Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
sajnos tévedsz... <#alien>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TPP squadban toljuk, jelenleg EU top100-on belül vagyunk (voltam 46. is), utóbbi napokban nem nagyon találkoztunk csalókkal
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.06. 16:56:55
Én értelek. A probléma, hogy nem én írtam le 102.-re is, hogy mennyi a csaló, hanem csak megosztottam a napi PUBG híreket ami egy létező újság linkje és ahol az aktuális csalási módszerről írnak. Valószínűleg sokakat érdekel, főleg ha még nem tapasztalták ezt eddig...ha téged hidegen hagy, ignorálod. Béke.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.06. 16:40:37

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Running
Nem érted a lényeget, nem is játszanak, csak sírnak mindenért. Nézz meg egy Tarkov topikot, sok elégedett játékos, pedig annál rosszabb netkódú játékkal még nem találkoztam. Akad, mint a szar, lag és desync hegyek, mégis boldog mindenki, mert szeretik, aztán ha jobb lesz idővel, még jobban szeretni fogják.

Running
Csak arra próbáltalak rávezetni, hogy ha nem csak a negatív dolgokkal foglalkoznál, képes lennék a pozitív eredményekre is koncentrálni, akkor lehet nem kéne a topiklakók felének minden nap sírva álombavergődni.
Fuji mellett én is köcsög leszek. A ping lock óta:
kb 10 meccsből ha 1-2 gyanús esetet látok, az fps-em stabil 70-90, lagom nincs, desync nagyon elvétve. Én elégedett vagyok a játékkal, max örülnék neki, ha bugokkal többet foglalkoznának. Még egy fél évet simán adok a játéknak, vagy többet, addig meg hajrá előre, hátha jön jobb, vagy ez lesz sokkal jobb.

De itt a fórumon van bárki aki TPP-ben tolja? Szerintem nincs, vagy tévedek?
Meg lehet penetrálni a Daciát a kipufogón keresztül 😄 Az ellenfél addig is nem támad, mert vagy röhög, vagy undorában elszalad 😄
Jim Morrison
szóval azóta nem játszottál vele, amióta elfogadható állapotú lett?: ) nem tudom ti hogy tudtatok azelőtt játszani vele (rubberbanding).

Viszont amit továbbra se értek, az a sok csaló miatt rinyáló. Nézem redditen a postokat és 99% TPP ben tolta. Még mindig nem tanulták meg, hogy fpp az élvezhetőbb a jelentősen kevesebb csaló miatt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zs0lt1
Mindenképpen személyeskedni kell ugye?

Ha egy éve nem tudnak mit tenni a csalók ellen az mindent elmond. Senki nem mondta, hogy nem dolgoznak vele, csak éppen rohadtul nincs foganatja.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Végül is ebben az egyben van értelme. Bár mint CS:GO-ban is, itt is működik az, hogy egy jó meccs után felvesznek a Steamen barátnak, hogy legközelebb is tudjatok együtt játszani. CS:GO-ban rengeteg külföldi játékosra tettem szert így. A PUBG-ben is előfordult, bár nem gyakran, mivel az esetek 98%-ban ismerősökkel csapattuk.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

3 hónapja nem játszom, így nem tudom megitélni saját tapasztalatból, hogy az 1.0 és az azutáni frissítések mennyit javítottak a játékon. Ami viszont tény, hogy folyamatos a botrány a játék körül azóta is. Olvasom napi/heti szinten. Elsősorban a csalók miatt.

Amúgy látom unatkozol és kötözködni van kedved. Szerintem nagyobb mókára és kihívásra tehetsz szert, ha elmész a Gamestar, PC World, stb. oldalakra komment háborúzni (vergődni). Csak nehogy szétcincáljanak...<#banplz> <#mf2>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.06. 14:19:20

Jim Morrison
Szerintem jó a lobby voicechat meg friends list is. Most is toltam 3 randommal, nyertünk. Ilyenkor jó lenne opció is, hogy együtt nyomjunk egy következő kört is.

😊
Az egyik kizárja a másikat? Nem érkezhet feature, amíg nincs csalás elleni védelem?
Azon ezek szerint már nem dolgoznak, hiszen egyszerre csak egy dologgal lehet foglalkozni.
Vagy esetleg azért ekkora a csaló lufi, mert kibaszott sokan játszák, és más játékoknál sincsen ez másképp, csak éppen az a 40e játékos leszarja?
Hát nehéz kérdések ezek...neked.

Nem mondom, hogy a lenti fícsörök érdekelnek, de nem is fikázom őket.

"vehicle and limb penetration system"
Amúgy ezt már lehet tudni, hogy pontosan mi?
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.06. 13:01:15
Running
Az elmúlt 6 hónapban nem volt egy pozitív gondolatod a játékról, órási élmény lehet veled egy ts-en lenni. Küld már el nekem is privátba, jól fog jönni, ha öngyi hangulatba szeretnék kerülni, jövök.

Ha kell adok elérést a TS3 szerveremre, van bőven hely és szoba...azért van, hogy a legyen hol lenni. <#nyes>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.06. 12:01:29

Ez mi ez a videó 😄DDDDDDDD Ha a csalók már ilyeneket tudnak, a fejlesztőbrigád meg ostobán néz ki a fejéből, kb. le is mondhatunk a játékról szerintem 😄 Zseniális, amit ezek is előadnak 😄

Videó
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.06. 11:58:50
Zs0lt1
Kb egy éve lett a játék zárt bétából EA. Azóta nem tudtak mit tenni a csalókkal. Ilyen minimális fostalicska funkciók meg totál feleslegesek a játékba, hogy ingame friendlist meg voice chat a főmenüben. Pláne a discord/teamspeak közösségek idejében.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Eddig szinte mindig úgy nyertem, hogy loholtam kör után. Csak azon múlt a dolog, hogy találtam autót. Egyébként megnyúvadtam volna.
Rocco, most döbbentem rá mekkora noob vagyok, csak skype. 😊
> in-game friend system
Rettentő fontos feature, eddig sem tudtunk barátokat megtalálni és meghívni gondolom.
Apropó bug mentes lett már végre az eredeti Steames ingame barátlista a menüben? Vagy még mindig szenvedés a használata? <#bee1>

> voice chat in main menu
Ez baráti társaságnál tök feleges feature, mivel ők TS3-on, Discordon vagy egyéb voice szerveren fognak lógni! Ha pedig idegent hívnak meg, akkor egyúttal megadja a voice chat elérését is. A külsős megoldások mindig sokkal jobbak, mint az ingame szarok, ez így van mióta világ a világ! (kivétel a Skype, mert az borzasztó, annak ellenére, hogy még mindig sok gamer Skypezik egymással még napjainkban is...) <#fogmosas>

>vehicle and limb penetration system
Kíváncsi leszek erre.

Összességében fontos és kihagyhatatlan update jön...<#mf1>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.06. 11:14:05

1) Minek ismételjem att amit te magad előttem már megoszottál?
2) A hír értéke, hogy a jelenlegi trend a láthatatlanság a csalók körében...

Any problem? <#mf2>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.06. 10:52:27

Running
Igen, szerintem is hír értékű, hogy csalnak a játékban, eddig senki nem tudott róla, soha semmikor nem szoktak egyébként fps-ben sem.
Arról nincs kedved írni, milyen jó, hogy új fícsőrök érkeznek a játékba? Segítek:
> in-game friend system
> voice chat in main menu
> vehicle and limb penetration system

Valami ilyet várok helyette: "őőő nincs jobb dolguk, minek ez, esportready, böff, tele van csalóval, röff, desynces a játék, minek a chat böff, szar az egész, szar a játék, 700+ órám van benne és 5x visszakerestem az árát, röff..."

Nem feltétlen a nyitáson van a hangsúly, inkább magának a ládának az eladásán. A csalók nagy része több accal játszik. A ládák aktuális árát figyelembe véve, átlag 2-3 eurónyi bevétellel számolsz neki az eladott ládákból egy accról. Ha csak 5 accal játszik (van aki 10+-al) az 10-15 eurónyira emelkedik hetente. Kínában 8 euró körül van a játék, egy hét alatt majdnem két játék árát megkereste.
Egészségükre, 6-ot tudnak nyitni.
pénzt keresnek a ládákkal

Mindig van ezek szerint lejjebb. Gratulálok a sok élettelen köcsögnek 😄 Jó kis életcél killek nélkül sebezhetetlenül tetvészkedni... 😄
Tegnap pont belefutottunk egy ilyenbe... Visszanézte egyik társunk replayben, valahol Pecado-ban volt és nem sebződött...

Ez volt a srác (már banolva van elvileg, a screent a meccs után két órával csináltam, mi voltunk az első ilyen gerinctelen módon nyert meccse):

Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.05. 23:26:43
Ez mekkora WTF? Miez már? OMG!

PlayerUnknown's Battlegrounds - újabban láthatatlanná és sebezhetetlenné teszik magukat a csalók

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.05. 22:49:27

Jim Morrison
mikor ilyen nagy mapon a simmi közepén kell futni? kb két bála között nem lehet elfutni mert instant megölnek, ha belevesszük a lassulást. ez nem swat4

Spészgószt
óóóh...csak nem lábonlövést fejlesztenek..... nyami nyami ... realisztikusabb lenne picit , ha lelassulna a meglött ellenfél... igencsak megváltozna a futkározásból lövöldözés....

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Running
PUBG_FWG
Community Manager

Our test servers are going up this week! We are currently polishing and debugging the test build.
We are going to be introducing an in-game friend system, voice chat in main menu and vehicle and limb penetration system. We are going to need your feedback on all the new features, especially the new penetration system, so please join our test servers later this week. Detailed patch notes will be posted in a couple of days.
We hope to see you there!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Running
A mai játékok közül jelenleg a legrosszabb netcode-al rendelkezik a Tarkov, bizonyíthatóan. 2. helyen áll a Fornite, 3. helyen a PUBG, a különbség csak annyi, hogy a Tarkov-ban azért nem 100 embert kell mozgatni, hanem 5-10-et.

Még jó, hogy nem vettem meg az Escape from Tarkov-ot. Elképesztően szar a network része. Ahhoz képest a Pubg egy álom... Többi játék mennyivel előrébb tart. Igaz a COD:WW2 nem a legjobb.
Jim Morrison
Tegnap végre 4-5. próbálkozásra összejött a drophunterkedés. elsö dropban aug, másodikban awm. de ami a legjobb, hogy két 8x volt benne! duoztunk csak red dotunk volt. nagy mák volt, ha az nem jön nincs vacsi

Ja, hogy a SCUM is UE4... 😊 Ezt csak most láttam.
Kicsit olyan érzésem van, hogy ez a motor alapjait érinti, ezért gondolom úgy, hogy ennyi (ne legyen igazam).
De ha valaki ilyen típusú játékra készít motort, az előnyből fog indulni. Mondjuk érdekes hogy a H1Z1 nem küzd ilyen hiányosságokkal.
Na majd a SCUM (vagy más). 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.03.04. 17:40:29
Jim Morrison
Barátom kis videója, ezért csak spoilerben. Igazából a videót nézve jöttem rá, hogy mennyire nem tudom hogy kell karral lőni (kb videó fele) (Prókat nézve kb semmit se tudok).

Mindig túlságosan emberek elé célzok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó lenne valami gyakorló lövölde :/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.04. 14:58:32

Running
Szerintem dolgoznak rajta, hogy a motor is képes legyen rá, más kérdés, hogy sikerül e és mikor.

Tegnap pl rám dobtak egy gránátot, ami nálam nem lett eldobva, nem is volt hangja, az enemy nem dobta el, aztán meg felrobbant, megöltek vele.
Szóval a netcode egy dolog, de a desync egy másik...
Az biztos, hogy mindkét jelenség egy olyan dolog, amire sokan lerakják a játékot.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ez a játék ennyit tud, ebből jobb már nem lesz, így várom a többi jelentkezőt.
Running
30hz fölé addig nem fog menni, ameddig ennyi embernél a motor nem képes rá.

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.04. 10:15:12

Jim Morrison
szervert-klienst is jól megterhelné az tuti

Jó lenne ez, 200 indulóval 😄 Sajna a játék a 100 embert se nagyon bírja.
Jim Morrison

Jim Morrison
én meg lelőnép ump vel szikla mögött kempelve, tudja hol a helye <#banplz>

Running
Ha shroud ellen kéne játszanom, ki se állnék, csak leborulnék elé és kiabálnám, hogy nem vagyok rá méltó, nem vagyok rá méltó. 😊))

Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.01. 18:31:31

Spészgószt
nyald meg !!! 😄 elvitted a vacsinkat...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Azért 5ből 3at megnyertek futás közben <#szomoru1>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Running
Tegnap a twitch-es emberek meccsén shroud csapata hogy beszopta, úristen. Gondoltam megnézem, mekkorákat fognak lőni, erre az elejétől a végéig a kör után futottak. Az első háromba még beértek, de a végén már esélyük sem volt. Jól beszívták, esélyük sem volt.

Jim Morrison
legenda