7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• j0nNyKa
    ennyit vettem le belole pontosan
    mondjuk amilyen balfasz vagyok a jatekban, ha mar valaki eleg ideig lo hogy a fel vestem eltunjon, altalaban meg is halok, ram egyelore ez az egesz nem vonatkozik
  • Running
    Túl van gondolva, a lényeg, hogy ha a nagyobb szintű fele alá van lőve, akkor nem veszed fel, utolsó köröknél, meg legyen minél nagyobb lvl sisak a fejedet, akármilyen állapotú.
  • j0nNyKa
    thx, igy mar tenyleg vilagos
    mas kerdes hogy hany olyan szitu van, amikor pont ezek korul a szamok korul all a vestem, es majd azon fogok gondolkozni, hogy akkor most 2vel tobb durabilitym lesz-e, ha epp belefutok egy kisebb szintu fullos vestbe
    mondjuk 100 jatekonkent 1?
  • Running
    Röviden annyi a lényeg, hogy ha lvl-ben szarabb ami rajtad van mellény, vagy sisak és sérült kiegészítőt vennél fel, akkor a táblázatban szereplő piros érték fölött érdemes váltani. Nagyon röviden, ha van egy lvl1-es mellényed és van egy félig szétlőtt lvl2-es, akkor felveszed a lvl2-est, de ha fossáhuggyá szét van lőve a lvl2-es, amit egy totál ép lvl1-re cserélné, akkor már ne. Sisak ugyanez, ott mondjuk a kör végén, már egy fossá lőtt lvl3-as sisakot, vagy kettes sisakot is felvesznek, mert nem 6 golyót kapsz instant fejbe, hanem 1-et általában, így jobban véd a szétlőtt lvl magasabb sisak, mint az ép alacsonyabb, persze ha több fejlövést kapsz, akkor totál mindegy.
  • Lebowski
    a jobb oldali cucc minimális durability point (dp) értékét mutatja, aminél már megéri cserélni. Azaz fullos 1-es mellényről, minimum 89-es 2-re, és minimum 75-ös 3-asra érdemes váltani. Ugyanitt viszont fullos 2-es mellénynél pedig minimum 125-ös 3-assal jársz jobban. Viszont pl 3-as sisakra minden szituban érdemes váltani, mert 1 dp-vel is jobban véd, mint az alacsonyabb bilik.
  • j0nNyKa
    koszi a hasznos infot, igy mar en is ertem
  • Sunsetjoy
    Pedig érthető.
  • Spészgószt
    Kb jah... Max annyit hogy egy 100ra lelőtt 3as west többet ved mint egy 140es 1es...kb... Ezt igy első ránézésre...
  • Rocco27
    Ne aggódj, én sem jöttem rá, hogy mikor mit cseréljek. Az ábrák nagyon szépek, csak semmit sem árulnak el...
  • j0nNyKa
    en nem ertem
  • Lebowski
  • Jim Morrison
    Mikor milyen vestre/helmetre érdemes cserélni!
  • Markov1337
    Ma leteszteltük az új War Mode-ot Kodiak custom szerverén. 3. meccstől van rendes voice is. Kb. mint egy CoD2 TDM meccs, mi egész nap tudnánk nyomni. :D

• ntex
    Már nem tudtam szerkeszteni, de szinte biztos lenne hogy ekkora játékosállomány mellett pár másodpercnél többet nem kéne várni arra hogy berakjon, mindegyik mapra lenne bőven elég játékos.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.04.06. 01:27:43
  • ntex
    Akkor már inkább legyen map select Nem is értem miért kell ezzel szarakodni, úgyis kilépkednek az emberek ha épp nincs kedvük az adott mapon játszani (mi is mikor már negyedjére - ötödjére adja Miramar-t, annyira azért nem kedveljük azt a mapot...). CS:GO-ban sem okoz problémát hogy adott mapokra keresnek a játékosok. A ritkán játszott mapokra is talál 2-3 perc alatt, pedig ott töredéke a játékosállomány a pubg-hez képest és ott van 15 map amire lehet keresni. Itt meg lenne 3... Fél - 1 perceket kibírna az ember lazán, ha egyáltalán kéne várni...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.04.06. 01:24:23
  • Fpocok
    Szerintem nem kell map select.
    Inkább legyen olyan, hogy kiválaszthatod melyiket kedveled és arra nagyobb eséllyel rak be.
  • TDC Geronimo
    mobile verzióba már van map select

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.06. 00:16:37
  • j0nNyKa
    nálam most úgy szétfagyott alttabnál, hogy gép restart kellett, szerintem évek óta nem láttam ilyet
    viszont restart után visszamentem és 3. lettem, ha végig ingame vagyok, tuti nem jutok el idáig
  • Jim Morrison
    tegnap mentem pár kört, de csak ma töltötte le. ezek szerint valami elcsúszott :)
  • RatBaG #4880
    nem (csak) az event a 2 gb:
    http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1652133167147851975

btw kijavították a motort, erre elbaszták a kocsikat... gg
  • Jim Morrison
    amit észrevettem, hogy ugrásnál alakítottak a HUD on ami mutatja, hogy milyen magasan vagy és milyen gyorsan esel...
  • Sunsetjoy
    A FRANCÉRT kell minden eventet Miramarra rakni... :S
  • Jim Morrison
    2GB os update és nem is szóltok?

Tequila Sunrise is a new Event Mode that’ll run for just 72 hours. TL;DR: It’s shotguns and melee weapons ONLY, on Miramar, for four-man squads.

Ha hetente jön 2GB os patch egy újabb event miatt inkább hagyják a fenébe..
  • Rocco27
    Lehet én olvastam félre ezt akkor, passz. Köszi.
  • Jim Morrison
    én úgy olvastam, hogy arra ugrik aki megölt. Ha a zóna, stb ölt meg, akkor a legközelebbi játékos. squadban meg természetesen akkor miután minden társad meghalt.
  • Rocco27
    A pubg linken be kellett lépni az ellenörzéshez ahogy olvastam, de a tweeteren kapott kódot csak aktiváltad mint bármilyen más játékot.

#4873: Gamestaron azt írták Squad esetén nem arra ugrik aki megölt, hanem egy közelben ólálkodó játékosra. Ha mindenki elesik akkor nézheted a gyilkosodat. Remélem is, hogy helyesen lesz beállítva.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.04. 20:23:24
  • Sunsetjoy
    Squad spectator:
    "Duo / Squad killer spectating
    Same as above but can only spectate the enemy team after all your team members are dead"

Erre azért gondoltak szerintem :)
  • Fujiryu
    Ahhoz, hogy a bétát használd kell az alapjáték szóval az utolsó pontodnak nem sok értelme van.
  • Rocco27
    Kipróbáltam tegnap a zárt bétát:
    - Tetszik a halál utáni Spectator mód. Halál után követheted azt aki megölt, utána aki azt öli meg aki téged megölt, stb. Ami viszont fel fogja borítani a játékot, az a Squadban megjelenő Spectelés lesz, azzal, hogy le lehet majd súgni életben maradt társaknak az infókat.
    - A pálya jó lesz. Új játszóteret kapunk, bár még dolgozniuk kell rajta, mert félkész állapotú. Személy szerint már én - és mások is - hányok a Miramar pályától (nem szeretem) és hiába lépkedünk ki, sokszor csak 5.-6. újrakezdésre dobja be Erangelt.
    - Időjárás jó lett, végre nem szakad be a dobhártyám az eső zajától és hallom a játékot is. Bár némi fura háttérzaja van az esőnek, nekem totál arra hasonlít mintha trappolna valaki az avarosban. Lehet változik még. Kiderül.
    - Az időjárás váltogatása túl gyorsnak tűnik, legalábbis én nagyon megszívtam vele. Város mellé estem napsütésben, majd gyors loot, felfegyvereztem magam Scoppal együtt és felmentem a város melletti domb tetejére, hogy kilőjjem a városiakat. Felértem és 2 sec alatt tiszta köd lett minden.
    - Ami nem tetszett az egész bétában, hogy kis szerencsével bárki kaphatott Tweeteren bármi ellenörzés nélkül kódot. Az alapjáték is el van lepve csalókkal, na most akkor ez az ingyenes? Csak egy friss Steam fiók kell és semmi veszteni valója sincs annak aki csalni akar ott is...minden köröm furcsán végződött.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.04. 20:02:10
  • undY1ng #4869
    Ezért kérdeztem, hogy élesben megy e már ez... Bunkóskodni soha sem muszáj.
  • Rocco27
    Persze, publikus játékban azt csinálsz és úgy üzletelsz ahogy akarsz, de teszt szerókon nem. Következő?
  • undY1ng #4867
    MMint mivel nem? Előző héten nyitottam egy új fegyverládát amiből m4 (orange) skin esett... Most lehetett eladni és bááámmm 15 euró.
  • nortsen
    Én is így gondolom, hogy az új pályával debütál a pályaválasztás.
    Amúgy tényleg nem a legszebb a pálya, de ez igaz a másik kettőre is. Szóval pontosan olyan az új map, mint amilyen a pubg. Amin látszik, hogy nincenek készen, azok az épületek.
    De pozitív, hogy több a rejtőzködős hely, több a fa, több a bokor, ill a terep is dimbes dombos. Nekem tetszik. Arról nem is beszélve, hogy második, harmadik körre, nem egyszer volt, hogy kb 15 ember maradt. Intenzívebb az egész. A körök is felgyorsultak. Azt várnád, hogy lesz időd, közben meg ha szar helyen vagy, meg sem tudsz állni.
  • Jim Morrison
    Tudtommal el se lehet adni, mivel adnak 100.000BP-t, hogy teszteljük a rendszert, csak éles szeró ládáit, stb lehet felrakni steam marketra.
    Arra gondolok, hogy ha majd kijön élesbe, akkor frankón lehet ezen a mapon rövid idő alatt sok BP-t szerezni. Abból vesz az ember ládát, stb.
  • Rocco27
    A zárt bétában avagy a teszt szeró tesztjében? Teszt szerón is értéktelen, mivel a BP kizárólag belső használatra volt fenntartva. A zárt bétán miért lehetne kereskedni ami amúgy is csak pár napig elérhető?

A publikus játékban persze lehet, de ő a Savageről beszélt.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.04. 14:12:45
  • Jim Morrison
    lehet venni ládát, ami elég jó pénzért fogy még mindig. még kis esés után is megéri eladni. ennyit (meg)ér:)
  • Rocco27
    Lehet, de semmit nem érsz vele.
  • Jim Morrison
    ha marad a drop rate olyan amilyen most, akkor igen ^^
  • Running
    Szerintem 100% lesz térkép választási lehetőség. Nagyon hülyén nézne ki, ha a két 8x pályát kevernék az új 4x-el.
  • undY1ng #4859
    Szóval már lehet rajta bp-t farmolni. :D