7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
nortsen #4778 Semmi bajom a negatív posztokkal, csak én nem ezért járok ide, hanem hírek miatt, poénokért, érdekességekért, stb, stb.
Emlékszem a srácokra, akiknek a parton elfogyott az üzemanyag. Nagyon jót röhögtem rajta. Ezekért járok ide.
Amiket ti leírtok, az nem az én élményem. Én máshogy élem meg a játékot. Így hangot is adok neki, hogy lehet máshogy is látni a dolgokat.
Néha személyeskedve, néha nem, attól függ mennyit játszottam az éjjel. :)
Valószínű sokkal nyugodtabban játszom mint ti. Pedig van, hogy az asztalt csapdosom mérgemben. Na ha én így játszom, ti hogyan? :)
Van egy haverom, akinek egpu kártyája van (notihoz dugható gpu) az asztalán. Egyszer akkorát baszott az asztalra játék közben, hogy kék halált dobott a gépe. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.28. 18:40:58 -
Zozo0122 #4777 Éppen ezt próbálom megmagyarázni, hogy többek között te is pontosan azt csinálod, amit te írtál offba. Éppen ez a lényeg, én meg vígan elfogadom a negatív és pozitív kritikáit is a gamenek, előítélet nélkül. -
nortsen #4776 Off
Amiket leírszt, immárom sokadszor, a te véleményed, amit hiába írsz le minden nap, nem lesz mindenki véleménye. A szomorú, hogy ezt havonta el kell mondani (meg még pár embernek).
On
Amúgy nem értem, hogy akik csirkét kapnak, azok miért nem kapnak egy dobozt, / vagy fegyver skint. Tök jó lenne, ha a pontokon kívül jutalmazna vmi exlúzív cuccal.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.28. 17:53:20 -
nortsen #4775 A rács engem is nagyon zavar, és ami még nagyon, hogy sokszor terepeben, vagy tárgyak mögött elakad a golyó a láthatatlan objektumban (ami mellesleg az ütközéseket hivatott fenntartani, csak éppen nincs szinkromban a tárgy határaival).
A fegyver lehajtást meg jól működik, mert ha nem így lenne, átlátszana a falon, akkor meg az lenne a baj. Idegesítő, de meg lehet szokni. -
#4774 nem olvastalak el, de az sg egy fórum, úgyhogy nem leszünk szegényebbek egy fórummal, legalábbis tudtommal nem :) elég lesz az offolásból -
Rocco27 #4773 Az elmúlt 1 hét alatt volt 4 db. 2 helyezésem és 2 db. győzelmem Soloban. Kérlek villants a képességedből és köss ebbe is bele valamilyen módon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
#4767:
Rengeteg idegesítő bug van, ki mit emel ki, de persze mindig az a legidegesítőbb ami pillanatnyilag kihat a játékodra.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.28. 17:01:15 -
Rocco27 #4772 Szánalmas amit itt folytat ez a 2 troll. Fuji legalább már nem trollkodik napi szinten, de Running helyette is csinálja már. Nagyon egyet fújnak, nincs véletlenül IP cím egyezésük?
1) Nem szándékos volt a személyeskedés, csak a tényeket állapítottam meg a publikus profiljából, amit bárki más is megnézhet és csakis kizárólag azért, hogy helyrerakjam a fórumtársunkat - miután nincs Házigazda, aki elejét vegye annak ami itt folyik - aki annak ellenére oltja itt általában az aktív tagokat, hogy messze nem azon a szinten műveli és játssza azt, amit ebben a játékban kell(ene).
2) Fujit nem minősítem, mert már régen megmutatta mire képes itt, pl. mikor hónapokig széttrollkodta ezt a fórumot a nagy tömegekben megjelenő csalók idejében. Mindenki panaszkodott rájuk, ez meg mindenkinek nekiment, hogy nincsenek csalók, csak ti vagytok a noobok, balfa**ok, pedig a Bluehole is naponta 20k-40k java részt kínai csalót bannolt. Gyakorlatilag a Blueholet is meghazudtolta egyidejűleg. Mekkora egy troll volt már...
3) Running te itt már mindent negatívan olvasol ami nem neked tetsző. Feltettem egy kérdést: változott e a box, mert mást tapasztaltam. Erre kaptam tőled a ma is behánytál választ. Egyértelmű a provokálásod. Nem tudom mire fel engeded meg magadnak velem vagy akár mással szemben. Már réges rég ki kellett volna penderíteni téged innen, mert nem tudsz közösségben viselkedni...
4) Running a felsorolásból kifelejtetted a "nekimegyünk a másiknak aki nem a mi nótánkat fújja" szöveget. Bárki aki szóba hozza a bugokat, csalókat, laggokat, stb. az potenciális ellenség nektek.
5) Attól, hogy nem játszottam 3 hónapig, véleményezhetem a patcheket. Érdekel a játék és figyeltem távolból a fejlődést, amennyire képes voltam. Meg is írtam egyszer egyszer a véleményem vagy kielemeltem és elemeztem pár dolgot, ennek ellenére megkaptam a szokásos hideg zuhanyt tőled, mert valamit nem kommenteltem. Figyelj ha valami nem tetszik, itt egy vödör, ide sírhatsz -> \_/, a fórumot szerintem nem jó ötlet széttrollkodnod e miatt. Senki nem kíváncsi erre. Mint írta Jonnyka, míg én a játékról írok, te egy fórumtársról. Ha rajtad múlna sok mindenről nem lehetne itt beszélni...
5) Leírom 1001.-re is, a játékot szeretem, 1 éve szinte csak ezzel játszom, ennek ellenére én nem vagyok körülvéve rózsaszín köddel, mint ti. ha nem szemellenzővel néznél a játékra, akkor megértenéd a "károgókat". Olvass külföldi fórumokat, patch note kommenteket, ahol annyira örülnek a skineknek (skin=more cheaters), emoteknak (wtf?), ja mégsem, mert sokkal fontosabb dolog is lenne vagy jobb dolgokra is eltölthették volna a szabadidejüket (emote helyett pl. kivégzési formák, ami szintén színesíti a játékot és jobban passzolna ide mint, hogy integetek! Mint mondtam korábban is, ez nem egy roleplay játék! Sajnos ehhez sem értesz, mint a dedikált szerverekhez, amire azt mondtad, akkor több cheat lenne...Fingod nincs róla, de okoskodsz...
Nagyon sok PUBG játékost ismerek, nem streamelnek, nincs semmilyen nyerészkedési formájuk a tevékenységükből, egyszerű játékosok és sokan programozók is. Tippelj, ők is játsszák és lehangolja őket is az a tengernyi probléma ami napi szinten rontja a játékélményüket.
6) Amit ti műveltek, azzal csak azt éritek el, hogy mindenki le fog lépni innen. Jelenleg van néhány aktív tag, meg egy tucat néha beíró esetleg új játékos. Milyen jó lesz, ha csak Running, esetleg Fuji posztaival lesz megpakolva a fórum, elbeszélgethetnek egymással. Az SG meg megint szegényebb lesz egy fórummal.
Összefoglalva, míg pl, én a játékról írok, kiemelemzem a változási listát, beszélgetek emberekkel, posztolok néhány wint vagy érdekes eseményt, te is hasonlóakat csinálsz, kivéve a "károgást" és hogy mindeközben, te boszorkányüldözést is folytatsz azokkal szemben, akik nem egy véleményen vannak veled.[/off] -
#4771 nekem pl volt, hogy jól jött a késői fegyver spawn :D előttem berohant military épületbe a csávó, amint átfutott x felületet, megjelent a fegyver, én meg felvettem :D
Persze, botrány, de ha úgy nézzük csak a meccs elejét cseszi el.
rácsos ablakhoz én nem is megyek, max kinézek és keresek egy helyet ahol ki lehet lőni.
3 üléses motorral van hogy meghalok, van hogy egész jól megy, nem történik semmi.
#4768: én kategória 1 vagyok, szar a gépem, és jelenleg a netem is. Utoljára BF2042-ben éreztem ezt. Mindig középmezőnyben voltam (már gyenge volt a gép hozzá). Vettem egy zsír új gépet, utána mindig top5-ben végeztem. Elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy megint szar a gépem :(
(pont fullhd alatti felbontás alatt játszok, very low, sokszor leesik fps)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.28. 15:37:58 -
#4770 1-2 havonta javítanak nagyobb hibákat. Pl az autók fizika is rengeteget fejlődött az esély acceshezz képest. Vaulting is nagy változás volt és a hangok is sokkal jobbak mint régen(a textúrák ről nem is beszélve). A legnagyobb baj hogy a többség amint javítanak egy hibát máris mantrazza a kovetkezot. Runninggal azért vagyunk elégedettek mert az első öt percben lelő az első vèrpista aztán nem élünk annyi ideig hogy a bugokat észrevegyük. Amúgy ha valaki tudna szervezni custom szervert nyomhatnanak egy SG kupát hogy megnézzük kinek a brokija a legnagyobb -
ntex #4769 Gondolom úgy lett ekkora siker hogy ez volt az első komoly Battle Royal játék ami próbált a realisztikusság vonalán elindulni, egyedi hangulat stb. Még mindig azt mondom ha ez a játék komolyabb fejlesztőcsapattól jön ki, sokkal jobb is lehetett volna, és még mindig rendbe tudnák szedni, csak nem a jelenlegi csapattal.
#4767: Teljesen igazad van, de minek állnék neki részletes bug listát összeírni? :D Sok minden miatt lehetne sírni, de per pill a számomra leg idegesítőbbeket írtam le hirtelen. Az ablakos kilövést meg lehet szokni egyébként, még ha kurva idegesítő is.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.28. 15:35:48 -
Zozo0122 #4768 "Nem valós képet". Engem ez basz fel :D Mintha csak az lenne a helyes, amikor valaki dícséri a játékot, miközben a többiek közül páran önjelölt fórumrendőrségként baszogatják :D Jonny (ha jól írom a neved) én támogatom azt, hogy értelmes rendszerben, egyenlően legyenek továbbra is kezelve ezek az esetek, mert a végén még a sértett (én nem, fölötte állok annak, hogy szaladjak árulkodni egy netes vita miatt) majd megy a moderátor topicba tovább vinni a dolgot, miközben ezek lazán házilag rendezhető ügyek. Te meg kinyomod a dupla bant ahelyett, hogy akár csak egy fél is igazságtalanul kapjon.
Amúgy meg: el kéne fogadni, hogy ez a játék hemzseg a bugoktól, technikailag egy szarkupac, a fejlesztők meg lelkes amatőrök. Ezek okán bőven megérdemli a savazást, de sok dolog miatt dícséret is illeti. Ez egy megosztó játék, nekem is lesz, amikor dícsérem, és lesz amikor szidom. De ne legyünk már elvakultan csak egyik vagy másik. Vagy akkor legyen kiírva a topic fejlécébe, hogy PUBG - elvakult rajongóknak. Ha már itt tartunk, megkérdezhetném azt is, hogy ez most egy AMD vagy Nvidia topic? Android vagy iOS?
Értelmes érveléses vita helyett itt az megy, hogy néhányan inkább a játékostársaikat csesztetik, mint egy játékot. Vagy meg lehetne oldani azt, hogy minden hsz-re lehessen szavazni az alábbiak szerint? És akkor így tök jól lehetne egymást csesztetni egy kattintással :D
1. Az illetőnek nem adunk a véleményére, szarul játszik, szar a gépe meg a nete.
2. Az illetőnek ér valamit a szava, mert keveset szidja a játékot és egyre ügyesebb amúgy is.
3. Az illető értékes, mert K/D-től függetlenül csak dícsér.
4. Az illető félisten, mert csak dícsér és magas a statja.
Légyszi, hadd legyen ez :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.28. 15:31:47 -
#4767 Az az érdekes, hogy a motor bug miatt sír mindenki, de pl sokkal bosszantóbb, hogy rácsos ablakon kilőni horror. Ha még lefelé kell lőni, akkor meg különösen, megszámolni sem tudom már, hányszor volt 0 hitem, mert elakadt az összes golyó. Az is rém idegesítő mikor le-fel kapkodja a fegyvert, mert két milliméterrel közelebb vagy a tárgyhoz, mint kéne. -
#4766 o akkor raernek meg normalis formara hozni, par honap i guess :D -
#4765 decemberben lépett ki Early Access ből. Még nagyon rossz volt (elsősorban rubber banding miatt), hál isten azt javították. Meg november(?) előtt vaultolni sem lehetett (átmászni, kimászni). Kb akkor csatlakoztam. Nem tudom, hogy előtte hogy lett ekkora siker a játék. Nagyon hiányzott a játékmenetből. -
#4764 egyebkent miota nem beta az allapota? mer en abban a tudatban voltam hogy meg beta, haver mondta hogy nemnem, ez bizony teljes verzio -
ntex #4763 A három emberes motort is javíthatnák már igazán, ha az eddigi ~1 hónap alatt szó sem esett róla. Pedig már topicot is nyitottam neki PUBG fórumon, de kb. szarnak rá, el is tűnt a sok topic között. Ugyanúgy random felborul menet közben sík terepen és meg is haltok tőle. Na ezért fikázza mindenki a játékot, mindennel foglalkoznak, lényeg hogy folyjon a pénz befele, csak az alap gameplay breaking bugok a sosem elsődlegesek náluk (az ejtőernyőt is mikor elcseszték, vagy két hónapot kellett várni hogy kijavítsák). Amitől kiégek még, hogy egy jármű sokszor elég ha hozzád ér, rád gurul 1-2 km/h-val és knockol. Te meg mikor el akarsz ütni valakit, nekimész 20-30 km/h-val és ő fut tovább :DDD Most komolyan amúgy miért baj az ha kihangsúlyozzák az emberek a negatívumokat a játékból? Mi is játszunk a játékkal azóta is ugyanúgy, a legutóbbi szezont elég jó eredménnyel is zártuk :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Viszont pl. az általam említett bugok miatt ugyanúgy bosszankodunk nap mint nap, és hiába van reportolva, nem foglalkoznak egy problémával, csak mikor már minden 2. topic arról szól mindenhol. Igen lehet jókat is írni a játékról de sajnos még mindig szinte BETA állapotban van a bugok mennyiségét tekintve, addig pedig úgyis nagyrészt ezeket fogják hangoztatni az emberek és azt hogy mennyire kurva lassan haladnak a javításokkal. Most a legutóbbi update óta tegnap pl. random #unknown-nak írkálta embereket, csapaton belül is.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.28. 14:46:29 -
#4762 ja, mert hirtelen nem láttam patch notes ban, se redditen, aztán rájöttem, hogy twittert is kéne nézni :/ -
#4761 egyebkent ha adunk a szavazas eredmenyere, akkor bizony ez a topic a jatekrol fog szolni, es nem lesz benne szemelyeskedes :(
rocco ez azzal jar hogy nem hergeled azokat, akik amugy jatszanak a jatekkal, cserebe te nem leszel szetfikazva
tudom-tudom, ez ciki mer hogy kapnak igy figyelmet a resztvevok?
... itt sehogy
szoval ontopic? Jim a kerdesed az tenyleg kerdes? marmint bekerdeztel mirol szol a patch, majd leirtad mirol szol a patch, mi a gond? -
#4760 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4759 a többség csak olvasgat :D -
#4758 ahhoz kepest hogy irnak ide 10en, egesz jo -
#4757 27 szavazat? waow -
nortsen #4756 Jó ez így ahogy van. Vannak hírek, élmények, kritikák. Ha túl sok a sírás, legyen megengedett az is, hogy helyére billentsük a dolgokat, hiszen nem valós képet alkot az illető a játékról. És ha van pár személyeskedés, sztem ez még belefér, főleg ha megelőzi jó pár értelmes komment is, amit az adott személy valamiért skipel.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.28. 13:29:19 -
#4755 Mai 27MB os patchről valami?
PC players, we've deployed a small patch today to fix an issue where players would intermittently get stuck on the loading screen when entering or exiting a match. Please make sure to update your game client. Thank you! -
#4754 Ez szerintem helytelen megállapítás. Mi mindenről beszélünk itt, a játékról, az élményekről, a hírekről, közben pedig, saját és magunk szórakoztatására kicsit savazzuk Rocco-t is. Te vagy főnök, ha azt mondod ne tegyük, nem fogjuk. A szavazás jelenlegi állása szerint eddig megoszlanak a vélemények, hogy belefér e egy kis piszkálódás vagy sem. Magam részéről most kifújt kicsit a Rocco sztori, hacsak nem áll elő megint valami gonosz PUBG élményével. :) -
#4753 But as a small token of that gratitude, we're giving away a free anniversary weapon skin. Anyone who logs into PUBG, until the May 1st week maintenance, will get the Year One - SCAR-L
-
#4752 es ez most mi amit ti csinaltok? mivel jobb mint o? o legalabb a jatekrol frocsog, ti meg egy masik emberrol -
#4751 Ne feledd, Rocco27 nem játszott hónapokig, de akkor sem engedte el a PUBG okozta önsanyargatást, csak éppen az aktuális hírektől készült ki. -
#4750 Azért az örök hisztizőknek akik folyamatosan találnak valamit amin sírhatnak had lehessen már beugatni néha. Rocco mást se csinál mint a játék hibáiról hisztizik ahogy még egy fél tucat örök elégedetlen. Esküszöm már néha azon gondolkozom hogy veszek nekik valami másik játékot ajándékba amivel játszanak és amit lehet jobban élveznének mert ingyen van, ha képesek lennének befejezni ezt az önsanyargatást amit a PUBG jelent és ide kommentelni. Mert elég lehangoló ivarérett férfiemberek hisztijét olvasni ezen a fórumon ahogy vívják a szélmalomharcot a bugokkal :D -
nortsen #4749 Jó lett volna ha van olyan lehetőség, hogy csak akkor, ha kedvem van hozzá. Így marad a nincsenek gondolotaim. :) -
#4748 végre egy izgalmas win
-
#4747 Kicsit komolyra fordítva a szót, szerintem semmi értelme nem lenne ha szabadon anyázhatna itt bárki. Úgyhogy én a nemre szavaztam! :-) -
#4746 Kint van a banner alatt is, de innen is eléritek a szavazást polgáltálsaim: Link -
#4745 ha csinalsz ra szavazast, tolem :) sot, csinald is, kajak kivancsi vagyok az eredmenyre -
#4744 Olyat nem lehet, hogy megszavazzuk, hogy lehet e egymást buzerálni itt? -
#4743 ha teged ez mozgat, nezzel tvt vagy olvass index meg origo kommenteket, ez a forum _elvileg_ nem erre van
.. bar manapsag magam se vagyok ebben biztos -
#4742 egy kis flamet igazán engedhetnél, a bf2 topik óta nem volt normális flam az sg-n :D -
#4741 Ebből a megközelítésből nem annyira jó minden. :))) Nem baszogatom akkor, csak olyan jó volt, jól esett csipkedni. :)) -
#4740 az a bajom ezzel hogy nem ketten vagytok ebben a topicban, meg hogy nem szorakoztatas a topic cime
ha mindenkinek tetszik ez a faszrazas, en kerek elnezest, nem ugatok bele tobbet :) -
#4739 Kérlek Jonny ne már, engem nem bánt a személyeskedése, időnként picit kötekedek vele, kicsit színesebb a fórum nem? Engem nem bánt, hogy a statom milyen, ha, 0,1 lenne, az sem érdekelne.