7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#4818 akkor ezt se töltötm le :)nagyon nyomják ezt a testet, már a test szervernek is test szerver kell....:) -
#4817 Ez vicc hogy még ehhez is külön lekell szedni a játékot :D 3 PUbg van már fennt. -
#4816 mapbeta.playbattlegrounds.com/redeem -
nortsen #4815 Érdekes, hogy ez most jön fel témának. Én pl. észre sem vettem, de kipróbálom. -
#4814 psa_11_mouse_sensitivity_fix -
#4813 Kapott valaki meghívót? -
Rocco27 #4812 Jaj! Megnéztem pontosan mikor kezdődik a zárt Savage pálya teszt és kiderült, hogy közép-európai idő szerint holnap hajnali 3-kor! Holnap kezdődik a munka, így kizárt, hogy kezdéskor én is ott legyek. -
#4811 -
Rocco27 #4810 Ja tényleg, akkor csakis Squadban játszhattak és úgy maradt.
Tegnap nekem is egész nap #unknown volt a nevem. Még a játék restart sem segített.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.01. 12:04:22 -
#4809 na meg állando tpp re állás, tegnap meg folyton unknown, nem láttuk egymást. botrány
szerintem én most tartok egy kis szünetet egy patchig. jót fog tenni már érzem :) -
Gibor #4808 De ő azt is írta hogy 2. lettek és rajtuk kívül 3 élő maradt. Ilyen bug volt már korábban hogy squadba 8-9 embert is berakott :D -
Rocco27 #4807 Másik magyarázat a Teaming. Előfordul sajnos. -
Rocco27 #4806 Nos, sajnos a Lobby még mindig ilyen buta, hogy ha Squadból kilép 2 ember, akkor nem vált át automatikusan Duora, ha pedig 3 akkor Solora. Szerintem ésszerűbb volna az automata váltás lefele, mint a jelenlegi felállás. Ez rengetegszer felbőszített minket is korábban. Az ember hajlamos elfeledkezni erről néha.
Amúgy az semmit nem jelent, hogy láttál Solo játékost és Duo csapatokat is. El lehet indulni Squadban így is. Sőt! Ha random emberekkel ugrassz, akkor gyakori, hogy több fele orientálódik a csapat, ahelyett, hogy együtt futnának... -
Rocco27 #4805 Aki jönne tesztelni hétfőn az új 4x4 Savage pályát, az kövesse Andrew Beegle aktuális felhívását és vegyen részt benne:
https://twitter.com/Tamatdamat
A szerencsésekkel ott találkozunk! LazaHunter és én is kaptunk már!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.01. 10:42:26 -
#4804 Nem squadoztunk csak sokkal előtte...es mint mondtam közben bárhol volt ember az duo volt vagy egyedül!!! Csak a legvégén volt 3... Csak pislogtunk wattafakk... Tudom persze squadon maradt...de nem mindig nézzük átrakta e... Meg akkor bedobott volna hozzánk is valakit... -
Rocco27 #4803 Előtte Squadoztatok? Ha igen tudom a választ...:) -
#4802 Az hogy lehet, hogy dou-t inditottunk, végig párok jöttek ellenünk és a legvégén egy 3 as squad NYERT !
5live volt, mi ketten voltunk ellen 3an...ahogy meghaltunk kiírta hogy 2nd és 3 live...visszanéztem deathcam et és egy épületben ültek 3an amikor kilőttek!!!
nem csak megdumálták és összeálltak, mert akkor mi duonk 3. lett volna....fura... -
#4801 -
#4800 test szervert ezért nem fogom letölteni, de nagyon várom. Ha ezen a mapon nem fogom tudni megszerezni a solo achit akkor sehol sem :c -
#4799 Codename: Savage Map Testing Is Coming
-
#4798 Remélem hamarosan érkezik fpp-re is. -
Rocco27 #4797 Kipróbáltam az új Eventet. Random Squadban 2-őt hívtunk le azt hiszem a 3. körnél. Dombok közé hívtuk, 2 távolabbi hegyről lőttek minket a Sniperek. Szerintem csak jól kell időzíteni és megfelelő helyen kell lehívni. 3.-ok lettünk. Élveztem. -
#4796 akkor elveszne a drophunt varázsa -
#4795 ez a flare gun jöhetne sima módba is -
#4794 Jaja az ötlet onnan jött... Sokkal poenabb lenne, ha mar serpenyovel is lehet ölni, ezzel miert nem :((( -
#4793 ott a TF2 -
#4792 :((( elszomorodtam... Pedig pyro fan vagyok -
Gibor #4791 Nem tudsz vele ölni, nem sebez embert. Kilőni is csak a fehér körön belül és ha lehet a rakéta se menjen ki a zónán kívül mert nem jön a repülő -
#4790 Elso amit kiprobalok, hogy pofán lovom csapattarsam :)))) annyit megér... :))) Tuti lesz budiba kempelos fare kill video vagy ezer... :))) -
#4789 nem is a mező közepére kell hívni. meg ha vagytok 4en, akkor már kicsit egyszerűbb. Meglátjuk -
#4788 Tehat, annyi hogy tudsz magadnak hívni repülőt... LOL ...
Meg gyakorlatilag az összes enemyt aki létezik a környéken messze s távol... hogy jól letartsak a droppodat és utána kilootoljon téged... Az tuti nagy harcok lesznek egy jelzőrakéta körül... :)))) -
#4787 flare gun miatt kipróbálom majd -
#4786 TPP. Kössz nem. -
#4785 Éles az új Event:
Event mode starts: Mar 29 7PM PDT / Mar 30 4AM CEST / Mar 30 11AM KST
Event mode ends: Apr 1 7PM PDT / Apr 2 4AM CEST / Apr 2 11AM KST
Main contents of the Event Mode this week
TPP mode on Miramar
Up to 4 players in a team
Flare Gun
Notes on the Flare Gun
To use the Flare Gun, you must aim it vertically, towards the sky
The flare must reach an altitude of 200 meters to call the plane
The special care package called by the Flare Gun will contain:
Two care package weapons (100% chance)
Level 3 armor (100% chance)
Normal care package supplies
-
nortsen #4784 TPP-ben is tudsz FPP-t választani, a "V"-vel. Én csak akkor kapcsoltam TPP-be, ha kellett a wallhack.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.29. 21:41:19 -
#4783 bazz múltkori event 8as-t kipróbáltuk...(persze csak 4 en 4en...hogy ez mekkor afaszság volt...) és majdnem behánytam fpp után tppzni...rendesen szédültem a magasban az ember fölött.... :DDD -
#4782 Squadban tpp tényleg kő egyszerű. Nem tudom mikor toltuk így utoljára, de egyből chicken dinner. Persze 3an indultunk, egyikőnk hamar meghalt, aztán ketten vittük végig... kár hogy nem duo volt, akkor jött volna az achi is :c -
#4781 :DDDDDD -
#4780 LOL -
#4779 https://clips.twitch.tv/CalmAlertWerewolfAsianGlow