2128
1554471458.jpg
  • b-type
    hááát sztem nem kellene átbaxni senkit. Egyfelől próbálja ki az ACC-t, töltse le azt eldönti. Másfelől imádom az AC-t de nem, nem lesz eső...
    lesznek pöttyök a szélvédőn, azokon a pályákon ahol elérhetővé teszik úgy fog kinézni mintha vízes lenne, és csúszni is fog.
    Eső nem lesz te is tudod.
  • GeriDoc
    Szerintem engedd el. Ez megint egy próbálkozás volt Kunostól, de úgy néz ki, ez az engine nem jó autószimulátor alá. Valszeg ezért nem készült el a GTR3 sem. Megpróbálta, nem jött be. Viszont ajánlom az AC-hoz a SOL-t, és a Content managert. Ezekkel lesz full day-night, eső, fényszóró, minden.
  • sertrex
    +1 év múlva ez senkit se fog érdekelni, igaz most se nagyon. :D Szerintem Kunosékat se fogja már érdekelni. :P
    Jönnek az újak, jobbak, szebbek... talán még lőni is lehet bennük. :DD
  • Alexease
    Igen, O az: nK, nKPro, FVA, AC, ACC.
    Az nK meg egyedul csinalta, teljesen hobby cucc. Az nKP-nel mar cegkent mukodtek, de lenyegeben egyedul volt.
    Az AC mar teljesen "nagyceges" project. A fobb dolgokat egyedul irta, de mar voltak programozok es rendes csapat mogotte (es persze sok licenc es egyeb). Aztan eladtak az egesz ceget (Kunos) ugy ahogy van, es azota csinaljak az ACC-t.
    Ami kifut, azt elkaszaljak;) Az AC-t is elkaszaltak:D Majd lesz AC2.
  • pointer4
    Köszi srácok! Tudtam hogy rátok lehet számítani, nem is csalódtam :D

Alex, segíts már egy kis történelem leckében.
    Nézem ezt a játékot, és azt írja Kunos Simulacioneenneinieni
    Na most ez gondolom az a Kunos aki a Netkart tolta anno.
    Az nem úgy volt, hogy kb mint LFS, 1-2 emberes garázs projekt?
    Ott vesztettem el a képet, hogy elkezdte a NetkarPro-t tolni elég erős gázzal, 1.3 volt talán az új. És akkor belekerült jópár pálya, meg verda, és nagyon faxa volt a fizika. Csak aztán nagy csönd lett.
    Namost ez a Assetto Corsa nekem nem tűnik garázs projektnek.
    A netkar-t meg elkaszálták?
  • lac coo
    Bal a fek jobb a gaz.
  • macleody
    Ne igyál ha vezetsz.
  • pointer4
    Na, erről a játékról mondtak sok jót, nemsokára jól letesztelem. Valami jótanács ? :D
  • Marcinko
  • GPx8
  • b-type
    áá az se jó, nem lehet benne lőni.
    szerk:
    meg kellene craft ...és két kőből meg tűzből csinálsz vasat, egy kő egy fa és ott a kalapács, ...vas meg kalapács és kész is a váltómű.
    zsír lenne. ...ja, meg ha lehetne benne lőni.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.08.11. 15:56:56
  • Alexease
    Arra ott a CARS2:D
  • lac coo
    Nekem nagyon hiányzik a kerrierből a hóban, szögesgumival, 30 fokos melegben zajló futam ! :)
  • Alexease
    Vagy elofizetni egy sport csatornara es auto versenyeket nezni: tok jo a grafikaja; komplett a karrier, eredetiek a festesek es a pilotak, profi az animacio, es dinamikus a napszak es az idojaras:DDDD
  • arty

Az ac-s tapasztalatom után ezért nem vettem meg EA-ban, majd látva a félkész állapotot, az 1.0 sem sarkallt megvásárlásra... sajnos (vagy szerencsére) ez is sok "supportot" kap még, így megjelenés+1 év múlva reményeim szerint egy "tökéletes" karriernek eshetek neki.
  • arty
    Én azt nem értem, multi minek bele? Ott az iracing, ha valaki mások ellen akar menni... ezzel úgyse játszik szinte senki.

Sőt! Bőven elég lett volna, ha egy konfig fájlban átírod a kocsit, pályát, indítod az exe-t, ami kivágja a kocsit a pályára és mehetsz körbe-körbe, egy textfájlba meg beírja a köridőket, amit utána notepadban megnézel 'azt csókolom.... csomó játékban sokkal szebb a körítés, a menü, így ebben az is felesleges.

Sőőőőőőőt! Van egy csomó autósjáték... tovább megyek: videojáték.... azt nem értem kunos miért nem inkább kukoricát termeszt és hagyja a francba az egészet ;)

(remélem nem sértettelek meg, a szándékom csak egy kis viccelődés volt. teljesen értem a szempontjaidat, de másoknak nagyon mások a szempontjai.... ahogy lac coo is írja, szimes világban a karrier is ritkaság, hátmég a jó karrier....)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2019.08.11. 14:20:31
  • Rudolf14
    Üdv Mindenkinek!Esetleg van infó arról hogy készűl Magyarítás a játékhoz?
  • BladeW
    Zárjuk is fórumot szerintem.
  • sertrex
    Általában itt minden beszélgetés a semmiről folyik, mivel gyakorlati haszna nincs. De attól még az emberek szeretik megosztani a nézeteiket.
    Persze ebben az is benne van, hogyha mások a beszélgetnek, az semmi, csak az a fontos amit én mondok.
  • lac coo
    ..Ugye hogy ugye ! :D
  • b-type
    talán 20 éve mentem billel, kontrollernek meg ott a kormány. ..játék kínálta segítségeket meg nem használok, mert az nincs,... mások azt mondják látnak ilyen opciókat a menüben, szóval lehet hogy ott van, ....de aztatat én nem látom :D
    Szal nem tudom, nyáron nem hazsnálom a szimeket rendszeresen, mert egyfelől ha úgy megyek ahogy szeretek akkor biztos hogy izzadok, másfelől meg mindig van valami más, kivéve hétvégén mert akkor a motorsportok miatt általában úgy is gépnél vagyok... de ugye akkor meg azért nem szimezek komolyan.
  • Solt
    Zseniális ahogy mindenki a saját elvárásait globálisan kivetíti az emberiségre aztán értetlenkedik rajta, hogy XY fejlesztő miért nem követi ezt, hiszen mindenki ezt várja el... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.08.10. 14:21:25
  • lac coo
    Olyan szépen beszélgettek a semmiről ... :DD

De amúgy igaz, felőlem is kivehetik az online-t, ha ütős SP és AI lesz helyette !!! :D
  • BladeW
    Controllerrel, billentűzettel nem izzadsz, a szimek nagy része is használható velük, megfelelő helpek bekapcsolásával :)
  • BladeW
    A hozzászólásom nem arról szólt, hogy milyen párti vagyok. Azt próbáltam (úgy látszik kevés sikerrel) elmondani, ha egy kis csapat megosztja az erőforrásait a játék egyik része sem lesz eléggé letisztult, így az azt a játékrészt használó játékosok (jelen esetben SP vs MP) mindig elégedetlenkedni fognak. Alap dolgok továbbra is hiányoznak a játékból: FCY, safety car, normális törésmodell, klasszikus matchmaking.
  • sertrex
    Azt nem tudom, de nálam simán fut az ACC. Az F1 2019 nincs meg.
  • GPx8
    Az sem mindegy, hogy az olyan gépen, amin röhögve elfut pl. az F1 2019 (sok körítés, normális graf), ott az ACC akadozik.
  • sertrex
    Persze az is lehet, hogy mindenkinek megvan már a kedvence és inkább megmarad annál. Végül is eléggé telített lett a piac ebben a szegmensben is.
  • b-type
    Nos ha nincs visszaesés a nyári hónapokban akkor tényleg van baj a világgal.
    Én ezért nem szimezek, és amikor még ligáztam akkor ezért nem mentünk bajnokit nyáron.
  • sertrex
    Ez igaz is lehetne, hogy a nyár miatt alacsony az érdeklődés, de akkor a többi hasonló címnél is hasonló visszaeséseknek kellene lenni, de nem ez a tendencia. Ahogy az alábbi összehasonlító grafikon is mutatja, nincs különösebb visszaesés a nyári hónapokban se. Egyedül az F1 2018-nál látható visszaesés de az is azért mert leváltotta az F1 2019.

• b-type
    sztem nyáron nincs épeszű ember aki szimezne, persze lehet hébe-hóba, de nem véletlen hogy 10+ éve nyáron a ligák funrace-t mennek már csak. Az ember vagy nyaral, vagy építkezik, vagy csak strandol...de ha mindenképpen a szobában akar ülni, akkor is szűkíti a kört a légkondi hiánya.
    ..ha csak magamat nézem az AC-t és az ACC-t is 11 illetve 12 napja használtam utoljára.
  • sertrex
    Így van! Inkább egyre magasabb az ingerküszöb. :)))
    Valaha az LFS-t és az nKP-t tartottuk a legjobb szimeknek. Manapság az már kevés. Ki kell tölteni tartalommal is. Ma már nem akkora truváj, hogy valamelyik játéknak mennyire jó a szimulációja. Ezen a téren elég sok cím került egyre közelebb egymáshoz. Ha már licensz, akkor a körítés is fontos és ebben az F1-es játék élenjáró. Ha valaki labdába akar rúgni, akkor hasonlóval kell villantani.
    Ebben meg igazad van;"a legnepszerubbb sorozat, napszak, idojaras, modern engine, profi tartalom."
    De napi kb. nyolcszáz játékos nem az sugallja, hogy Kunos belenyúlt volna a tutiba. :)
    De nem is a minőséggel van bajom, hanem a mennyiséggel és azzal, hogy nem lehet normálisan játékra használni, mert még mindig állandóan belepiszkálnak. Az ilyen típusú játékokat igenis tudni kell befejezni, majd a következő rész jobb lesz.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.10. 11:34:28
  • sertrex
    Tök mindegy melyikben van vagy nincs.
    Elég baj lenne ha Kunos annyival beérné, hogy nem az én játékom a legrosszabb...
  • Alexease
    Igen, az melle ment:D
  • Danecay
    "egyre alacsonyabb az ingerkuszob"

Inkább egyre magasabb :)
  • lac coo
    Melyik félig meddig is szimben van jobb SP ???? :DDDD
  • Alexease
    Szerintem nem nyult melle, sot, ismet azt hozta, es megint elsokent, amit mindenki akar: a legnepszerubbb sorozat, napszak, idojaras, modern engine, profi tartalom. Egyszeruen az emberek valtoznak, evrol-evre egyre alacsonyabb az ingerkuszob. Szimes programbol sose lesz olyan, hogy "kesz" es tokeletes. Azzal kell(ene) egyuttelni, azt kell hasznalni, ami van. Ha azt varja valaki, mikor jon el a tuti, akkor sose fog semmit hasznalni:)
  • sertrex
    Ja! Ha Kunos nyúl mellé, akkor az techdemó?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.10. 10:06:27
  • Danecay
    Gondolom akkor Te inkább multi párti vagy :)
  • Solt