7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Running
    Steam hsz-ek között, hogy milyen csúnya az új térkép...
  • nortsen
    A legjobban a kommentek tetszenek a hírhez:

░█▀▀█ ░█▀▀▄ ░█▀▀▄   ░█▀▄▀█ ─█▀▀█ ░█▀▀█  
    ░█▄▄█ ░█─░█ ░█─░█   ░█░█░█ ░█▄▄█ ░█▄▄█  
    ░█─░█ ░█▄▄▀ ░█▄▄▀   ░█──░█ ░█─░█ ░█───  

░█▀▀▀█ ░█▀▀▀ ░█─── ░█▀▀▀ ░█▀▀█ ▀▀█▀▀ ▀█▀ ░█▀▀▀█ ░█▄─░█  
    ─▀▀▀▄▄ ░█▀▀▀ ░█─── ░█▀▀▀ ░█─── ─░█── ░█─ ░█──░█ ░█░█░█  
    ░█▄▄▄█ ░█▄▄▄ ░█▄▄█ ░█▄▄▄ ░█▄▄█ ─░█── ▄█▄ ░█▄▄▄█ ░█──▀█

:D

A pre alpha meg természetesen átjött, bár nem tudom kire gondolsz...
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.04.04. 09:50:41
  • Running
    The Inspiration for Codename: Savage

Codename: Savage Beta - Day Two Update

Tényleg annyira buta némelyik ember, hogy nem jött még rá az 1500 kiírásból, hogy pre-alpha térképen játszik, azért olyan amilyen?
  • nortsen
    Eddigi kedvenc helyem a "Swamp Temple", ami nekem kicsit school, hecienda, de a pálya szélén van. Annyi loot van ott, hogy onnan hero-ként lehet kijönni. Egyetlen szépséghibája van, hogy az az épület még textúra nélküli, és kb szögletekből áll.
  • j0nNyKa
    kicsit le. beta.
  • undY1ng #4853
    Kicsit lemaradtam, de akkor ez már live is megy?
  • Dency
    Kipróbáltam én is, azt kell mondjam nem rossz. Sokkal letisztultabb a pálya, átláthatóbb mint az eddigiek, jelenlegi formájában. Loot is pörgősebb a bungallókat könnyebb, gyorsabb lootolni. Igen annyi hogy már a 2. körnél 20-an éltünk. Sikerült is nyernem eggyet, nem figyelt a srác és megölte a playzone :D Kíváncsi vagyok csapatokkal milyen lesz. Soloban lehet számolni hogy jönnek ugyanoda többen is, akkor csapatokkal? :D
  • nortsen
    Köszi!
    Ahogy látom én csaptam rá a leggyorsabban.
  • Jim Morrison
    nem baj, talán egyszerűbb lesz a chicken dinner soloban :(
  • Running
    Ezt már írták is nekik, hogy első kör szűkülésre 20-30 játékos marad, ami azt jelenti, hogy kb 15 perc unalom megint a végéig. Ki kéne venni két kört belőle, mert azzal nem fognak tudni mit kezdeni, hogy sokan meg akarnak halni rögtön az elején.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.04.03. 14:53:38
  • TDC Geronimo
    Amúgy hiába kisebb a map. Max az elején van high octane, első 5 percbe kihal a játékosok 70%a
  • Jim Morrison
    twitter fiókjukkal mi lett? már csak 7 tweet üzenetük van, és most hirtelen @pUBg lett? :o biztos túl hosszú volt a tag. (tippelek)
  • TDC Geronimo
    Én az anim revampot várom már, mert a 1st person még mindig iszonyat bénán néz ki.
  • Running
    PC 1.0 Update #9:
    Spectating Your Killer
    Players can now spectate their killer by clicking the “watch” button on their match result screen
    Solo killer spectating
    If you get killed by the Blue Zone, the Red Zone or from falling, you can spectate the nearest player from your death location
    When the player you were spectating dies, you can continue spectating the killer of that player
    If the player you were spectating gets disconnected, you can continue spectating their killer
    Duo / Squad killer spectating
    Same as above but can only spectate the enemy team after all your team members are dead
    You can report a player you are spectating in Killer Spectate mode by pressing R
    If you click Death Cam, you won’t be able to use the Killer Spectate mode

UI/UX
    The default setting for voice chat changed to “Team Only”

Bug Fixes
    Fixed a bug where vehicles suddenly flip, go flying or come back to the starting point while driving
    Fixed a bug where the IGN of your killer was not shown when viewing Death Cam
    Adjusted the rotation axis for the preview model in customization menu for better usability
  • TDC Geronimo
    A lefutható kört, csak így van írva a játék mappába. Aztán lehet ez csak új mapon lesz
  • Running
    A dinamikus kör mit takar? Egyébként még készülnek valamivel, csak nem árulták el mivel, azt mondták nem lőnek le minden poént.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.04.03. 14:41:26
  • Running
    Gondolom az volt a lényege, hogy fizetés nélkül is megismerkedhetsz vagány cuccokkal, aztán ha megtetszik megveszed. Más értelmet nem látok mögötte.
  • Zs0lt1
    Mondjuk a ruhákat a loot között sosem értettem. Max akkor lenne jó, ha fázna a karakter, mint pl a Survival módban a Divisionben.
  • TDC Geronimo
    dinamikus kört is, lefutható a kör, ala fortnite. Rengeteget vesznek át onnan.
  • Running
    Nem csak azt tesztelik a térképpel, hanem a dinamikus időjárást, a ruha nélküli loot-ot, a robbanás okozta rengést pl és stb...
  • Zs0lt1
    Elég bejön ez az új map, ha majd lesz teszt szerón tuti kipróbálom pár kör erejéig :-)
    Aztán ha nagyon tetszik még az is lehet, hogy visszarakom az alapjátékot :D
  • Jim Morrison
    én megpróbáltam bele nézni, de két nagy téglalap van, videó meg akkor méretben van mint itt a küldés gomb.
  • TDC Geronimo
    Ahogy nézem spectator kamerát végre sikerült kijavítani normálisra
  • Zozi1986
    Hali, egy ismerős tolja az új pályán (Closed Experimental Server):

https://mixer.com/LiteCross91
  • TDC Geronimo
    Látom átvették a Fortnites spectatet. Ahogy meghalsz soloba nézheted aki megölt és átvált arra, aki azt megöli.

Optimalizálás ráfér a mapra még, mert -30 fps kb többihez képest.
  • Jim Morrison
    erre mapra szerintem jó hogy jön a jó loot. flare eventen mentönk pár kört szinte mindenki csak shotit talált...
  • nortsen
    Nem tudom, én megnéztem blyyyplays reggeli streamjét, és nekem elég intenzívnek tűnik 20 emberrel is, mivel kisebb a map. Volt olyan kör, ami még be sem szükült, és máris indult a következő szűkülés.
    Elsőre tetsztik a térkép, de van még mit dolgozni vele. Véleményem szerint nem a bugok keresése miatt jött ez a korai teszt, hanem a játékmenet miatt, ezt akarják visszaigazolni.
    Viszont túl sok és túl jó volt a loot, lehet azon is állítottak, és talán csak a tesztre.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.04.03. 12:17:51
  • Szabi #4831
    jó az anyaga, a nyomtatás minősége is és gyorsan meg is kaptam, ez most nem a reklám helye, de fogok még tőlük rendelni :D

a pubg és winner szavakra keresve vannak még minták, de szerintem ez volt a legjobb, az enyém szürke fekete mintával
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2018.04.03. 11:51:34
  • Jim Morrison
    -jól néz ki
    -olcsó

wut
  • Szabi #4829
    innen :D
  • j0nNyKa
    az baro lenne tenyleg
  • KOKO06
    2NKPA-KMHC6-EE6T5
    Új pályához béta kulcs!

• Jim Morrison
  • Fpocok
    Honnan van?
  • Running
    Hülyeséget írtam, mivel a körök sebességén is variáltak. 20 perc alatt vége a körnek, azt írják. Valamint nincs ruha spawn és a robbanás megremegteti a karaktert.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.04.03. 08:30:39
  • Running
    twitchelik sokan, shroud is. Egyébként én is melóban vagyok, mondjuk annyira nem sajnálom a tesztet, mivel csak solo mód van.

Saját vélemény. De ezzel ugyanaz a baj lesz, mint a Miramar-ral. Hiába kisebb a térkép, ha a szerver 3/4-e halott lesz az első kör végén, mivel ugye ide pont azok fognak jönni, akik instant akcióra vágynak, vagy akármi. A térkép 2. körétől kb 20 ember fog unatkozni a végéig. Ha gyors pályának tervezik, a körök idejét is át kéne variálni. Első kör jó, de utána gyorsítani kéne, hogy ne 25 perc legyen, hanem 15 max.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.04.03. 08:16:35
  • Szabi #4822
    csodás időzítés ez a hétfő hajnaltól szerda hajnalig teszt.. most itt ülhetek a nap nagy részében a pubg-s pólómban youtube videókat nézegetve, ahelyett hogy otthon csapathatnám
  • Running
    Az új térképen már dinamikus időjárás van. Napsütésből átvált esősbe, vagy ködösbe. Remélem a régieken is bevezetik.
  • Jim Morrison
    Developer Api open beta
    //eddig nem volt open..
  • Markov1337
    Aki véletlen nem érne rá, itt tudja nézni élőben az új mapról a tesztet!:) Csatlakozhattok játékba is.

Utoljára szerkesztette: Markov1337, 2018.04.02. 17:48:54