Assetto Corsa Competizione
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyébként meg sztem érdemes megvárni ezt a 10 napot és megnézni hogy mit is akarnak pontosan Kunos-k, másban gondolkodnak ennyi.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Na mondjuk nekem ez nem fog hiányozni, megnyugodtam, köszi! 😊
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.05.18. 19:52:47
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.05.18. 19:01:36
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
Engine mapot ellenőrizd nem állítottad-e véletlen el. Annak köze van mindkettőhöz.
Egyébként biztos vagy benne, hogy beallítás problémád van, és nem csak egyszerűen rossz a vezetéstechnikád? (Segitek: +5mp körönként NEM beállítás probléma.) Ha mások jobban gyorsítanak ki, lehet pusztán azért mert hamarabb kezdenek kigyorsítani. Kanyar csúcspontot kell nagyon jól belőni, ami nem egyszerű, sok gyakorlás kell hozzá. Az meg, hogy szemre mások "ugyanúgy" mennek, mint te megtévesztő lehet. Gondolj bele, ha minden kanyarban csak 3 tizedet vesztesz, a pálya áll mondjuk 15 kanyarból akkor már össze is jött +4,5 másodperc. Szemre viszont elég nehéz kanyaronként 3 tizedet meglátni.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2019.05.16. 17:03:34
De hová tűnt Damon Hill?!
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.05.14. 18:07:58
szerintem
Nemrég volt kérdés, milyen pályák jönnek még, az interjú alapján úgy néz ki, hogy Zandvoort is jön az 1.1-es verzióval.
Péntek este a GTR-Masters ismét nyilt tesztet szervez az ACC multiplayer-el.
Aki legutóbb volt, 2 változás lesz.
- A dupla futam bugos így az nem lesz.
- 21h-kor a létszám fügvényében állítjuk be a futam hosszát.
Részleteket a linken megtaláljátok: Link.
Utoljára szerkesztette: szurkefarkas, 2019.05.02. 20:39:47
@Macleody RF2-ben is van és iRacingben is alap dolog, úgyhogy valószínű itt is lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Külön f@sza mikor torlódásnál meg kell magyaráznod a kölköknek, apa azok miért mennek gyorsabban mint mi?...azért mert azok bekéredzkednek ebbe a sávba amikor odaérnek a tereléshez, így mi lassulunk. ..és mi miért nem megyünk ott?
..mert mi nem szrjuk le a másikat. ..simán átvészelnénk 30-l a terelést, de így persze bedugul. A nevelés egyik dilemmája ha nagy témát akarnék belőle keríteni, letaposva a másikat törjünk hatékonyan a cél felé, ...vagy pedig élni és élni hagyni... 😊) ..de ugye ehhez nem partner a fele ország.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type