God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mondom ezt ne így képzeld el, hogy akkor a játékot némán játszom először, csak arra mondtam, amikor itt írták, hogy a hátad mögött mikor szól a srác, meg ilyenek (vagyis nem kell ezt komolyan venni). Ezt most megjegyezte mindenki. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem a gameplay Kratos kiabálásától még meglenne. zek első körbe, első végigjátszáskor jók, ha mész előre, stb, de amikor tolod a mellékest, meg vagy 100.-ra váltasz rage módba és hallod ugyanazt, nálam akkor már skipelem.
Das BB mindegyik, AC, addig poén, míg egy részt egyszer látok, aztán nálam ennyi.
Itt is, ha megállok egy résznél, és próbálkozom, harcolok, elvagyok 1-1 szakaszban, akkor nem hagyom futni a játék hangját, mert még jobban felidegesít.
Átvezetőket szoktam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.08. 15:12:04
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kratos is azáltal lesz Kratos, ahogy dühöng, amikor elönti a szar az egyát, ahogy haragra gerjed, erőlködik, kiabál, vagy csak szimplán attól, ahogy megszólal. Az általa kiadott hangok nélkül Kratos is csak egy papírkutya.
Emlékszel, hogy mit mondtam, hogy Sister Friede bossharcban melyik jelenet a kedvencem, és miért?
PS5 II PSVR
RZS, soha nem megy nyugdíjba, nem öregszik meg soha. 😄
Ha nincs hang egy könyv mellé akkor az nem ér semmit? A hang egy eleme a játéknak, én a történetre írtam, ami a párbeszédekre vonatkozott, ti nekem magát a hatást beszéltétek, én meg arról beszéltem, hogy maga a tartalom nekem nem jött át.
A hang, képi világ epic, de ettől még nem lesz a párbeszéd sokkal mélyebb. Ha érted mire gondolok.
elfogadtad, ennek örülök, magyarázat nincs rá, ami egy normál embernek érthető, amiéért csinálom, az másnak nem érthető, nem azért mert buták, hanem mert nem az én érzéseimmel, vagy énemmel vagy az én szememmel látják, vagy érzik.
De mondtam az előbb ennek kb az 50%-át hidd csak el. 😄
Amúgy meg a tömör válaszom: Vén fasz vagyok már. Nagyon eltorzultam a gameplay irányba, ez a nagy bajom. 😊
PS5 II PSVR
jó, hogy említed.
Nem GOW spoiler!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.08. 14:49:32
Én elfogadom, hogy te így játszol, bár még magyarázatot mindig nem adtál rá, hogy miért csinálsz ekkora eget verő faszságot. Eddig csak az volt a válaszod rá, hogy nem megérteni kell, elfogadni. De még nem mondtad, hogy MIÉRT? MIÉRT??
Őszintén? Szerintem a fogyatékos embereket nem számítva a világon te vagy az egyetlen, aki így játszik!
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tereltek mindig... 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kicsit azért fura persze, hogy szerinted az igazán menő és híres souls játékosok hozzád képes sehol nincsenek, ahogy azt a das3 topikban kifejtetted, itt meg nem tudod hozni, amit a topik átlagosan probléma nélkül megugrik, dehát ha nem megy, nem megy. Elfogadom. Én sem tartozom az ügyesebb játékosok közé, és hát engem sem bánt. Mondjuk én nem is tolom twiccsre a bénázásomat, de ez én vagyok, más meg más. Mindenestere ezek után a helyedben nagyon óvatosan bánnék a más játékosokra tett jelzőkkel, mindezek tükrében.
A 2018-at nem értem. Hogy jön ide? 2017-ben jobban ment volna? Az nem jó jel, ha romlanak is a dolog!
Adversus solem ne loquitor
De itt a hang a legkisebb gond, azt vágom hogy senki nem érti meg, nem is kell. Én másra írtam, hogy gond. 😊
Mondtam neked is, hogy nem kell érteni, vagy együttérezni, csak elfogadni, ez sokszor nehéz biztos.
De lényegtelen, szokásos téma van mindig. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.08. 11:38:14
A Columbo 658. részét még be tudja venni a lelkem, na de a hang nélküli játék?!<#nemtudom>#nemtudom>
Vagy Columbot is hang nélkül nézed? <#banplz>#banplz>
PS5 II PSVR
Én meg maradok az elbutult "fejlődés korszakában inkább". Nekem a buta 1 gomb-os megoldás jobban bejön mert buta vagyok.
Fps-t is egér+bill-el játszok, mert nem tudok felnőni a sokkal komolyabb kontrolleres irányításhoz....de ti pro-k, van mit tanulnom. 😄 LOL.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.08. 11:31:32
ACO-nal 70 felett járok kicsivel, és elképzelni nem tudom, hogy ezzel akár csak a 100 óra közelébe menjek. Pedig nagyon tetszett, nagyon élveztem. Még a második DLC végét befejezem, az max 1-2 óra még, aztán soha többet nem veszem elő.
A Horizon platinája is 80 óra körül állt meg, és a végén már nagyon szenvedtem, nagyon nem szerettem, csak becsületből nyomtam.
Mindenkinek más az igénye, én úgy veszem észre, hogy nekem az ilyen 20-25 órás feszes cuccok jönnek be legjobban.
Bár Personaba tegnap esti állás szerint 36 órám van, ez még csak a fele lehet max. De az is kicsit más, nyomom majd tovább.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.08. 11:28:15
PS5 II PSVR
A hangnélkül játszással, a pajzsos raginggel, az irányításproblémáiddal az ámokfutás olyan magas szintjét járod be, amivel sokkal nagyobbat is mehetnél a twiccsen, mint azzal a kétbealkezes botladozással, amivel eddigh próbálkoztál <#nyes>#nyes>
Válts profilt, szerintem most érkeztél nagyon meg, megtaláltad a hangot és a témát, amiben igazán fürödhetsz! 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.08. 11:23:44
Bevallom a játék elején féltem, hogy átesik a ló túloldalára és ugyanaz az érdektelen openworld semmi lesz, mint számomra egy AC például, de szerencsére erre bőven rácáfolt és az utóbbi idők egyik legjobb játékélményét nyújtotta. Ez az új irány pedig a legjobb dolog, ami a sorozattal történhetett.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS5 II PSVR
A hang szerves része a játéknak, azt kizárni belőle azt jelenti, hogy a játék egy jelentős részét kihagyod. A zene a hangulatkeltés, fokozás, érzelmi ráhatás stb. kiváló eszköze, ez pedig elengedhetetlen része a játéknak.
Olyan ez, mintha búvárkodni mennél csukott szemmel!
PS5 II PSVR
Ahogy sejtettem, semmi nem változott!
Lol 😄
Ahogy titeket se utánozlak, úgy egy stream-ert se. Leszarom ki, hogy játszik, én mindent úgy játszom, ahogy én magam kitalálom, hogy az úgy nekem jó. És bárki bármit mond, nem érdekel. Szóval a befolyásolható emberek max itt sg vannak. 😊
Ezt max nem érthetitek, de hidd el nelem ez így tökéletes. 😊
Én odafigyelek te miket írsz, ezt fordítva is elvárom.
De nem is az a legfőbb gond, csak sok kicsi, sokra megy.
Cak azt nem mondták el neki, hogy 1, ez csak keveseknek megélhetési forrás, mer ez önmagában kevés, ahhoz hogy nézzenek valami kiugró teljesítmény kell, a tehetséggel meg nem születik mindenki, és ezen a zenehallgatás faszt se segít, 2, ezek annyira élvezik ezt, mint a buditakarítást. Demivel ebből élnek meg, nem nagyon lehet kifaorlni belőle.
Lehet, hogy Charlie Chaplin volt az ükapja, na de akkor is. Azóta eltelt közel 100 év! Én azért vettem majd' 100 ezerért fülest, hogy minél tisztább, életszerűbb és brutálabb hangokkal, valamint zenékkel tudjam befogadni a játékokat. Tehát csak a hangok miatt elköltöttem konkrétan egy konzol árát, pedig aztán messze nincs abszolút hallásom.
Tegnap megint toltam egy kis Persona-t, abban a szinkron zseniálisra sikerült, pedig az aztán egy olyan játék, amit full némán is lehetne játszani, de megint besírtam Morgana dumáján, meg a csaj hangján, ahogy játszani tud vele szinkron közben.
Egyszerűen nem fér a fejembe ez a hang nélkül játszom!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.08. 07:50:31
PS5 II PSVR
Hát ezen könnyesre röhögtem magam!
(Bocs, Darky <#law>#law>)
PS5 II PSVR
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én hard-on fejeztem be, mert a ködben sikeresen túltápoltam magam, és nem volt kihivás benne igy.
Meg valahogy az egész hát, hogyismondjam...nem elég HÁRDKÓR! <#taps>#taps>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Szal így neked hogy sem játék, sem hardkórság nem jutott, maradt a raging, meg nyifogás a történeten, ami lehetne bármi, amúgy sem érdekel (a fromjátékok sztorijáról sem tudnál egy összetett mondatot leírni, csak volt félév alatt valamit kibénáztál belőlük, ezért azokat szereted).
Szóval kiskomám nekem van egy platinám, egy élvezets játék mögöttem, neked a pörgés a semmin, a hörgés, és a bénázás.
Kinek ami jutott ugye <#nevetes1>#nevetes1>
Ha neked az egy gombos harc jon be akkor lehet inkabb hagyd is ezt a jatekot... ezt mar hallgatni is kínos lassan..
Az meg hogy elkezdted a legnehezebben és emiatt szopsz vele és szar a játék meg a te hibád. Miért nem kezdted sima hardon és élvezted volna végig az egészet. Irányítással semmi gond az égvilágon nincs, combat az egyik legjobb és legmélyebb TPS combat, Atreus meg iszonyat jó companion. Ezek nem vélemények, ezek tények. Dark az itteni ámokfutásod a GoWal túltesz eddig mindenen.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx