Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Nem értem embereknek mennyi ideje van ezekkel a plusz dolgokkal foglalkozni, én örülök ha leülök es tolok pár órát melo közben előtt vagy után, már örömünnep...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Meg amúgy is, egy teljes mértékben online játék egyfajta (idő)befektetés is. Bármikor nerfek, buffok, változtatások stb. Szinte megkérdőjelezhető az, hogy mondjuk megveszed a PUBG-t erős AK-val, aztán nerfelik és akkor...hát ha az a te kedvenc fegyód és azzal úgy voltál magabiztos ahogy volt és imádtad, de most elégedetlen vagy, akkor mi is van? Nagyon szélsőséges példa, de simán előfordulhat, egy olyan világban, ahol az emberek macskát raknak a mikroba, mert nincs ráírva, hogy ne.
Szóval ja. Legalább egy roadmapot csapjanak ki minden év január 31.-ig az online gamek. Ha belegondolunk amúgy, az összes szórakoztató iparág közül magasan a játékiparban történnek a legundorítóbb dolgok...igen, a Hollywood-i filmiparnál is ocsmányabb tud lenni. Persze van 1-2 kivétel a kiadók között.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.02.16. 10:33:16
Mostmár tudom mi a roadmap...
Csak azt nem értem, hogy minek neked? Komolyan kérdeztem! Miért szeretnél roadmapet, tök mindegy melyik játékba, minek? Szeretnék látni egy értelmes indoklást. Pls !
max 5-8 év sikeres működés után ha valami jót hoztam össze és már csak simítgatni kell...de egy ilyen játék ezer sebből vérzik, majd biztos kiírják.... 😄DDD hogy azon háborogjon mindenki hogy bazz tudják és mégse csinálják meg majd csak" júliusra"....pfff
nem mind1 mit írnak ki...ha fejedre állsz akkor se lesz másabb a gamma ha ma elindítod.... jah hogy félreteszem majd júliusban előveszem me akkora írták ki a mittoménmit..... pffff
de most KOMOLYAN ... ZOZO0122...te olyan sírós fajta vagy 😄DD (sry már párszor félretetted...elvileg 😄) MI a ráknak neked ez a roadmap....KOMOLYAN kérdezem MINEK??? mi HASZNA ??? Kérlek homályosíts fel.... NEKED személy szerint mint kazuár pléjernek....MINEK ...
plz nem akarok hülyén meghalni...roadmap nélkül... TUDNI szeretném 😉
hsz-ed második fele. fölírják kb mikorra tűzték ki ezek javítását, újítást, ilyenek. Nem kell azon izgulon, hogy holnap jön xy frissítés mikor nyárra van kiírva. láthatod, hogy valamivel megcsúsztak vagy haladnak időre.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
még mindig nem értem minek ez a játékba? vagy mit tudsz meg ebből mit akarsz ezzel kezdeni, ez valami játékon belüli dolog segít, játékon kívüli? wtf?
Térkép van a játékban.... XD
vagy ez valami tech roadmap hogy mit akarnak kezdeni MAJD a játék fejlesztésével....
az meg mia gecinek hogy idegesítsd magad és legyen kit, mit szidni hogy már megint nem csináltak meg valamit amit beígértek.... NEM értem mire jó ez....NEM mind1 kiadnak valamit majd látod...addig meg sírhat a szád szarnak arra magasról.... 😄DDD
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.02.15. 18:52:39
SötétBarom:
xDDD
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
36 évesen nekem már beégtek az idegpályáimba a hagyományos irányítási módok, először a joystic, majd billentyűzet és egér. A gamepadok is kimaradtak, hiszen szamomra a PC platform az igazi, ennek ellenere tudom, hogy aki gamepadon nott fel az ugyesen tud vele banni, megjegyezve, hogy az is aimbottal, es erosen limitalvaa kepessegekkel 6-8-12 gomb nem sok mindenre eleg....Na de egy erintokepernyovel hogy a rakba fog mozogni, guggolni, szaladni, taskaba ki be pakolni, harcolni mindezt pillanatok alatt mint PC-n, esetleg konzolon, ahol azert tobb lehetoseg van erre arra...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.02.15. 11:01:32
Sammie Kang #PUBG
Our dev team has been working on a dev roadmap for early 2018 in the past few weeks.
It's about time we update you on what's happening and where things are at. We will share this roadmap with you soon once we have finalized all the details.
Happy Valentine’s Day, btw.
Legalább egy roadmapot benyöghetnének, mert 1.0 előtt ígérték ezt is. Oh well. Még jó hogy van kismillió más játék.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De az biztos, hogy van az az érzés, hogy nem tudom mit keresek, de azt rohadtul fel akarom venni. 😊
Előző szezont meg így zártuk ugyanezzel a taktikával úgy is, hogy átlag minden 2. meccsen lecsaltak:
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.13. 19:04:08
2kevo2sisak egy Ar hozzá lőszer pár heal...go ! Ezt egy fasza betonban meg is adja 10bol 9szer... sőt egy SR is akad pluszba sokszor...beton powa 😉
Be a buggyba vagy moci irány a kör repülőtől túlsó része es lehet akciozni befelé...ha cool végig éled szűkül...ha nem akkor go azonnal körbe... 😉
@Spésztgószt: Nyilván nem sikerül mindig egy bevásárló kosarat lelőni, mert éppen az tipor el a földbe megalázóan. Gondolom ilyen is előfordult veled 😊
Ne igyal annyi energiaitalt 😊))
Gondolom a vézna a 3as zsakot el se bírja, vagy ugyan annyi lesz a haladási sebessége mint a dagadtnak (3as zsákkal) mivel a dagi elbirja 😊....
Amugy ezt ide pubg be is bevezetnem...3as zsakkal lassabban fut... Ha a fegyverek közt van különbség akkor zsákokban miert nincs...
Mindneki rohan a 3as zsák utan es 6 tonna szart cipel full fölöslegesen... Mondjuk en pont az ilyenekre vadászom... keresek egy ölésre alkalmas fegyot, par töltény heal és szevasz...levadaszok egy fegyferboltos balfaszt a kör peremén 😊))) onnantól full stack meg is van...keresgeljen más eny egy jo spotot nézek inkább 😉
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc