1053
God of War 2018
  • TDC Geronimo
    És még mindig nem láttál semmit... :D
  • Moby
    Nekem is ma volt az a hideg futkosott a hátamon, és csak bámultam a tévét. Nekem ilyen epikus pillanat utoljára, nemistudom...talán mass effectben volt. Ez a játék...te jó isten :OOOOO
  • Seth
  • Ulthanito
    Oda még visszamegyek egyszer, és lebaszom.
  • Ulthanito
    Ennél százszor jobb térképeket láttam már más játékban.
  • Seth
    Nekem is ez volt. Asszem talán ez esik legközelebb ahhoz a ponthoz ahol megkapjuk az "izét" , nyilván mindenki kíváncsi mi van ott és használja
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.04.30. 17:28:33
  • Ulthanito
    Na gyerekek, most aztán letettem a hajam. Annál a résznél vagyok éppen, amikor

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a boy megbetegszik, és Freya a csónakjával hazaküld. Gyerekek, az az öt perc, ami onnan kezdődött, hogy beültem a csónakba. az a pinaccle of gaming így 2018-ban, a legjobb géming momentumaim ever közé baszta be magát. S amikor Kratyos előveszi a rongyokba tekert blade-et

amikor megláttam, akkor majdnem vonyítottam a gyönyörtől, volt ott minden, egész testre kiterjedő libabőr, hidegrázás, könnyes szem, aztakuvaélet, ha másért nem is, csak ezért az 5-6 percért is megérte volna megvenni a játékot!
  • Tikal #726
    Miért mindig csak neked mutatja meg? :D
  • Tikal #725
    Akkor oké, mert elég nagy a különbség nehézségben köztük...
  • darkSectorxxx #724
    Én vagyok rá a tanú :)
  • darkSectorxxx #723
    Nem.
  • darkSectorxxx #722
    Youtube-on minden van!
  • Moby
    Biztos van olyan is, de az eddigiek alapján az nem te votá :D
  • Tikal #720
    Nem sokat használtam, mert kb minek. Nagy ritkán kijeöltem rajta hova akarok menni, aztán néztem az iránytűt, meg amúgy se egy nagy világ, nem nagyon lehetett eltévedni :)
  • Tikal #719
    Mindenkinek ugyanaz az első Valkür?
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.04.30. 16:33:41
  • TDC Geronimo
    Most következik megint az az időszak, ami zelda után volt. Minden játék fos :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.30. 16:28:39
  • Akra
    Teljesen jól értelmezhető. Egy két dolgot pedig lazán lehet memorizálni.
  • TDC Geronimo
    Valóban elég fos a térkép, de egy kis ésszel rá lehet jönni, hogy 1-1 mellékküldetéshez hogyan jutsz el. Persze itt rólad beszélünk...
  • Ulthanito
    Tetves faszom kivan már ezzel a térképpel. Hát 10-es játékban ilyen térkép nincs, az kurvaélet.

Csinálom a mellékküldiket, bolyongok mint a kurvaélet, az átjárók zárva, a tököm se vár rá.

Azt hiszem a fő sztorit tolom tovább, és érek a végére, kezd kissé egysíkú és unalmas lenni.
  • TDC Geronimo
    ja és imádtam, hogy szinte teljesen blind mentem bele. Ezek ebből a játékból SEMMIT nem mutattak hivatalosan, hála az égnek. Remélem ND tanul ebből és last of us 2nél ugyanaz lesz a helyzet
  • Ulthanito
    Elsőre ment, hardon és normalon is. :-D
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.30. 15:58:45
  • TDC Geronimo
    Na pörög credits...

Sokat nem tudok hozzáfűzni ahhoz, amiket már leírtam. Top 3 ALL TIME.

Tipp, a játék vége után térjetek haza.
  • balee4
    A térképen szerepelnek, de ne csak Midgardban keresgélj...
  • Tikal #710
    a játékban nincs... meg kell találni.
  • Rage47
    Van valami részletes leírás, hogy kell elérni a valkűröket? Rohadtul el vannak dugva. :S Végigjátszottam a sztorit, most visszamennék hozzájuk, de csak nem találom azt a 2-t, amit kiszemeltem.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.04.30. 15:09:54
  • orichalcos
    A rohadék. :D
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.04.30. 10:49:06
  • Moby
    Korán-korán...bementem azt ottvót. Nemondta, hogy nem rendel, jöjjek vissza később :D
  • orichalcos
    Ahogy látom kicsit korán mentél még oda. Csak a fejszével kicsit tovább tartanak a Valkűr harcok. :)
  • TDC Geronimo
    Na végre folytatom most én is, szerintem ma be is fejezem. Aztán jöhet a post game content :D
  • TDC Geronimo
    Az endgame content. nem véletlen olyanok :)
  • darkSectorxxx #703
    Hu, a mellékes dolgokat én majd később fogom. A story után asszem eladom a lemezt. Kis pihi.
    Detroit....

Vampyr!!!!

Azt ha lesz 10-12 k ért, akkor magyarul is megveszem digibe.
    És úgy folytatom.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.30. 09:33:07
  • darkSectorxxx #702
    Tudom, ez kizárólag Gunnr-hez van. :) De van már ötlet a többihez is :)
  • Moby
    Sok mellék nem lehet vissza, mert eddig _mindent_ megcsináltam, ami elérhető volt
    A 12 szivességből 10 megvan, a 3 srkányból 2 szabad, minden szellemkérés teljesítve, stbstb
    . Ami nincs meg, azok szerintem azok mögött vannak, ami most elérhető, hogy nálam van a vésődarab.
  • Tatyla
    Majd ha Valkyre addokat idéz ezzel a technikával nem fogsz érni semmit
  • darkSectorxxx #699
    PUHÁNY VAGY! :D

amúgy ....Gratula, haverom már 6 felett van szintben, szóval visszafelé kell sok melléket csinálnod, challange-eket, stb. :)

Ja és növeld a Luck-ot, akkor több xp meg zsé jár.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.30. 03:03:16
  • Kandurex
    Pont most engedte meg.
  • Kandurex
    Kicsit tápolódtam. Vissza megyek hancurozni az arénába, meg mellékküldizni. Nagyon érdemes vásárolni, tök jó cuccok vannak, na meg összehasonlításnál a bal oldalon nem veszi figyelembe a fejlesztéseket! Baromi hasznos! Mert így lehet látni, h alap tulajdonságaivan jobb e a vásárolni kívánt cucc.
  • Kandurex
    Az első? Mármint jobb oldalon a jeges kalapácsos manőver után? Az sima liba volt, csak el köll vetődni! Az kb. 15.-re meg is volt.

Majd vess egy pillantást ami a hegyben van, el se lehet téveszteni. Na az, az sóderes fasszal basz meg!
  • Moby
    A tököm sem akarja kitanulni, nem akarok én ebből DaS-t csinálni :D
    Gyak a poklot is ráengedtem, és így is csak a véletlenen múlott, mert a végén már simán megszakítja a támadásaimat. Mindegy, lement. Megyek tovább. A két 7-es vérfarkas továbbra is áthatolhatatlan fal ezen a szinten. Nem tudom mikor kéne odamenni. Talán soha :D

• darkSectorxxx #694
    És akkor lljon itt az első Valkyrie kitanulás tőlem.....nektek.

Ulthanito-nak elsősorban, mert ígértem egy videót, hogy legalább ezt próbálja meg, így könnyebb lesz! :)

God of War - All Difficulty - GUNNR Valkyrie - No HUD - No Hit

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.30. 00:19:20