7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• j0nNyKa
    mondjuk igaz hogy nagyon nagyon regen nevettem olyan jot mint hetvegen pubg kozben - konkretan percekig konnyeztunk a duo partnerrel mindketten
    es hat igen, probaltunk eljutni a-bol b-be autoval, de a jatek letrollkodott
    remelem sose javitjak ki ezeket, #jovanazugy
  • Running
    Az a jó ezekbe a bugokba, hogy színesítik a játékot. Mennyi vicces videó készül már ezekből. Az oldalkocsis motorral mi is repültünk tegnap. Többiek kérdezték, mikor látták, hogy eltűnt a HP-nk, hogy minden ok? Mondtam, ja semmi különös. :))))
  • nortsen
    Az oldalkocsis bug viszonylag új fejlesztés. :)
    Ne ülj fel rá.
  • j0nNyKa
    :DDDD
  • sata75
    Mi így motorozuk! Ez ugyan nem mi voltunk de példaértékű:)
  • Spészgószt
    Egyre több a motoros buktató bug !!!
    Lassan nem lehet motorra szállni, eddig minden alkalommal eldobott az út, sima oldalkocsis mindegy... régen nem volt ennyire fos... 4es squad 3 motor...nem győzzük egymást felszedni...
  • j0nNyKa
    akkore te is ugy szoktal 80nal menni fel a hegyen hogy "mi baj lehet" ugye?
    mostansag egyebkent leszoktam a jarmuvekrol, ahogy eszrevettem, az mar regen rossz, ha hasznalni kell oket - olyankor nagyon elszamoltam magam
    jobban szeretem az ilyen fedezekbol fedezekbe halados sunyulos jatekot, de persze ahhoz jol kell pozicionalni mar az elejen - plusz a palyak felen (:D) nem kivitelezheto
  • sata75
    Legyünk büszkék erre a készségünkre. Nem mindenkinek adatik meg, hogy a pusztában álló egyetlen fának is neki tudjon menni!
  • j0nNyKa
    :DDD én is így vezetek
  • Running
    Szerintem keress egy másik játékot, mert szerintem téged ez nem szórakoztat, sőt!
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.26. 07:30:47
  • Rocco27
    Csak óvatosan az ugratásokkal, sosem tudni mire landolunk!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Se előre, se hátra, így maradt a futás...

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.25. 22:25:21
  • Zoolee1976
    M416 Headshot,bárhonnan bárkinek!Robogo motor,150 kmh nem számit az M416 al fejbe küldöd a vezetőjét 100 méterről.Uaz 90 Kmh de te fejbe küldöd a vezetőjét 200 méterről.Te vagy a király de csak akkor ha M416 od van.PUBG a legcsászárabb mazó program amivel valaha is találkoztam,de nem okozott gondot kitörölni az életemből.PEACE
  • j0nNyKa
    ez egy 8 playeres event, és már élesen is van
  • Zozo0122 #4684
    Mi ez a 8 playeres event? Ez csak teszt szerón van? Pár hete nem játszottam :D
  • ntex
    Az új fegyverek adatai még hiányosak, de úgy tudom hogy a meglévők teljesen pontosak.
  • Spészgószt
    Jo az csak elég nagy egérpad es nagy szenzi kell hozzá :)))
    Fura dolog ez... Van hogy nagyon adja van mikor senkit el se találok vele... pfff
  • undY1ng #4681
    Hangtompító nélkül meg egy forintot se ér. :D
  • Spészgószt
    Végre megvan a solo csirke is... Jup
    Omg hangtompítós kala nagyon adja! Sajna ritkán találni supressort ARhez :(
  • Jim Morrison
    amúgy meg kapja be, hogy füstben -40fps, ezért lettünk másodikok. lerohantak én meg nem bírtam lőni 15 fps el :(
  • Jim Morrison
    nekem csak majdnem volt meg :( mindketten kocsira ugrottunk. ő elvitte, nem bírtam beugrani, akkor se mikor próbált elütni
  • Spészgószt
    lol ma meglett az "utazz együtt egy idegennel..." a büdös nagy semmi közepén pont egy dzsipre ugrottunk egy sráccal... :D
    beultünk megdumáltuk, hogy a következő kocsinál kitesz...kiszálltunk nyomtunk egy integetős emojit és tovább ment :DDD
    előtte meg bazz belootolva 3as moci megyek át hídon military felé... és a sima út eldobott a gecibe...insta halál quany
  • Rocco27
    8-man Squdban csak 4-en lehet együtt bemenni? A másik 4-et random bedobja? Többen lennénk, de nem látok opciót nagyobb létszám összehívására Lobbyban.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.24. 20:37:01
  • Rocco27
    Köszi a táblázatot, ez jól jön. Régen valami wikit böngésztem. Nem tudod véletlen, hogy ez mennyire naprakész?
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.24. 20:28:13
  • Rocco27
    Kipróbáltam én is, miután behívtak játszani a 8-as Squad játékba, amit szépen le is hoztunk. 7-en kezdtük, amiből csak 1 esett ki a legvégén. Jók voltak a tagok, a helyezkedés és a csapatmunka amihez egy csipet szerencse is társult, mivel az utolsó 2-3 kör a Raktár melletti épületre szűkült, ami felett átvettük az irányítást és ránk szűkült. Érdekes event, nekem tetszett. Amúgy nem csak Scope, hanem gyakorlatilag bármilyen alkatrészt nehéz volt találni...bár én konkrétan ebben a körben több 4x Scopot is találtam, de mást nem nagyon.

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.24. 20:26:48
  • Jim Morrison
    tök jó, hogy event modeban 2x annyi AR van, csak scope nincsen
  • nortsen
    Ez az új térkép csalódás így az első képek alapján.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.24. 17:10:44
  • ntex
    Igazából az M24-nek sem kéne egy lövéssel megölnie hármas helmetben, a sebzéstáblázat szerint sem. 5,5 hp-val túl kéne élned full hp-val.
  • Rocco27
    Ja a láthatatlan buckák. Amúgy mostanában a sivatagos pályán állandóan belemegyek egy hordóba, falécbe, raklapba, ami megállít és üt. Furának tartom, hogy 2018-ban még mindig ennyire statikusak a pályák, nincs egy kicsike "fizika sem", kisebb és könnyebb dolgok mozgathatóságára.
  • Jim Morrison
    én mindig manuálisan teszem át US re, mert ha elfelejtem, és akarok 20 lőszert adni, akkor nem tudok, csak angollal tudok 0-t írni :)

nekem azzal nincs bajom, megnyomom egyszer a spacet és kész. Ami zavar, hogy apró, láthatatlan kis buckák vannak. 2 napja endgame, jó loot, maxos 3as fejesek (duo), kar m4,... aztán motort egy picit megdobta military mellett és mindketten haltunk. ctrl-t épp hogy meg tudtam nyomni, de hátsó kerék leért és backflippel meghaltunk :(
  • Rocco27
    Amit észrevettem, hogy a billentyűzetet szokás szerint állandóan US-re teszi Windowsban, akkor is ha nincs is engedélyezve. Elfelejthetnék már ezt végleg!
    A járművek katasztrófálisak tudnak lenni még mindig. Megállok kézifékkel, 3x-szor nyomom a kéziféket és elgurul. Vissza kell szállnom, hogy ne menjen el, le kell állítanom a motort, hogy ne csapjon zajt. Rengeteg időt elpocsékolva ami az életembe is kerülhet és sajnos kerül is.
    Pályadobásnál 10-ből 7-szer Miramar van, én személy szerint nem szeretem, nehézkes a közlekedés járművel is rajta a tűéles sziklás dombok miatt...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.24. 14:35:58
  • Rocco27
    M24 öljön, azzal nincs bajom, sőt ölnie is kell! Kar98-at viszont túlzásnak tartottam.
    Igen, most már beugrott, hogy régen hibásan működtek a páncélok! Emlékszem már...
  • Gibor
    Ez a bug viszont biztos jelen van, volt hogy lvl 3-as cuccokba fullra boostolva ( jelentősége nincs de azért na :D ) 1-et lőtt rám a gyerek m4-el 180 fokba berántva és halott voltam, vagyis az első lövéstől halott voltam.
  • yossarianHUN
    Mármint abban mi a kamu, hogy az M24 és a Kar is egy lövéssel fektet? IRL az M24 7.62-es NATO lőszerének minimálisan nagyobb ugyan a torkolati sebessége (~800 vs. ~760 m/s), de a Kar 7.92-ese ugyanazon a sebességen lényegesen nagyobb mozgási energiával rendelkezik (~4000 vs. ~3500 joule). Ergo gyakorlatilag minimális a két fegyver rombolóereje közötti különbség, sőt, a Kar98-é még valószínűleg kicsivel nagyobb is. Teljesen rendben van, hogy a két fegyver közel ugyanazt tudja sebzésben. Az AWM az meg más tészta, mert az .300-as Winchester Magnumot használ, ami egy jóval nagyobb teljesítményű lőszer.
  • ntex
    SKS akkor is csak ~62 hp-t kéne hogy sebezzen lvl3-as helmetben, szóval még akkor sem kéne instant ölnie ha nem vagy full hp-n csak 3/4-en. Kar98 meg 81 hp-t sebez lvl3 helmetre, ennek ellenére nálam is volt hogy azért éltem túl mert pont betickelt a boost ami rajtam volt épp... Szal ja, tuti ahogy régebben a kevlarokkal volt probléma (random nem vette figyelembe a játék a mellények védelmi értékét és úgy számolta a sebzést mintha nem is lett volna rajtad semmi), most a helmettel sem stimmel valami.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.24. 12:39:03
  • Gibor
    Minit nerfelték, annyit sebez mint a többi AR (m16,m4...) viszont kicsi a visszarúgása és a lövedék esése is. SKS hátránya a hatalmas visszarúgás és nagy esése van a lövedéknek, de ha betalál az pusztít.
  • Rocco27
    Tudom 2018 van, de 1.0 előtt többször megöltek 1 fejessel Kar98-al, miközben 100%-s életem és LvL3-as sisakom volt. A játék elején nem pörögtem volna sokat ezen, de mikor már a Top 10 vagy a Top 5-ben voltam eléggé zavart...
    Tényleg, Mini14-et el is felejtettem. Na azt most hirtelen nem is tudnám pontosan elhelyezni, de aztr hiszem mindenképpen SKS környéke lenne. Az 5.56-os lőszer miatt gyengébbnek feltételezem mint a 7.62-est használó SKS-t és jobban fel lehet szerelni az SKS-t.
  • Running
  • Jim Morrison
    nem.
    "a level 3 helmet can still protect you from a headshot even if it's damaged."
    ha full hp-d van, akkor egy level3 nak meg kellene védenie egy kar fejestől. Valamiért most valami gebasz van.
    Szerintem a mini ezerszer gyengébb. VSS meg csak közelre-közép távra jó, előnye, hogy alapból silenced, de amúgy extended nélkül kb kuka.

Ha találsz egy 1hp-s lvl3 helmetet, akkor is fel kéne venni, mert megéri.
  • Rocco27
    Az a baj ezzel, hogy a SKS a leggyengébb Sniper. A Kar98 is képes földre küldeni/ölni 1 lövésből 3-as sisakkal, ami szintén nagyon nagy kamu függetlenül, hogy ez nem szimulator, hanem arcade játék, attól függetlenül a fegyverek "erősorrendje" meg kell, hogy legyen. Ha M24 vagy AWM küld padlóra eszembe nem jut reklamálni, de ez előző két fegyver...
  • Fpocok
    Lehetséges.
    Pár napja vectorral egy lövéssel öltek meg. Kettes vagy hármas sapim volt, 80% hp. EGY LÖVÉS. Visszanéztem.