7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• ntex
    Valami bug tuti van megint a helmetekkel, mi is észrevettünk már hasonlót.
  • Rocco27
    Ez komoly? Ez mekkora kamu már -.-
  • Running
    Jó lesz ez. A lényeg, hogy dörögjenek a fegyverek.
  • Jim Morrison
    nem tudtam, hogy 1 sks fejes leszedi a lvl3 helmetet. most mar igen :/
  • Ferrari23
    Ez az EVENT mód egy nagy f**** így, hogy random 7 embert tesz be melléd..... Értelmetlen marhaság.
  • szabii98
    Lehetne kicsit dzsungelesebb, több fával, így nem nagyon különbözik Erangeltől.
    Amúgy menő lesz meg lesz benne action rendesen, úgyhogy eléggé várós már.
  • Fpocok
    Nem sivatagos
    10/10 játszana rajta.
  • Markov1337
    Meg is érkezett az új map-ról az első videó. Nektek hogy tetszik?
    Ha minden igaz hónap vége fele kerül be teszt szerverekre és következő hónapban már érkezik is.

Utoljára szerkesztette: Markov1337, 2018.03.24. 04:15:44
  • undY1ng #4649
    ***PUBG mobil verzió bluestacken: eddig még nem tudtam nem első lenni*** Hihetetlen előny PC-n...
  • nortsen
    Nekem soha semmilyen játékkal nem volt bajom akkor, ha valami erősebb volt a másiknál (nem valami agyatlan hero fegyverre gondolok). Ha van szarabb, akkor miért ne lehetne jobb is...
    BF-ben is ezt utáltam meg, hogy ha valami túl jóra sikerült, azonnal nerfellték a köv patchben. Egy szaros helikopter semmi előnyt nem jelentett egy pisztolyhoz képest...
    Szóval nekem jó így. Aki M4-el lő le, az csak arra sarkal engem, hogy legközelebb én is találjak egyet, amiért akár kockázatosabb loot helyre kell ugranom (bár ez nem igaz, mert mindenhol lehet találni). Mellesleg ez az egész játék a szerencséről is szól.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.22. 21:34:37
  • Spészgószt
    Amikor már menthetetlen a helyzet ugyse érsz be de pont ott heal-el egy muki a peremén...akkor geci szoktam lenni es ha van granyom alá baszom, ha nincs letunkolom az utolsó leheletemből XD... Nem egyszer lőttek már ki ugyan így a befutók, amikor a hajszálnyi hpmat próbáltam felhozni egy kék maraton után...qany :))))
  • Jim Morrison
    AK val en se vagyok jo :( max mikor leerkezunk es azt veszem fel gyorsan. hiaba a 2-3 golyos sorozat, egyszeruen nem megy:/

ami engem zavar, hogy mikor a kék kör lehagy, és kijelölődik az új zóna, akkor egyből nagyobb a sebzés kéken kìvül. end gameben párszor megviccelt már:/
    //mondjuk ez inkább jó mint rossz. a francért lőnek a zóna elől menekülők . lehet megölnek de ők is meghalnak mert így nem érnek be.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.22. 19:14:09
  • Running
    Az AK is pusztított, csak nem az embert lőttem le vele egy megeresztett sorozattal, hanem a holdat, mint a terminator játékban. :)))
  • Spészgószt
    Btw... egy sg.pubg steam csoport ??? Akár 8as squad is összejöhet... Én szívesen csatlakoznék...
  • Spészgószt
    Hát en tegnap pont 4db m4es 1db sks.es es egy m24es Pákót terdeltettem le ak-val... Attól hogy egy fegyver op még a noob noob marad... Hiaba veszed fel az m4et ha nem tudsz vele lőni, nem leszel jobb...csak megjobban feszít a dolog hogy basszammeg miért lőtt leeee... nálam m4volt en voltam az erősebb :((( egy jó recoilkezelessel az ak is pusztít, csak nehezebb...
  • j0nNyKa
    tekints ugy a nerf otletre, hogy tobb lehetoseget nyitna meg, tobbfele fegyverrel rohangalnanak a jatekosok, ezaltal szinesebb lenne az egesz

egyebkent egyetertek veled kb mindenben
  • Lebowski
    Jogos, igaz a balanceról volt alap esetben szó. De szerintem pont azért mert ügyességi játékról van szó, ez a tényező jpbban meghatározó, mint a fegyver maga. Tegyük fel, hogy létezik az, hogy pont ugyan olyan ügyesek vagyunk, pont ugyanolyan körülmények között (tereptágyak, mozgás, fény) kezdünk el lőni egymásra, ugyanolyan a reflexünk stbstbstb - ilyen amúgy nem fordulhat elő -, akkor tökéletesen igazad van, hogy te nyernél, mert m4-ed van. De ez csak hipotézis szintjén állja meg a helyét a valóságban nem..

Viszont a magas lovat nem értem. Egy szóval sem írtam, hogy aki m4-et használ, az béna, vagy kevesebb vagy x. Nem is értem, hogy tudtad így kifacsarni, de mély gratulációm :)

Szóval van egy fegyver, amivel könnyebb hatékonyan alkotni, ezért azonnal legyen nerfelve, mert nem azzal ugrunk ki a repülőből. Értem. És akkor jön egy következő fegyver, ami az m4 nerf következtében lesz op, akkor az is legyen nerfelve? Neverendingstory...
  • Running
    Tegnap fogadtam meg végleg, hogy többet AK-t nem veszek a kezembe, úgy szór a többi AR-hez képest, hogy az valami szánalom. Akkor már inkább ump. M4 tényleg el lett baszva, majd biztos nerfelik egy picit, mert többet nem kell. Az AR-ek sebzését meg jobban vissza kell fogni távolra, mert a legtöbben (prok) már rájöttek, hogy egyszerűbb M4-el távolra lőni, ha nincs Kar-od.
  • SötétBarom
    Szerintem ok a fegyverbalance.. Én pl simán lecserélem az m4-et m16-ra. Egyetlen előnye ahhoz képest, hogy ha hirtelen keveredsz tűzharcba, az m4-el mehet a spray&pray, de középtávra m16-al szétcincálok valakit, aki m4-el lő rám..
  • j0nNyKa
    a sracok a fegyverek kozti balance-rol beszeltek, te meg jatekos skillrol beszelsz
    nemtom erted-e a kulonbseget? ha te pont ugyanolyan ugyes vagy mint en, nalad ak van, nalam m4, en fogok nyerni, ezzel van a baj
    es ebben a jatekban tobbe-kevesbe szerencse hogy melyikunk kezeben mi van, amikor talalkozunk (igen, nem csak szerencse, de eleg nagy faktort jatszik)

vagy megkozelitheted ugy is a kerdest, hogy neked az ak-val picit ugyesebbnek kell lenned, hogy legyen eselyed ellenem, akinel m4 van
    ez meg nem fair, ennyi a problemaja a tobbieknek

az hogy te magas lorol kb kozlod hogy az m4 egyszeru es aki hasznalja az balfasz, hat... az egy teljesen masik tema mint amirol itt szo volt
    igy erted?
  • Lebowski
    Azért ez tényleg vicc, hogy ha van valami egy kicsit egyszerűbben működik, akkor azt szerintetek nerfelni kéne.
    Nyilván nincs rá pontos statisztikám, de szerintem sokkal kevesebben vannak azok, akik jobban tudják használni az m4-et, mint azok, akik nem, azaz sokkal nagyobb az a tömeg, akinek ez nem jelent masszív előnyt, mert ugyanúgy mellé lő, mert nem tud célozni. Tehát ha lézerágyút adsz a kezébe, amivel egy lábujj találatnál elporladna az ellen, akkor se tudna lelőni, mert úgy tud játszani.

Miért kéne az ak-hoz viszonyítani az m4et? Azon kívül, hogy mindkettő AR közük nincs egymáshoz. Traktornak is 4 kereke van mégse várod el, hogy úgy gyorsuljon, mint egy személyautó :)
    ezen az analógián pl, ha csak a CS-t nézzük, akkor nerfeljék az AK-t meg az AWM-et, mert 1hitelni lehet vele?

Viszont többször is előjön a deathcam, hogy abban milyen simán lőnek. A deathcam szar. És nem adja vissza egy az egyben amit az ellen lát.
  • Rocco27
    Dehogynem! Egy M4A16-nál már csak a hangtompítos M4A16 a faszább! Más nem számít, mert ekkora már úgyis meglesz hozzá többi alkatrész, lőszer, medic, stb. XD
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.22. 12:13:42
  • szabii98
    Most jön majd két új láda, lehet még a hétvégén ránk dobják őket (holnap lesz a játék kiadásának első évfordulója)

szerk.:

az m4 amúgy szerintem is kikúrt imba, ha van egy m4ed nincs szükséged semmi másra...
    Utoljára szerkesztette: szabii98, 2018.03.22. 11:44:51
  • Lebowski
    Pont ebbe futottam bele én is múlthéten. Eléggé meglepődtem, hogy hogy kerültem a föld alá :D

Le is fotóztam (képek), gondoltam elküldöm nekik, de este már nem maradt időm, azóta meg elvitt az élet. De igen, elég fura bug :D

• Rocco27
    Nem nagyon láttam, hogy szó lett volna itt korábban erről, de belefutottam egy rohadt idegesítő bugba.

A játékosok képesek bemenni a pálya alá a Miramar pályán El Pozo városnál a Colosseum és cirkusz (én így hívom, valójában az egy boxringes romos épület) melletti kereszteződésnél, ahol lakókocsik állnak.
    Ott volt egy jármű, mellete a talaj magasabb volt és kilőttek belőle. Folyamatosan hallottam ahogy 1-2 méterre tőlem trappol és táraz, a társaim meg nem értették miről beszélek, mikor senkit sem láttak, hogy leszedjék és felvegyenek és odajöttek hozzám, persze őket is leszedte...Ki tudja mennyi ilyen "lyuk" van bemenni a pálya alá...

Kb. fele-fele arányba Soloztam és Squadoztam 3 este. Annyira írtátok mennyire játszhatatlan a Solo TTP-ben, ennek ellenére EU-n sokkal több csalásgyanús esettel találkoztam Squadban.

Eddig 3-szor lettem 2. Soloban, mindegyiknél az ellenségnek kedvezett a kör, nekem kellett elhagyni a biztos fedezéket, gránátok sem segítettek akkor. Remélem most már úton a csirke vacsi. Kiéheztem már rá rendesen.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.22. 11:13:15
  • Dency
    Sensitivity bevan állítva megfelelően? Van olyan játék amiben mondjuk jól lősz és ahhoz viszonyítanál? Mert van egy oldal amin áttudod konvertálni az érzékenységet ez a https://www.mouse-sensitivity.com/ , igaz fizetős, jelenleg elő vagyok rá fizetve, ha gondolod átkonvertálom neked.
  • Jim Morrison
    steam walletba megy.
  • j0nNyKa
    real money-ert?
  • Jim Morrison
    rewards fülön igényelhetsz ládát. ezeket eladhatod steam marketen.
  • j0nNyKa
    mit kersz le? ladat vagy kulcsot? mi az hogy elmennek? hova? mik?

kozben utanaolvastam a kinaiaknak, fasza...
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.03.22. 09:47:49
  • Jim Morrison
    mert kínában van a legtöbb csaló, és mindenki szeretné ha teljesen elvágnák őket tőlünk (mindenki mástól).

Tudtommal igen. Van amelyik ládához nem kell kulcs. de én hetente lekérek párat, jó pénzért elmennek hamar.
  • j0nNyKa
    ezek a kommentek miert vannak? (marmint a linkeden a region lockosak)

mas: tenyleg ugy mukodnek a ladak, hogy csak 2+ euroert lehet hozzajuk kulcsot szerezni? es... kiesik belole 1 random valami?
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.03.22. 09:40:33
  • Jim Morrison
    az elmelet megvan koszi. fustot granatot mindig felveszem. de amikor becado arenaba elsokent (!) szallok le es nem veszi fel a kurva fegyvert csak ammot.. (helyere huzom akkor is csak masodszorra...) viszont szivesen nyomnek veled par duot hatha tanulok valamit :p
  • Fpocok
    8 fős? akkor az kilőve. Faxom sem fog randomokkal menni pubgt.
  • Running
    teszt szerverre...
  • Running
    Jön élesre az Event Mode, 8 fős squadok, dupla AR, amivel kapsz BP-t, de unranked jelenleg. A speciális limitált események ilyen formában érkeznek majd. Link
  • Zoolee1976
    Hát ezért!Mindenki aki éppen szert tesz egy m416 rá és valamennyire tud lőni az kibaszott nagy előnyben van avval szemben akinek csak valami mezei surmó vas jutott.Kb kurva unalmas hogy a legjobb tízben mindenki evvel szaladgál plusz red dot.Kilő vele fél tárat úgy hogy közben nem mozdul semmilyen irányban a fegyver.A kar98 plusz 4-8 scoperól is egy faszság hogy kb olyanokat bead mint régen a CoD2 multiban,mikor felugorva a levegőből lélegzet visszatartva lövöldözött a sok csicska.Ennél lehetne kicsit reálisabb a játék,főleg úgy hogy az ak olyanokat rúg mint a picsa.Ennyi erővel hozhatnánk a helikoptert mint a CoD4 Ben azt az végleg elbaszná ezt az amúgy is összecsapott játékot.Jöjjön a napalm,nem is értem miért nincs még benne!
  • ntex
    Mondjuk azért mert kib*szott OP a tunkja. Belinkelném most a tegnapi videómat de már letöröltem. Squadban a többiektől külön mentem egy Dachia-val épp a többiekhez akik Georgopol északon voltak. A konténerek mellett akartam elmenni, úgy 80-al haladtam, a konténerek szélétől olyan 40 méterre, csakhogy az egyik konténer tetején pont ott állt egy enemy M416-al, aki elkezdett rám tunkolni, én meg kiestem az autóból fejes találattól. A menet végén megnéztem a death camet amiben annyi látszódott hogy a csávó lenyomta a balra kihajolás gombját, majd elkezdett tunkolni az autóra ahogy haladtam el, gyakorlatilag 0 recoillal vízszintes vonalban húzta a red dotját az autó után 5 méterre és egyszer csak beadta neki a fejest és kiestem az autóból. Ezért kell nerfelni, mert alig van recoilja főleg angled grippel egy óvodás is visszatartja vele a recoilt. A Scar-L -el mérföldekkel nehezebb recoilt tartani mert sokkal nagyobbat rúg alapból. Nem is értem miért vették le az M416 recoilját ennyire, egyszerűen nem éri meg szinte más fegyvert felvenni...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.22. 01:45:57
  • SötétBarom
    Miért akarod nerfelni?
  • santibi
    Koszonom