7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#4979 na jönnek szépen a ficsőrök a mobilos verzióból (és fortniteból) -
PUBG update 11
A többi leginkább skinekről és ládákról szól.
Weekly random crate reset date is changed to every Thursday, 00:00 UTC
This change will be applied from this week
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.04.17. 14:59:28 -
#4977 Nyugodjatok már meg. Mi van veletek, front van?! -
#4976 akkor a tegnap este meg sem történt, neked van igazad
ha mondjuk negyed ekkora lenne a map lőni ülnék le, így motorozni, viszont ha megbasz a motor utána már nehéz lőni -
#4975 Kb ennyi...
nem is értem...
egy pubg topikban pubgről beszélek egy rooky koppintassal szemben és még én vagyok befenyitve...
LOL !? -
Madi92 #4974 Te meg nyíthatsz egy topikot a játékodnak és átköltözhetsz oda, ha már arra nem voltál képes hogy a wall of textedet spoilerbe rakd. Ez Pubg topik. Szerintem aki ide jár nem ilyen gagyi koppintásokról akar itt olvasni. -
#4973 stilusbol vegyel vissza, szoltam, utoljara -
#4972 Mar az előző patchel javították...btw
És azért volt nehéz mert elestel??? Motorozni ülsz le vagy lőni? -
#4971 nekem túl nehéz a pubg amikor megyünk a motorral, random felrepül a gecibe, megpördül és meghalunk mindketten, amikor elkezdtük játszani imádtam a beszélgetésünket, hogy ez még beta (alpha?), aztán kiderült, hogy már final..
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2018.04.17. 12:15:41 -
#4970 nyugi, senki nem fogja elvenni toled a pubg-t, megigerem -
#4969 Ha jol olvasom ez egy rooky pubg...minden konnyebb szebb jobb "irrealisabb"... autó célzás nincs véletlen??? Hogy azzal se kelljen már bajlódni hogy a macska rugja meg a retek pubg után! A smootydnak is annyi lesz ha rászabadul pár 100.000el több player...szerintem. Ez annak való akinek a pubg "túl nehéz" és még letörik a körme a sok kattyintásba...
Az enemi fölé is kéne egy nagy nyíl és megfaszább lenne!
Sőt mi értelme a lootnak...az csak fölösleges nehezites , miért nem lehet a menüben rögtön felszerelni 3 fegyót(vagy még többet) és lehet csapatni a szép mezőn!
Btw egér bind...forditva nem tudjatok??? Nem a jatekot bindeled, hanem az egeret, a fölös gombra teszed a jatek xyz gombját
(...esteleg az egér driver fel is ismeri a játékot !?:))) Ok ha ilyen egered lenne nem bajlodnal...de ne már...van olyan sok gombos egér amit nem lehet driverben bindelni???) -
#4968 na igy egy jatek utan pontokba szedve a RoE, nyilvan a pubg-hez hasonlitva, mert szinte egy az egyben a pubg lett lekoppintva:
- a telepitessel kell veszodni egy par percet, de megeri kiprobalni
- sokkal szebb, modernebb menu, fasza menu zene fogadott
- felprobalhato ruhak a menuben
- kidolgozottabb, reszletesebb, szebb, nagyon picit tavolkeleties stilusu karakter kinezetek (egyelore csak fekete hajat tudtam valasztani)
- ha jol lattam, solo es duo modok vannak most
- egyelore csak TPP modot talaltam
- egerre nem lehet bindelni
- gyorsabb toltesi idok
- a terkepen nagyobb szovegmeret, sokkal atlathatobb
- minimapon egyertelmuen, jol lathato, hogy merre nezek (nagyobb a haromszog ami mutatja)
- erdekes helyszinek, de ez lehet csak azert mert a pubg helyszineket szazszor lattam mar
- sokkal szebb grafika, es klasszisokkal jobban fut, smooth az egesz (ez a legfontosabb pont az egesz felsorolasban)
- ami kihat a lovesre is, millioszor nagyobb elmeny benne a lovoldozes
- kis ikonok a foldon fekvo targyak felett
- jobban latszanak a targyak, autok, karakterek, konnyebb kiszurni oket a terepbol
- 2 scope lehet minden fegyveren, amik kozott gyorsbillentyuvel lehet valtani
- a modokat automatikusan felrakja a jatek, illetve default auto-ra vannak allitva a gepfegyverek, nem single-re
- kb ugyanazok a fegyverek, modok, targyak vannak, 1-2 atnevezve (ump -> mp5, stb)
- nincs a 75 (vagy mennyi?!) %os healing cap, tudtam fullra healelni bandage-zsal, meg first aid-del
- a celkereszt korul jelzi a jatek, ha talaltal
- a jatek vegen kiirja, mennyit sebeztel, mennyi tavolsagot tettel meg, meg par masik statot
- alapvetoen benabbak a jatekosok sokkal, mint pubg-ban, de ez mondjuk ertheto (3. lettem 7 killel az egyszal jatekomban)
- bugba nem szaladtam bele egyaltalan
verdikt: ha nem huznak valami nagy hulyeseget a ferdeszemuek, szerintem siman labdaba rughat a pubg mellett, sot... egy rakas idegesito gyermek betegseget mar most orvosoltak benne, es hat azt a smooth jatekmenetet nem nagyon fogja tudni szerintem behozni a pubg, attol iszonyat messze vannak... -
#4967 Tegnap Steamen nézegettem ajánlót (amikor a profilod alapján dobál fel ajánlásokat), és kutyasok battleroyale stílusú játékot nyomott be ajánlóba:) A múltkor meg valami középkori battle-royale játékról olvastam, ami készülőben van/lesz. -
Markov1337 #4966 Azt nekem sem engedte valamiért, pedig oldalsó gombra én is mindig bindelek, firing mode, heal stb. -
#4965 egérre te se tudtál bindelni benne? -
#4964 Most hallok előszőr róla. Grat amúgy. -
Markov1337 #4963 Leteszteltük az Új ingyenes Battle Royale játékot (Ring of Elysium) a PUBG Partnerétől (Tencent), Squadban a srácokkal, egyből az első meccset meg is nyertük!:) Ti próbáltátok már?
Letöltés/Telepítés/Angolosítás:
https://forum.thevr.hu/t/ring-of-elysium-pubg-2/31875
-
#4962 ja, teamkill miatt nálunk is ragelt valami tag. nem egyszer fordult elő. -
Rocco27 #4961 Ja van, hogy már a levegőben meghalsz, mert simán ki lehet lőni a "spawnolókat". Igen változó az is mikor milyen köröd van, volt, hogy 12 killel megnyertük a Wart, utolsó másodpercben kifogytam és megöltek, repülőből kiugorva kiírta Win...de volt, mikor fél percenként halltam, mert állandóan VSS, nem volt egy biztonságos landoló zóna sem, mert a csapat szerte széjjel, vagy csak egyszerűen minden balul sült el.
Tegnap egyedül futottam rá az egyik Airdropra és miközben lootoltam az egyik szőröstalpú csapattársam a dombon lefele felém szaladva simám lelőtt a loot miatt. A TS3-on a társaim későn kapcsoltak - valszeg nem hallottak a hangos háttérzaj pl. repülők miatt, mindamellett, hogy én hangosan is beszélek a zárt fülesem miatt - így késve futottak segíteni, az elsőt is lelőtte, másik végre likvidálta. Mire az egész elqurt szituációt helyreállítottuk volna, megjött a másik csapat is. Persze mindent buktunk.
Másik problémám, hogy nálam kb 2. napja rendszeresen elfelejti kiírni a csapatársam neveit a fejük fölé. Meglátok egy embert futni, lelövöm és mikor földre esik írja Team Killer vagyok vagy mi és megjelenik a feje fölött a név is, a voice chatben meg kapom az áldást....Ez most normál játékban is előjött.
A mikrofon és voice chat folyamatos ellállításáról már nem is beszélek, ha menet közben CTRL+T-vel bekapcsolom és TS3-on beszélek szídnak a csapattársak War alatt, hogy kussoljak már, aztán nézem a nyomógombról mindigre "lett" állítva a mikrofon használat...értem én a felháborodásukat, csak az a baj, hogy retkes bug miatt történik mindez...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.15. 12:16:21 -
#4960 elsőre nem tudtam mi a helyzet, visszahúzódóan játszottam (4 kill ilyen módban....),én se haltam. Viszont mikor feldobott a hegyre, az volt a szerencsém, hogy m4et adott. egyszer nem haltam 10+ kill. Le se értek már meghaltak :D Aztán másik meccsen félpercenként meghaltam :'( -
#4959 LoL másodikra mentem egy olyan kört, hogy nem haltam :DDD
TTP egy vicc.
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2018.04.14. 23:56:23 -
#4958 Igen, durva, hogy másfél óra tömény akció után jöttem rá, hogy még mindig nem tudok lőni. :))) -
#4957 Nekem tetszenek a zóna változások, mondjuk végén 1-2 körnél még adnék ~+10mp-et, hogy kicsit lehessen harcolni is, ne csak futni.
Event meg maradhatna végig, annyi előnye van, hogy meg lehet tanulni lőni :) (rendes játékmódban meg jó eséllyel csak pár játékossal kerülsz össze fél óra alatt..) -
nortsen #4956 Amúgy van a csajnak némi Sandra Bullock beütése. -
nortsen #4955 Durva a csaj.
Ennek is inkább pöcse van. :)
-
nortsen #4954 Sztem rendben van. Bugos ugyan, de pont olyan különleges, mint az eddigi eventek. -
Userx2 #4953 Állandó gyakorló mód itt is jó lenne, ami a H1Z1-ben van. Ott 3 fajta fegyver van alapból 300 lőszerekkel. Lehet gyakorolni lőni, amit én még nem tudok. Mostanság Csgo-ban gyakorlok, fegyververseny nagyon fun, jó hogy most itt is lehet pötyögtetni. Lőszer lehetne alapból több, de az gondolom a kempelést támogatná. -
#4952 hogy keni auton a 4x-el
btw:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rocco27 #4951 Igen azt vettem észre, hogy menet közben le-le lépnek a társak és játék végére a 10-ből már csak 5-6--an maradtunk. Aztán hiába küzdesz, akár hova esel le, mindenhol ellenség, aki már eséskor le is lő. Anno CoDban, Battlefieldben iszonyat sokat játszottam ilyen hagyományos játékmódokat és szerettem ezeket is.
Aztán itt megint előjön a "motor" gyengesége, kis területen sok játékos, sok akció, objektum és még fel is van gyorsítva a játék, egyfolytában repülő, persze, hogy akadásmentes.
Amúgy marha jó lenne ez a játékmód, gyakorlásnak vagy instant akciónak tökéletesen megfelelne. Nem kell lootolni és meghalni 5-10-20 perc múlvas fullos cuccban akár 1 fejlövéstől. Csak belépsz és "hentelsz".
#4950:
Nagyon durva. Kell a csapatba.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.14. 16:07:23 -
#4950 Kemény a csaj. Kb 50x jobb, mint én valaha leszek. :D
-
#4949 Nekem tetszik. Jó szórakozás. -
#4948 Nincs még ez átgondolva rendesen. Ezek csak ilyen tesztek inkább. Repülő is kurva hangos nekem elég zavaró, állandóan jön + még a droppok is.
Csapattársak meg leszarják egymást az a baj, ott vagyok mellette erre baszik felszedni. Végére volt hogy már csak 3-an voltunk a csapatba. -
Rocco27 #4947 Új Event van kint. Én szeretem a TDM játékot, de ez a megvalósítás katasztrófális... Brutál laggos, van, hogy fickó még a földre sem érkezik, de már lelő. Összevissza folyamatosan potyognak az emberek az égből, nincs egy szusszanásnyi szabadidő sem tárazni. A Medic hasztalan, fél év mire felgyógyítod magad, aztán mögéd esik valaki, apropó, mint a normál játékban itt is előfordul, hogy nem minden esetben mutatja a földre eső játékost, legalábbis gyakoran tapasztaltam. Ha vége, akkor érthetetlen, hogy miért nem az Event lobbyba dob vissza. VSS mi a lótúrónak van berakva, gyakran kapom és hányok is tőle, mert ha valakit 1 tárból földre küldök, hirtelen rámszaladnak és tárazás közben megesznek. Első pár körben még volt "csapatmunka", azóta minden random tag kussol, nem védjük vagy szedjük fel egymást, jobb helyeket sem tartjuk be, mindenki megy össze vissza, mintha DeatMatch volna...ja és persze ha véletlenül kimész a levegőben a körből szépen sebez...kár érte, mert jó vagyis sokkal jobb lehetne ez. -
#4946 -
#4945 -
#4944 Szerintem pedig zsir volt a körözés, kocsi kellett mindenképpen ennyi... simán map peremén is jó volt! Sokkal intenzivebb volt a játék! Fasza csatákkal...nem órákig loot és minden boldog boldogtalan 3as szerkoban fullos m416 plusz snipa komboval rohangált ... Örültünk ha volt valakinél ar :)))) a 4x meg mar csoda... :))) De igy Volt fasza ! Sajna csak volt...sok rinyapicsa visszasirta ... Pfff -
#4943 baromság is volt ez így. behozzák a competitive zone időket, de a lootot érintetlenül hagyják, sok észre vall.
így már tényleg öngyilkosság volt map szélére ugrani. átkutatsz pár házat, AR sehol, aztán már mehetsz is kocsit keresni a pisztolyoddal, mert jön a kör. -
#4942 remélem besírják hogy mondjuk valahol a kettő között legyen végül, úgy lenne fasza -
#4941 lol látom addig sírtak redditen amíg vissza nem vonták az új kör változtatást... -
#4940 miramaron miért nem látni repülőről a kört?