtam életre kelteni.
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.17. 17:16:20