2128
-
#1648 Szerencsére nem egyformák az igényeink :) -
BladeW #1647 Én eleve azt se értem miért tettek bele karrier módot. Meg úgy single playert egyátalán. Offline practice bőven elég. Kis fejlesztő csapat, qrva nagy elvárások, nem lehet mindenki igényeit kielégíteni. AAA autós játékok fényévekkel jobb SP contentet adnak, nem lehet velük versenyezni, aki meg mégis szinglizni akar ACC-vel, javarészt csalódni fog. Lose-lose szituáció. -
Jackal #1646 Nem tudja valaki hogy DXR kerül e bele mostanság? -
#1645 Ez egy fejlesztes alatt allo uj engine, majd az AC2-hoz, de olyan rendesek, hogy egy teljes jatekon lehet tesztelni:D -
#1644 felsorolni is sok lenne:
update -
#1643 Arról lehet valamit tudni, hogy mikor fejezik be már végre az ACC fejlesztését? Ha patch-ek jönnének azt megérteném, mert javítják a hibákat. De az már nem igaz, hogy belekezdek a karrierbe és állandóan jön hozzá valami új. Új gumifizika... új fizika... új FFB... új ez meg az... Ezeknek az 1.0 nem azt jelenti, hogy elkészült a játék? Jó lenne ha elengednék végre és inkább csak az esetleges tartalom bővítésre és a maradék hibajavításra koncentrálnának. Fejleszteni ott van az AC2. Az a baj a Kunossal, hogy semmit se fejez be. Egy darabig molyol a progikkal és egyszer csak félbe hagyja. Ez végre úgy indult, hogy lesz egy licenszelt kész játék, de még mindig faragják. Minek? Az AC-hoz képest a kutya se játszik vele. Inkább jelentsék be az AC2-őt és fejlesszék azt. De ha nagyon fejlesztgetni akarnak akkor egy kicsit többet agyalhattak volna a karrieren, mert valljuk meg ez igen vérszegény és ráadásul ezt se lehet végigtolni, mert mindig belepiszkálnak a progiba. Phhh! -
BladeW #1642 1.0.7 public beta released -
#1641 és nem csináltad meg?!
5 perc szétszedni (óvatosan a szétrepülő alkatrészekkel, rugóval, golyóval !!!)
2, könnyű forrasztási pont összekötése: 30 perc
15 perc összerakás
anno nekem is tönkrement... és én iszonyat amatőr vagyok ilyen melókban :)
Utoljára szerkesztette: arty, 2019.07.29. 23:13:19 -
#1640 Dettó :) Én ~2 és fél éve cseréltem le a kb 10 évig használt DFP-mat egy G29-re, megragadva az akkori JOY napokos akciót, ha jól emlékszem 64e Ft-ért. Nagyon nagy összehasonlítási alapom nincs, főleg a szíjas kormányokkal de én még sohasem éreztem problémásnak a hangját, pedig ugyanúgy mint ahogyan Te is még a DFP-t is használtam 2 gyerek mellett. A TM kormányokról pedig azt olvasom, hogy azoknak pedig a hűtésük hangos, ráadásul ha jót akar magának az ember azt célszerű állandóra állítani amennyiben emlékeim nem csalnak. Érzetre pedig tényleg játéka is válogatja, van olyan játék amelyik elég agresszíven rángatja az FFB-t és van olyan is (pl. rF2) ami akár egy szíjas kormány benyomását is keltheti, pedig még nem is nagyon próbáltam olyat. Kár, hogy nincs, ill. nem tudom, hogy létezik e olyan, mondjuk úgy overly program amivel bele lehetne nyúlni a játék és a driver közötti FFB-be. Nem mondom, hogy amennyiben most állnék kormány vásárlás előtt nem fontolnék meg egy valamilyen szíjas, mondjuk egy T300 beszerzését, természetesen az árat szigorúan szem előtt tartva, de mivel jelenleg a G29 van amit hozzád hasonlóan én is sok év használatra szántam, marad ez :) -
#1639 Hátha valakit érdekel. Éppen megy a 24 órás Spa.
Ezért kár ennyit bajlódni az eső szimulációval.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.07.28. 10:10:33 -
#1638 Én is fogaskerekesről váltottam szíjjasra, az hangos volt, minden kalibrálása olyan volt mintha a billentyűzettel csapkodnám a monitort.
Menet közben is, kb. 7-8 éve adtam el a G25-t, azóta a DFp-t használtam mindenre, és mindennel hangos is volt :D
A mostani T300 meg halk. Kicsit furcsa volt mert nagyon régóta fogaskerekes kormányt használok első egy TM Ferrari Challenge, aztán egy Logitech Formula Force, egy Logitech Momo, Logitech G25, Logitech Driving Force Pro. ..és most megint egy TM (300), a kör bezárult :))
De szóval nagyon fura volt, driftre viszont ég és föld.
De már megszoktam szal csak eleinte volt fura.
De ez halk az tény, a többi meg hangos volt. -
unrealnoise #1637 Már nem azért, de játéka is válogatja meg beállítás kérdése is.
Egy G29-et az istennek nem bírtam belőni ACC-ben normálisan, mert szar, ami van beállítási lehetőség. Kevés.
Egy Raceroomban ezerszer több értéket állíthatok, úgy ahogy nekem tetszik.
Egy iR alapból jó és halk. rF2-ben szintén lehet állítani a "finomságát" a visszajelzéseknek.
ACC-ben ezzel szemben ha alig van FFB, akkor is képes olyat rázni egy két rázókönél, hogy a fogaskerekes G29-et éjjel nem mertem használni.
Szóval jah, egy DFP is simán lehet halk és jó, de ehhez program is kell.
Egy szíjasnál meg mindegy milyet ráz a kormány, mert halk...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.07.27. 19:15:26 -
#1636 Nekem elso generacios G25 van (2006), mukodik, sose volt baja. Vagyis a rukverc (H-Pattern) megadta magat, de az allitolag mindenkinek:) Szerencsere, az ritkan kell versenypalyan:D -
Ratrak #1635 hehe, ízlések és kormányok.. én egy régi (~15 éves) DFP-t cseréltem le mostanság egy G29-re... és amellett, hogy ég és föld, tök halk az új. Szóval vagy nekem volt mázlim a G29-el, vagy a DFP-t a fórumozók már csak füldugóval bírnák, vagy - és ezt tartom a legvalószínűbbnek - iszonyat túl van ez a dolog lihegve... És a DFP-vel is simán játszottam két kisgyerek mellett amikor épp időm volt rá, a G29 meg SOKKAL halkabb annál. Viszont, mivel ezt is 10+évre tervezem, nekem szempont volt a tartósság, és tényleg nagyon sok rosszat lehet olvasni a T300-akról, még akkor is, ha a szíjhajtás az "igazi". Tény, hogy ott van a "fogaskerekesség" a G29-ben, tény, hogy van ffb-lyuk középen. Ezekkel eddig is együtt éltem, +1/3-ad árat meg nem ért meg ezek hiánya plusz az extra rizikó - nekem.
A gariról meg annyit, hogy volt ismerősöm, aki 3x gariztatta 1 éven belül a telefonját.. mindháromszor szó nélkül ment a dolog, csak mindháromszor 3-5 hétig tartott a gariztatás. Utánajárás, idő, és szumma ~10hét teló nélkül, hát ez nem fun. Szóval ha lehet, én is úgy vagyok vele, hogy inkább nem gariztatni akarok, hanem játszani, ha már úgyis olyan kevés időm van rá ;) -
#1634 Mikor már nekem is túl hangossá vált (valószínűleg kezdte magát megadni), fogtam és kicseréltem erre. Nagyobb hatásfokkal dolgozik és nagyon halk. -
#1633 hihetetlen :( fordított helyzetben ő is pont így tett volna, de persze beleképzelni magát a helyzetbe, na az nem ment.... helyesen döntöttél! -
#1632 Meg volt beszélve. Odaértem a házhoz.. hát most sajna nem lehet feljönni mert vendégek jöttek, meg a kutya amúgy is harap meg ideges blablabla... de lehozza nekem és ha elviszem, és persze kifizetem, akkor visszavihetem késöbb ha nem tetszik. Ez volt az a pont ahol megköszöntem a "fáradalmakat" és azt mondtam viszontlátás. -
#1631 Mondjuk egy T300-at azért nem megvenni mert állítólag hangos a venti .... hát az elég LOL. :DDD -
#1630 nem engedte kipróbálni?? de előtte megegyeztetek gondolom, hogy kipróbálható... nem? végülis mindegy, akkor is nyilván át akart verni... hihetetlen :( -
#1629 Ne szarozzál Fana full set :D -
#1628 Akkor te egy ilyen utazással egybekötött zsákbamacska játékra kaptál meghívőt ! Legalább a későbbi szívás része kimaradt
-
#1627 Végül nem lett üzlet. Elmentem, de az emberünk nem engedte kipróbálni, én meg nem engedtem magam hülyére venni, nyílván nem veszek meg használtan semmit amit nem tudok előtte kipróbálni, szóval ennyit erről. -
Indi69 #1626 Ja és szerintem is TH, de gari legyen -
Indi69 #1625 Üdv. Van egy clubsport v1 pedálom és az istennek se tudom belőni a féket ACC ben. Vagy sikít a gumi vagy nem áll meg. Hogyan kéne beállítanom ? HELP -
#1624 Thrustmaster kormányok - T300 és a TX különösen - széria egyik nagy előnye hogy ha problémája van akkor gari időn belül kijön - 3-6 hónap - ! Emiatt fokozott kockázat szerintem egy 4 hónapos alig használt papír nélküli T150-et venni !
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2019.07.23. 19:00:14 -
Indi69 #1623 Ha 4 hónapos, hogy nincs számla? -
#1622 Na akkor ma este elmegyek megnézem magamnak azt a T150-et. Az eladó szerint 4 hónapos , fiának vette, de nem nagyon használta. Számla viszont sajna nincs róla, úgyhogy reméljük a legjobbakat! -
#1621 +1 a T150-re. Én 2017 szeptembere óta használom és hibátlan. A fogása kicsit olcsó érzetre de ezen az árszinten ezt kell elfogadni. -
#1620 Ahogy mondani szokas, amit nem hasznalnak az nem tud elromlani, szoval ha sok thrustmasteres problemazo van, akkor valoszinu azt tobbet hasznaljak :)
Amugy pl ami a szememben gaz, hogy sok-sok eve, tok ugyanaz a kormanyok felfogatasanak modja, az olcsotol, a t500-ig.(marmint a kormanykereknek a tengelyre) NA utobbi egyszer a kezemben maradt, szettort, es a mai napig pont ugyanaz a felfogatas. Persze olyan extra terhelest kapott, tartottam magam a gurulos szekben (na mindegy mas forumban elolvashatod a tortenetet) a lenyeg, hogy meg direktbe a thrustmastersnek is anyaztam, akik szo nelkul kuldtek volna egy ujat, mindenfele papir nelkul, ha meglett volna a gyari kodja, csak addig a kereskedo akitol vettem mar visszaadta az arat, a kormany meg nala maradt. A ventillator talan mar halkabb a t300-ban, mint a regi t500-ban. kb 50%-on hasznalom az erosseget, es kb nekem iden egyszer kapcsolt be, par hete, meg is lepodtem mi ez a zaj. T 500-on szinte mindig porgott, ha kellett ha nem. De nem veszes, mivel eleve fejhallagatoval nyomom igazabol amikor levettem akkor hallottam.
Maskepp fogalmazva, ha van egy logiteched es valtasz thurstra-ra akkor lesz sok apro uj elmenyed, de ha beszarik a T es visszateszed az asztalra a logitechet, akkor jon am az atuto elmeny, mi ez a kattogos vacak. Ja a mostani t300-at szerintem mar legalabb 2 eve nyuzom, mondjuk elotte a g 25 -ot vagy 7 8 evig es semmi baja sem volt.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.07.23. 11:38:54 -
unrealnoise #1619 Sokáig. :)
Nah jó, annyira nem, de 1 év biztosan volt. És használtam eleget! :)
Semmi baja nem volt. havernak adtam el, Kár volt, mert a G29 nem volt előrelépés, sőt. T300-at nem akartam, mert azoknak meg félek a hűtésétől, nekem volt egy Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458-as komrányom, ami tök jó volt, de a hűtése egy rakás szar. Szíjas volt, frankón halk volt, erős volt, de egy meleg szobában halálos volt.
A venti hol bekapcsolt, hol nem, de ha rákapcsolt fejhallgató kellett hozzá.
Biztos csak légkondi mellett tesztelték le a gyárban... Vicc. Nem is értettem, miér nem lehet két ventit, jobb hűtőbordákat rakni a cuccba. Fanatec-re ugyanez igaz, nem értem, miért spórolnak a hűtésen, holott a szíjas kormányoknál az az egyik nagy előny, hogy halk, erre fel hallgathatom, ahogy a kis ventik majd megpusztulnak...
Szóval ezért nem vettem kormolyabb kormányt még, a DD-os cuccok meg nekem túl drágák még, lakást is kéne egyszer venni előbb... Plusz én csak offline nyomom általában :D
A Thrustmaster mellett szól, hogy az említett szíjas TX 458-as kormányom 1.5 év után meghalt (kis füst szag, nem reagált semmire), ipon-ba visszament, ott baszogatni kellett őket, mert egy hónapig nem történt semmi, aztán csak annyit mondtak, intézik, elnézésem kérik, mire fel kaptam egy full új kormányt, full új, akkor kezdődő 2 év garival.
Szóval nem kell félni.
Tudom, a Logitech sem szarozott régen amikor gariztatásról volt szó, csak nah, szvsz jobb kormány a T150...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.07.23. 11:06:55 -
#1618 jó sok válasz rövid idö alatt, köszi. A Thrustmasterrel az egyedüli félelmem az, hogy idö elött megadja magát, sajnos sok problémás darabról olvastam külföldi fórumokon. Talán emiatt hajlok a G29 felé de valszeg a Thrustmaster jobb lehet. @Unrealnoise: megkérdezhetem te mennyi ideje/ideig használtad a T150-et? -
unrealnoise #1617 Rohadjak meg de én is a T150-et írom. Mármint az a jobb. :D
Sokkal halkabb a T150, egyszerűen jobb. Pont egymás után volt nekem a T150 és a G29, hát meglepő, de a T150 szvsz jobb vétel.
Lehet a kormánykerék gagyibb, nincsenek rajta LED-ek, de halgabb, nem zörögnek a fogaskerekek össze-vissza, éjszaka is nyugodtan használható, és a T150 is bírja a strapát, ezt nyugodtan állíthatom. -
#1616 De ne hallgass rank, mi mar kiorgedtunk a szimulatorozasbol, kerdezed az ifju titanokat :) -
#1615 Ha tartósság akkor a G29....
Érzésre jobb a T150, de egy végtelenül gyenge szerkezet . -
#1614 a tartossag sok mindentol fugg, mennyire vagy "allat", mennyire fogod ki a jot. De igazabol amig van ra garancia, a trustra szerintem minimum 2 ev, legyen az o bajuk.
Egy g27-t300 viszonylataban, pl az elobbi egy kinai gagyinak tunik pont erzesre, mukodesre, finomsagra. (kattog kopog) fogaskerekek hajtjak, mig a t sorozat szijjal mukodik, halkabb, finomabb, olyan igazibbnak tunik. De ne hallgass senkire probald ki mindkettot, aztan amelyik tetszik. A t3pa pedal meg teljesen jo, beteszed a kis gumit, hogy felkemenyedjen, par ev es nem az lesz a lassito tenyezod, hogy nem talalod a fekpontot :) De van errol akar magyarul is ezer teszt, meg szaz youtube video. Vagy felmesz az arukeresore aztan elolvasod a g29-hez irt velemenyeket a 100 hulyeseg kozul par ertelmes biztos van.
tessek pedpig ezt nem en irtam :)
"Hátrányok
-a pillangófülekkel ellentétben, maga a kormány NAAAAAAAGYON HANGOS
-a fogaskerekes megoldás miatt nehezen érezni az autót, legalábbis F1 2018-ban
-drága
-nem jár hozzá alapból váltó
-ennyi pénzért, sőt, egy 30-assal olcsóbban kapunk egy jóval minőségibb kormányt, ami nagyobb élményt nyújt szimulátorokhoz (T150, T300)"
-
#1613 G29 .
-
#1612 Hali, bocsi, ha OFF a téma kezdö SIM-es vagyok, igazából most cserélem le a kis gagyi kínai kormányomat egy komolyabbra, és pont ez a dilemmám. Forintra ugyanannyiért tudnék venni egy alig használt Logitech G29-et, és emellett van egy szintén tök jó állapotú Thrustmaster T150 Pro a T3PA (kuplungos) pedálszettel. Nem tudok dülöre jutni mivel járnék jobban. Igazából a tartósság lenne talán a legföbb szempont. Bocsi mégegyszer ha nem idevaló de hátha valaki tud tippet adni. -
#1611 Multi ma már nem gond. Találok megfelelő mezőnyt az tuti. IR-ben se volt habzsi-dőzsi, 150 -ezer kellett volna, hogy annak idején végigtoljak egy Porsche és Mazda MX kupát !!!! De mivel nem volt, így csak nézegettem és indulgattam inegyenes lime rock park vacakokban :DDDDD -
#1610 Az SRS-t nem tudom, de rally-ban nagyon kemény mag volt/van (RBR-ből vagy párhuzamosan), egy része modder, de ők is jók, másik része meg teli van spéci cuccokkal, én is jól mentem mert nekem nagyon beütött, és ami beüt abban az ember általában jó. De nekem az utolsó szezonra nem volt kézifékem, és ez elég nagy hátrány azokkal szemben akik kegyetlen rá vannak készülve. ..+ egy random duplán váltó DFp kormány....itthon is indult egy rally liga, de már nincs ha jól tudom. :(
Viszont ha versenyezni szeretném akár AC, akár ACC-ban akkor vagy GTR masters, vagy PSL vagy mittomén de ligáznék, ha jók az időpontok. -
#1609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak a hívők gondolják, hogy a másik téríteni akar :) Szerintem még erőltetve se lehet belelátni ezt a szavaimba. Tőlem mindenki azzal játszik amivel akar, de azért jól látszik, hogy te is, meg úgy itt ebben a topikban a nagy átlag már kifelé áll a szimulátorozásból. Egyébként megfigyelted neked is mi volt a legnagyobb bajod az iR-el? Csak mert most is leírtad :D (drága)
Én csak arra reagáltam, hogy az AC-ban elég gyenge a mezőny és RR-ben is az az SRS-en belül. Alig van pár gyors ember, akik ha épp nem érnek rá, akkor olyanok aratnak rajt-cél győzelmet, mint én. Ez máshol elképzelhetetlen lenne. Ahogy én néztem az SRS lista élén lévő emberek, nagyjából az iR középmezőny elejére érnének oda, egy két, de tényleg csak egy-két kivételtől eltekintve. Ebben biztosan nem értünk egyet, de amit én láttam az alapján az SRS mezőny fasorba sincs az iR-éhez képest és csak azért írtam le a véleményem, mert nagyjából le lett írva az ellenkezője (egyébként most is), de mivel nagyon máshogy látjuk a számokat és máshogy ítéljük ezt meg én elfogadom, hogy ti úgy látjátok ahogy, én meg máshogy :) Bizonygathatnám, de térítésnek tűnne és ennyire már nem is érdekel, csak az álláspontotokra voltam kíváncsi :)
Jó játékot, lehet, hogy még összefutunk SRS-ben :)