Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínűleg a többi gondot is megint ez okozza. Pár hónapja is volt már egy próbálkozásuk ezzel, akkor is ugyanez volt.
Valaki meg tudná mondani ,hogy a frissítés óta miért nem indul a játék?
Már szinte mindent kipróbáltam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert az kikurt idegesítő, hogy nem lehet ugralni a retkes tető perem mellett mert egyből lemászik a kis geci...az ablakon kimaszas se kellemes mikor 4en ronahgalnak körbe téged keresve...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
March Update (PC 1.0 Update #7): Link
> Térkép választásnak jönnie kell a 4x4km térképnél, előbb biztos nem lesz és valószínűleg később sem, mivel akkor már 3 térkép lesz és a 4x4-es térkép másra készül, így legkésőbb akkor már lesz térkép választás.
> A 60hz tök szép dolog 6v6 játékok esetében (bf az 64, de az sem 100), de 100 playernél nem megy, sőt pár hete az is kiderült, hogy nem is rajtuk múlik, hanem az UT motor sem tudja jelenleg, de dolgoznak az UT-sek rajta.
> Emote: lehet szeretni vagy nem, de az utóbbi években minden játékban szinte kötelező elem, kb olyan mint az írásban megjelenő szmájli
Sokaknak nem fontos, de nekem nagyon hiányzik egy élőbb térkép, szél mozgatta fák, dinamikus idő, mint a tarkovban, lehetne napfelkelte> dél, dél>naplemente, naplemente>sötét térkép. Ez csak álom szerintem ezzel a motorral, ahogy a 100 enemy + zombik játékmód is az. 😞
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Bejelentik, hogy 2 havonta bejelentenek valamit, 1 sor minusz a hosszú listából
> a new 4x4km island map és > new and interesting Game Modes
Várós, főleg ha valami DM, TDM lesznek az új játékmódok, ahol lehetne gyakorolni a fegyvereket, instant móka.
>Emote System
Marha fontos egy ilyen játékba (ez nem roleplay!), ráfordítják a munkát és a pénzt, amit esetleg a streamerek fognak max. kihasznalni a videójukhoz, na majd meglátjuk, ha megtudjuk milyen új és érdekes játékmódok érkeznek idén.
Új fegyverek, alkatrészek, stb. welcome anytime.
Új 8x8 pálya detto, a havas nekem szimpatikus, win esetén jöhetne az éjszaki fény, csak ne legyen annyira kopár mint a sivatagos.
A beigért pályaválasztó tényleg sehol, lesz még ebből anyázás.
Én nem ájultam el ettől, de más lehet...Nekem elég lenne ha nem lenne bug, szerver lagg és minden vele kapcsolatos probléma megszünne 60-64 hz mellett persze és minimalizálnák a csalók számát (ha megszüntetni már nem akarják). Nekem ennyi elég volna és valszeg több játékot nem is vennék míg ezt játszák...Nem lóg a bilibe a kezem, ha akarnák megcsinálhatnák. Pénz, munka, idő és akarás kérdése. De a profitorientáltság mindent felboríthat...
2018-as terv amiből már 3 hónap kiesett. 1 év múlva okosabbak leszünk. <#hehe>#hehe> Lehet kövezni.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.09. 01:17:37
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.03.08. 19:25:28
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Roadmap 2018 részletezve:
> committing to a major content delivery cycle every two months
> upgrade the game’s aesthetic side
> a new 4x4km island map
> Emote System
> new and interesting Game Modes
> new vehicles
> new weapon attachments
> new 7.62 rifle
> new 8x8km map
> Achievements
> in-game friends list
> squad voice chat in the main menu
> further character customisation
> parachute and weapon skins
> limb and vehicle bullet penetration
> overhauling our entire TPP and FPP animation systems
> overhaul for the parachuting system
> improve our armed and unarmed melee combat
> general improvements to Stability, Optimization, Security
> increase the detail of vehicle sounds
> improved surface sounds for different weather conditions (including rain)
> differing gun sounds based on perspective (FPP/TPP)
> change the sound that the player produces while moving
> introduce different breathing sounds
> improvements to the Esports scene
> improvements to live 3D replay system
> Play Data API
> Custom Game System
> PUBG Developer Portal
> PUBG Developer API
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.08. 10:13:33
Most van iron banner, nem igazán tapasztaltam laggot.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ha ez neked vagy a tobbi nehany offolonak nem tetszik, leteznek mas orszagok/forumok, ahol ezek korlatozva/cenzurazva vannak...<#mf1>#mf1> <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.07. 16:22:14
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Per Aspera Ad Inferi.
Az meg hogy páran csak azért járnak ide vissza hogy elmondják mennyire szar a játék az meg már tényleg szánalom. tényleg nincs jobb dolgotok mint ide visszajárva a negatív dolgokról beszélni folyamatosan? Végre lehetne egy közösség azokból az embnerekből akik még kitartanak a játék mellett és nem tryhardok és hisztiznek minden szarért de azért nektek akiknek semmi nem jó vissza kell ide járni elégedetlenkedni, nehogy végre egyszer valami értelmes dologról legyen szó...<#mf1>#mf1>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ma kezdtem a játékot , még nem érzem annyira de nagyon igyekszem.
Amennyiben lenne "kezdő" játékosnak squad discord Ts3 szivesen csatlakoznék 😊
Higany
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.06. 18:38:40
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.06. 18:36:31