2128
-
#1608 Csak en is beleugassak :
De, draga. :) En ketszer is neialltam, de vegul dobtam, eleve nem tudtam azzal jatszani amivel szerettem volna, es mikor kismazda kupara lemans -t akart velem megvetetni, ott elkuldtem szep csendben az anyjaba az egesz penzgyarat ! :)) Ha ket honap alatt beleolok 150 ezret akkor jo lett volba , igy csak valogattam mikor tudok valamiben indulni a keves 20-30-40 ezres vackommal. Fizika meg mai vilagban meg nem akkora durranas, siman minden vallalhato manapsag.....Szoval lehet teriteni ir fele, de nagyon nem fog sikerulni , amint az latszik is... :))))
Masik meg, ma mar nem gondolom, higy az eletem ertelme lenne egy jatek elott mulatni a a keveske udot, vannak ezer mas dolgok a vilagban, eleget elvitt igy is az eletembol. :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.07.22. 16:48:36 -
#1607 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkorse !
:)) -
#1606 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem mint mindenki igy en is a sajat szemszogembol irtam, igy ezzel semmi baj. Engem total hidegen hagy a nascar, meg az ir fele dirt,igy azokkal nem szamoltam valoban, igy a letszam sem ismeros onnan, de palyak meg autok tekinteteben, akar egy nap mehetek 5 fele palya/auto komboval, mert mindegyikre van mezony, na ez road-ban ir-re annyira nem igaz, hogy amikor probalgattam (eveken keresztul) kb egyedul a mazda cupan tudtam menni, szinte barmikor. Oke, ott talan tobb az amcsi(bar csak gondolom) es nagy az idoeltolodas, mig a srs-ben, legfokepp europai versenyzok vannak. Az is igaz a gt3-mas versenyeket a hatam kozepere kivanom, igazi pistike vonzo, szoval azokkal sem szamolok. Valoban lehetne meg tobb jatekos ac-ben, hogy minden indulo versenyen bontsa szet a mezonyt tobb szerverre, igy a direkt suttyok lekorozes alatt sem tudnak nagyon zavarni, de azert nagyon nem ez a jellemzo.Na meg itt is remekul mukodik a jelentem banoljak funkcio, mar ugyis egy fel eve nem emlittem meg de errol. Mumus kollega tudna nyilatkozni, hogy miert nem tud srs-ben jatszani tobb acc-ja ellenere sem (hale lujah)Elobb-utobb tudja az ember (ismeros nevek), hogy hol megy a "kemeny mag" jellemzoen a nagy kihivassal uton tarthato autok, es ott akar egy 10 fos szerveren is a vegen kullogok, mert kopni nyelni nem tudok a tempojuktol. De igazabol mindegy is, hol megyek, amig nem az elso helyen mesz, addig mindig van kihivas. Szoval, igy, hogy nem egyezik mondjuk ugy az atlag izlesem a nagyvilaggal (gt), igy is tudok napkozben, akar delben, 2-kor menni jo kis versenyeket. Abban is biztos vagyok, hogy akar a pont listan levo elso 10, vagy 30 ember, megha nem is tulajdonitok ennek nagyon nagy jelentoseget, ugyanugy szarra verne ir-ben, vagy tok mindegy miben a jonepet, mint ahogy itt teszik. Na meg ok sem itt kezdtek, egy-ket arcot megkerdezve, gyakorlatilag mindent probaltak ok is, de mivel itt a nep, itt vannak jo versenyek, ezzel jatszanak, nem kell ezt tulkombinalni, tulgondolni :) Ha leternel az utrol es probalgatnad a tobbi szeriat, lehet sokkal jobban fekudnenek, ki tudja, az biztos es egy ido utan (en is csak kb 1 eve regisztraltam srs-re, pont azert mert publicon mar nem volt eleg random jatekos) amikor megtalalod magadnak a napszakot es a kihivast, vert izzadnal, hogy sikeres legy (a sajat ertekrended szerint).Azt is halkan jegyeznem meg, hogy a magyarok kurva gyorsak, (Ahogy pl Barcalaci vezeti ott a listat (vagy epp masodik) lehet ez van a verunkben, nem a palinka fozes, szoval ha szepen gyorsul az ember, mindig arra lesz figyelmes, hogy legtobbszor egy magyar elozi meg, es maris megvan a kihivas, egy jo idore.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.07.22. 15:47:00 -
#1605 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem baj ha erről beszélünk, főleg ilyen nyugodt hangnemben :)
"Ott az AC meg a simracingsystem, sehol nincs letszamban hozza az IR (mas sem), foleg nem valtozatossagot (kategoriakban), sem a versenyek szamaban merve. szoval kar ezen porognetek messze ar ertek aranyban a legjobb es a nap barmely szakaszaban van mindenhol mezony. " Ezt a részét viszont nem igazán értem.
Volt szerencsém nekem is hetekig SRS-ezni, de én nem ezt tapasztaltam. Ugyan én magam nem nagyon, csak barátom ment AC-ban, aki közepesnél valamivel ügyesebb szimes, jómagam pedig RR-ben néztem főleg a rendszert, de mindketten ennek totális ellenpéldáját láttuk.
Sokszor nincs mezőny, ami van az is kritikán aluli (én pl tudtam rajt-cél győzelmet aratni egy 22 fős szerveren (top split)). Rólam tudni kell, hogy minden vagyok csak tehetséges nem és lassan 3 éves iRacing pályafutásom alatt még nem nyertem versenyt rookie-n és endurance-on kívül. Sok hibája van az iRacingnek, de azt állítani, hogy az SRS-ben nagyobb a mezőny, változatosabbak a kategóriák szerintem erős. Az iRacingben a Nascar-tól kezdve a Dirt-ön át a Rallycross-on keresztül a Road-ig minden is van. Ezzel szemben az SRS AC-ban van pár népszerű kizárólag Road széria, amely főleg az esti időpontban képes komoly létszámot felmutatni és ennyi.
A baj szerintem ott van, hogy ez csak létszám. Én igazán nem nézhetek le senkit, mert mint mondtam én magam sem vagyok ügyes, de akik ott mennek, azoknak a 10%-a nagyjából ügyes, a maradék 90% meg indul, mert jópofa. Lehet én vagyok a kisebbség, de amikor egy ilyen mezőnyben fixen top5 helyeket el tudnék hozni (hoztam is már, de mint mondtam főleg RR-ben és nem az AC mezőny sem jobb, csak több, mert le tudom mérni barátaim teljesítményéből), akkor engem elkezd zavarni ez, mert sajnos nem én lettem ügyesebb.
iRacingben ha bedob top splitbe, vért kell pisilnem, hogy 20-ba beérjek mondjuk egy 44 fős GT3 mezőnyben és általában nem is sikerül. Ja és ott egy ilyen versenyen nem ritka a 150-200 nevező (ez ugye 7-9 SRS szerver lenne egy futamon). Olyankor a második / harmadik split elejéért küzdök, ami aztán vagy sikerül vagy nem. Szerintem a két mezőnyt össze sem lehet hasonlítani.
Ami igaz, hogy iRacingben roadon nagyon nagy a GT3 és a GTE mezőny, a többi viszont lényegesen alacsonyabb, mint pl az F3, de még az is több átlagosan pl az SRS-es F3-nál. Amit az iRacing nem tud, azok az első kerekes túraautó versenyek és az is igaz, hogy nem váltogatják a kocsikat roadon úgy mint AC-ban. Ha valaki lightos, sikerekben gazdag módon akar versenyezni különösebb készülődés nélkül olcsón, akkor arra valószínű, sőt biztos jobb az AC & SRS kombó, de azt állítani, hogy jobb és nagyobb a mezőny, az nagyon nagy túlzás szerintem.
És rajtam nincs szemellenző, kikérem magamnak, ha nekem szólt :) Én aztán az ACC-től kezdve a RaceRoom-on át az RF2-n keresztül az iRacing-ig mindennel mentem már :) Kezdetben meg a szokásos körök: GTR2, GT Legends, Race07, rFactor.
De mondom mégegyszer, hogy ne legyen félreértés, az iRacing ezer sebből vérzik, de mezőny tekintetében szerintem megkérdőjelezhetetlen az elsősége és ha valaki kicsit is kompetitívebb beállítottságú (versenypályán azért nem ritka az ilyen :D ), vagy ügyesebb, akkor nincs más esélye nap, mint nap komoly mezőnyben menni.
Mondjuk a mezőnyön kívül szerintem az AC is ezer sebből vérzik, de ugye kinek mi a fontos, mit helyez előtérbe, mivel tud együtt élni. Az igaz, hogy annyira nem tartom pl én sem rossznak az AC-t, hogy ha abban lenne mezőny és normális háttér, akkor ne mennék vele. Simán gyötörném minden nap :) . -
#1604 Na de, hogy masrol is szoljon, multkor jart nalam egy emberke, aki par eve driftelget a sajat epitett kocsijaval (versenyeken) mondta valahol a grid1 el kezdte es a kornyeken is fejezte be a szamitogepes palyafutasat, Mivel muhelye van, hobbija a szakmaja gondolom adott volt, hogy nem csak latni erezni is akarja a fust szagat. A lenyeg a mondokamnak, mondta igen sok penzt elfustol egy versenyhetvege alatt. Aztan megmutattam ma holt tart ez az autos jatekozas, hova lehet fejleszteni, gyakorlatilag apropenzert a valosaghoz merve. 2 versenyhetvege alatt, megveszi cakum -pakk az egeszet 0-rol, igen jo minosegben. Na mind1, sikerult felcsillantani a szemeben ujra lelkesedest, mondta be is ruhaz egybe ujra. Ettol fuggetlenul, el a masik hobbijanak, a harmadiknak a sokadiknak. helyen kezeli a dolgokat, (neki is van amugy 2 fia). Egy gyereknek sem art, ha 10 eves korara tul van 5 fele hobbin, kezdve a karatetol a szinkronuszaig, csak ne a fejukben eljenek, mint egyesek. Egyik gyerekkori haverom volt ilyen, ha tehette volna, legalabbis en mindig ezt mondtam ra, mar reg eladomanyozta volna a szerveit, vegtagjait, ha cserebe kapott volna, egy csodalottyot amiben az agyat tarolva, szabadon elmelkedhet volna az idok vegzetekeig. Persze ilyenre is van szukseg, na de nem ilyen mennyisegben, ami itt elofordul :) -
#1603 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak, hogy beleszoljak, mert mar bant a napellenzos latasmond es nem b-tipustol :) Na biztos azert is, mert korban is kozelebb vagyok hozza, mint mashoz. Ott az AC meg a simracingsystem, sehol nincs letszamban hozza az IR (mas sem), foleg nem valtozatossagot (kategoriakban), sem a versenyek szamaban merve. szoval kar ezen porognetek messze ar ertek aranyban a legjobb es a nap barmely szakaszaban van mindenhol mezony. Ha nem kivancsi masok pofajara, akkor offline moddolt rally, mindezt ugyanazert az apropenzert ugyanabban a k.jo jatekban. Ja jatek, mert mind az, attol meg, hogy sokan ugy gondoljak, hogy eleteszik a szimulator jelzot, attol valami magasabb rendu dolog. Illetve eselyesebb, megha csak ideiglenesen is de a gyerkoc meg butykoli a gokartot is, vagy legalabb nezi, ahogy az apja, alapbol sokkal eletkepesebb ember lesz, mint itt a hozzaszolok nagy szazalake a "panelbol" a sorozatai mogul
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.07.22. 12:50:58 -
#1602 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Imádom a szimulátorokat, engem semmi nem tud jobban kikapcsolni időarányosan mint leülni az AC-ban valami aszfaltos rally pályára, jellemzően az áthozott RBR pályák. Ami most fel van telepítve az már mind kedvenc, és had ne írjam le mennyi pálya az úgy hogy mellé még le van mentve a másik meghajtóra azok amiket szeretek a vonalvezetésük miatt, de gyatra minőségben maradtak. Már nem ligázom (Simtraxx) az igaz, de a mai napig elmegyek valami jobb rally-ra ha úgy van időm.
De én alapvetően a ligában hiszek, és ezért pont nem jó példa az iRacing, felőlem lehet az a GPL, rF, vagy akár a PCars is, tök mindegy mert a liga a lényeg. Annak idején az F1C/ETCC modban mikor mentünk hát kell mondani hogy szimulációban az hol tartott? ...több görbés gumi.
..és qva jó versenyeket futottunk, heti egy bajnoki és egy hobby, aztán ez öröklődött egész az rF-re, de mentünk mi mindennel, mert jó társaság kovácsolódott...és ehhez nem kell sok százezres befektetés, eszméletlen izgulós, előtte-utána cigizős futamokat nyomtunk, imádtam. Aztán JuanG halálával szétesett. Sokáig keresgéltem, aztán végül az rally ligában kötöttem ki az AC-ban találtam meg mindent amit a szimektől elvárok, de közben igen, már nincs korlátlan időm ..és ez vár mindenkire egyébként :))
Szal ja, nekem a számok nem mondanak semmit, az érzés a lényeg, ez igaz az autó érzetére, és igaz az online-ra is. -
#1601 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy szerintem te nem vagy a szimulátorjátékok célközönsége. Gyakorlatilag a szimezés ellen beszélsz és jelen korszakodban jól láthatóan nem szereted. Hát úgy persze, hogy drága. Nekem a legolcsóbb horgászbot is drága lenne, mert utálok horgászni. Az online szimulátorozás légyege az, hogy összemérd a tudásodat másokkal. Ezt az iRacingnél semmi sem tudja jobban, sőt, igazából semmi sem tudja jóformán, mert minden más játék esetében elenyésző számokról beszélhetünk. Szuper az RF2, meg az ACC, csak 300 emberből 250 vakon van, abból az 50-ből meg jó ha játszik 10 amikor te épp leülsz és azzal se találkozol, max ligában heti 1x és az a mezőny is erősen kérdőjeles lesz. Innen nézve szerintem az RF2, meg az ACC a qrva drága :D Ha offline mókát keresel, akkor mondjuk jó, de az meg másik kategória, amit az iRacing nem tud. A RaceRoom határeset az official bajnokságok miatt, de a létszám ott is vékony.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.22. 12:26:51 -
#1600 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a szitu, hogy még nagyon régen agitáltam a többieket PH! liga, hogy nálunk a volt orosz laktanyában csináljunk pályát, aztán ki jön mivel a lényeg hogy Lada legyen :)) ...akkor még simán meg lehetett vona csinálni ( de még a mai napig állnak kihasználatlan részek a volt laktanyában), mert jó ez is, de az sokkal jobb.
Itt Kakucson jó helyzetben vagyok, de mivel beszélek többekkel a gokart kapcsán, így tudom hogy csinálják, van aki utaztatja mert van hozzá mindnene, van aki bérel a pályán garázst, de van aki ismerőshoz teszi..sok lehetőség van, nem kell a legrosszabbal számolni, ésdekes megtudni mások hogy csinálják. Aknek lova van az sem épít neki istállót meg futót....vagy qva sok pénze van, de a legtöbben bértartják a lovakat, és nem csak azért mert istállót kell építeni, hanem mert rengeteget kell foglalkozni egy lóval. na mindegy ez csak eszembe jutott.
Szóval rengeteg lehetőség van, itt van krosszpálya (Újlengyel), van kisebb autókrossz, szöcskének, buggy-nak (Hernád), van több pénzést pálya EuroRing, és van kevesebbért pálya KakucsRing. Ez utóbbi folyamatosan szépül-bővül.
De ha Angliában laknék is ez lenne a helyzet, lakik kint ismerős (kinek nem?) és rengeteg pályalehetőség van, ha több pénzem lenne több pénzt ölnék bele (gokart-KitCar).
tehát hacsak nem az Esportot nézem, akkor sem gondolnám olcsónak az iRacing-t, pont az arányok miatt. A szimben számomra megszokott korlátlanság az az iRacing-ben egész egyszerűen túl sokban lenne...és mit kapnák? Online lehetőséget, és szimulációt, és lehet hogy jobb, de még mindig nem jó ..ahogy Thim el is mondta, van autó ami egész jó, és van ami nem.
...és igen, elfilóztam azon is hogy a fiamat esport-ra indítom, mert akkor D2 meg három monitor, meg minden..mert látom hogy ott van most némi lehetőség (nekem is sokkal jobb lenne). ugyanakkor meg nem, igen is menjen pályára. Nem sztárt nevelek csak a fiam. :)) -
unrealnoise #1599 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze, csak ott kezdődik, hogy annyira nem szeretek barkácsolni, mert hát az "sok idő", stb, meg amúgy sem nagyon vonzott soha. És hát vannak egyéb érdeklődési köreim is, amelyek áldozatául esnének egy barkácsolós dolognak, szóval nem.
Persze ha "jó" helyen veszek majd egyszer lakást, házat és lesz a közelben valami pálya, és ha fiam is lesz, és érdekelné, akkor persze ki nem támogatná ésszerű keretek között... :)
Amúgy gokartozásból meg igazi versenyzésből nem lehet pénzt szerezni, az csak viszi. De nagyon. Míg szimezésből, ha van egy kis beszélődék, és aktív vagy, még pénzt is kereshetsz vele, de mint minden ez is befektetett idő, munka, lelkesedés, hozzáállás kérdése. Persze nyilván nem lehet mindig mindenkit yourube, twitch sim-celeb, de ott is jönnek meg mennek majd az emberek...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.07.22. 10:48:55 -
unrealnoise #1598 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet írtó nagy faszság, de nem. Persze gyerekként korábban vezetve lovagoltam, de amúgy az otthoniakkal nem. :)
Nem érdekel, nem szeretek "más tulajdonával játszani". Aputól a kocsit sem szerettem elkérni, amikor még ott laktam. Néha el kellett, de attól nem szerettem még.
Nekem már volt egy hobbim, a szimezés, sőt, ott az olvasás, a filmezés, sorozatozás... nincs is magánéletem :D -
#1597 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Lehet sokkal nagyobb fun igazából lovagolni..."
Ott vannak a lovak a családban és még ki se próbáltad?
-
#1596 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha van/lenne fiad, verseny palya mellett laknal (vagy legalabbis elerheto kozelsegben), lenne lehetoseget otthon barkacsolni, szerintem te sem hagynad ki az igazi lehetoseget:) Persze nagyvarosban, lakasban, nulla barkacsolassal, 100 kiometerekre barmilyen lehetosegtol (palyatol), valoban elvetemult otlet, de legalabbis komoly aldozatokat igenyel.
-
#1595 Amellett persze hogy draga, ket hobby-t nem lehet fentartani (legalabbis munkabol szerzett penzbol:)).
Ha valasztani kell (nem fer bele mindketto), akkor – szerintem – mindenki a fiaval gokartozast valasztana az "iR-jatek" helyett, ez igy van rendjen. Sot, ha lenne meg plusz penz, talan akkor sem lenne iR masodiknak, hanem megtobb gokart a gyerekkel! Azert az hatalmas fun, csinalhatnak akarmilyen szuper-giga szimet, azzal nem er fel!
Amellett az AC a legjobb valasztas. Millio egyszeru de nagyszeru tartalom, elvezetes vezetessel. KIicsit sajnalom, hogy a "piac" miatt "ugy maradt", kellett az ACC, de talan lesz AC2 (vagy biztosan lesz, mert az ACC a techdemo-ja:D). De az mar nem lesz AC, legalabbis az a szabadsag, modok, autok, palyak (foleg a rally lehetoseg miatt), mar nem valoszinuek. -
unrealnoise #1594 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meg a gokartozás sok. Megveszed, kopni fog, javítod, gumi kell majd, kell hozzá pálya, kocsi kell vinni a gokartot... Én sem keresek szarul, de nekem meg az nem férne bele, sőt, eszembe se jutna.
A gép előtt akkor megyek, amikor akarok, azzal és ahol, ahol kedvem támad. Senki nem mondta, hogy vegyél három monitoros rendszert, meg minden szart iR-ben.
Hosszútávon az iR amúgy szvsz nem sok pénz. Nyilván az elején húzósabb, de ha csak egy-két széria érdekel, akkor még annyi sem... Idővel lehet olcsóbb only AI előfizetés, stb.
Ez kicsit olyan mint öcsém meg apám, amikor elkezdtek lovazni. Eszembe se jutott volna. Tudtam felelősség, sok szabadidő, lehet megunom, de építeni kell nekik istállót, stb, mindezt úgy, hogy majd meló mellett télen-nyáron felkelni etetni, itatni őket, napjában többször is, hát kösz, nem. Mert ha még ebből élnék egy farmon, vagy otthonról tudna az ember dolgozni 8 órában... Lehet sokkal nagyobb fun igazából lovagolni, mint egy csomó mindent mást csinálni, és így van a gokarttal is, de egyszerűen kötöttségekkel, áldozatokkal jár és anyagilag meg időben sem hiszem, hogy mennyivel jobb döntés lenne ezekbe invesztálni.
-
#1593 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még mindig drága, a fiam gokartja kijön abból amit a munkatársam vagy 5 éve beleölt (2évig használta, de megvett mindent amire azt mondták hogy na az aztán..!!!), arányaiba nézve óriási hülyeségnek tartom amit talán csak a Esport menthet meg.
..ha normálisan akarnám használni, ahogy pl. az AC használom moddokkal, tehát rally, drift, pályafelfedezés, cruise, és hobby versenyek ligatagokkal..azaz korlátok nélkül, akkor nem csak a figam gokratjának az árát ölném brele hanem a sajátomat is.
..és hadd ne mondjam el mennyire f@szább a fiammal gokartozni itt a Kakucsi pályán...még úgy is hogy a sajátom alán tavaszra lesz kész (tolódik mert tornácot építek), és addig kölcsönnel megyek.
Egész egyszerűen arányaiban nincs rendben, kereshetnék 1millát is és teli lennék a legszimesebb kormánnyal meg monitor rendszerrel, akkor se bírnám mellette azt ha az olyan élményeket is meg akarnám adni a fiamnak és magamnak amik valóban létező, nem játékpolcos élmények. ..most még elbírom bár most kis motokrosszt akar, de végül is nem drága, nem kell papír se..szal nem tétel. De akár a gokartozások akár az offroad napok nem említhetőek egy lapon a szimezéssel. De az is qva jó, tudom...nem is szeretném kikapcsolni az életemből, ...de így ahogy most teszem hébe-hóba donate, vagy veszek 1-2 pályát, egyébként meg tökéletesen kielégít a meglévő paletta mind online, mind offline területen... nem keresek sz@rul, de az iRacing nem férne bele, időben sem tudnám kihasználni a bele fektetett pénzt, és megvenni mindent amire kedvem lenne (mint az AC-ban, korlátok nélkül) az pedig büdös nagy pénzkidobás lenne.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.07.22. 09:27:28 -
#1592 Akkor lenne nem draga, ha nem kellene folyton bizonygatni, hogy nem draga....;) -
#1591 Ja, es az ilyen poenok sem rosszak, jo latni/hallagatni, hogy egy hosszu futam utan is jol elvannak.Foleg ugy, hogy az atlag ki sem nezne beloluk, hogy ket valodi F1 futam kozott ilyennel szorakoznak (Lando Norris, Max Verstappen):))))))
https://clips.twitch.tv/AmusedPrettyMacaroniStoneLightning -
#1590 Altalaban idezojelbe szoktam tenni a dragat, most lemaradt:)
Nem csak azert, mert "itthon" draga, hanem eleve a program teljesen mas koncepcio mint a tobbi (fix non-stop program, elofizetessel, tartalmakkal). Bekerul az osszehasonlitasokba vagy felsorolasokba, de nem sok ertelme van. Aki valoban ki tudja hasznalni, annak igazabol itthon sem draga. A jatekos szam mas vilag, az iR-en most ~5200-an vannak fent:) -
#1589 Azért az megjegyezném, hogy az iR csak azoknak drága, akik olyan fizetésekből élnek, amik itthon vannak a középosztály alján. Egy fejlett nyugati országban nem az ár az elsődleges szempont, ez abból is látszik, hogy torony magasan az iRacing a legnépszerűbb szim. Az ACC átlagos játékosszáma 380 és csökken. -
#1588 #szarazac....:)))) -
#1587 Az AC/ACC-t hasznalatra gyartottak, elvezetesre, hangulatosra, de ugy, hogy ezzel egyutt korrekt is legyen. Kunos mindig megtalalta a tutit, mar az nK/nKP ota. Annyi valtozott, hogy most van mogotte csapat, es Aris, aki jol el tudja adni a dolgokat.
Es lenyegeben igaza van: ha eddig is jo volt, de most majd tobbet szamol, akkor csak jobb lehet:) Az hogy hol tartanak mashol, az meg nem szamit: az rF2 "barkacs" es alig hasznaljak; az iR k*rv* draga; a CARS2 "idenyjatek"; stb. -
BladeW #1586 Ki mire haszálja a rendelkezésre álló erőforrásokat ugye. Grafika vs szimuláció. Kíváncsi vagyok mekkora performance hit lesz ezzel 5 pontos gumimodellel.
Ami viszont meglepett, hogy a szipi-szupernek kikáltoitt AC is 1 pontból számolja a gumit.
-
#1585 Az ACC feltalalta a spanyol viaszt, vagyis a 10 eves technikat:) Mar nem 1 karikabol es gorbebol fogjak a gumit szamolni, hanem 3-bol:D Mondjuk egy rF2 7-8 eve nem 3-bol, hanem 30-40-bol (vagy akarmennyibol, full 3D-ben (deformalodasal egyutt) szamolja a gumit, de mint tudjuk, nem a sok szamolas szamit, hanem az erzes ami a vegen kijon:) -
BladeW #1584 Nem biztos, hogy egy 50mp-s video alapján egyből mindenki tudja, hogy miről van szó...
https://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/introducing-the-5-point-tyre-model-for-acc.59307/ -
#1583 -
#1582 No akkor asszem' megejtek egy reinstallt, mert az első EA kiadás óta nem volt, csak update mindig. -
Indi69 #1581 Szintén zenész, és a vr sem olyan mint volt. -
#1580 Nem normalis, valamit elpiszkaltal, vagy bugzik nalad... -
#1579 Az normális, hogy esős versenyen a kocsik semmiféle vízpermetet nem vernek fel maguk mögött vagy csak nálam van kikapcsolva valami effekt? Meg nekem mintha úgy tűnne, hogy annak ellenére, hogy a szélvédőt szinte alig győzi takarítani az ablaktörlő kint a pályán éppen csak pár pocsolya van meg száraz ívek.
Valami nem kerek ezzel. -
#1578 értő olvasásom egyes, leültem :D -
#1577 Meg megvan, tokeletesen mukodik:) Fanatec nincs, amihez a letoltesek vannak:D -
#1576 mi lett a g25-el?? :) -
Solt #1575 -
#1574 Letoltheto kormany is van hozza?:DDD -
Solt #1573 Fanatec FFB beállítások ACC-hez: LINK
Érdemes kipróbálni...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.07.13. 17:48:31 -
Cshavez #1572
Leteszteltem a MotionSystems VR HeadWay Compensationját, és kurva jól működik! -
BladeW #1571 Ryzen 1600, GTX 1070, 16 Giga RAM@2800 full HD minimális grafikai kompromisszumokkal hozza a fix 60 fps-t. (10-20 fps tartalék van benne). Az fps azonban elég hullámzó, éjszaka, esőben 20+ kocsi mögött simán bezuhan 60 alá.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2019.07.03. 16:59:44 -
#1570 Köszönöm, mivel nem sürget semmi, így lehet hogy várok kicsit. -
Solt #1569 Szia,
ACC esetén Full HD + 60 FPS-re a CPU (talán) maradhat, illetve elég valami GTX1070 körüli teljesítmény. VR esetén a legjobb ár/érték aránnyal az Oculus Rift S rendelkezik, de ehhez már kell egy 9700K + 1080Ti körüli teljesítmény. A 16 GB DDR4-s memória jelenleg elég játékra.
Én a helyedben megvárnám az új Ryzenek érkezését és csak utána vágnék bele a fejlesztésbe, addigra az új RTX széria körül is tisztul a kép.