7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#5820 mehet redditre:c -
Gabe18 #5819
A robbanásálló hordóval Kodiak se tud mit kezdeni.... -
#5818 -
#5817 Ma ráktól lenne késő? Mert Rocco27 már nem játszik vele? Helyetted meg játszik 100x annyi ázsiai. Egész életükre hülyére keresték már magukat és minden létező rekordot megdöntöttek. Ha holnap bezárnák az összes szervert, ezt már akkor sem vehetik el tőlük. -
Gibor #5816 Kaptunk új eu szervereket. Már nem Ír amazon szerverek vannak hanem német holland angol.... 10-20as pingel és 60as tickratel játszok, nekem desync és laggmentes. Még hotdrop esetén is vagyunk 30-40en de egyből felveszi a fegyvert stb... -
Rocco27 #5815 A szerver problémák nem máról holnapra lesznek megoldva. Bár ha fél éve kipofozták volna a szervereket is késő lett volna. Jelenleg október a határidő. Az év nincs megadva. Az alábbi oldal a menüből is elérhető: FIX PUBG
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.08.12. 09:57:09 -
#5814 War mode-ban ha megvagyunk miért nem bírják elindítani a meccset? -
ntex #5813 Szerver + optimalizálatlan netkód. A kettő együttes eredménye azok az anomáliák amiket tapasztalnak a játékosok. -
nortsen #5812 És ez mióta? Tegnap még nem éreztem különbséget.
A desync nem tudom minek tudható be, de ugye tudjuk, hogy wackyjacky letesztelte helyi szerveren a játékot, és minden tökéletes volt neki, szóval csak van köze a szolgáltatóhoz is. -
#5811 Azon persze nem segít, ott technikai gondok vannak. Tudom divat fikázni a játékot, de az kétségtelen, hogy most az irány jó, a kérdés csak az, mit hoznak ki belőle, mert tehetség továbbra sincs, max szorgalom. Reméljük elég lesz.
A fejlesztők esetében általában ott szokott elmenni egy játék a vakvágányára, ha úgy érzik, már annyira okosak, hogy a játékosoknál mindent jobban tudnak és ezt óriási arccal le is kommunikálják. Battlefield-ek esetében jópár évig ez tipikus volt, szarok is voltak a játékaik.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.10. 11:49:39 -
#5810 mondjuk amikor problema volt (desync, fura ugras animacio, meg mindenfele lag-related), akkor nekem dublinban gigabittel is ugyanugy problemam volt mint barki masnak
nem biztos hogy olyan rengeteg sok kulonbseg lesz, ne igyunk elore... :) -
#5809 Aki lemaradt volna a hírről, végre nem csak ír szerverek vannak, hanem a szokásos eu régiós szerverparkok is üzembe álltak egy új szolgáltató által. Ezáltal német, holland, angol szerver is lettek, amelyek -30-50 közötti ping különbséget is jelenthet az írhez képest, ami egy fps játék esetében borzasztóan kiemelkedő teljesítmény. -
#5808 a jelölést kérdezted... -
#5807 -
undY1ng #5806 Akkor ezilyen nesze neked semmi fogdmegjól patch? :D -
#5805 egyelőre nem változott semmi. -
undY1ng #5804 Most akkor lehet valahogy jelölni vagy nem?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.08.08. 21:12:20 -
nortsen #5803 Ezzel a játékkal akkor szórakozol a legjobban, ha nem játszol vele.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.08.08. 19:38:33 -
#5802 végre sikerült egy csirke vacsi soloba -
#5801 Persze alap... :)))
Valszeg tovabbra is marad a sajátos kommunikacio haversquadon belül, mivel ahogy mondtad ez adja az élményt ! Mindenki tudja (nagyjából :) ) mire gondol a másik amikor bekiabal valami fasz elnevezést ;) -
#5800 Sokak szerint ebben a játékban sokat hozzátesz a játékélményhez a kommunikáció, legyen az jó, rossz, vicces. Ha jobban belegondoltok, rengeteg epikus kijelentéssel lenne mindenki szegényebb, ha rendes marker-ral jelent volna meg a játék. Szóval...
lásd erangelen a torony, ami volt már kőgeci, harrypottertorony, bagoly, faszomtudja emeletes szar, stb...
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.08. 13:00:46 -
#5799 Btw ugye azt is észrevettétek, hogy a Halott is tudna jelölni!!! Na az az OP!!!! Én úgy olvastam... Hogy nem tűnik el a kilőtt csapattárs jelölése és halála után is tudja használni a mapot!!! -
#5798 Jo volt az a marker... Max a hud rol kéne leszedni, hogy ne látszódjon...csak a mapon jelölné felülről, semmi 3d! Ennyi a többi meg johet a "hol a gcibe van!!!??" Budiablak balrol a masodik, ja nem.. jobbról az első...quany, hol van már... A fos színű zoldtetos az naaa" -
#5797 hmm, battlefield Commo Rose -
ToxiMaxi #5796 Én egy olyan rendszert látnék szívesen, hogy ha ráviszed az ellenre a célkeresztet és megnyomsz egy gombot, akkor jelenti a csapatnak az ellen pozícióját, ami szép lassan elhalványul. -
#5795 define meglat
erted ezzel az a baj hogy az engine szempontjabol meglathatsz te valakit, akinek a kislabujja log ki egy fa mogul, es akkor vilagitson egy egesz squadnak pirosan, mikozben amugy fingotok nincs hogy ott van? -
ntex #5794 Szerintem jó megoldás lenne ha olyan vagy hasonló lenne mint CS:GO-ban, ha valaki a csapatban meglát egy ellenfelet akkor az a radaron megjelenne mindenkinél, vagy legalábbis az irányát mutatná a radar peremén, úgy már nagyjából be lehetne tájolni merre kell keresni az ellenfelet de mégsem mutatná a pontos helyét.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.08. 10:27:48 -
#5793 Biztos lesz valami jelölés, de nem ennyire easy módban. Szerintem is túltolták kicsit. -
nortsen #5792 Inkább marad a "Hol a faszban van? Nem látom! Óh azt a retkest."
De lássuk be, ettől jó a játék.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.08.08. 10:17:41 -
undY1ng #5791 Szóval marad az "ott van a ház jobb legfelső szintén lévő ablak mellett balra 30 fokkal"? :(
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.08.08. 10:11:35 -
őszre jó lesz, ez a fontos számomra :d -
#5789 Brutál gyenge. DOC tolta vele streamen néztem kicsit, de teljesen kiábrándító volt. -
#5788 -
#5787 Cod-nak lesz valami br játékmódja, DICE is készül valamivel, de nem teljes játék, csak játékmód aszem. Másról nem tudok.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.08. 08:33:58 -
#5786 tudunk-e arrol, hogy egyaltalan keszul-e valami nagy kiadonak br jateka? nem kovetem a hireket -
#5785 Nem lesz már akkora őrület körülötte, mint tavaly szeptember környékén. Eltűnt az újdonság varázsa. Szerintem egy darabig nem lesz új és jó BR játék, így még jövő tavaszig van idejük, ha mindent jól csinálnak akkor lesz egy stabil bázisa, e-sportal kiegészülve.
Ha valamelyik AAA kiadó, pl DICE nem rottyant össze egy nagyon komoly BR játékot, egy rombolható környezettel, modern grafikával, remek játékmotorral, akkor ez a játék tartani fogja magát még sokáig. Én személy szerint nem bízok a nagy kiadókban. Szerintem lesznek próbálkozások, de kérészéletűek. -
#5784 3d marker kiszedve, átdolgozás alatt, hála az istennek:
"Our team had lengthy discussions regarding this system, including how it affected gunplay, and we came to the conclusion that the new system needs some more tuning before it is ready for live servers. Because of this, we have removed 3D markers from the test servers and they will not be included in PC 1.0 Update #19. We are going to make some adjustments to the marker system to minimize its effect on gunplay and will be putting a revised version back on the test servers soon for another round of testing and feedback." -
#5783 vajon elkestek vele? -
#5782 "Fix the Game."
This is a phrase we’ve been hearing a lot lately. So today, we’re announcing a new campaign entirely focused on addressing bugs, quality-of-life improvements, and fundamental performance improvements.
https://fix.pubg.com/
“FIX THE GAME.”
This is a phrase we’ve been hearing a lot lately. Since we released PUBG as an Early Access game last year, the game has grown exponentially, and we’ve been fortunate enough to have millions of incredibly passionate players like you. However, we haven’t always been able to meet your expectations. Simply put, the game still has many unresolved issues.
The bottom line is, you’re the reason for our success. You’ve stuck with us, and now it's time for us to deliver the fixes you've been asking for.
That’s why today we’re announcing a new campaign called "FIX PUBG." For the duration of the campaign, we’ll be entirely focused on addressing problems with the game, including bugs, long-needed quality-of-life improvements, and fundamental performance improvements. Throughout this campaign we’ll share specifics about what we’re working on and the expected time it’ll take to address the issues. Then we’ll deliver on our promises.
FIRST THINGS FIRST
To kick things off right, we’re beginning the FIX PUBG campaign with a patch that hits live servers today. It includes several fixes and quality-of-life improvements that you’ve been asking for:
Limb penetration will be implemented (if a player model’s hands or limbs are blocking a more vital area, bullets will now deal full damage for that area).
Graphics “sharpening” will be added as separate toggle in the settings.
You’ll be able to mute individual teammates while in-game.
Quality-of-life improvements are coming to colorblind mode.
Quality-of-life improvements are also coming to loot stack splitting (more control).
Vehicle sounds will be reduced when driving in first-person perspective.
You’ll be able to adjust your FPS cap (including by setting it to “uncapped”).
You’ll also be able to set your in-game FPS cap and lobby FPS cap separately.
Many of the improvements we’ll be making to the PC version will naturally be carried over to the Xbox version of the game as well. We’re committed to fixing problems for all our players.
FIX PUBG WILL CONTINUE
Of course, our dedication to improving PUBG will continue, even after the FIX PUBG campaign is over. For more info on upcoming changes, check out the FIX PUBG microsite. We’ll be updating it regularly as the campaign progresses.
As always, we are humbled by your passion and dedication. Thank you for all your feedback and reports. We're looking forward to crushing these bugs and continuing to improve the game however we can.
The PUBG Team
http://fix.pubg.com
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.08. 08:06:32 -
#5781 Nem láttam még.