1053
God of War 2018
-
#813 mi az hogy nem használsz hangot? siket vagy? nem tudtam -
#812 Nagyon nehezemre esik most viszont sehol nem járni. Nagyon nehezemre esik elvinni a lemezt a postára. Nagyon nehzezemre esik valami másban járni máshol. Nagyon-nagyon nehéz elszakadnom ettől a játéktól :( -
#811 Igen, de azokat látod. Mármint ott vannak a szádban. Eldugott csendes varjak nem voltak a játékban. Én megtaláltam mindet egyszerűen avval, hogy ARRA JÁRTAM :)
Jó, mondjuk főleg azért, mert mindenhol jártam. És szívesen jártam mindenhol (1-2 helyen többször is). Nem esett nehezemre mindenhol járni, na... :DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.07. 14:19:06 -
#810 Voltak csendes varjak is :) -
#809 Főleg amikor a két nagyon érdekes karakter beszélget egymással :)
Nagyon jó volt hogy a Sony Gold fejhallgatóhoz is adtak ki hangprofilt hozzá, mostanában nem nagyon adnak ki -
#808 Ezt soha nem fogom megérteni Darky. Oké, hogy különbözőek vagynk, de ennyire nem lehetünk azok.
A játék az egy audiovizuális élmény, egyik sem értelmezhető a másik nélkül. A zene, a hangok egy játékban szerinte 50%-át adják az élménynek, ha te hang nélkül játszol - ami tegyük hozzá nem igaz, mert streamen sem hang nélkül tolod, akkor totál fölösleges játszanod.
Egy játék ÉRTELMEZHETETLEN a zene és a hangok nélkül.
Arról nem beszélve, amit Moby is írt, hogy a GoW-ban az audio messze túlmutat az elvárhatón. -
#807 Úgy csodálatos lehet játszani. Főleg egy olyan játékot, amiben a hangra szerintem több energiát töltöttek bele, mint bármibe korábban. Olyan végtelen törődés és profizmus van az audioban, ami szinte példátlan. -
#806 Nekem skip akkor. Nem használok hangot. :D -
#805 Nem volt egyetlen pillanat, hogy ne élveztem volna amaximális szinten. Utólag azt kell mondjam, sajnálom, hogy ennyire olcsón adta oda, persze az ennyire az borzazstó rlatív. Másban ennek az ötöde sincs.
/A varjakat nem kell keresni, csak a hangjára figyelni. Nem használtam semmilyen segítséget hozzájuk.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.07. 11:13:25 -
#804 Én biztos nem megyek rá a platinára. Az öncélú farmolásból elegem lett a HZD platina megszerzése után, így no way, hogy elbaszott varjúkat keresgéljek... -
roli33 #803 Meg lehet nézni valahol hány órát játszottam a játékkal?
Sztori nálam is kijátszva. És még mennyi minden felfedeznivaló és fejlesztenivaló maradt! Elleszek vele még egy darabig az biztos. Hamarosan pedig egy komplett God of War sorozat újrajátszást tervezek az első résztől. Már most alig várom a folytatást! -
#802 Leárazásban platina ide, 100% oda, megveszem én is. Legalább egyszer még szeretném végigjátszani majd. -
#801 Az ok annyi volt, hogy ez nem DaS vagy BB, egy fluid végigjátszást akartam, és nem órákig egy ellenféllel harcolni. Nekem ez nem az a játék.
De ha leárazzák majd, megveszem mondom, és nekimegyek megint, mert mellékküldetéseket is otthagytam benne. -
#800 Én meg angolul, mindenféle felirat nélkül toltam.. fuck me, right? -
#799 Igen, sok szó szerinti fordítás volt, pl. mikor azokat a nagy tűzserlegeket akarod elolvasni az elején Atreussal (amire a valkűrök nevei vannak vésve), és megpróbálja elolvasni, akkor elhangik az "it's worth a shot", amit lefordítottak "MEGÉR EGY LÖVÉST"-nek.... :D
valamint ami még szemetszúr, az a health range lefordítása élet hatótávnak...az is kicsit erős :D
de egyébként összességben rendben van a fordítás, nyilván hiba nélkül nehéz ekkora projektet. -
#798 Sok helyen nem volt tökéletes a fordítás sem (szó szerint igen, de rossz volt a kontextus. - pl az elején amikor visszatérnek a házba, Atreus mondja, hogy rég volt már beteg, és hogy már jobban van...vagyis a fordítás volt ez, valójában azt mondja, hogy rég volt már beteg, és már jobb, mivel az apja arra kérte korábban, hogy legyen jobb, amit ugye tudjuk - már aki végigjátszotta - hogy valójában mire is értette Kratos, de ezt ott abban a pillanatban még nem is kellett tudni, ezzel együtt is értelmezhető lett volna helyesen a kontextus, de a fordító valszeg a nyers szövegkönyvből dolgozott). Ilyenek egyébként a még elmegy kategória, aki nem figyel, valszeg az eredetit hallva sem feltétlen tűnik fel.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.06. 21:40:34 -
#797 Nem volt rossz a magyar felirat, viszont a menürendszert hagyhatták volna, lehetett volna egy opcio hogy csak a feliratozás legyen magyar :) -
#796 Mechanikailag a legjobb részét skippelted el a játéknak SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Teljesen érthetetlen okból.(valkyrie queen)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.06. 20:59:14 -
#795 Miért NE játszottam volna magyarul? Beszélem az angolt, de szeretem az anyanyelvem, és nem esik nehezemre a használata sem. Jó látni, hogy ismét készülnek lokalizált játékok. Ráadásul tudom, hogy ez amúgy nem a sony (japó) ötlete, hanem ezeket a hazai sony gründolja(és pénzeli). És azt is tudom, hogy amúgy a sony monitoroz és statisztikáz mindent. Nyilván azt is pl, hogy milyen nyelven játszom, megy a gép, stb. Nekem tonképp érdekem ezeket a számokat emelni. Ha ezen bármi múlik, akkor én ottvoltam,letettem a voksom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.06. 20:55:59 -
#794 Nekem ez a skandi mitologia nem jon be egyaltalan, bar lehet azert, mert semmit nem tudok rola.
Ha digitben learazzak majd, megveszem megint, mar bosszant, hogy a valkyreket otthagytam. Remelem addig lesz ng+ is.
Tenyleg, Darky felbehagyta a jatekot? Nagyon hallgat.. -
#793 Azt is magyarul majd, mint ahogy jatszottal? -
#792 Nyugi jövőre jön a következő hasonló kaliberű sony ex :) -
#791 Nekem utoljára a Last of Us volt ekkora élmény, de ez most oda ült mellé a trónra. -
#790 Tegnap még meghallgattam a soundtracke-et is külön... zseniális cucc, szinte megint azokban a jelenetekben éreztem magam :) -
#789 Csak óvatosan az ilyen felelőtlen kijelentésekkel errefelé :)
-
#788 Gratula! :)
Nálam is most pörgött le a credits, ez valami emberidegen volt...tényleg, totál szavak nincsenek...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár azt hittem lesz még valami nagy über fight, de nyilván Baldurt szánták annak...
szerintem nem is csak hogy a PS4 éra, hanem talán az évtized élménye, akármilyen platformon :') nyilván nagy szavak, de nem véletlen...
Embertelen durva amit ezek az emberek(?!) összeraktak, nem csak technikailag, hanem játékmenetet meg storyt tekintve is, én kb majdnem elbőgtem magamat most a végén...
ez művészet tényleg, és a gaming egy iszonyat durván jelentős mérföldköve, fixen.
Hihetetlenül nagy utazás és élmény volt a játék, azt hiszem ez most megint kibaszott magasra tette a lécet - amit mindig azt hiszünk, hogy lehetetlen megugrani, de valamelyik bandának valahogy mindig sikerül...
Nagyon nagoyon kíváncsi leszek, hogy ezt majd hogyan folytatják - még 1-2 rész fixen van ebben a skandináv mitológiában, és ez nem is gond - valamint arra is kurvára, hogy majd ha egyszer az egyiptomi/azték mitológiából mit hoznak majd ki....dehát azt hiszem ez egy bő 10+ év lesz alsó hangon, mire megtudjuk... :( :D
Tengermély tiszteletem a Santa Monica és Cory felé!
majd muti a levelet, már hogyha meg szeretnéd mutatni :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.05.06. 03:04:47 -
#787 Holnap írok egy köszönőlevelet a Santa Monica Studionak. -
#786 10/10.
EZ a ps4 éra játéka.
Nincs olyan pixel, amit ne láttam volna. Nincs olyan momentum, amit ne éltem volna át. Csodálatos volt az egész, és még attól is több.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#785 Gratula! -
#784 -
#783 Na megvan mindenkinek a Valkyrie Queen?
Majdnem legyűrtem ma, 1db életcsíkja volt és bumm, benyomta a halálos szúrását és vége. -
#782 3 millió darabot -
#781 Azért nem gondolnám, hogy veszteséges lenne, ha csak ezt a 3 millió dollárt nézzük, akkor már 180 milla az árbevétel, úgyhogy szerintem a break even már megvan. Ami ezután jön, az már tuti csak termeli a pénzt. -
Akra #780 Sonynak nem a játék eladások a prioritás. Konzolt vegyék. Szinte minden exkluzív játékuk veszteséges. Belefektetett pénz ezen oldalon nem térül meg,de konzol eladásnál nagyon is. -
#779 A GTAV-t semmi nem nyomja le, de az szélsőséges példa. A történelem legdrágább videójátéka, és a történelem legtöbb bevételt termelő szórakoztatóipari terméke (6 milliárd dolláros bevétellel lenyomta minden idők legjobban hozó mozijai, filmjeit, könyveit, mindent, kétszer annyi pénzt termelt, mind a star wars, vagy az elfújta a szél). -
#778 >ja és a 80 millióból vond le Moby PS-eit
Meg az enyémeket. Az össszesen már majdnem 20 :D -
#777 Tényleg 3 nap eladásából vontad le a következtetéseid? A játék két hete van kint csak... ha eladnak annyit amennyit tippelsz akkor a 3% az már 20% lesz. Az már teljesen rendben van.
A GTA V eladások gondolom minden platformra vonatkoznak, én ugyanis kötve hiszem, hogy minden PS4 tulajnak van belőle egy példánya. Rengeteg haveromnak pl nincs, én meg háromszor is megvettem :D PS3-ra, PS4-re lemezen, majd digitálisan is.
ja és a 80 millióból vond le Moby PS-eit
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.05.03. 19:50:21 -
#776 Ez tényleg szép teljesítmény, de sajnos fasorban sincs az igazán sikeres játékok hoz képest amiben a nyitas heteben adnak kilenc- 10 milliót. Ez van, sajnos ezt tudomásul kell venni, a multi fosás sokkal kelendőbb mint egy jó sztori orientált játék. Ebből a játékból teljes életciklusa alatt nem fognak eladni 15 milliót, míg egy GTA öt az már valahol 80 nál jár.
Ráadásul az ilyen exkluzív játékoknak nagyon meredek az életciklusa, a megjelenés utáni pár hétben hónapban rendkívül sikeresek és utána csúnyán beszakad mint a takony.
Az azért elgondolkodtató, hogy a közel 80 millió PlayStation négy tulajdonos nak csupán körülbelüli három százaléka gondolta úgy, hogy az egyik legerősebb exkluzív címet megvásárolja, és a többi 97 % miért szart bele.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.03. 18:09:12 -
ppista #775 Aztakurva!!!
Na erre nem gondoltam volna. Gratula, nagyon megérdemli a sikert. -
#774 God of War sells over 3.1m units in first 3 days (fastest selling PS4 exclusive)
Single playerek halottak
Viszonyításképp
Uncharted 4 : 2,7 million after one week
Horizon Zero Dawn : 2,6 million after two weeks