2671
-
Megjött a Winwing, indulhat a bindelgetés :D
Életemben nem volt még ilyen jó cucc a kezemben. -
BÚÉK!
Esetleg ezeket nézd meg (nem tudom milyenek, de egy próbát talán megér):
https://flightsim.to/file/9619/estepona-malaga-spain
https://flightsim.to/file/3177/marbella-spain
https://flightsim.to/file/7504/marbella-addons -
Sziasztok!
Dél Spanyolországhoz Marbella - Estepona környékére nem tudtok valami jó kis scenery-t?
Egyébként boldog Új Évet mindenkinek! -
nibron #2586 "Amit azért még mindig nagyon hiányolok a rettenetesen alacsony felbontású textúrák a kidolgozatlan részeken, minecraft szintű a grafika kb."
Fene sem érti miért hiányolod ezeket???:D -
Pár napja felraktam a régi 2020-at, gondoltam az már kiforrott és működik, jó lesz amíg össze nem kalapálják az újat. 250 gb letöltés pfff.
Egy hónapja nem próbáltam mióta új gépet raktam össze. Kicsit megszépíti az eltelt idő az emlékeket, de most látom igazán az újításokat és hogy az új mennyivel szebb. Persze nem rossz a 2020 sem de össze sem lehet hasonlítani a kettőt megjelenésben. Franc se tudja, nincs kedven elindítani a régit és azt sem mondanám hogy a jobban fut, sőt.
Szóval vannak itt hibák bőven de én nagyon bizakodó vagyok hogy belátható időn belül kikalapálják a legnagyobb bugokat, tökéletes játék sose lesz belőle ez részemről sosem volt elvárás.
Amit azért még mindig nagyon hiányolok a rettenetesen alacsony felbontású textúrák a kidolgozatlan részeken, minecraft szintű a grafika kb.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2024.12.30. 08:45:07 -
Igen, ezt. -
Ezt írtam volna? -
Köszönöm! Kipróbáltam - és igen! (Ha engedélyezem a saját AI forgalmat és az FSLTL-t nem, akkor is elő-előfordulnak "táncoló", vagy hanyatt lökött gépek...) Bocs, FSLTL! :-) -
perko #2581 Az FSLTL forgalom injektáló az MSFS-hez valósághű AI-forgalmat biztosít, de nem irányítja közvetlenül a repülőgépek parkolását. Az MSFS alapvető AI rendszere kezeli a földi mozgásokat, beleértve a gurulást és a parkolást is. Ezekért a hibákért az Asobo a hunyó nem az FSLTL .
Utoljára szerkesztette: perko, 2024.12.29. 16:30:12 -
OK, azt hittem, tényleg így gondolod - mert sajnos vannak, akik TÉNYLEG így gondolják... Respect, hogy Te nem tartozol közéjük. -
Ha nem ment volna át: szarkazmus volt.
Ti gondoljátok ezt, én úgy látom. Folyamatosan csak nyafogtok meg fikáztok. Tisztelet a kivételnek. -
A Világegyetemben semmi nem tökéletes - miért pont egy programtól várod el ezt? :-) -
Hát ne bassza már meg hogy 2024-ben egykibaszott hibátlan programot nem tudnak kiadni!!! Mi olyan bonyolult abban?? Akurvaannyukat a pénzt bezzeg zsebre teszik!!! ??? -
Megint megszívtam tegnap, vettem egy PC-24-et. Karrierben nem lehet beindítani se kézzel se shift+e-vel. Freefly-ban működik. Visszavettem a PC-12-t. Aztán olvastam hogy ha skippelem a taxizást, akkor már beindítva adja a PC-24-et. Ok működik. De nem jó a navi, nem kapja el a jelet, kézzel kell HDG-t állítgatni. Ráadásul se a 12-ben, se a 24-ben nem működik a nyomáskiegyenlítő. Szerintem visszamegyek Grand Caravanra, az legalább működött. -
Csak emlegetni kellett. Ott pörgött a hátán a hülyéje :D
-
Köszi, kipróbálom! (Bár az "alap" forgalom teljesen ki van kapcsolva, így nem tudom, mi más hozhatná be...) -
Ezt FSLTL nélkül is csinálja, láttam már ilyet. -
Tele van a hócipőm az FSLTL-lel, de nagyon! Ez már a sokadik ilyen módon "parkolt" gép!
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.28. 17:33:09 -
Én nem is foglalkozom a karrier móddal amíg rendbe nem rakják.
A minap próbáltam a landing challenge-ket, full bugos az egész. A fák között indulsz nem a levegőből, a gépeket nem lehet lassítani alap gázon is addig gyorsulnak amíg szétesnek, stb.
Káosz az egész, fel nem tudom fogni hogy min dolgoztak ezek évekig amellett hogy a Bing mapot updatelték.
-
Normálisak ezek? Egyre szarabb reptereket ad be célként a küldiknél. Ez bicikli út nem kifutó baxa meg.
-
Regisztrálnom kellett egy Revolut virtuális kártyát, csak így tudtam megvenni ezt a foscsit. Tiszta vicc. Bár nem mulattam annyira. -
A bank szórakozik, ők nem engedik a fizetést mert gyanús nekik a tranzakció. Most beszéltem velük harmadszor, elvileg engedélyezték, 1-2 óra múlva próbálkozhatok. Lassan vége lesz az akciónak a WinWingnél. -
bunny #2567 Egyébként ezt írják:
The only payment gate we use now is Paypal, of course you can pay by credit card to Paypal. But some time Paypal will reject some credit card for unknown reason. If you have such situation please contact with Paypal local for help.
Szóval a paypalt zaklasd vagy a bankodat, egyébként valószínűleg a kínaiság a probléma forrása. Nekem pl. a cdkeys-en nem megy a paypal fizetés, az ugye kicsit szürkezónás, de ott van kártyás opció és egyszer használatos kártyával megkerülhető a gond, így nem mentem utána, mi a paypal baja és mit lehet vele csinálni. Vagy rakj a kártyád elé fedőkártyát, hátha út átmegy.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.12.27. 08:49:17 -
bunny #2566 Semmi gyökérség nincs a paypal-ban, sőt inkább jófejség, mert fizetniük kell azért, hogy valaki azzal fizet. -
Na, nem lesz hotas, a paypal nem hajlandó elfogadni a kártyát, pedig már számtalanszor fizettem vele. Ennyit erről. Meg a gyökér winwingről, hogy csak paypal meg gpay van. -
Lehet nem lesz belőle semmi, délután befizettem 200k-t a számlámra. Most akartam fizetni de biztonsági okokból zárolták a kártyát. Röhej. Felhívtam őket, visszavonták a zárolást, de így se tudok fizetni. -
nibron #2563 hát a virpil az virpil. hol van ahhoz bármi más?
am a wingwing-nél az fcu-t és az efis-eket nézegetem. nagyon baráti áron van. még akkor is megéri ha nekem kell hozzá megírnom a drivert. -
Bakker, rendeltem egy WinWing hotas-t. Már vakaróztam egy ideje hogy kéne egy joy, mert a VKB koppintás ami nekem van kotyog, lötyög, akadozik. Felnéztem a WinWing oldalára és annyiba kerül most egy hotas mint Virpilnél csak maga a joy. -
Nem azért csinálta, kikapcsoltam az automatikus pontos időt, indítottam egy missont, kigurultam a kifutóra és 00:03-kor jött is a hibaüzi. -
Én nem értem, csak engem szopat a játék hogy landoláskor 30-40 csomós oldalszél van? 45°-ban áll a gép és dobál a mint a xar. -
Elképzelhető hogy ilyesmi van a háttérben. Sajnos ez van, nemhiába ódzkodott mindenki a full streamelt játéktól. Titokban azért reménykedek hogy a marketplace megjelenése után elérhetővé teszik az offline letöltést is. -
Agyvérzést kapok ettől a játéktól egyszer az tuti. Motor leállítás után S reput kaptam a 3 és fél órás útra, erre kiírja a hibaüzenetet, hogy a küldetés nem folytatható. Volt már ilyen máskor is, utánanéztem, szinte mindig helyi idő szerint éjfél után pár perccel jelentkezik ez a hiba. Én meg nem figyeltem az időt, éjfél múlt 9 perccel. Azon filóztam most, hogy nem-e lehet köze ahhoz hogy a windowsban be van pipálva a pontos idő automatikus beállítása. Lehet hogy ilyenkor frissít a szerver? -
Hát nem igazán értem, mi lehetett a gond, nálam a manifest.json-ban ez szerepel: "VERSION 4.5.2 RELEASED OCTOBER 30, 2024", tehát nem a 4.6.0-ás. De a lényeg, hogy már működik Nálad is! :-) -
Köszi. Összehasonlítottam a meglévőt ezzel a patch-vel ami t linkeltél, azt írta ugyanaz a kettő. Felraktam most a 4.6.0-t így már jó nálam is.
-
Ezzel próbáltam legelőször, utána meg egy jóval régebbivel. Persze lehet én nem állítottam be jó valamit, csak fura volt hogy egyszerűen nem működött, és nem ez az első win amit rufussal próbáltam felrakni. Évek óta használtam probléma nélkül. -
Itt található
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.18. 15:20:57 -
Köszi, bár nem láttam ilyen rar fájlt. Viszont kijött a 4.6.0, este megnézem. -
https://rufus.ie/hu/ a legujabb oktoberi kiadás, ennél még a blocckolást is ki lehet vele szedetni a win11 bol, akkor biztos , hogy támogatja , lehet az iso problémás valamiért , -
Bemásoltam.
Ha megnézed a flysimware-aircraft-cessna-414aw-v4-5-2-msfs-2024-patch.rar -t, egyetlen file van benne (Model_Interior.xml - 332670 byte) ezt kell az eredeti könyvtárba bemásolni, felülírva az ott lévőt (flysimware-aircraft-cessna-414aw/ModelBehaviorDefs/Flysimware_C414AW/Custom/Model_Interior.xml - 330174 byte)
Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.18. 13:24:29 -
Ez telepített vagy bemásolt? Nálam a kopizottban tök sötét, de minden digitális kijelző sötét. Ugyanez van C310R-nél is.