Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
They added their Xenuine anti-cheat to the EXE. Notice the whopping size of the game executable now. It's preventing a lot of players from starting up the game. I expect a rollback.
Valószínűleg a többi gondot is megint ez okozza. Pár hónapja is volt már egy próbálkozásuk ezzel, akkor is ugyanez volt.

Running
Nem, vannak hibák, akadások, lagok, fps csökkenések, majd javítják hamarosan, ahogy szokták.

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani ,hogy a frissítés óta miért nem indul a játék?
Már szinte mindent kipróbáltam.
Jim Morrison
lehet kulon gombra tenni az ugrast es maszast...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
A vaulting az az amikor le/fel/át mászik valamin a karakter???
Mert az kikurt idegesítő, hogy nem lehet ugralni a retkes tető perem mellett mert egyből lemászik a kis geci...az ablakon kimaszas se kellemes mikor 4en ronahgalnak körbe téged keresve...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
Végre....pfujj de idegölő volt az 1dbos töltény felvevés... Már azt hittem a billentyűzetem rossz...qany XD

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Running
Running
Hát ez jó kövér lett.
March Update (PC 1.0 Update #7): Link

Running
Végre egy értelmes hozzászólás.
> Térkép választásnak jönnie kell a 4x4km térképnél, előbb biztos nem lesz és valószínűleg később sem, mivel akkor már 3 térkép lesz és a 4x4-es térkép másra készül, így legkésőbb akkor már lesz térkép választás.
> A 60hz tök szép dolog 6v6 játékok esetében (bf az 64, de az sem 100), de 100 playernél nem megy, sőt pár hete az is kiderült, hogy nem is rajtuk múlik, hanem az UT motor sem tudja jelenleg, de dolgoznak az UT-sek rajta.
> Emote: lehet szeretni vagy nem, de az utóbbi években minden játékban szinte kötelező elem, kb olyan mint az írásban megjelenő szmájli

Sokaknak nem fontos, de nekem nagyon hiányzik egy élőbb térkép, szél mozgatta fák, dinamikus idő, mint a tarkovban, lehetne napfelkelte> dél, dél>naplemente, naplemente>sötét térkép. Ez csak álom szerintem ezzel a motorral, ahogy a 100 enemy + zombik játékmód is az. 😞

Addig is várom az alaplapom és kipróbálom a játékot, hogy milyen most, esténként már van szabadidőm egy mis játékra is. <#vigyor>

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

> committing to a major content delivery cycle every two months
Bejelentik, hogy 2 havonta bejelentenek valamit, 1 sor minusz a hosszú listából
> a new 4x4km island map és > new and interesting Game Modes
Várós, főleg ha valami DM, TDM lesznek az új játékmódok, ahol lehetne gyakorolni a fegyvereket, instant móka.
>Emote System
Marha fontos egy ilyen játékba (ez nem roleplay!), ráfordítják a munkát és a pénzt, amit esetleg a streamerek fognak max. kihasznalni a videójukhoz, na majd meglátjuk, ha megtudjuk milyen új és érdekes játékmódok érkeznek idén.
Új fegyverek, alkatrészek, stb. welcome anytime.
Új 8x8 pálya detto, a havas nekem szimpatikus, win esetén jöhetne az éjszaki fény, csak ne legyen annyira kopár mint a sivatagos.
A beigért pályaválasztó tényleg sehol, lesz még ebből anyázás.

Én nem ájultam el ettől, de más lehet...Nekem elég lenne ha nem lenne bug, szerver lagg és minden vele kapcsolatos probléma megszünne 60-64 hz mellett persze és minimalizálnák a csalók számát (ha megszüntetni már nem akarják). Nekem ennyi elég volna és valszeg több játékot nem is vennék míg ezt játszák...Nem lóg a bilibe a kezem, ha akarnák megcsinálhatnák. Pénz, munka, idő és akarás kérdése. De a profitorientáltság mindent felboríthat...
2018-as terv amiből már 3 hónap kiesett. 1 év múlva okosabbak leszünk. <#hehe> Lehet kövezni.

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.09. 01:17:37

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

SötétBarom
Map chooser nem kell jó így.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ez az island map érdekes lesz. Sok épületet nem látok, tehát a loot az erdőben lesz? Gondolom jó sok fával, akkor lehet ez lesz a kedvencem...
Jim Morrison
2020

Dency
És a map chooser merre van?
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.03.08. 19:25:28

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Running
Ez nem kevés dolog. Nekem csak a különböző időjárások hiányoznak. Szerettem a ködös és esős mapot is, csak az eső hangját kellett volna levenni.

Roadmap 2018 részletezve:
> committing to a major content delivery cycle every two months
> upgrade the game’s aesthetic side
> a new 4x4km island map
> Emote System
> new and interesting Game Modes
> new vehicles
> new weapon attachments
> new 7.62 rifle
> new 8x8km map
> Achievements
> in-game friends list
> squad voice chat in the main menu
> further character customisation
> parachute and weapon skins
> limb and vehicle bullet penetration
> overhauling our entire TPP and FPP animation systems
> overhaul for the parachuting system
> improve our armed and unarmed melee combat
> general improvements to Stability, Optimization, Security
> increase the detail of vehicle sounds
> improved surface sounds for different weather conditions (including rain)
> differing gun sounds based on perspective (FPP/TPP)
> change the sound that the player produces while moving
> introduce different breathing sounds
> improvements to the Esports scene
> improvements to live 3D replay system
> Play Data API
> Custom Game System
> PUBG Developer Portal
> PUBG Developer API

TDC Geronimo
Mondjuk valami részletesebb dolognak jobban örültem volna. Felsorolnak pár ficsőrt ami majd soon jön idén azt ennyi. 4x4es map tetszik, high octane. Meg anim overhaul után talán az fps nézet se ilyen 2 pálcás lesz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ja hát kell a pénz ebből is 😄

Jim Morrison
emote system. eh 😄

TDC Geronimo

Ha lenne PUBG oscar, ez megérdemelné mindenképp <#idiota>
Running
Addig is kiemelném: Link

Running
Nem, valami bug van az új cheat kereső scriptben és páran valóban bann-t kaptak. Javítani fogják minél hamarabb. Aki dolgozik, hibázik, szokták mondani. 😄

Jim Morrison
nem csam nem engedte oket belepni?

Mert balfaszok, és ezt minden héten megmutatják. Elvileg jött egy patch, amiről semmit se szóltak előre és az kibannolt egy raklap embert random/ok nélkül.
Running
Valóban furcsa, lehet előtte lekábítják magukat, hogy túléljék az anyázási hullámot. Egy biztos, manapság játék fejlesztő nem lennék.

TDC Geronimo
Jó sokáig tart kipostolni azt a roadmapet. A testet se sietik el, valószínű a hét utolsó napján lövik fel azt is

Szimpatikus, erre a pályára jöhetne is a szigony, mint spéci fegyver...<#awink>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.08. 10:13:33

Zs0lt1
Ezt hány óra tapasztalatból mondod? Mert fingod sincs kb.
Most van iron banner, nem igazán tapasztaltam laggot.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Running
Az ember nagyon szeretne egy téli térképet: Link

Addig mig szolas es velemyeny nyilvanitasi szabadsag van Magyarorszagon es ezen a forumon, addig valoszinuleg ez meg is fog tortenni!
Ha ez neked vagy a tobbi nehany offolonak nem tetszik, leteznek mas orszagok/forumok, ahol ezek korlatozva/cenzurazva vannak...<#mf1> <#nyes>

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.03.07. 16:22:14

TDC Geronimo
destiny pvp egy lagos fos ráadásul p2p hálózattal.

Running
6v6-nál, 100 m2 pályán mondjuk ezen annyira nem lepődök meg. <#nezze> Ehhez 2018-ban nem kellett nagy bravúr. <#vigyor5>

Zs0lt1
elég sokan :p

TDC Geronimo
destinyt még van aki játssza? <#banplz>

Zs0lt1
Owerwatch, Destiny 2 PVP. Se csaló se akadás. Fortnite-ot akkor se játszanék, ha fizetnének érte.

Running
Lesz hát, összefut majd az összes troll, meg kesergő, hogy miért ez lesz és miért nem amaz. Szerencsére 1 hét és visszamennek a saját kis fészkükbe fornite-ozni meg a fene tudja, hova, mert más játékban nincs csaló, bug, akadás, meg semmi, minden szuper, csak a Pubg szar.

Lesz itt sírás. 😊

Running
Holnap érkezik a roadmap 2018: Link

Running
Ezt tegnap láttam, Andy elég kemény. Főleg, hogy tegnap, vagy tegnapelőtt csak fejre lőtt, hogy 58%-ról, 60%-ra javítsa a fejlövés statját. Beteg.

RatBaG
Nemtom, én máshogy látom. Szerintem meg foglalkoznak a játékkal, de ezen ne vesszünk össze.
Ez beszarás volt. 😊
Fujiryu
Szerintem ott kezdődik a probléma, hogy egy ilyen meccsen ahol második lesz a csapat egy csaló miatt problémáznak. Ennek nem szar élménynek kéne lennie és dühöngeni rajta, hanem örülni kéne, hogy nyertetek(mert ez chicken dinnernek számít). Teljesen egészségtelen felfogással játszik a topik többsége és olyan dolgokon húzzátok fel magatokat amiket simán el kéne engedni.

Az meg hogy páran csak azért járnak ide vissza hogy elmondják mennyire szar a játék az meg már tényleg szánalom. tényleg nincs jobb dolgotok mint ide visszajárva a negatív dolgokról beszélni folyamatosan? Végre lehetne egy közösség azokból az embnerekből akik még kitartanak a játék mellett és nem tryhardok és hisztiznek minden szarért de azért nektek akiknek semmi nem jó vissza kell ide járni elégedetlenkedni, nehogy végre egyszer valami értelmes dologról legyen szó...<#mf1>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Sziasztok
Ma kezdtem a játékot , még nem érzem annyira de nagyon igyekszem.
Amennyiben lenne "kezdő" játékosnak squad discord Ts3 szivesen csatlakoznék 😊
Higany

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Running
Solo-t nem játszottam fél éve. Unom egyedül, max hibákat keresni ugrok le, vagy teszt szerver miatt. Squad-duo ami jó, mi sem megyünk az eredményre, de nem is vicceljük el. Sokszor mondjuk ki is lépünk, ha nagyon az elején elhal valaki, vagy ketten. 30 felett, 40-hez közel már nem számít már senkinek sem egy ingame stat, arra ott az élet.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.03.06. 18:38:40

Én is ilyenek körül, de nekem nem számít, mi sokat hülyülünk. Legtöbb értelme ennek a gamenek soloban lenne, de úgy mára élvezhetetlen számomra, squadban meg nem kell annyira komolyan venni. De amikor hajtottunk magasabb rankra, egyre nőtt a csalók száma is. Csak FPP már jó ideje.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.06. 18:36:31
Running
Nem tudom mi számít annak, squadban 6%, duo 10% volt az előző, most 15-15% eddig.

Na jó, de ha kevés gyanús esetet látsz akkor low rankon vagy nem? Roccoék asszem elég magason, ők hajtanak rá.