Assetto Corsa Competizione

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
..vagy meggondolták magukat. Az EA játékoknál előfordul. Nyilván van rizikó hivatalos megjelenés előtt megvenni egy játékot.
De egyébként meg sztem érdemes megvárni ezt a 10 napot és megnézni hogy mit is akarnak pontosan Kunos-k, másban gondolkodnak ennyi.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bosco05
A tragédia ott van, hogy hazudtak és nem kicsit.
Én nem szoktam, keversz laccooval! 😄

Na mondjuk nekem ez nem fog hiányozni, megnyugodtam, köszi! 😊

www.smart-bus.hu

macleody
Detto. Egyébként én is inkább preferálom a szervezett megmozdulásokat, szivesebben vennék részt egy ilyen versenyen, mintsem beugorjak valami random szerverre.
lac coo
Nem érzem tragédiának hogy nincs ......Lesz elég szervezzett futam . Amúgy ha szerveren szűrve van a ratingok akkor nem értem az miért nem jó ...?!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bosco05
Ja hogy ennyire? 😊 Bocsi azt hittem trollkodsz 😄 A lényege az lenne, hogy valamilyen formában egy gombnyomásra tudsz versenyezni hozzád képességben közel álló versenyzőkkel online.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.05.18. 19:52:47
Te most szórakozol velem? 😄 Mi az a matchmaking? Tényleg nem tudom ez mit takar!

www.smart-bus.hu

bosco05
Sokan iRacing szintű rendszert vártak, de a matchmaking fogalmának legalja is minimum a Gran Turismo féle móka kéne legyen, ehhez képest itt a semmit jelenti, ezért a felháborodás.
Na most ebből sem derült ki számomra, hogy mit az ami ekkora tragédiát okoz! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.05.18. 19:01:36

www.smart-bus.hu

Pit-animáció még nincs, ugye?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bosco05
Hát biztos hogy nem a semmi... Illetve de, Kunosnál a semmi 😄
De egyáltalán mi az a matchmaking?

www.smart-bus.hu

bosco05
Meg ahogy korábban írták 😊 Szerintem abszolút jogos a felháborodás.
Adam Jonas
Most mi ez a hiszti, ami megy YouTube-on/ hivatalos fórumon a multiplayer móddal kapcsolatosan? Most tényleg azért panaszkodik mindenki, mert a "matchmaking" szó nem abban az értelemben lett használva, ahogy a nagy többség elgondolta?

És igen, köszi.Már nem tudnak állva hagyni gyorsabb is lettem valamivel.
macleody
A Nissan nem egy villám, 0-ás hátsó szárny kell Monzára. Próbálj ki más autót is, hogy azzal is ezt produkálja-e a játék.
Először azt mondtad, nem jó a kigyorsítás, utána meg azt, hogy egyenesben elmegy az ereje. Most akkor melyik? Nem értem...
Engine mapot ellenőrizd nem állítottad-e véletlen el. Annak köze van mindkettőhöz.
Egyébként biztos vagy benne, hogy beallítás problémád van, és nem csak egyszerűen rossz a vezetéstechnikád? (Segitek: +5mp körönként NEM beállítás probléma.) Ha mások jobban gyorsítanak ki, lehet pusztán azért mert hamarabb kezdenek kigyorsítani. Kanyar csúcspontot kell nagyon jól belőni, ami nem egyszerű, sok gyakorlás kell hozzá. Az meg, hogy szemre mások "ugyanúgy" mennek, mint te megtévesztő lehet. Gondolj bele, ha minden kanyarban csak 3 tizedet vesztesz, a pálya áll mondjuk 15 kanyarból akkor már össze is jött +4,5 másodperc. Szemre viszont elég nehéz kanyaronként 3 tizedet meglátni.

Utoljára szerkesztette: BladeW, 2019.05.16. 17:03:34
tjoe
Ja hogy online. Hát ott a szerver beállításától függ a pályatapadás.

De hová tűnt Damon Hill?!

Az mi? Hol van? Online van ilyen?
tjoe
A pálya tapadást állítsd optimumra. Én így pár kör után már tudtam 48 végét menni.

De hová tűnt Damon Hill?!

Nem ez a baj 😞
Marcinko
Ahogy nézem a hudon is látható meg szerintem a kalibrálásnál is láthatónak kéne lennie. Nézd el nekem de ACC-val nem csak AC-val játszottam korábban.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Ez látható, monitorozható valahol?
Marcinko
Más játéknál nekem akkor volt ilyen amikor 1-2 % on mindig fogott a fék és újra kellett kalibrálnom.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Üdv. 1,52 az átlag ez 5 másodperc durván, amit nem értek mert néztem videókat és nincs eltérés. Ami más az az, hogy egyenesben elmegy minden, Mintha az autóm gyengébb lenne 40-50 lóerővel (nem a szélárnyékról beszélek)
Mennyivel vagy elmaradva top pilótáktól köridők tekintetében?
Üdv. Tudom, hogy összetett téma a beállítás de segítség kéne mert bedilizek! Minden pályán rossz a kigyorsításom. Monzát szoktam mostanában 18-as nissanban, és a járókeretes nagyi a három lábú tacsival is elmegy. Kanyar sebesség jó, meg az egyenes is, de a kigyorsításon nem tapad. Ott jól láthatóan minden gyorsabb. Már keresgéltem a neten a témában, de nem jutok sehova.Mit csináljak?
alma2
pedig csupan matek alapjan acc max 10 palya (1 tipusu auto) vs ac min 200 palya (vegtelen tipusu auto) alapjan hamar elfog jonni az ido 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.05.14. 18:07:58

szerintem

Remélem a public multi nem válik itt is "Spa szimulátorrá", mint az AC.
Alexease
Az AC2-re mukodni fog, az a lenyeg, ha ahhoz nem irja at ismet😉
racedepartment ACC interjú

Nemrég volt kérdés, milyen pályák jönnek még, az interjú alapján úgy néz ki, hogy Zandvoort is jön az 1.1-es verzióval.
macleody
Újra él a lobby, fut a szerver, tudtok csatlakozni.
Sajnos nincs lobby, nem tudunk szervert indítani.
Sziasztok.

Péntek este a GTR-Masters ismét nyilt tesztet szervez az ACC multiplayer-el.
Aki legutóbb volt, 2 változás lesz.
- A dupla futam bugos így az nem lesz.
- 21h-kor a létszám fügvényében állítjuk be a futam hosszát.
Részleteket a linken megtaláljátok: Link.
Utoljára szerkesztette: szurkefarkas, 2019.05.02. 20:39:47
alma2
mifelénk arulasnak hivjak 😊

szerintem

macleody
Fél órás verseny, kötelező boxkiállással, pit window open, kimegyek kereket cserélek, tankolok, verseny végén diszkvalifikálnak, mert figyelmen kívül hagytam a kötelező boxot. Mi a tök ez?
bosco05
Jól emlékszel RF1-ben is volt 😊

@Macleody RF2-ben is van és iRacingben is alap dolog, úgyhogy valószínű itt is lesz.
lac coo
Én se , de szerintem ezer éve van ilyen lehetőség, talán már RF1-ben is volt ... 😊

macleody
Na, látszik hogy egyiket se nyomom 😊
lac coo
dehogynem, ezer éve van rf-ben IR ben ...

macleody
Úgy hogy haverral egymástól 100km-re vagyunk? E-Sport rendezvényen ok, ott kipattan az egyik az ülésből, beugrik a másik. De hogy fent legyen a szerveren 1 autóra még +1-2 fő. Nem tartom valószínűnek.
lac coo
Hát azt gondolom megcsinálják, ilyen sorozatban alap...

macleody
Pit menüben benne van a sofőr csere is, milyen lenne ha megcsinálnák, hogy online is működjön, akkor 1-2 haverral meg lehetne csinálni, hogy egy 6-órás versenyt felváltva nyomjunk, mondjuk óránként cserélve.
lac coo
Nem , az en voltam ! 😊

Adam Jonas
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én egyébként azokat is keményen büntetném, akik indok nélkül mennek lassan. Üres a kivezető szakasz, 100-as tábla, de kóvályog mindenki a belső meg középső sávban 90-nel...

Adam Jonas
Kurva ügyes vagy, biztos ma a Te cimborád lehetett, aki az M7-esen, Érdnél záróvonalon és minden keresztül jött ki elém 110-zel a felhajtónál...

b-type
Ez cseppet sem vicces ám, mert mennek ott is bőven,..pl. régen mikor mentél el jobbról? ..ha nagyon nagy hülye volt a gyorssávban és kimérgelődted magad,..most meg nézel mert húzódnál le, de nincs mi elől, és nincs hova mert már ott van melletted jobbra.
Külön f@sza mikor torlódásnál meg kell magyaráznod a kölköknek, apa azok miért mennek gyorsabban mint mi?...azért mert azok bekéredzkednek ebbe a sávba amikor odaérnek a tereléshez, így mi lassulunk. ..és mi miért nem megyünk ott?
..mert mi nem szrjuk le a másikat. ..simán átvészelnénk 30-l a terelést, de így persze bedugul. A nevelés egyik dilemmája ha nagy témát akarnék belőle keríteni, letaposva a másikat törjünk hatékonyan a cél felé, ...vagy pedig élni és élni hagyni... 😊) ..de ugye ehhez nem partner a fele ország.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
130 al a lealloban kell menni, ne viccelj ! 😊