2128
-
Indi69 #1408 Nem ez a baj :( -
#1407 Ahogy nézem a hudon is látható meg szerintem a kalibrálásnál is láthatónak kéne lennie. Nézd el nekem de ACC-val nem csak AC-val játszottam korábban. -
Indi69 #1406 Ez látható, monitorozható valahol? -
#1405 Más játéknál nekem akkor volt ilyen amikor 1-2 % on mindig fogott a fék és újra kellett kalibrálnom. -
Indi69 #1404 Üdv. 1,52 az átlag ez 5 másodperc durván, amit nem értek mert néztem videókat és nincs eltérés. Ami más az az, hogy egyenesben elmegy minden, Mintha az autóm gyengébb lenne 40-50 lóerővel (nem a szélárnyékról beszélek) -
BladeW #1403 Mennyivel vagy elmaradva top pilótáktól köridők tekintetében? -
Indi69 #1402 Üdv. Tudom, hogy összetett téma a beállítás de segítség kéne mert bedilizek! Minden pályán rossz a kigyorsításom. Monzát szoktam mostanában 18-as nissanban, és a járókeretes nagyi a három lábú tacsival is elmegy. Kanyar sebesség jó, meg az egyenes is, de a kigyorsításon nem tapad. Ott jól láthatóan minden gyorsabb. Már keresgéltem a neten a témában, de nem jutok sehova.Mit csináljak? -
#1401 pedig csupan matek alapjan acc max 10 palya (1 tipusu auto) vs ac min 200 palya (vegtelen tipusu auto) alapjan hamar elfog jonni az ido :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.05.14. 18:07:58 -
BladeW #1400 Remélem a public multi nem válik itt is "Spa szimulátorrá", mint az AC. -
#1399 Az AC2-re mukodni fog, az a lenyeg, ha ahhoz nem irja at ismet;) -
Fela #1398 No matchmaking planned for ACC -
Joex22 #1397 racedepartment ACC interjú
Nemrég volt kérdés, milyen pályák jönnek még, az interjú alapján úgy néz ki, hogy Zandvoort is jön az 1.1-es verzióval. -
#1396 -
szurkefarkas #1395 Újra él a lobby, fut a szerver, tudtok csatlakozni. -
szurkefarkas #1394 Sajnos nincs lobby, nem tudunk szervert indítani. -
szurkefarkas #1393 Sziasztok.
Péntek este a GTR-Masters ismét nyilt tesztet szervez az ACC multiplayer-el.
Aki legutóbb volt, 2 változás lesz.
- A dupla futam bugos így az nem lesz.
- 21h-kor a létszám fügvényében állítjuk be a futam hosszát.
Részleteket a linken megtaláljátok: Link.
Utoljára szerkesztette: szurkefarkas, 2019.05.02. 20:39:47 -
#1392 mifelénk arulasnak hivjak :) -
#1391 Fél órás verseny, kötelező boxkiállással, pit window open, kimegyek kereket cserélek, tankolok, verseny végén diszkvalifikálnak, mert figyelmen kívül hagytam a kötelező boxot. Mi a tök ez? -
#1390 Jól emlékszel RF1-ben is volt :)
@Macleody RF2-ben is van és iRacingben is alap dolog, úgyhogy valószínű itt is lesz. -
#1389 Én se , de szerintem ezer éve van ilyen lehetőség, talán már RF1-ben is volt ... :) -
#1388 Na, látszik hogy egyiket se nyomom :) -
#1387 dehogynem, ezer éve van rf-ben IR ben ... -
#1386 Úgy hogy haverral egymástól 100km-re vagyunk? E-Sport rendezvényen ok, ott kipattan az egyik az ülésből, beugrik a másik. De hogy fent legyen a szerveren 1 autóra még +1-2 fő. Nem tartom valószínűnek. -
#1385 Hát azt gondolom megcsinálják, ilyen sorozatban alap... -
#1384 Pit menüben benne van a sofőr csere is, milyen lenne ha megcsinálnák, hogy online is működjön, akkor 1-2 haverral meg lehetne csinálni, hogy egy 6-órás versenyt felváltva nyomjunk, mondjuk óránként cserélve. -
#1383 Nem , az en voltam ! :) -
#1382 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én egyébként azokat is keményen büntetném, akik indok nélkül mennek lassan. Üres a kivezető szakasz, 100-as tábla, de kóvályog mindenki a belső meg középső sávban 90-nel... -
#1381 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kurva ügyes vagy, biztos ma a Te cimborád lehetett, aki az M7-esen, Érdnél záróvonalon és minden keresztül jött ki elém 110-zel a felhajtónál... -
#1380 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez cseppet sem vicces ám, mert mennek ott is bőven,..pl. régen mikor mentél el jobbról? ..ha nagyon nagy hülye volt a gyorssávban és kimérgelődted magad,..most meg nézel mert húzódnál le, de nincs mi elől, és nincs hova mert már ott van melletted jobbra.
Külön f@sza mikor torlódásnál meg kell magyaráznod a kölköknek, apa azok miért mennek gyorsabban mint mi?...azért mert azok bekéredzkednek ebbe a sávba amikor odaérnek a tereléshez, így mi lassulunk. ..és mi miért nem megyünk ott?
..mert mi nem szrjuk le a másikat. ..simán átvészelnénk 30-l a terelést, de így persze bedugul. A nevelés egyik dilemmája ha nagy témát akarnék belőle keríteni, letaposva a másikat törjünk hatékonyan a cél felé, ...vagy pedig élni és élni hagyni... :)) ..de ugye ehhez nem partner a fele ország.
-
#1379 130 al a lealloban kell menni, ne viccelj ! :) -
#1378 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jajj, ne is mond...Napi 130 km-t vezetek, találkozok én is annyi hülyével, főleg így az ünnepek körül. És sajnos ez a jelenség, amit leírtál, nagyon is ismerős...Múltkort 130-cal nyomtam végig pályán, majdnem sikerült kifeküdnöm egy vadbarom elé, mert reggel, szürkületben, szürke autóval, villágítás nélkül jön vagy 160-nal legalább...szerinted? :) -
#1377 én még nem kaptam pályavágásért stop&go-t, felmentem most 'kicsit' játszani nem volt bajom, mondjuk én általában megmaradok egy szerveren, sokszor jó is, mert ahol jó menni az általában teli van.
Sokszor olvasgatom hogy ki milyen béna, vagy milyen a büntetési rendszer.. de több olvasata van a dolognak, mittomén volt az iRacing-s topikban is hogy ment erről a vívás, aztán kiderült hogy nem fekete és fehér.
Pont az autópályán filózgattam el ezen, hogy némelyek mennyire sz@rul közlekednek, ez most nem rád vonatkozik, hagy figyelmen kívül, pusztán hogy mennyire több értelmezése lehet.
Mész gyors sávban, látod jön a böhöm megfelelő sebességkülönbséggel, hát lehúzódsz hadd tudjon menni, el zúg, de erre jön mögötte egy balfék (én látásmódom), aki pont lesz@r engem és hülye ritmusban közlekedik, így ráfutok a lassú autóra előttem a sávomban, mert annyira sz@r ritmusban zárkózik hogy ha kimegyek elé vissza a gyorsba akkor már zavarom, ha nem akkor viszont én túl nagyot lassulok....na ilyenkor ha kimegyek akkor én vagyok a kcsög ugye mert neki fékeznie kell.
De alapvetően ő az aki leszrja a a képet és éncélúan közlekedik...két gyerekkel megpakolva nem játszok pedagógust csak elveszem a gázt és anyázok. -
#1376 Valaki fog majd a közeljövőben szervert hostolni? Kipróbáltam ezt a csodálatos "offisöl" Kunos szervert...na sztem elmennek a k...oda. 4. helyre kvalizom magam, 1. sikán után Monza-ban már forgalommal szemben állok, mert a nagyon " " " pro " " " orosz gyerek nem bír megcsúszás nélkül kigyorsítani, megkoccolom, ettől megforgok, mint állat, lecsúszok a fűre, majd kiírja, hogy pályavágásért stop&go...anyád. -
#1375 -
#1374 ez jónak tűnik, valami ilyesmi melósnak képzelem én a vizes pályát . -
#1373 -
Indi69 #1372 Üdv. Részemről biztos van, és szerintem nem vagyok egyedül:) Köszi -
#1371 Ha van rá igény, csinálhatok hasonló videókat/setupokat, mint a RaceRoom-nál ;) -
Indi69 #1370 Üdv. Setupok letölthetők valahonnan? Nagyon nem megy ez nekem, nem vagyok versenymérnök -
szurkefarkas #1369 Sziasztok.
Csütörtök este a GTR-Masters nyilt tesztet szervez az ACC multiplayer-el.
Aki a public szervereknél kicsit konszolidáltabb szórakozásra vágyik, szívesen látjuk.
Részleteket a linken megtaláljátok. Link
Utoljára szerkesztette: szurkefarkas, 2019.04.17. 17:09:01