Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy folyamatos fejlesztés alatt álló játéknál vagy bármilyen màs szoftvernél a Roadmap teljesen természetes. Az hogy ez neked új inkább a te tudatlanságodnak köszönhető, de úgy is fogalmazhatnék, hogy olvasgatva a hozzászólásaidat és stílusodat trollkodást vélek felfedezni, de lehet tévedek...

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Running
Vannak off idők, amik remekül kihasználhatóak, pl budi, asszony beszél, stb....

Akkor neked csak egy dolgot kell megérteni, hogy nem mindenki olyan, mint te. 😊
Minden időmenedzsment kérdése. És költséges és időigényes hobbi.
Spészgószt
Nem értem én ezeket...inkabb hagyjuk... 😊 Az is sokat elmond 18 éve cszek úgy hogy soha egy csapatnak nem szurkoktam, az se érdekelt milyenek vanak, soha egy fórumra nem regeltem egyetlen playert nem követtem, egyet nem ismerek, vagy néznem a csatornáját! 2004ben regeltem ide mert az 1.6 a tört steammel nem működött 😊))) akkor vezették be... meguntam megvettem a HL2-t... azóta nem kalozkodtam...megvettem steamon a dlcket plusz kaptam egy orange box-ot es most 15 év után a pubg-t 😊
Nem értem embereknek mennyi ideje van ezekkel a plusz dolgokkal foglalkozni, én örülök ha leülök es tolok pár órát melo közben előtt vagy után, már örömünnep...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
Ok...nekem ezek csak játékok...leszarom mit és mikor módosítanak... híreket nem olvasok...minek...amikor időm van leülök tolok pár kört...nem vagyok hardcore gamer...ez kikapcsolódás az életemből NEM szánok rá többet mint a rá szabható minimál kikapcs idő, nem fogok hirekkel meg playerek hírével és egyéb számomra érdektelen bullshittel foglalkozni...igaz hogy itt irkalok már ezt teszem... öngól XD

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
micsoda világ lenne....😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én kötelezővé tenném az összes játék első évében, hogy még vásárlás előtt rá tudjon tekinteni a player, hogy mire is számíthat. És ha nem tartják be, akkor kötbér/bírság/hasonló hangzatos név. Teljesen őszintén mondom. (Álomvilág, tudom.) De amiket az utóbbi években kész játék néven kiadtak (lásd No Man's Sky) vagy amilyen DLC politikát egyes kiadók folytatnak, szó szerint van olyan, amitől már undorodom.

Meg amúgy is, egy teljes mértékben online játék egyfajta (idő)befektetés is. Bármikor nerfek, buffok, változtatások stb. Szinte megkérdőjelezhető az, hogy mondjuk megveszed a PUBG-t erős AK-val, aztán nerfelik és akkor...hát ha az a te kedvenc fegyód és azzal úgy voltál magabiztos ahogy volt és imádtad, de most elégedetlen vagy, akkor mi is van? Nagyon szélsőséges példa, de simán előfordulhat, egy olyan világban, ahol az emberek macskát raknak a mikroba, mert nincs ráírva, hogy ne.

Szóval ja. Legalább egy roadmapot csapjanak ki minden év január 31.-ig az online gamek. Ha belegondolunk amúgy, az összes szórakoztató iparág közül magasan a játékiparban történnek a legundorítóbb dolgok...igen, a Hollywood-i filmiparnál is ocsmányabb tud lenni. Persze van 1-2 kivétel a kiadók között.
Szerintem ez a kérdés olyan, mintha azt kérdeznéd, minek időjárás jelenté? Azért mert az emberek tudni akarják mire számítsanak másnap. Kb ennyi értelme van a roadmapnak is. De igazán én a kérdést nem értem. 😊
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.02.16. 10:33:16
Running
Roadmap nagyon sok játékban van. Miért jó? Mert látod, hogy milyen irányt képzeltek el a fejlesztők. Pl. AION-ban volt 3.0-ás verzióig roadmap a megjelenés után pár hónappal. Láttad, hogy a következő két évben mivel fogják fejleszteni a játékot. Ha nem volt szimpatikus, akkor nem fizettél be fél év előfizetést, hanem csak pár hónapot, aztán csá. Érti?

Egy olyan játékról van szó, ami már évek óta a piacon van, de még nem ért el akkora népszerűséget, amekkorát szerintem megérdemel. Ha több energiát fektetnének pl. abba, hogy megmutatják, hogy van konkrét elképzelésük a jövőről és a növekedésről, akkor jóval több időt eltöltenék vele. A ranked módban elérhető legmagasabb szintet már többször elértem, simán rámennék kompetitíven. Csak félek, hogy sosem forr ki igazán a cucc.
Spészgószt
Ez egy kérdés!
Mostmár tudom mi a roadmap...
Csak azt nem értem, hogy minek neked? Komolyan kérdeztem! Miért szeretnél roadmapet, tök mindegy melyik játékba, minek? Szeretnék látni egy értelmes indoklást. Pls !

Ez mi 😄 Caps Lock, pontozgatás, értelmetlen mondatok és rengeteg pff 😄 Amúgy félreértettél valamit, nem ebbe a játékba kértem a roadmapot. Vagy én értem félre a kommentedet és ez valami erőltetett szarkazmus ? Remélem azt azért tudod, hogy a roadmap az nem egy térkép...😄
Spészgószt
szerintem ez gáz.... én játékot fejlesztenék biztos nem írnám ki !
max 5-8 év sikeres működés után ha valami jót hoztam össze és már csak simítgatni kell...de egy ilyen játék ezer sebből vérzik, majd biztos kiírják.... 😄DDD hogy azon háborogjon mindenki hogy bazz tudják és mégse csinálják meg majd csak" júliusra"....pfff
nem mind1 mit írnak ki...ha fejedre állsz akkor se lesz másabb a gamma ha ma elindítod.... jah hogy félreteszem majd júliusban előveszem me akkora írták ki a mittoménmit..... pffff

de most KOMOLYAN ... ZOZO0122...te olyan sírós fajta vagy 😄DD (sry már párszor félretetted...elvileg 😄) MI a ráknak neked ez a roadmap....KOMOLYAN kérdezem MINEK??? mi HASZNA ??? Kérlek homályosíts fel.... NEKED személy szerint mint kazuár pléjernek....MINEK ...
plz nem akarok hülyén meghalni...roadmap nélkül... TUDNI szeretném 😉

Jim Morrison
azt hittem a példa tök egyértelmű. my bad 😄
hsz-ed második fele. fölírják kb mikorra tűzték ki ezek javítását, újítást, ilyenek. Nem kell azon izgulon, hogy holnap jön xy frissítés mikor nyárra van kiírva. láthatod, hogy valamivel megcsúsztak vagy haladnak időre.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
sry noob kérdések....de....
még mindig nem értem minek ez a játékba? vagy mit tudsz meg ebből mit akarsz ezzel kezdeni, ez valami játékon belüli dolog segít, játékon kívüli? wtf?
Térkép van a játékban.... XD
vagy ez valami tech roadmap hogy mit akarnak kezdeni MAJD a játék fejlesztésével....
az meg mia gecinek hogy idegesítsd magad és legyen kit, mit szidni hogy már megint nem csináltak meg valamit amit beígértek.... NEM értem mire jó ez....NEM mind1 kiadnak valamit majd látod...addig meg sírhat a szád szarnak arra magasról.... 😄DDD
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.02.15. 18:52:39

Jim Morrison

Spészgószt
Mijaz a roadmap?

Éppen roadmapért (részben) könyörgök redditen egy másik játékkal kapcsolatban, erre a PUBG fejlesztői raknak ki egyet hamarosan - pedig magasan őket szidom a legtöbbet 😄
Running
Roadmap érkezik hamarosan. Aki unatkozik az olvassa el a kommenteket. A legnagyobb trollok gyűjtőhelye, végig lehet röhögni az egészet.

Na ja, főleg az érintőképernyőt.

SötétBarom:
xDDD

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

SötétBarom
Telefongéming = aranyér kb

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Running
Fogalmam sincs, utálom az összes telefont. 😄

Már nem azért a két fillélért, de hogy az Istenbe lehet ezt játszani mobilon érintőképernyővel árulja már el nekem valaki?!?!?
36 évesen nekem már beégtek az idegpályáimba a hagyományos irányítási módok, először a joystic, majd billentyűzet és egér. A gamepadok is kimaradtak, hiszen szamomra a PC platform az igazi, ennek ellenere tudom, hogy aki gamepadon nott fel az ugyesen tud vele banni, megjegyezve, hogy az is aimbottal, es erosen limitalvaa kepessegekkel 6-8-12 gomb nem sok mindenre eleg....Na de egy erintokepernyovel hogy a rakba fog mozogni, guggolni, szaladni, taskaba ki be pakolni, harcolni mindezt pillanatok alatt mint PC-n, esetleg konzolon, ahol azert tobb lehetoseg van erre arra...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.02.15. 11:01:32

Running
Break is elmondja mi az egyik nagy baj még: Link

Running
Na pont most találtam:
Sammie Kang #PUBG‏
Our dev team has been working on a dev roadmap for early 2018 in the past few weeks.
It's about time we update you on what's happening and where things are at. We will share this roadmap with you soon once we have finalized all the details.

Happy Valentine’s Day, btw.

Running
Vagy nagyon készülnek valamire és megint egy semmilyen kommunikációval elkezdik majd tolni a jó dolgokat, vagy ez ennyi volt, el lehet engedni a játékot szép lassan. Még szerencse, hogy sok ígéretes dolog érkezik ez évben is. 1 hónap és kiderül.

Jim Morrison
1.0 utan rubberbanding fix, palya fixek, ladak. ha a vezetest/utkozes sebzest megoldanak az fasza lenne

TDC Geronimo
Amúgy fog is jönni még valami content a játékhoz vagy ennyire leültek blueballsnál? Mióta kijött 1.0 kb semmi érdemleges nem történt, holott a konkurenciánál meg nagyon megy a pörgés. Mondjuk meg is látszik az elmúlt 1 hónapban -1 milla concurrent játékos.

Legalább egy roadmapot benyöghetnének, mert 1.0 előtt ígérték ezt is. Oh well. Még jó hogy van kismillió más játék.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hogy látjátok, mi a szitu a csalókkal? Nekem ma volt egy tag, aki nem sebződött konkrétan, pedig vagy 3 tárat belelőttünk, aztán elszaladt. Kb. full troll üzemmódban volt a srác, fegyvert sem hordott. A másik, hogy azt mesélte egy ismerősöm (akinek amúgy adok a szavára), hogy már a lobbyban hármas sisakban és mellényben feszített egy gyerek. Nyilván ment a report, de tudjuk mennyit ér...
Running
Ezt azért jól megcsinálták.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Én maradok a változatos játéknál, amit az adott helyzet alakít.
De az biztos, hogy van az az érzés, hogy nem tudom mit keresek, de azt rohadtul fel akarom venni. 😊
Az tény hogy elég idegőrlő tud lenni mikor fullos loottal beérkezve a körbe rögtön megölnek, vagy helykeresés közben.
Azért lehet ezzel a taxszal is érvényesülni:

Előző szezont meg így zártuk ugyanezzel a taktikával úgy is, hogy átlag minden 2. meccsen lecsaltak:

Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.13. 19:04:08
Spészgószt
Peersze hogy megesik...akkor jöhet a következő meccs...de... Mennyivel jobb a 20-30 percből 18-28 at akciozni...mint 20 percig guberalsz vegre van 3 db scope 800 granyo, heal , halom folosleges alkatresz pluszba...de minek...es valaki pofán lő, amint épp az uccso pillanatban loholsz a kék peremén befelé me el lootoltad az idot... kész egy "bevásárló kosár"... 😊
2kevo2sisak egy Ar hozzá lőszer pár heal...go ! Ezt egy fasza betonban meg is adja 10bol 9szer... sőt egy SR is akad pluszba sokszor...beton powa 😉
Be a buggyba vagy moci irány a kör repülőtől túlsó része es lehet akciozni befelé...ha cool végig éled szűkül...ha nem akkor go azonnal körbe... 😉

Valami hozadéka csak van, ha sokan ezt választják, de én ebben nem tudok nyilatkozni. 😊

@Spésztgószt: Nyilván nem sikerül mindig egy bevásárló kosarat lelőni, mert éppen az tipor el a földbe megalázóan. Gondolom ilyen is előfordult veled 😊
Running
Nem lesznek ilyenek. Egy interjúban elhangzott, hogy direkt ilyen végtelenül egyszerű a játék. Mindenki arra tudjon koncentrálni, ami a lényeg, hogy a vacsi meglegyen. Gyors és könnyen megjegyezhető szabályokkal rendelkező játék volt a céluk, nem a realitás.

Spészgószt
Ha tul sok csiken dinert zabalsz elhizol... Eselykiegyenlites...
Ne igyal annyi energiaitalt 😊))
Gondolom a vézna a 3as zsakot el se bírja, vagy ugyan annyi lesz a haladási sebessége mint a dagadtnak (3as zsákkal) mivel a dagi elbirja 😊....
Amugy ezt ide pubg be is bevezetnem...3as zsakkal lassabban fut... Ha a fegyverek közt van különbség akkor zsákokban miert nincs...
Mindneki rohan a 3as zsák utan es 6 tonna szart cipel full fölöslegesen... Mondjuk en pont az ilyenekre vadászom... keresek egy ölésre alkalmas fegyot, par töltény heal és szevasz...levadaszok egy fegyferboltos balfaszt a kör peremén 😊))) onnantól full stack meg is van...keresgeljen más eny egy jo spotot nézek inkább 😉

Tudod, ez olyan, mint a valóságban. Itt sem jár semmi előnnyel az, ha dagadt vagy, mégis egy csomóan választják.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Na én ezért töröltem a csába és kezdtem el a maradék játékra szánt szabadidőmben Day of Infamyvel játszani!Érdekes abban a játékban adja az osztrák mobilnetről wifivel.Amit ellövök az talál,nem úgy mint itt ebben.Az alap koncepció nagyon jó,a sivatagos pálya egy vicc a 8x scope és kar miatt és m416 is túl op!Végül is a hitreg miatt úgy is sokan abba fogják hagyni ha jön egy jobban kivitelezett játék,ezt a készítők is tudják gondolom addig ami pénz még van benne az kisajtolják.
Running

Ha egymás mögé raktad volna a földön a scopeokat, és mögéjük fekve átnézel rajtuk, akkor az 64-szeres nagyítás? <#idiota>
Szabi
amikor tudod, hogy semmi esélyed nincs lehozni a kört.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Running
Jóval erősebb mint a vézna.

Amúgy nézem ezt a dagadt ember vs anorexiás futó dolgot és azt nem értem csak, hogy ki akar egy kövér csávóval futkorászni, ha az lassabb mindenben? Felfogja a golyókat, vagy messzebb tud futni? 😊
Running
Bizony nehéz dolgok ezek. A hétvégén pl ettem egy gombóc fagyit, annyira felgyülemlett már bennem ez a sok PUBG élmény.

Áhh, hagyjátok leszarom 😄 Ez a játék amatőr bohóc fejlesztők szerencsétlensége kb 😄 Az előbb mentem egy solot, Pecado, 4 kill, irány tovább. (FPP) Megálltam keletre a házcsoportnál, szétnéztem, semmi, biztonságos, oké mehetünk. Erre a semmiből mellém teleportál egy autó, ekkor jöttem rá, hogy bugos volt a hang, a házhoz száguldott, de semmit nem hallottam. Oké, ráfordultam shotival, kapott egyet már a vezetőülésben, majd még a teljes tárat (még 4) kb. 5 méterről miközben rá is futottam. Mindig fröccsent, majd ő ölt meg engem. Visszanéztem a deathcamet, nála 1 lövést regisztrált, az is csak fél életét vitte le, nálam mind fröccsent. A srácnak amúgy se mellénye, se sisakja nem volt. <#idiota> Mára elég is ez az egy meccs ebből. Vicc, hogy kb. még mindig bétatesztelők vagyunk, jópár millióan, kb. ingyen 😄
Nektek letiltotta a reshadet? Nekem egyelőre nem.
Running
Ingyen kapod mellé, ne válogassá'. 😄