unrealnoise#1555
Mondjuk szerintem nem vállalták túl magukat, semmi olyan dolgot nem tudok hirtelen felhozni, hogy ezt vagy azt megígértek, csak nem került a játékba, mármint az ACC-ben.
A gond az, hogy ahogy lac cco írja?: "Csicsa nincs, de jol osszerakta szuper jatek.... Igaz nem lehet szep menuket meg videokat nezni. Verseny ,aztan ennyi. :))"
DÉs oké, le van animálva ez+az, de tényleg, miért pont az UI-n, a kihívásokon, spórolnak? Kinek kell olyan ancimáció (beszáll a pilóta stb), aminek nincs funkciója, etc?
Mert az F1 2019-ben karrierben, ott még van valami féle hangulata is a beszélgetésegnek, átélhetőbbé teszi a versenyzést magát is, de itt ilyen nincs.
Amúgy most meg is rémísztett valami, elindítom a játékot, aztán a karriernél azt írja, 15%-nál járok, amikor még egy versenyt sem mentem szvsz, csak a teszteken...
Jó cucc, jó cucc, csak sokkal jobb is lehetne, tényleg ha a rohadt régi GTR2-őt adták volna ki (tudom azt a Simbin csinálta), csak feltolt grafikával, fizikával, az is ezerszer jobb lett volna, mint ez így most.
Jellemző mennyire fapad az egész, hogy a kontrolleres UI mennyire meg lett változtatva...
A többit is kb. kukázni kellene, a fő, kezdőképernyőt leszámítva minden UI elemet át kellene dolgozni, és akkor még csak a felszínt kapargatom.
Sosem értettem miért nem tanulnak másoktl, a jót "el kell lopni", tovább kell fejleszteni, erre ehelyett ezek adnak egy fapados valamit.
Az, hogy az FFB beállításokat is úgy oldják meg, hogy az AC-ből valahogy át lehet hozni, nah az parádé.
Nem ám plusz dolgokat raknának bele, tennék testreszabhatóbbá, hanem itt van, mókolással másolgatással, utánajárással meg tudod oldani...
Nagy kár értük. Mert ezzel a játékkal nem hinném, hogy nagyon foglalkoznának a jövőben...