2128
1554471458.jpg
  • Joex22
    Brands Hatch, Silverstone, Barcelona már benne van a menüben, ezek biztosan jönnek, illetve Zandvoort a 2019-es szezon alapján még jöhetne talán. Bár ki tudja, hogyan oldják meg.
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2019.04.17. 16:42:16
  • WinT
    Spa-n kívül jön olyan pálya ami most még nincs benne az EA buildben?
  • macleody
    Két videó és képek az 1.0-ból.
  • __Jacek__
    Alapvetően nem ACC büdös nagy off nade sebaj :D

Kunosnak egy jó Hillclimb addon/kiegészítő vagy full cuccot kellene csinálni, FB tagja vagyok egy Hillclimb csoportnak és potyognak a könnyeim olyan vasak vannak, na ezt az ACC techel álomszerő lenne :D

Jaj de komoly :)

• __Jacek__
    Én most iRacingot piszkálgatom megint sok év útán, mivel már erősen koca vagyok nekem most ez fekszik hogy belépek nyomok egy time trialt stb , drága de jól fut és most át akarok állni VR-re ami ráadásul HP Reverb amihet kő kemény gép kell :D
  • Alexease
    Sot, meg optimista is ("high/epic beállításokkal") :D
    Termeszetesen logikus, mindenki azt szeretne, ha az altala megvasarolt (elerheto legjobb, es igy "draga volt") kartyara optimalizalnak a high/max/epic dolgokat. De ez soha sincs igy. Azokat mindig a eppen elerheto legjobbra allitjak be.
    A 780-nal nem izgulom tul, de ha 1080 lenne, talan meg abbol is visszavennek, es akkor sem aggodnam tul:)
  • __Jacek__
    Triplescreen+1060+ACC hmmm bator dolig de remelem nem csodalkoztal hogy szarul fut:))
  • macleody
    Megvan már, csak versenyen lehet előbányászni.
    Nem tolták túl egy kicsit? 95-ös AI 1:46-ot megy, én meg az utolsó javítás óta nem tudok bemenni 1:50 alá.
  • macleody
    Az anyám ideges.... most nézem, hogy lehet boxkiállásnál gumit cserélni meg egyebek. Mivel lehet átváltani a menüt, mert marhára nem találom.
  • BladeW
    Eléggé régi bejegyzés, azóta volt optimalizáció, de kiindulásnak talán megteszi.
    https://www.reddit.com/r/ACCompetizione/comments/9oxj6u/assetto_corsa_competizione_individual_settings/
  • D_Moriarty
    Nekem 1060 6gb-val a háromból két monitort kellett lekapcsolni így már tudok esőben és éjszaka is menni, high/epic beállításokkal. Amúgy a mirror resolutionnel érdemes kezdeni, az nagyon eszi az fpst, utána talán shadows. De három monitorral kizárólag száraz/nappali időben tudtam valamennyire elfogadható teljesítményt kicsikarni.
  • GPx8
    Sziasztok!
    A legújabb build-ben, mit kell levenni a graf-beállításoknál kisebbre, hogy jobban fusson?
  • macleody
    Simán betoltam volna nekik egy kis esőt, ha már szar idő van Monzában :)
  • macleody
    Használják a TC-t is meg az ABS-t is.
  • Adam Jonas
    Érdemes lesz ma elvileg nézni a RaceDepartment Twitch-csatornáját, ugyanis ma este (pontos időpontot nem közöltek) lesz jó néhány perc exkluzív gameplay a "majdnem 1.0"-ból.
  • Adam Jonas
    Nézegettem itt tegnap is, meg ma is az SRO eSport-os futamokat. Szó volt ugye itt arról, hogy a valóságban is, meg itt is a profik TC nélkül mennek. Na ez az, ami szerintem amúgy nem igaz. Mindenkinél láttam egy alapszintű, 3-4-es TC beállítást; de én amúgy úgy tudom, hogy élőben sincs teljesen kikapcsolva.
  • Adam Jonas
    Hát mivel a kvalifikáció is azzal ment a múlt héten...az a csoda, hogy engedtek más autót is.
  • macleody
    Az gyönyörű, majdnem mindenki lamboval megy.
  • Adam Jonas
    Élőben megy Twitch-en az SRO eSport Series első fordulója.

RaceDepartmentesek írták, itt egy újabb builddel futnak, mint amit mi próbáltunk otthon eddig.
  • macleody
  • b-type
    "We're thrilled to announce that Assetto Corsa Competizione will leave Steam Early Access on May 29th 2019"
  • goldboy
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ismerem ezt az álláspontot, és teljesen máshogy látom, de ehhez részleteiben ismerni kell, ..az én véleményem nagyjából az hogy az embereknek fogalmuk sincs mit akarnak, mit várnak..és teli vannak fals információval. De ez az én álláspontom, mivel én rendszeresen foglalkozom vele, az aki már kiábrándult az teljesen máshogy látja,..és ennek ellenére akár bele is mehetnénk (nem ebben a topikban), de ahogy írtam sztem az emberekkel van a baj, és nem csak ezen a területen..ezért nekem egy ilyen vitában már nem jön ki belőle semmi ...és én azért önző vagyok ilyen téren. :)
  • sertrex
    Nem kell egyezségre jutnunk. Nem önigazolást keresek. A véleményemet írtam le. Régebben én is szerettem, amíg a versenyzésről szólt. Most agyonszabályozott, az üzemanyag spórolásról, a lebutított gumik spórolásáról, egymás bemószerolásáról szól az egész és aki éppen a legerősebb anyagilag, annak kedveznek a szabályok. Végül is tényleg inkább cirkusz, mint autóversenyzés.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.12. 11:05:52
  • b-type
    Nézd én szeretem az F1-t, szal ebben nem fogunk egyezségre jutni, csodálatos technika van..számomra legalábbis a legizgalmasabb, régen volt ilyen, engem igazán se a V8, se a V10 nem tudott érdekelni technikai szempontból (szépek és jó hangjuk volt, ennyi), ..viszont a régi turbósok is lenyűgözőek voltak, meg még előtte az olyanok mint pl. 1.5 V12 és az akkori években. Ez számomra(!) végre mutat valamit a jelenlegi korból. Az ERS táplálása, aztán ahogy ez harmóniát alkot van a ICE-l, az egésznek a kompaktsága, és megvalósítása nekem nagyon tetszik.
    A versenyzőkkel nincs bajom, a legkiválóbb versenyzők vannak itt, kivéve Alonso-t természetesen. ..és az egésznek a jövőjét Ross Brawn igazgatja akinél nem tudok jobb embert erre a feladatra.
    Szal számomra nagyszerű az egész, és remek szórakozás vele foglalkozni. Kubica azért jött vissza mert akart...és valahol ez is nagyszerű, fogalmunk sincs mit küzd az a pali..

Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.04.12. 10:34:04
  • sertrex
    Ja az F1. Az tényleg komoly. Már Kubica szerepeltetése is bizonyítja. Komolyan. Kubica kellett az F1-nek, mint egy falat kenyér. Ha nem egy zsák pénzzel vásárolta volna magát vissza az F1-be, azt hinném, hogy már szociális juttatásként is be lehet jutni. Vagy a Kvyat sokadszori szerepeltetése. Az is vicc. De még lehetne mondani néhány nevet, akiknek normál körülmények között nem lenne hely egy valódi király kategóriában. Na de mindegy is, hiszen már rég nem is a versenyzésről szól ez az egész, hanem a pénzről.
  • b-type
    Az F1 az komoly, azt nem keverném ide, ott azért nagyon jó az arány. De most ha végigfilózzuk, ha bármelyikünk kőgazdag lenne hirtelen, mert a talál egy fazék gyémántot a diófa alatt, valszeg nem kezdeném a gokart-t, aztán várom hogy beválogassanak F3-ba. Szintén mennék versenypályára, aztán detto valszeg vennék pár órát a HunRing-n valami profitól aztán hajrá Bahrain 12h.:)).
  • Pitti
    Naná... egy ideje én is read only-ban vagyok :)
  • bosco05 #1340
    +1 Én is benéztem sajnos. Eleve volt egy hibám, miszerint a multi részben feketeség volt, mire megoldottam hopsz vége :D
  • Solt
    Ezt nagyon hülyén adták elő... az event-nél kellett volna valami infó vagy visszaszámláló, hogy meddig él. Engem is beszopattak... :D
  • Adam Jonas
    Most gondolj el akkor engem...Hétfő este gyakorlok, mondom úgyis van még idő. Valamikor 23:00 körül léptem be az eseményre, 0:12-re sikerült egy jobb időt összeraknom, mint az eddigi...kilépek, az eseményt már ugye nem láttem, és a hostint időmet se mentette el. :D
  • sertrex
    Ha ez így van, akkor még komolytalanabb ez a Blancpain és a hasonló szériák, mint ahogy elsőre látszik. Persze nem csodálkozom rajta túlzottan, mert ami az F1-ből is lett, az is már vicc kategória. És az állítólag a királykategória.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.11. 09:22:02
  • Solt
    Ez igazán szép volt...
  • Adam Jonas
    Hétfő 23:59-kor lezárták - igen, jól látod a problémát, elég szarul lett kikommunikálva az esemény zárása. (Facebookon van a hétvégi esport fordulónak csinálva egy esemény, állítólag ott volt kiírva ez.)
  • b-type
    Én nagyjából azon a véleményen vagyok amit Bosco írt. Nyilván azok az üzletemberek, vagy színészek, vagy tudjafszom gazdagok, akik beülnek versenyezni már rendelkeznek valamiféle tapasztalattal, van pár sportkocsijuk, voltak versenypályán, szerződtettek valami versenyzőt hogy adjon vezetési tanácsokat..stb.
    Ettől még nem lesznek 'igazi' versenyzők, csak mondjuk nem okoznak komoly problémát egy versenyen. ..bár még így is előfordul lekörözéseknél.
    De ennyi. ..és persze van köztük ügyesebb és kevésbé ügyes.
  • Solt
    Hova lett az esport event?
  • sertrex
    Mindegyik pilótának van előélete, mielőtt bekerülne egy ilyen szériába. Nagy naívitás azt hinni, hogy ezek a szó szoros értelmében amatőrök, meg hogy semmilyen egészségügyi, meg fizikális, sőt mentális vizsgálat nélkül beülhetnek akár egy GT3-ba vagy egy TCR-be, csak virítani kell a lóvét. Az amatőrség pusztán egy besorolás, van aki még nem és van aki már nem profi, de azért már tapasztalattal kell rendelkeznie a motorsportban. Az még nálunk se divat (már), hogy sógorkomajóbarát, mondjuk helyet kapjon a WTCR-ben vagy bárhol. Lehet hogy az elvi irányadás arról szól, hogy beszippantsák a gazdagabb amatőrködni kívánó emberkéket, (főleg a pénzüket), de senki nem akar idióta, dilettánsokkal dolgozni. Persze el tudom azt is képzelni, hogy van az a pénz mikor az "utcáról" bejött gazdag muksó ülést kap, de még neki is meg kell felelni egy bizonyos szintek, mert nem egyedül lesz a pályán és senki nem akar tömegszerencsétlenséget. Persze erről nem írnak a hivatalos versenykiírásban, de egy kis gondolkodással is ki lehet sakkozni, hogy ez nem egészen fekete-fehér, ahogy az le van írva.
  • pRoject2HUN #1331
    Akit érdekelnek zárt gyakorló szerverek magyarokkal illetve teszt futamok szintén magyarokkal az látogasson el ide és nézzen szét :)

http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6845-ACC-Masters-hotlap&fbclid=IwAR0jLjQiuhbgMhGGc8uNPxMyKi4p8DXxhlAuqSS9z0oVCmeh50kffNUnciU
  • Indi69
    Az mitől lehet, hogy a jobb váltófül kapcsolgatja a rift fülesét? Csak akkor van mikor a rift is megy. Nem egyből jön a dolog, hanem pár váltás után. Először ilyen hülye labda pattogó hang van, aztán már nem jó
  • lac coo
    Te meg elsz bakker ! :)