God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Húsz éve tényleg még elment. Akkor jellemzően még csak a játékok legvégére tették be, számomra érthetetlen okokból. Miért kell bossharccal záródjon egy játék? Aztán már elkezdték szépen a pályákra is elszórni, és minden szarban bossharcok lettek. Oké-oké, értem, hogy nem könnyű mindig újat kitalálni, de könyörgöm, 20 év az sok idő. Minden változik, fejlődik, ennek is kéne.
Én bevallom már unom ezt a bossharcozást.
A Wolfenstein-.ben is mi van? Amikor kinyírtál már mindenkit, lebasznak még két robotot, hogy nesze. Boldogulj velük, ahogy akarsz. Számomra nem attól lesz élvezetes egy játék, hogy úton-útfélen bossokba botlik a játékos.
A Das és BB egész odáig elment, hogy más se számított a játékban, csak a bossharc. Te magad is így tolod: a mobokat leszarod, elfutsz előlük, irány a boss. Azaz, sarkítva, a játék nem szól másról: ölj meg 10+ bosst, és vége a játéknak. Sztori, párbeszéd stb. minek a játékba, legyen benne boss, és mindenki bódog. Nem.
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Same. Never had the issue until this latest patch. The previous fix works still. You just have to make sure you edit the system settings. Under Sound & Screen shrink the display area all the way down. Accept the changes. Then max the display area back out."
PSN ID.: Beegabor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.12. 16:55:58
de biztos kihozták a maxot a rendszerből, volt idejük tesztelni minden esetet
Adversus solem ne loquitor
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A soulsokban nincs enemy offscreen indicator, ami ráadásul a támadását IS jelzi. Itt ugyan KIkapcsolható a soulsokban viszont nincs mit BE kapcsolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én amúgy azt is simán el tudom képzelni hogy először az új rendszert találták ki, amiben Kratos egyedül van. Csak aztán az első pár komolyabb teszten kibukott hogy ez igy nagyon nem az igazi. És Atreus csak ezután került be a történetbe igy ahogy most van. Mert a srác k...a nagy segítség lett miután az ember ráérez hogyan lehet jól használni a képességeit, és pontosan azzal lehet megfogni általában a katasztrófát mikor egy ilyen kisebb tömeg tolong ott körülötted.
Sok boss-nak a támadásai is gyengék nagyon. Valkyrie-k is többnyire lazák.
Kell a folytatás. 😄
Döbbenet a bossok nagy része mennyire easy, azt a sok kis tetvedékkel meg szopsz menet közben.
PS5 II PSVR
De ettől függetlenül ez a játék minden várakozást igazolt, és igazi mértékadó darabja ennek a generációnak.
De aztán elvoltam a Valkűrökkel, a Queen jó volt főbossnak. 😄
Nálam egy játék iránti érdeklődésem óriásit zuhan, miután a credits lepörög, vagy előtte kell kipucolnom mindent, vagy utána nagyon valószínű, hogy sosem fogom.
Itt annyiban más kicsit a helyzet, hogy főleg a sztorivonalra mentem rá, side contentből csináltam 6-7-et, de sok benne maradt, Így van miért elővenni megint, meg hát azért ez tényleg egy minőségi cucc,na.
PS5 II PSVR
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
De ahogy írtad is, nem lehet mindig mindenkinek megfelelni.
Csak nehéz szakma lehet ez 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Van, amit a játék túl korán kínál fel, de még azok is elfogadhatóak akkor, csak kínlódásos. De ökörség bármit a sztori vége után hagyni. Van az egésznek egy olyan ritmusa, ami fel van építve a sztorivonallal. Nem erőlteti a játék, de ezzel az is együttjár, hogy sokan elkúrjátok sajnos így a progresszt.
A játéknak a sztorija gyakorlatilag faék egyszerűségű: menj A-ból B-be és vidd el "azt".
Amúgy a TLOU pont ilyen volt, én akkor éreztem pont ugyanezt. Ment a párbeszéd, és egyszer csak vége lett. Én meg ott álltam, hogy he?! Mi van?! Ne már! Ennyi? És ott is ha belegondolsz, ugyanez a faék egyszerűségű sztori működött, menj A-ból B-be, és vidd el a csajt.
Nyilván a Sony sem tud megfelelni X millió játékos ízlésének. Olyan nincs, hogy valami mindenkinek tetszik.
Szerintem ami sokkal fontosabb, hogy beletették az a rengeteg melót, alázatot, művészetet, igényességet, gondolkodást stb. Erre manapság szerintem két csapat képes: Rockstar, Naughty, és most már a Santa Monica.
Slussz.
Minden más csak silány másolat, erőlködés.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.10. 11:55:15
PS5 II PSVR
Az rendben, hogy még ott vannak a valkűrök a főcím után, meg Thor szíkret ending. Nekem olyan összecsapott, kidolgozatlan lett a végjáték.
Egy játékhoz túl ambiciózus vállalkozásnak tartották ezt a projektet és inkább több részre szeletelték. Nyílván ez teljesen érthető, benne is van a szériában a potenciál. Viszont ez így ebben a formában egy játékba kevés lett.. nekem.
Félreértés ne essen, abszolút elismerem a rengeteg munkát amit beletettek a játékba. Van benne tartalom, csak nem nekem tetsző arányban. Például az ezer féle páncél meg karvédő, bűbáj biszbasz helyett jobban örültem volna, ha nem használják agyon a troll-okat, jobban kidolgozzák a párhuzamos világokat vagy kevesebbet használnak, több istennel lehet küzdeni stb. Nem rossz játék, de nem is 10/10. Persze lehet csak azért vagyok bosszús, mert hamarabb vége lett mint szerettem volna. Minden esetre az eddigi részeket (kivétel Ascension) úgy tettem le, hogy hú a mindenit ez f@sza volt. Ez itt elmaradt. Egy ilyen epikus egyjátékos témába nekem nem illik bele az, hogy még menj el fabatkát szedni az erdőbe az utolsó boss és a vége főcím között, sőt még a vége főcím meg a stáblista utáni jelenet(Thor) között is. Elmarad a katarzis. Jár más is hasonló cipőben? (Bocsánat a hosszú hozzászólás miatt.)
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Na!
PS5 II PSVR
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Más: Végigvittem a játékot és most maxolom ki 100%-ra, de a kis srác nagyon kiidegel. Félpercenként bevágja, h "Now what?" Felfedezünk baszki, az what. Nagyon fárasztó egy idő után. Ettől még az is jobb lenne, ha nem mondana semmit. 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Azt kivéve, hogy hagyjak fel a játékokkal. 😄
De amúgy változó.
Van hogy only zene, van hogy 5.1 játék, van hogy a zene alatt a játék is...
De igen azt tudtam hogy a kissrác mondja amikor hátba jönnek, meg indikátor is van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.08. 16:20:08
Amúgy ja.
Kivéve a BB, Das 3, Ni-oH, azokba télleg max 1-2 órát bírtam az agysüketítő hangokat.
Hátttőőőizéééöööö....Tehát akkor most hogy is kell ezt elképzelni? 😄
Most akkor van hang, nincs hang, hallod-e a varjakat, vagy csak kint az utcán harákol valami csöves? Kínzó kérdések ezek, szedd össze magad, és tegyél végre egyértelmű állásfoglalást a témában! 😄