7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#4939 War mode event:
EVENT SCHEDULE
STARTS: April 12, 7pm PDT / April 13, 4am CEST / April 13, 11AM KST
ENDS: April 15, 7pm PDT / April 16, 4am CEST / April 16, 11AM KST
AVAILABLE QUEUES
10-Man Squads on Erangel (All Regions)
NA/EU/AS/SEA/OC: TPP & FPP
KR/JP/SA: TPP
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.04.13. 07:34:59 -
nortsen #4938 De a táblázatban meg az van, hogy after 90+300. -
#4937 Újabb Savage kör: Link
Dates for both below:
Signup Website:
OPENS: Sat, April 14, 5am PDT / April 14, 2pm CEST / April 14, 9pm KST
CLOSES: Tues, April 17, 5am PDT / April 17, 2pm CEST / April 17, 9pm KST
Codename: Savage on the Closed Experimental Server:
OPENS: Mon, April 16, 6pm PDT / Tues, April 17, 3am CEST / April 17, 10am KST
CLOSES: Wed, April 18, 6pm PDT / Tues, April 19, 3am CEST / April 19, 10am KST -
#4936 Mindegyik változtatás nagyon tetszik. Miramar-ra is jó megoldás, hogy már a gépből látod a kört, talán aki intenzívebb játékot akar, megkaphatja, aki nem elugrik körön kívül.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.04.12. 07:36:57 -
ntex #4935 Miramaron szerintem is elfér, Erangelhez képest rohadt nagyok a szintkülönbségek és terepviszonyok miatti travel timeok, jobban lehet majd kalkulálni mikor kell indulni
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.04.11. 22:39:02 -
#4934 Az miramaron tökéletes. -
#4933 egyedül azt tartom rossz ötletnek, hogy az első kör már ugrás előtt látszódjon. ha minden rng-t kivesznek szép lassan az se jó. -
#4932 NAGYON jó változtatások testen -
#4931 Bízom bennne folytatják !!!! -
Rocco27 #4930 Ahogy LazaHunter csapattarsam mondta 10/9-et megnyertunk ezen az Eventen. Reg elveztuk szerintem ennyire a jatekot. Nem csak azert, mert rengeteget nyertunk, hanem mert gazdag jatekelmenyben volt reszunk es az altalanos problemak itt kevesbe hatottak ki az aktualis jatekra, mint a normal jateknal. Kivancsi vagyok folytatjak e es ha igen mivel. -
nortsen #4929 Mondjuk én csak közelharcra használom, és ott a sebzést érzem többnek az m4-el szemben. De lehet csak az érzés, hogy jobbnak kellene lennie :) -
#4928 Metoo
Ennyi csirkét rég ettem...duo,1man squad,squad minden megvolt csirkésen... Poenkodni trollkodni is lehetett, ql...
Én egy only win94 re várok vagy revolver win94 cowboy event fasza lenne :)))) -
zozoalma #4927 Lesz Másik ne aggódj !
Számomra ez volt eddig a legélvezhetőbb event :) -
Rocco27 #4926 Nincs több Tequila Sunrise Event!!! -
#4925 Én is lőttem már párszor auggal, nem éreztem azt a pluszt amit adnia kéne a fegyvernek amiért a dropban van. A Groza na az viszont ütős, az tényleg szakít. -
nortsen #4924
Ha értelmeset nem tudsz reagálni, akkor nem kötelező ám válaszolni.
-
#4923 -
#4922 -
sata75 #4921 (be kell szerezned egy szarkazmus táblát...) -
#4920 azonos felszerelés mellett sincs semmi más tényező az égvilágon, igazad van -
yossarianHUN #4919 *M416 -
nortsen #4918 Nemtom nekem az számít, hogy élek e egy harc után, neked más?
De hogy értsd, azonos felszerelésben.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.04.08. 21:50:16 -
#4917 érthetetlen, semmi más tényező nincs egy 1v1 harcnál, mint a száraz számértékek -
nortsen #4916 Lehet jobb a teszt során az M4, de mégis amikor AUG van a kezemben, én jövök ki élve a helyzetből, nem az M4-es...
Akkor most hogy van ez?
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.04.08. 20:44:37 -
#4915 AUG A3 vs. M416 -
Rocco27 #4914 Persze, hogy nem veszik sokan véresen komolyan, mert egyrészt közelharc van, ezért sokszor be kell próbálkozni, nem lehet túl sokat taktikázni, mint normál játékban, másrészt pedig ez Unranked.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.07. 10:44:58 -
#4913 Ennyi... En leszarom milyen a map...nem mind1...egy idő utan unalmas erangel is... En spec jobban csipem miramart... főleg ha nem a placcra, hanem dinbes dombos részre szűkül... A játékmód meg felettet mindnet... Imadom hogy nincs idő se!!! Faszom lootol mindenki félórát guberalsz hogy meghalj... Itt meg bele a lecsóba, itt bátor mindneki, me nem szednek le 6kmrol egy golyoval -
Rocco27 #4912 Jaja, tele van akcióval, autósüldözéssel vagy éppen autólopással egymástól. Teljesen más így a játék és akinek ez bejön, annak rettentően izgalmas.
A tegnapi "siker story" folytatódott, volt még pár nyerés, több 2. és néhány rosszabb helyezés. Izgalmas volt mind. Csapat is jó volt, új embefekkel is játszottunk.
Számomra csak egy kérdés fogalmazódott meg ezzel kapcsolatban. Ha a konkurencia nem mozgolódik, csináltak volna ezek bármilyen új játékmódot nekünk, legalábbis mostanában? Véleményem szerint nem. :(
Ja és még egy dolog, ugye sokan nem szeretjük Miramart, ennek ellenére ez alatt az Event alatt nem is agyaltam azon miért nem Erangelen játszunk...csak beszippantott a játék.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.07. 09:14:01 -
#4911 Szerintem is vagány! Vicces... Autós üldözés, közelharc mindenhol...
Vallera szűkült, Pozobol nyugati végétől az egyenes úton 4 kocsival üldözte egymást 4 duo... kör peremén satu, kiugral mindenki, es megy a durrogtatas...uccsonak mentunk igy adta magát egy dupla gázolás is XD gratis...
Tetszik, hogy a kör már az elején adott, tényleg jobban lehet tervezni! -
Rocco27 #4910 Ez a Tequila Sunsine Event nagyon frankó, ráadásul elég jókat is játszunk!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.06. 23:55:12 -
#4909 8fős squad winnél adta be ismerősömnek a solo win achit :) furán működik eventnél -
#4908 Eventnél az achi offolva van? Mondom most megcsinálom a 200 killt, de nem mozdul hiába ölök. -
#4907 Én csak annyit vettem észre, hogy kevesebb a loot, és kevesebb eséllyel találok jó fegyót. Mondjuk most pont elhagyatott helyre mentünk, duo társam mondja nézzünk be (mindenki kedvenc épület együtteséhez. 2db lvl3 sisak jéééj. Baromi unalmas meccs volt mondjuk, 2x ember volt életben és csak két kocsira lőttünk rá :D aztán hál isten össz 9 killel bejezetük (és végre meglett a duo achi) -
#4906 Egyébként nem tudom ti tapasztaltátok-e, hogy minél távolabbi helyen lootolsz a körtől (első körnél mondom) annál jobb cuccokat szoktam összeszedni, pl lvl3-vestet is majdnem mindig találok. Vagy csak "szerencsés" voltam mindig? -
#4905 Hagyjad már örülök ha találok lvl2 armort, lvl3-ról még csak a mesékben hallottam -
#4904 neked ennyi elég. na de mi kérem mindannnyian prók vagyunk, az ilyen apróságok is számítanak!!44
// dmg reduction nem mindegy. most már tudod, hogy 90-110 nél el kell gondolkozni :) -
#4903 Miszter bokor megoldja
Egyébként tudomásom szerint a durability nem befolyásolja mennyit véd a vest és a helmet, csak hamarabb lelövik rólad. Tehát az én logikám az, hogy ha nagyon kevés van rajta nem veszem fel, egyébként meg igen, nekem ennyi elég.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2018.04.06. 18:28:55 -
undY1ng #4902 Ezek a nagyszerű patchek. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Eddig 100 fps volt, most már 30. GG -
#4901 ja duoban jatszok 90%-ban, es minden jatekra jut par nagyobb rohoges, ez a lenyeg nekem is -
#4900 Csapatban roppant szórakoztató a játék, meg van amikor nem, így a balfaszkodáson is lehet rögni, meg 30 fölött kinemfossa le a statot, már 2004-ben sem érdekelt a Bf2-ben, nemhogy azóta. Szóval tök mindegy ki hogy lő, lényeg a fun, a többi a 16 éves korosztály szórakozása.