Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
btw egyik ismerosomet soha nem latjuk lobbyban. o lat minket. latom masnak is van ilyen baja. valakinek volt mar ra megoldasa?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
sokszor csinálok olyat, hogy ha necces a helyzet kiteszek healpacket és vagy energy-t .. simán arra fókuszál egyből és megörül a kis drága hogy még nem járt ott senki 😄
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Mostanra szerencsére ezeket a dolgokat rendbe tették, meg sem röccen a cucc, 80-90 fps-em van konstans.
Amit amúgy mindenkinek érdemes megcsinálni, az az, hogy teljesítménycentrikusra állítod a gépedet (erőforrások), játék közben kinyomod az inventory character rendert (sokkal gyorsabban tudsz lootolni, ez gyengébb gépeken lehet fontos, mert ott láttam már röccenéseket inv. nyitásnál) és esetleg a steam overlayt is.
Régebben incselkedtem a játék max grafikájával (tipikusan olyan a game, hogy ha gond van akkor minimumon és maxmimumon is ugyanaz van, ugyanazon az fps számon 😄D), de már beláttam, hogy baromság. Minden le minimumra, kivéve a látótávolság és a textúrák minősége (a textúrákból nem engedek, különben már tényleg okádék lenne) és mehet, 500 méterről lazán kiszúrható az ellenfél a fa mögött.
Amúgy egy plusz tanács még, miután megnöveltétek az fps-t és belőttetek mindent (nyilván főleg kezdőknek): főleg horizontálisan figyeljétek a tájat, vertikálisan csak akkor, ha sok az épület, vagy erősen indokolt valamiért. Ezt a szemmozgásra értem játék közben, mert jól belőtt grafikán tényleg nagyon messziről kiszúrható az enemy, kis mozgás is látszik azonnal, és szinte mindenki minimumon játszik, úgyhogy ők is ki fognak szúrni. Ezt azért mondom, mert minél előbb észreveszed az enemyt, annál nagyobb az előnyöd (kivéve, ha a szerver faszsága miatt te halsz bele a counterbe, vagy egy csalóba) és ha horizontálisan és vertikálisan is össze-vissza nézelődsz, ugrálsz, állatkodsz, vagy ha kiszúrod az enemyt akkor azonnal belekezdesz egy az addigitól eltérő move-ba, akkor ők is észrevesznek és bukod az előnyt. De ha vízszintesen nézelődsz sok alt-ot használva, akkor az enemy azt hiheti, hogy még nem láttad meg, ezért hajlamosabb jobban kibújni a fedezékéből vagy akár otthagyni azt. Aztán ha fedezékhez érsz azonnal ráfordulhatsz...nem tudom mennyire érthető a cucc, de az optimális látómező a 103-ra állított fov, és horizontális kémlelés a képernyő közepén nagyjából úgy, hogy a legszélső sarkokat kihagyod, mert arra úgyis ráfordulsz. Elvileg, minimum grafon (semmi fölösleges cserjeburjánzás) így fárasztod a legkevésbé a szemed és veszed észre legkönnyebben az enemyt. De cáfoljatok, ha máshogy toljátok, vagy más az észrevétel, az én tapasztalataim ezek csak 😊 (Aztán lehet totál baromság, de nekem beválik, ritkán van a "na most honnan lőnek" effektus.)
Bár nem vagyok valami nagy szám játékos, inkább taktikában szoktam jó lenni, mint lövésben 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.02.19. 14:39:10
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.19. 14:09:14
Én is mindig törekedtem a jó eredményre a játékaim során. Ha jó csapat, akkor a hangulat is jó lesz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Pl egy ilyenen inkább nevetek, mint sírok. Vagy sírok a nevetéstől.. 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kene drop hunterkedni, abban vannak a jo cuccok 😊)
gondolom dropban ... me még sehol nem találkoztam vele...
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2018.02.18. 19:44:16
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.18. 19:20:49
Annyi féle módon lehet játszani ezt a játékot hogy kb leírhatatlan, de ha 500-1000 órán át csak a magas ratinget és a jó helyezést hajkurásszátok akkor abból csak a kiégés lesz. Azon kívül, hogy a profilodon egy szám lesz és elmondhatod, hogy benne voltál a top 5 vagy 1% playerben sokat nem ad. Egyrészt nem a legjobb csajozós szöveg és az önéletrajzban sem mutat jól, viszont halálra idegesíted magad a lagon és a csalókon.
Ha pár kört hetente a funolásra áldoznátok akkor lehet buknátok 200-300 ratinget, de legalább kizökkennétek a monotonitásból. Pl én a héten amikor soloztam most kb 6 kört beáldoztam annak, hogy ninjaként pannel kiüssek az autóból 1 vs swuadban. Nem sikerült, sokszor meghaltam de fun volt. Vagy pl amikor csak pisztoly armor nélkül akarsz minnél magasabbra jutni. Bejutsz így a top 10-be már olyan érzés mintha nyertél volna egy meccset. Kár egyetlen dologra koncentrálni, mert abból csak az lesz, hogy elvörösödik a fejed és átütöd a monitort<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2018.02.18. 18:40:28
Amúgy meg ami miatt én a legtöbbet panaszkodhatnék, hogy ezek a replayek katasztrofálisan szarok. Köze nincs a valósághoz.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.02.18. 18:22:43
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szegény, biztos ideges volt 😊
- Látja az összes ellenfelét, mint a spectateben. Ez rendszerint kombinálva van WH-val, és speedhackkel.
- Sima WH és Speedhack.
- Teleport. Rendszeresen dropok tetjére szeretik csinálni miközben az esik le. Talán csak oda tudnak?
- Sebezhetetlenség, pontosabban a HP-ja azonnal visszaugrik maxra. Megölhetetlen.
- Item spawn, már a lobbyban, testre. Fegyver, lv3 cuccok.
- Aim. Elképesztő távolságból is fejre ugrik a célzóka. Csak körülbelül kell felé lőni, a többit megoldja.
- Valami tűzerő és sebesség boost, recoil nélkül. A Kar 1 mp alatt 5-öt lő.
Emellett, sok sikert mindenkinek, aki tisztán akar játszani 😊 Egyedül már kb. csak a squad élvezetes, az is csak azért, mert néhány esetben el lehet kapni ezeket a madarakat, ha jól összedolgoztok. Rendszerint ostobák, mint a föld. De ha a skill és a cheat találkozik, akkor esélyed sincs. De azt lehet látni a killfeeden, amikor egy gyerek csap szét 30 embert, meccs kezdetén népszerű helyre ugrik és másodpercek alatt öl vagy 10-et. Csak ugye ezt szinte senki nem figyeli az elején, mindenki a lootot keresi.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.02.18. 10:38:33
Tudom, csak játék, de van az úgy, hogy megérdemelnék. Meg hát van ez a microrage, amit szinte csak és kizárólag a videójáték tud kiváltani az emberből 😄 Ez a pár másodperces intenzív düh, utána teljes nyugi. A magyar streamerek között is rengetegszer látni ilyet. (Vr Jani és Pisti, Belező, Kontiék...és a többi) Ez is amit most linkeltél. Az ilyenek az élet minden területén a könnyű utat választják.