7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Zozo0122 #5059 Azért ezek nem apróságok. Pl. az, hogy nem lehet rendesen alttabolni, az ne történhessen már meg 2018-ban, amikor még ssd-ről is hosszú percekig töltenek a gamek. Itt meg aztán megvárhatod az egy perces (minek?) várakozást miközben megy a lobbiban a tetvészkedés :D -
#5058 - fullscreenben jon neha a bad_module error jatek inditasnal (ertem hogy windows 10 issue, de jon)
- szinten fullscreenben alttabnal kifagy, de ugy hogy rebootolnom kell
- fullscreen (windowed) a fenti kettot ugyan megoldja, de megfogja a gepet, szaggat, megjegyzem ez az elso es egyetlen jatek aminek ez sikerult (nvidia 980am van, mondjuk csak i5os procival)
- a motor tobbszor ol meg mint masik jatekosok, legtobbszor szurrealis hulye helyzetekben
- csalo azert van, bar baromi ritka, belefer kategoria
- van hogy nem enged kiugrani a gepbol (foleg squadban para amikor 4unkbol 1et, es miatta mehetunk a palya vegere)
- osszevissza / nincs visszajelzes arrol, hogy eltalaltam-e, mennyit sebeztem, sokszor meg azis bugos, hogy kiirja-e ha knockoltam / oltem
- falhoz kozel ranyomok a celzasra, felemeli fuggolegesbe a fegyvert, es pislogok amig agyonlonek
- tuti fel tudnek sorolni meg 5-6-7-10 ilyet, de folosleges
ezek aprosagok, siman elvezem ezektol fuggetlenul is a jatekot, mert a tarsasag miatt jatszom - es osszessegeben ezekkel egyutt is egy elvezetes cucc a pubg, szeressem
de azert azt nem allitom, hogy nincsenek problemak, merthat vannak - es mindegyik javithato is lenne, programozoi szemmel egyenesen vicckategoria nemelyik
- igenytelen vagy -
#5057 Mé van vele gond? Nekem hónapok óta tökéletesen fut. Csalóval nem találkozok, stabil 70 fps, időnként van egy kis desync, de az minden játékban van, ami nem single. Vagy igénytelen vagyok? -
#5056 ha az lesz a pubgvel a legnagyobb problemam hogy valami szart szarul neveztek el, eskuszom neked veszek tvt es nyafogni fogok elotte -
#5055 Nagyon helyes, most kell szavazni, nem majd a tévé előtt nyafogni, hogy jaj de rossz név lett. :)) -
#5054 fontosnak, elsodleges prioritasnak tunik nagyon, mindenkepp megyek is szavazni
-
#5053 Hey everybody,
Let’s try an experiment! We’ve been looking for a new name for the “Abandoned Resort” area on Codename: Savage, and we need your help. We’ve come up with five possible names for the area that we really like, and we’ll leave it up to you to determine the winner.
Vote for your favorite name here: https://www.surveymonkey.com/r/H3VXK59
Poll schedule
Start: April 23, 10PM PDT / April 24, 7AM CEST / April 24, 2PM KST
Close: April 25, 7PM PDT / April 26, 4AM CEST / April 26, 11AM KST
Codename: Savage will return to the Closed Experimental Server soon! Before it does, we’ll reveal the survey results and the new name for Abandoned Resort.
With love,
Your friends at PUBG Corp. -
Rocco27 #5052 A lába nem látszódott, mivel volt pereme a tetőnek. Igaz a testét lőhettük volna, de ott meg talán esélyes, hogy oldalról/hátulról védi a Pan miközben guggol. Igaz ez a játék hevében akkor nem jutott eszünkbe, mi csak arra fókuszáltunk, hogy az újabb fejes majd végre kiteríti őt is meg a földön csúszó társát is. A játék végén voltunk már. -
Rocco27 #5051 Az elcseszett méretű Holosight-ot kb. már tavaly júniusban elismerték, de azóta sem cserélték le egy reálisabb modelre.
#5048:
Remélem az új UI Smart is lesz! Elég csak annyi okosság bele, hogy mindig és minden esetben megjegyzi, hogy ki mit és milyen nézet stílusban játszott legutóbb, pl. Solo FPP után NE kapcsoljon vissza Solo TPP-be vagy mire kell váltani létszámcsökkenés esetén pl. Squadból ha két ember kilép, akkor automatikusan váltson Duora ne hagyja Squadon, mert nem figyel az ember és becumizza. Event alatt is nálam mindig a fő Lobbyba dobott Event Lobby helyett. Persze ezek csak apró dolgok, de fontosak, amelyek nagyon bosszúsá tehetik az egyszeri játékost, mindamellett, hogy nem igényelne túlórát a részükről...
A shop mutogatása biztos megint olaj lesz a tűzre. A hivatalos fórumon már szó szerint lehordják őket mindennek, mert ládázás, skinezés és új pálya bezzeg az van, miközben a régin sem tudnak problémamentesen és fair play játékot játszani.
Amúgy kerestem volna erre valami háttéradatot, hogy jelenleg mennyi csalót bannolnak naponta/havonta (én is szenvedek a játékban emiatt), de az utolsó publikus adat januári ahol több mint 1 millió csalót kaptak el és bannoltak ki. Ez a napi 25 Mb-os frissítés BatteEye frissítés lenne?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.24. 20:15:41 -
nortsen #5050 -
#5049 mikor jön már a map select meg a weapon balance testre? Már map selectet 1 hete írták és még nem jött testre se -
#5048 -
Rocco27 #5047 Láttatok már "Szellemlovast" a játékban?
-
#5046 Csak azt a buzi shadowplay reszt kell kiirtani ! -
#5045 nebassz, nekem ugy kellett kinyirnom a gef experiencet mert lehuzta az fpst nalam a beka segge ala
orulok hogy neked bevalt -
Lebowski #5044 Ez a többi tetrésztre is érvényes? Mert pl. ha látod, hogy a fején nem hatásos a dolog, akkor mondjuk karon és lábon simán kivégzitek két Kar-ral. -
#5043 Mivolt érdekes? Hogy együtt jöttek soloban?
Legtöbbször kiegek ettől a fostol...de tegnap olyan solo csirkét adott, hogy csak pislogtam! Egyik szűkülés se nekem kedvezett, szinte végig nyomulni kellett...de bazz akire rálőttem feküdt... :O
7 kill chicken...tudom nem olyan sok, de nekem az is öröm hogy meghalt akire lőttem... nagyon nem adta eddig szinte nem is lattam az ellent legtöbbször...90 fps stabilan szinte minden lowon... tegnap meguntam quany, gforce optimalizálás rányomtam... hát mindnet láttam mindneki halt es az fps is maradt...wattafakk... :)))) -
Ferrari23 #5042 Érdekes két csókába futottam ma... :D
-
Rocco27 #5041 Tegnap volt egy Duo meccsünk ahol egy 4 emeletes tetején húztuk meg magunkat, hogy lőjük a befutókat. A közelben szintén egy 4 emeletes tetején előtűnt egy másik Duo csapat. Mindketten elkezdtük őket lőni fullos hangtompítós Kar98k-al. Elsőt rögtön fejbe találtam és a földre esett. A társa nem zavartatta magát, nyugodtan kezdte a felszedést, miközben mi mindketten folyamatosan lőttük a fejét. Az összes "lepattant" róla, majd sikeresen felvette a társát, akit azonnal megint a földre küldtem. Azt újra felszedte a társa, akinek megint folyamatosan a fejét lőttük ami mind "lepattant". Felszedte, befüstöltek, majd eltűntek.
Emlékszem, hogy volt korábban egy olyan bug/feature, hogy a Pan-t a sisakra lehetett csatolni, ami lehet visszatért? Bogarászva a fórumot, belefutottam ebbe: Pan face bug is back!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.22. 18:11:48 -
#5040 Ez mind ok, de körön kívül vagy a retekbe, jobban jársz egy uazzal, ha nincs jármű, de fel vagy fullon szerelve...
Jim: tudom hogy a droppban eddig is volt...de maradjon is CSAK abban...annak örülök hogy máshol nem lesz... igazából a 3as kevot is betennem only dropba... -
#5039 Szerintem érdemesebb lehívni a fegyver droppot mint az UAZ-t, nem sok pluszt ad, A-ból B-be egy sima uazzal is áttudsz menni,talán a hídon való átkelésnél jönne jól. Olyan sokat nem használod hogy az egész mapon azzal furikázz, kihajolni nem lehet belőle, kerekeket ugyanúgy kitudják lőni, akinek van 1 kis esze az a kerekeket fogja lőni, utána kisodrósz és szét is lőnek. Az meg hogy dupla annyit kell lőni bele szintém nem sokat ad, mivel ha csak 4-en elkezdenek lőni másodpercek kérdése és már robban is. Fegyver dropban meg ottvan a 3-as vest + AR + SR.
-
#5038 eddig is volt :p egy jó awm mindig jól jön. -
#5037 a 3as Helmet dropposításának speciel örülök...speckó, OP cuccok mehetnek a dropba... legyen értelme levadászni :D
-
nortsen #5036 Hihetetlen, hogy lassan minden játékban kisírják az emberek a balancolt fegyvereket. Nemtom miért fáj az, ha van jobb, és roszabb vegyver. Egyszer lenne egy cég olyan tökös, hogy nem a síró looser emberekre hallgat. -
#5035 Páncélozott uazról infók aki esetleg nem tudná:
- A kerekek kilőhetősége nem változott, 2-3 lövés elegendő
- A páncélozott UAZ-ba kb. 2x annyit kell lőnünk, hogy felrobbanjon
- Szemből esélytelen kilőni az UAZ-ban utazókat, oldalról viszont kivitelezhető a dolog
- Sebességben sincs különbség az UAZ-ok között, nem érezhető a páncél hatása
- A páncélozott UAZ-ból nincs lehetőségünk kihajolni
- FPP-ben elég rossz a kilátás a páncél miatt
Egyébként ti mindig 8-an vagytok eventbe? Mert nálam mindig híjja van az embereknek, nem ritka az ha csak 4-5-en vagyunk.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.04.21. 16:20:38 -
#5034 Nem ez a battle royale lényege. -
#5033 eh. kapjákbe -
#5032 Mondjuk tényleg vicces, amikor az egész játék egy RNG a loottól a körön át a red zoneig... -
yossarianHUN #5031 "We don’t want luck alone to determine who gets items like this"
Nem ez a battle royale lényege? -
#5030 jön a fegyver és attachment balance meg kiveszik lvl 3as fejest sima dropok közül
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.21. 15:03:07 -
#5029 én nem mentem sok eventet, de volt hogy senki se tudott beszélni. -
#5028 mentem már sok eventet...haverokkal, egyedül...de még sosem dobott ki NORMAL lobbyba...ha vége van mindig az event lobbyban maradt...eddig...de most ezt leírtam ide tuti hogy ki fog baszni
-
Gibor #5027 Ritka de nekem ctrl+t 2x megoldja -
#5026 nekem az fps esik megint gyakran 60 alá a patch óta, épp csak hogy kicsit idegesítsen. meg a stuttering is visszajött. -
Rocco27 #5025 Nektek nincs gond az ingame voice chattel? -
Rocco27 #5024 2 dolog amúgy rendszeresen felba***a az agyam:
- Folyamatosan behall az ingame voice chat, míg az egyik körben megy, a következőben már nem. Volt hogy újraindítottam a játékot, de az sem segített. Van, hogy random működik. Marha jó zero kommunikációval tolni idegenekkel. A beállítások jók mielőtt valaki írná.
- Ha Event játékban vagyok egyedül és kilépek, miért dob vissza a sima lobbyba az Event lobby helyett? Egy hirtelen Ready gomb nyomás sima lobbyba érkezéskor, ami után nem engedi visszavonni a Ready-t, majd bedob a sima játékba, pedig én Eventet akarok menni megoldható lenne kb. egy sor átírásában a játék kódjában. Lehet nem is bug hanem feature?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.21. 13:13:21 -
Rocco27 #5023 Igen rengeteg rakétát látunk fellőve mindenhol. Sok kört mentem eddig, de egyetlen egy alkalommal sem találtunk, akár haverokkal mentem, akár idegenekkel. Nagyon furcsa...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.21. 12:41:20 -
#5022 kurva jó az uaz :DDDD
vicces...alig lehet kilátni belőle de hiába lőnek nem szednek ki...
viszont ugyan úgy szét lehet túrni és felrobban!!!!
annyi az armor, hogy az ablakon 100% véd, nem tudnak belőni !!! "picit" talán jobban bírja a kaszni is, 2 ember túrt egyik dp-vel közvetlen közelről, elég jól bírta, én abszolult nem sebződtem, de azé a végén felrobbant ... :D!
Flare Gun meg lehet bárhol, annyi rakéta volt az égen nem győzte a repülő....vicces volt, mert rendesen várni kellett a sorunkra mikor hozza a miénket :DDDD
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.04.21. 01:04:26 -
Rocco27 #5021 Én átkutattam több nagyobb várost is több körben, sehol sem találtunk. Nem értem. -
nortsen #5020 Az ok, de legutoljára mindenhol volt, csak normális helyen nem. Itt most más a helyzet? Van vmi közelíthető hely, mert legutóbb volt pár tuti hely, ahol 99%-ban volt.