Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mutánsok azonban sosem izgattak.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mielőtt még leírod (vagy más): senki nem tart pisztolyt a fejemhez, élvezetből játszom/akarnám játszani, de a csaló férgek tönkreteszik. Ha megjön az elhatározás, akkor abba hagyom, vagy időszakosan, vagy véglegesen. Véglegesen valszeg akkor fogom, ha egy konkurens legyűri a szememben. 5 meccs, az az átlagos top20-top10 helyezés miatt akár 2 óránál is több játékidő, szétlootolod magad, ölsz párat, jó a cuccod, nagy reményekkel jó poziból megindultok és jön a csaló és kioszt 4 fejest nektek.
De nem akarok flamet generálni, ha az alábbiak közül bármelyik igaz rád, kérlek ne válaszolj 😄
- Úgy gondolod, hogy szarul játszom.
- Úgy gondolod, hogy szar a netem.
- Úgy gondolod, hogy szar a gépem.
- Nem hiszed el, hogy ennyi csalóval találkoztam a múltkori napon.
- Ezek tetszőleges kombinációja 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
jah ... a kezdő lobby hátteret hogy lehet megváltoztatni??? sok embernél látom hogy nem a dákó áll a mezőn (ok ez így hülyén hangzik, igen a PUBG-ről van még szó, de nah...), hanem romtemplom stb...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.02.09. 09:29:17
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Meg szerintem azt is sokszor leírtad már, hogy abba fogod hagyni. De csak nem akar összejönni. Elgondolkodtál már azon, hogy miért nem megy?
Azt is meg kéne érteni, hogy egy bizonyos szint fölött teljesen mindegy mennyi pénzt kerestek, mennyi idő alatt. Egy cég nem úgy működik, hogy beesik egy aranybánya és hirtelen fel tudnak venni 5000 embert és mindenki szuper okos lesz körülöttük. Emberi erőforrásról már mindenki hallott, attól, hogy sokat kaszáltak egy jó ötlettel, a géniuszok még nem ott dolgoznak és lehet nem akarnak ott dolgozni semmennyi pénzért. Tetszik érteni?
Egyébként azok a gondok, amik itt gondok a játékban, más nagy kiadóknál és AAA cégeknél ugyanúgy gond. Lásd szerverek, ping, desync, hitreg, hitbox. A mindenki által csodált DICE és EA párosnak ugyanúgy probléma egy sokkal jobb motorral kivitelezni 64 játékosnál, pedig valószínűbb hogy sokkal tehetségesebb és sokkal nagyobb csapattal dolgoznak.
Összefoglalva, örülni kell a jó meccseknek, mert 4-5-ből mindig van egy úh mekkora állat kör volt (akkor is ha nincs vacsi), és tovább kell lépni ha gáz volt. Aki meg nem tud továbblépni, keresni kell más elfoglaltságot.
https://www.twitch.tv/sp1gu
És a legrosszabb az egészben, hogy 3 szar meccset mindig követ egy nagyon jó, sok killes win, vagy majdnem win, és ha meg is ölnek tényleg szimplán ügyesebben voltak - és nem az van, hogy 4 hitet kap SKS-el fejbe, vérfröccsenéssel és csak nézel, hogy ez WTF, majd a deathcam alapján el se találtad (ilyen is volt velem) - és azt úgy élvezed, hogy akarsz még, és újra alámerülsz a csalók és bugok tengerébe 😄
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.08. 13:30:08
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.08. 00:50:47
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha 26 millió copyt eladtak és csak 130 millió Chicken Dinner lett kiszolgálva (ugye minden meccsen van egy győztes) akkor az azt jelenti, hogy minden játékos átlagosan csak 5 meccset játszott összesen 😄 Ehhez képest: több, mint 2 milliárd drop esett, azokból pedig minden meccsen több zuhan, jellemzően vagy 5. Tehát: a valós csirkevacsik száma nagyjából a dropok mennyisége x5 kéne legyen.
Vagy benézek valamit azért, mert ugye egy szerverre kb. százan kerülnek? Előfordulhat, ez esetben a nekem reálisnak tűnő 10,2-10,3 milliárd csirkevacsit el kéne osztani százzal? Mert csak akkor okés a 130 M...gondolom akkor úgy kalkuláltak.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.02.07. 15:05:21

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.02.07. 14:55:58
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx