7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
nortsen #5019 Még 1:
Warface BR game - free -
Rocco27 #5018 Merre találni Flare Gunt Erangel pályán?
Update: Meg is van a válasz!
"Flare guns spawn randomly alongside normal loot locations (flare gun spawn spots are no longer fixed"
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.20. 21:38:33 -
Rocco27 #5017 De ahogy látom új Event van megint, mindenképp kipróbáljuk. A sima játék már teljesen kiéget... -
#5016 nem rossz. 2t mentem, egyszer hamar meghaltam, de másodszorra úgy nyertünk, hogy squadból 6an éltünk (csupa random). Jóféle volt. Sajnos solo win achit nem adta be :'((( (múltkor haveromnak beadta ugyanilyen event winnél...) -
Rocco27 #5015 Elképzeltem, hogy egy ilyet vezetek FPP-n és mit látokhatok közben. Háááát...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.20. 12:06:46 -
#5014 https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/3229520292649656765
-
#5013 ha jol ertem megis live-ra jonnek azok a change-ek
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.04.19. 16:50:00 -
#5012 ha map selection tesztre jön, akkor mi jött 2,3GB rendesre? nem találok róla infót se steamen se twitteren.
-
#5011 s12k-n is kivalo -
#5010 nem tudom, egy fullos m4 re előszeretettel rakom rá a 8as scopeot, karra is azt teszem ha lehet.nekem speciel bejön -
#5009 Srácok, a nyaklövés nem halálos kar98-al? Csávót nyakon lőttem 2-es helmetje volt, túlélte kis hpval. Utána egyből piros lett a helmetje. Ilyenkor akkor miért a sisak sebződik? -
#5008 en mindennel op vagyok, nem vettem magamra a kerdest
(amugy en nem eszlelem amit irtok, hogy szar vele loni, mondjuk ennek ezermillio oka lehet) -
#5007 Detto. -
#5006 Me too... Red+kar hamarabb ellovok bármit mint 8xel -
#5005 Csak én nem tudok célozni a 8-as scope-al? 2-4, red dot, holoval nincs bajom, de a 8-assal kb embert nem találok el. -
#5004 Nyárra meglesz a valós 1.0, ha ilyen szépen haladnak. -
#5003 korrekt, jojjon -
#5002 Szerintem ennyi:
-
#5001 fizikailag faj ennyire bullshitre megfogalmazott akarmit olvasni, minden serious, meg millions, meg bla
lesz map selection vagy nem? kajak bezartam, hanyinger -
#5000 https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/3229520292645744467 -
#4999 A TPP persze, hogy egyszerűbb, a full casual réteg funol ott, fpp-n a legtöbben meg úgy játszanak, mintha az életük múlna rajta, főleg EU szerveren. -
#4998 Ez a tpp... ma 2random squad tpp suli ra ugrunk egyből meghalunk.. majd random squad tpp militaryt ugrunk, meggyerjük. Délután este 1 duót akarunk játszani, legyen tpp mert jobban megy.... első kör nem is jött kékhalált kap nem kapcsol be a gépe... solozok és 7killel elhozom a vacsit. Én nem szeretem a TPP-t, de bakker csak ebbe tudok nyerni :'( FPP szerintem jobb, de...de tpp egyszerűbb :/ -
#4997 Inspirations of Codename: Savage - Volume II -
nortsen #4996 Pedig vannak még játékok, amik immunisak az alájuk pakolt fasra. Pl Star Citizen. -
#4995 https://imgur.com/a/RrKqt -
-
#4993 fps gondok mondjuk legyenek is priosak
szurrealis hogy az egyetlen jatek ami valaha meg tudta fingatni a gepemet, az a pubg -
#4992 Nem nagyon. A gép hangerejére, az ajtónyikorgásra jött a legtöbb panasz, ja meg az akadásra. Egy-két ponton bezuhan 30 alá az fps. -
#4991 arrol nincsen siras hogy legyen megint gyors, vagy legalabb gyorsabb? fasza lenne
hol szoktak lenni ezek a sirasok? -
#4990 Így is jó ez, pörgős volt. -
#4989 Sajnos a sok óvodás noob looterkemper vissza sírta a régi köridőt múltkor is :(((
Pedig tényleg sokkal élvezetesebb pörgősebb volt a gyorsabb szűkülés nagy mapon is!!! ...nagy kár érte
-
Madi92 #4988 Akkor én is elmagyarázom, mert én meg épp Wc-n ülök.
Legyen így, engem csak annyi zavar hogy mindezt itt kell megbeszélni.
Oda írt egy féloldalnyi ismertetőt. Megláttam, meg is örültem hogy jött valami patch és valaki szépen összefoglalta vagy valami. Erre meg még csak nem is pubg.
Vagy ha már, mindenképp ebben a topikban kell akkor ha már moderátor is az illető, akkor egy spoilert megérdemelt volna.
De nem, ha nem teszik akkor,ne forumozzak. Pedig úgy tudom erre konkrét szabályzatok vannak.
-
#4987 Mi is toltunk 1-2 órát. Gyors, hangulatos, pörgős. Remek munka! -
#4986 Gyerekek, szerintem nagyon jó lett a dzsungelos map. Pörgős nagyon élvezetes, köridők is jók. Az elején lootolsz, harcba keveredsz pár emberrel megvan a cuccod és a végén már csak a harcra kell koncentrálni, meg nincs az a "letapadás" amikor lekempelnek a fűbe azt viszlát, itt menni kell a végén is, nincs időd nézegetni ki hol van. Jó lenne ha így maradnának a véglegesbe is a köridők.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.04.17. 19:33:11 -
#4985 Elmagyarázom neked, mert éppen unatkozok. A pubgnek jót tesz, ha jön konkurencia és az is jó, ha minél többen tudnak róla, sőt, még akár beszélgetnek is. Ha nem lenne konkurencia nem fejlődne a játék, csak dobnák ki a skineket és az új boxokat amíg lehet fejni a tehenet. Így viszont bekerülnek olyan dolgok a játékba amiket akarnak a játékosok, mert különben elmennek mást játszani. Szorosan a pubghez kapcsolódik a téma még akkor is, ha más játék.
Ha csak ennek a játéknak a hatására kijavítanak 3 bugot boldogabb leszek. -
Madi92 #4984 Látom éltél is jogaiddal.
Ne haragudj,nem tudok hozzászólni az itten dolgokhoz úgyanis nem a Pubgról van szó.
Mégegyszer ellnézést kérek, mélységesen tisztelelt moderátor úr. -
#4983 ha faj az olvasas, ne forumozz, ha meg moderatoroknak van kedved beszologatni, azt is erdemes mashol tenni
ha esetleg ertelmeset is tudsz hozzaszolni barmihez ami itt megy, az welcome
minden mast probalj mashol -
#4982 Én is néztem róla egy videót. Mennyit számít a jobb art hihetetlen. Sokkal szebb a növényzet, mozognak a fák. Marha sokat ad hozzá a map atmoszférájához ez. PUBGba olyan lelketlen az egész a cövek fák miatt.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.17. 16:03:21 -
Madi92 #4981 Azzal nincs baj, hogy meg lett említve, de azért ne itt legyen már kitárgyalva a bindelés meg ilyen walltextes értékelések. Vagy ha már, akkor legalább spoilerba. -
#4980 Szerintem belefer ket post egy pubghez hasonlo jatekrol...