1053
God of War 2018
  • Moby
    Nem a graf, az csodálatos. Nemtudom. Kaka a fov, alig látni valamit a térből. Szerencsétlen nagyon az a vállra tolt kamera, az agybajos picsa játékában is ez volt az egyik dolog, amit gyűlöltem. De ezek részletek. Inkább nincs meg a WOW érzés. Rengeteg szebbnél szebb játék van. Ezzel ma már nem lehet nagyot gurítani. Nem tetszik a megvénült krétosz sem. Nem szimpi, kicsit sem. Ahogy a kölyök sem. Nekem az egész a videókon rohadtul nem áll össze egy 10/10-es műremekké. Nem látok benne olyat, ami bármilyen játékot emlékezetessé tenne. Inkább csak egy szokásosan, elvártan, és kötelezően szép sony exkluzív technológia műremek, amiben van valami játék is. De majd meglátjuk, ezek csak érzések egyelőre.
  • Kandurex
    Ménem tetszik? Das és GOW,...és ennyi.

Láttam szobrot a "möjmöj" -ről,...agyfasz ahogy kinéz ott a táj...átmentek az uncsi4 grafikusok a mónikához?
  • Moby
    Ahogy látom az opencriticen 95 ponton áll. Mindenki el van tőle olvadva. Kíváncsian várom én is, főleg ezek után.
    Mégis, ahány videót megnyitok, vagy megnyitottam, nem tetszik szinte semmi, amit ezekben látok :D
    Érdekes helyzet lesz.
  • orichalcos
    Csak játszanod kell és előbb utóbb meglesz minden trófea. NIncs olyan ami nehézségi szinthez van kötve.
  • Seth
    Nem akarom megnézni,ezért légyszi írd le, hogy milyen nehézségre vonatkozó trófea van, illetve van e elhagyható
  • orichalcos
    SPOILER SPOILER

Trófea lista
  • Ulthanito
    Itt azt is lehet.
  • orichalcos
    Spoilerezzünk? :D
  • Ulthanito
    Csak beindul..:)
  • Caliph
  • Ulthanito
    ....