7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Rocco27
    Miramaron rákényszerültem a használatára. Direkt lassabban mentem vele, ezért csak kicsiket buktam 2x, ami nem került az életembe. Ott még autóval is tragikus tud lenni a közkekedés.
  • j0nNyKa
    btw ez egy kurvanagy adag szemelyeskedes, kovetkezonel beavatkozok
    running te se buzerald, nem vagytok kompatibilisek - te allandoan veded a jatekaidat, o meg tamadni fogja no matter what
    szelmalomharc, nem kerunk belole, lattunk mar eleget, koszi
  • Rocco27
    Ha nincs érdemleges válaszod a kérdésemre, akkor kérlek inkább ne böfögj írj be semmit se. Ez nem kocsma, hanem egy fórum, ahol a megadott témáról szoktak a fórumozók csevegni. Sajnos ezt neked megint el kell magyarázni, mint egy 5 évesnek...
    Veled ellentétben én feltettem egy értelmes kérdést és el is magyaráztam az okát, amire te megint beloggoltál, hogy egy kicsit offolhasd a fórumot és szítsd a feszültséget...

Amúgy megnéztem már a statodat, mire fel osztod itt az észt és az kell megállapítanom, hogy ha 600 óra alatt képtelen voltál megtanulni játszani, megtapasztalni a komolyabb játékot, akkor már ezután sem fogsz.
    A 0.45-0.75 K/D arányodat egy 8 éves is meglövi aim nélkül...
    Én ölni és nyerni ugrok le. Ha a játék is és a szerencse is engedi, szépen felküzdöm magam a Top 10-be, és törekszek a csirkevacsorára. Ez nem mindig sikerül és én is tudok hibázni. Viszont ahogy elnézem a játékaidat te meghallni leugrasz le. Ez nem túl nagy karrier. Ehhez nem kell BR, egy CoD Free For All/Deathmatch is megteszi, amiből több sikerélményt is kaphatsz...Ámen

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.27. 14:05:48
  • polarbee11
    Botrányos ez az oldalkocsis motor, már ott tartok, hogy inkább öljön meg a kék futás közben, mint hogy totál felszerelve boruljak vele akár egy fűszálon, mint szinte mindig... Miramaron lehetnének speckóbb járművek, amik használhatóbbak ezeken a dűnéken...
    Pár napja random squadban két ember a csapatból semmi mást nem csinált, csak motoroztak körbe-körbe, dudáltak és szaltózgattak, amig le nem lőtték őket... :)
  • j0nNyKa
    ja ezeket az utra logo fuveket bokrokat birom nagyon a videoban
    meg a ui nagyon baba a mostanihoz kepest
  • Running
  • Zs0lt1
    Ezekszerint neked is :D
  • Jim Morrison
    Kijött élesre valami. 2GB os patch. Gondolok skinek meg a többi
  • Running
    Végre ma is sikerült behánynod valamit.
  • Rocco27
    Ezzel nem vagy egyedül.
    Utolsó patch kommentjeit érdemes átböngészni (én összegyűjtöttem a javát ide, de elvesztettem és nem volt erőm újra átfutni), nagyon sokan dícsérik a Blueholet munkáját és röviden összefoglalva kb. el is küldik őket a picsába a fejlesztési hozzáállásuk miatt...aki nem hiszi olvasson hozzászólásokat!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.27. 00:31:12
  • Rocco27
    Srácok ezek hozzányúltak a boxoláshoz az elmúlt időszakban? Esés után rögtön rámentem egy játékosra. Hátulról kapott egyet, 5 ugrásból 3x sikerült fejbe verni levegőből, majd állva boxolva is kapott 1-2-őt még. Néhány ütésem mellé ment ezeken kívül. Ő állva talált el 3-4x kb. és meghaltam. Visszanéztema Killcamet és mindegyik ütésem (a nagy ütés is a levegőből) kb. max. 10% HP-t vette le tőle, a végére kb. 60% HP-ja maradt. Ez így rohadtul nem stimmel nekem...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.27. 00:24:33
  • Spészgószt
    Jah bokrokkal jobb volt...most szebb de kopár :(
  • TDC Geronimo
    na hát azért ha megnéznél egy AAA játékot egy évvel a kész termék előtt, ott is elég durva különbségek lennének.
  • j0nNyKa
    ez nekem jobban tetszik mint a mostani
  • Running
    Skinek ide vagy oda, ez a játék 1 év alatt borzasztó nagyot változott előnyére, sokkalta többet, mint bármelyik AAA játék az utóbbi időben. Ennek ellenére én sem igazán értem miért nem lehet egy weapon skin mellé mondjuk valami javítást, víz alatti sebzést, bármit tenni, ami kompenzálná a sztorit. Egyébként könnyen lehet, hogy a fejlesztések lassan haladnak és azzal rukkolnak elő, ami már megvan.
    1 évvel ezelőtt:

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.26. 22:47:15
  • Zozo0122 #4723
    Van egy olyan gyanúm, hogy a PUBG fejlesztői pont ugyanígy gondolkodnak erről :D Szerintem van egy szoba, ahol konkrétan a plafonig ér a pénz, és ők ebben a halomban fejlesztik a játékot totál beállva, egymásnak ordibálnak ide-oda. Aztán beszalad valaki, (beúszik kb. a pénzhalmon) hogy hozott egy felvételt, ezt nézzék meg a többiek, figyi micsoda bug report... és azon egy motor oldalkocsis szétszállós felrobbanós squad selfkill látható, és mindenki percekig röhög :D Aztán jön egy manager és közli, hogy nincs több kokain, ha jövő hétre nem lesz kész további 30 skin az új ládákba.
  • Dency
    Vannak közte jók, de az ilyen 3 embert lelövős, ezek mind kezdők semmi reakcióidővel, mire már a harmadikat kezdi el lőni addig simán lelehetett volna szedni.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.03.26. 20:20:35
  • Running
  • Markov1337
    Itt vannak az új ládák és a skinek drop rate-jei + láda nyitogatás.
    Kinek melyik lesz a kedvenc skinje (ha lesz)?
    Jó vagy rossz irányba halad ezzel a játék?
    Mennyire marad realistic, ha már ennyire próbálja magát tartani a játék (hideg-meleg cső stb.)?

• Spészgószt
    Nem a 3as motor bugja feltétlenül, hanem a pálya...
    Pl. Vallebol felfelé csumi felé mentünk 3as mocival... Útközben van egy kis hazcsoport ott elbaszott minket az út... visszajött 1 csapattárs... en elmentem veleme tovább... közben mögöttünk a 4 ember visszabb szinten elhasal Sima!!! Mocival... érte visszament a 2es ember...felszedte... jönnek utánunk 2es mocival... A háznál a hülyék ugyan ugy rámentek a bugra es elbaszta őket megint a palya ugyan ott !!! Na itt már fájt a hasunk a röhögéstől...ezt követően mar crossbowal mentünk inkább :)))) 4bol 3an meghaltunk aztan sirva röhögünk amikor bennyhill szinten zavargaszta az ellent crossbowal az egyetlen élő csapattag...es nem tudtak honnan lő ... közben valami retek tuk tuk arab zenét nyomott a voice chatbe...
  • j0nNyKa
    pont ezaz, ha kiindulok azokbol a patchekbol amik azota vannak hogy kovetem a jatekot, nincs is naluk csak designer, es mas kb semmi :)
    elvileg HA van egy darab ember, aki ert a jatek alatt futo fizikahoz, akkor van ember, aki mar regen javithatta volna a bugot
    ha meg azt nezzuk, hogy (toletek tudom) az oldalkocsis motor nemreg lett bugos, akkor van egy ember, aki abba belenyult, el elkurta - tehat van egy ember, aki bele tudna nyulni, es javitani
  • Jim Morrison
    erre az az általános válasz, hogy:
    Persze jó lenne, de a designer abban nem tud segíteni. Ellenben tud skineket gyártani. Ha meg már fizetik őt is, akkor dolgozzon. Na meg van programozó és programozó között is különbség. Egyik kicsit jobb, másik meg csak főmenüt basztatja, ilyenek. Egyszerűbb implementálni, mint a motor kódjában turkálni. Gondolom
  • Jim Morrison
    köszi, fasza lett
  • j0nNyKa

csak egy szavadba kerul, kirakom a szuret!
    (amit neki irtam az komoly, ha kell barmi valtoztatas a topicba, megcsinalom)
  • Running
    :D Mire megcsináltam, lemaradtam, szemét Jim. :)))
  • j0nNyKa
    ebben a 3 percben meg nem volt
  • j0nNyKa
    tudok bannert buzeralni, szedd ossze es berakom oket

amugy csak kivancsisagbol: ez mindig is igy ment naluk, hogy pl. basszak kijavitani a motorokat, de adnak szuper fontos cuccokat, mint pl. k.........tt weapon skinek?! tehat lehet szamitani ra hogy a fontos dolgokkal is foglalkoznak a kozeljovoben, vagy ne is almodjak?
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.03.26. 15:37:46
  • Jim Morrison
    teszt szerverre kijöttek a fegyver skinek Update # 8

btw bannerba mehetne egy csomó link. Valaki szóljon má' Gabenek :c

viczes, hogy jön a regio lock kínára, stb, és még mindig csak spammelik update hozzászólásokban :c
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.26. 15:36:54
  • Rocco27
    +1
  • Rocco27
    Régen többször volt velem ilyen a régi pályán a jobb felső szigeten. A Squadban Ready-t nyomva átléptem Windowsba és netezgettem várakozás alatt addig míg Ready-t nyomott mindenki. Sajnos nem szóltak időben, hogy indulunk/elindultunk, így későn visszalépve a szigeten maradtam.
    Ha lett volna hajó, nem lett volna akkora vészes ez a bug/feature...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.26. 14:32:00
  • j0nNyKa
    ne is mondd..... :D
    jolvan, koszi a valaszt
  • Running
    Ahha, helyezés alapján rangsorol, ha sikerül neki. :) De látod a játékban is hol állsz. Mostanában squadban, duoban ha bekerülünk a felső 4%-ba és nincs már kedv erőlködni, akkor NA-ra átmegyünk. Ennyi idősen már sokszor fárasztó csgo pisták ellen küzdeni, akik 20 évvel fiatalabbak, a reflexeik meg nem 5 másodpercesek, mint a miénk. :D
  • j0nNyKa
    hogy mukodik a rangletra? kurvasokat jatszok es fentebb kerulok, vagy minel jobb helyezest kell elernem a meccseimen hogy fentebb keruljek?
  • Running
    FPP-ben magasabban a ranglétrán nincs annyi budiban microuzival rettegő gyászhalom. TPP az übercasual, ott minden előfordulhat.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.26. 11:58:47
  • Jim Morrison
    hát én nem tudom ti hogy tudtok solozni. Engem felkúr, olyan helyeken campelnek, aztán a legszarabb fegyverrel lootolnak egy kilootolt helyett, és én (fullos gearrel), meg meghalok. Indokolatlan helyeken.

Hacsak nincs rendes fegyóm 2perc alatt, és nem megyek a kör közepébe, kuka a meccsem.
  • zozoalma
    Valakivel előfordult már hogy otthagyta a repcsi a lobby részen (graveyard ruins ) miközbe a squad többi része meg a repcsin tervezi hogy merre is ugorjon ? :)
  • Jim Morrison
    ne aggódj, még én is ^^
  • j0nNyKa
    ooo en ehhez meg nagyon nagyon keves vagyok :)
  • Jim Morrison
    van amikor hasznos - endgame nél jó kis fedezéket tud adni a semmi közepén, főleg ha agresszívabb vagy és még lőni is tudsz (legalábbis a próknál ezt látom). Kilövik a kerekét - nem tudnak alatta átlőni, vagy felrobbantják, hogy ne más, miközben mellette van. Még ha vannak kisebb buckák is, egy nagyobb szikla meg egy suv szép kis fedezéket ad.
  • Spészgószt
    alap ! :DDDD
    tegnap csak egyszer basztak el motorral a csapattársak, egyszer meg a kocsi gurult rám