God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Frankón ugyanaz volt nálam is, a vicc az, hogy ismerősömnek kb a 3ra lement a legnehezebb fokon.

A játék brutálisan ad arra, ha fejleszted magad mellékküldetésekkel. Jóval egyszerűbb lesz a játék.

De nekem a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dupla bossfight is eléggé úgy volt, hogy abbahagyom a fenébe, mikor egymást dobálják feléd. Azt az áramos dolgot nem is lehet kivédeni

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.01. 10:34:18

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Hát én azt hittem hogy Challenge-en nekem itt a vége...

Mikor menni kell a halott óriásnál a vésőért és az a korong visz fel. Ugye 3 vagy 4 nagy szekció van mikor rád dobja az ellenséget én meg már a 2.-ban előttem a rage-et. Erre a csodás autosave az utolsó adag előtt menti nekem a helyzetet. Lidércek, tüzes robbanó ellenfelek, sima ellenfelek, és a végén még babaxa a kísértetet is amit ugye nem lehet mindig ütni csak mikor a srác meglövi a nyíllal.Ja és mindez időre.. Hát nem tudom hanyadszorra lett meg, én már nyomtam mindent, kb 30-70% volt a tudatos támadás és az ész nélküli csapkodás aránya. Mikor a végén már kísértet volt, azt se néztem tudja-e lőni Atreus, csak nyomtam neki a gombot "lőjé fiam mert itt döglünk meg" alapon... És meg csépeltem azt se tudtam a nyíltól, tőlem vagy miért vonyít. Nem tudom miért kell ilyen időre menő szarokkal frusztrálni az embert, elég nehéz ez anélkül is. Meg eleve utálom az ilyeneket minden játékban.

Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2018.05.01. 00:12:02

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

darkSectorxxx
Gratula, az szép!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

balee4
Na meg is van a platina. 😊 Azért egy-két holló nagyon szemét helyen volt, kb. 20 órám ment el a keresgélésükkel.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

darkSectorxxx
Gratula....hamar megy, ahogy látom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.30. 22:42:49

Tikal
Már csak egy van hátra...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
és valószínuleg erről a helyszinről folytatjuk, mert maradt egy két zárt kapu...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
milyen szép hosszú snitt volt 😊

Rage47
Az 😞
Elviselnék még 30 órát sztori módban.
TDC Geronimo
Jó sok minden marad a folytatásra. Thor, Odin, Asgard, Freya... 4 év múlva...PS5ön 😞

Amúgy a következő ilyen őrület majd jövőre lesz last of us 2nél 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Addig téli álom nekem, bye 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Haza 😊

1 hónap múlva újra kedződik az őrület. Detroit!

TDC Geronimo
Hazamentél? 😊

Kandurex
Vége.

menjetek haza.

10/10

orichalcos
+1 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

TDC Geronimo
Hát nem én akadok el minden 10 éveseknek szánt "puzzlenél"

Ulthanito
Na, megszólalt a bölcs cnc marós. TOPLEL

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
+9999999

darkSectorxxx
Nem mutatja, mindenki nézheti, csak én nézem. 😄 mások rejtve nézik. 😄

darkSectorxxx
Nagyon nagy! Nem akarom részletezni, de van olyan hogy Valkyrie-ék. 😊

TDC Geronimo
És még mindig nem láttál semmit... 😄

Moby
Nekem is ma volt az a hideg futkosott a hátamon, és csak bámultam a tévét. Nekem ilyen epikus pillanat utoljára, nemistudom...talán mass effectben volt. Ez a játék...te jó isten 😮OOOO

Adversus solem ne loquitor

Seth

PSN ID.: Beegabor

Ulthanito
Oda még visszamegyek egyszer, és lebaszom.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ennél százszor jobb térképeket láttam már más játékban.

PS5 II PSVR

Seth
Nekem is ez volt. Asszem talán ez esik legközelebb ahhoz a ponthoz ahol megkapjuk az "izét" , nyilván mindenki kíváncsi mi van ott és használja
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.04.30. 17:28:33

PSN ID.: Beegabor

Ulthanito
Na gyerekek, most aztán letettem a hajam. Annál a résznél vagyok éppen, amikor

a boy megbetegszik, és Freya a csónakjával hazaküld. Gyerekek, az az öt perc, ami onnan kezdődött, hogy beültem a csónakba. az a pinaccle of gaming így 2018-ban, a legjobb géming momentumaim ever közé baszta be magát. S amikor Kratyos előveszi a rongyokba tekert blade-et

amikor megláttam, akkor majdnem vonyítottam a gyönyörtől, volt ott minden, egész testre kiterjedő libabőr, hidegrázás, könnyes szem, aztakuvaélet, ha másért nem is, csak ezért az 5-6 percért is megérte volna megvenni a játékot!

PS5 II PSVR

Tikal
Miért mindig csak neked mutatja meg? 😄

Tikal
Akkor oké, mert elég nagy a különbség nehézségben köztük...

darkSectorxxx
Én vagyok rá a tanú 😊

darkSectorxxx
Nem.

darkSectorxxx
Youtube-on minden van!

Moby
Biztos van olyan is, de az eddigiek alapján az nem te votá 😄

Tikal
Nem sokat használtam, mert kb minek. Nagy ritkán kijeöltem rajta hova akarok menni, aztán néztem az iránytűt, meg amúgy se egy nagy világ, nem nagyon lehetett eltévedni 😊

Tikal
Mindenkinek ugyanaz az első Valkür?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.30. 16:33:41

TDC Geronimo
Most következik megint az az időszak, ami zelda után volt. Minden játék fos 😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.30. 16:28:39

Teljesen jól értelmezhető. Egy két dolgot pedig lazán lehet memorizálni.

TDC Geronimo
Valóban elég fos a térkép, de egy kis ésszel rá lehet jönni, hogy 1-1 mellékküldetéshez hogyan jutsz el. Persze itt rólad beszélünk... <#hehe>

Ulthanito
Tetves faszom kivan már ezzel a térképpel. Hát 10-es játékban ilyen térkép nincs, az kurvaélet.

Csinálom a mellékküldiket, bolyongok mint a kurvaélet, az átjárók zárva, a tököm se vár rá.

Azt hiszem a fő sztorit tolom tovább, és érek a végére, kezd kissé egysíkú és unalmas lenni.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
ja és imádtam, hogy szinte teljesen blind mentem bele. Ezek ebből a játékból SEMMIT nem mutattak hivatalosan, hála az égnek. Remélem ND tanul ebből és last of us 2nél ugyanaz lesz a helyzet

Ulthanito
Elsőre ment, hardon és normalon is. :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.30. 15:58:45

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Na pörög credits...

Sokat nem tudok hozzáfűzni ahhoz, amiket már leírtam. Top 3 ALL TIME.

Tipp, a játék vége után térjetek haza.

balee4
A térképen szerepelnek, de ne csak Midgardban keresgélj...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tikal
<#fejvakaras> a játékban nincs... meg kell találni.

Rage47
Van valami részletes leírás, hogy kell elérni a valkűröket? Rohadtul el vannak dugva. :S Végigjátszottam a sztorit, most visszamennék hozzájuk, de csak nem találom azt a 2-t, amit kiszemeltem.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.04.30. 15:09:54
orichalcos
A rohadék. 😄
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.04.30. 10:49:06

Moby
Korán-korán...bementem azt ottvót. Nemondta, hogy nem rendel, jöjjek vissza később 😄

orichalcos
Ahogy látom kicsit korán mentél még oda. Csak a fejszével kicsit tovább tartanak a Valkűr harcok. 😊

TDC Geronimo
Na végre folytatom most én is, szerintem ma be is fejezem. Aztán jöhet a post game content 😄

TDC Geronimo
Az endgame content. nem véletlen olyanok 😊