7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Jim Morrison
    ja, azt irtam, hogy codban van, itt nincs.

Amit kihagytam a listáról, az talán a jobb bullet penetration. Kerítéseken, meg egyebeken simán át lehet lőni CoD ban, PUBG javíthatna egy kicsit ezen a téren (Kivéve a pant, annak golyóállónak kell lennie :D)

Ja meg CoD-ban úgy vettem észre, hiába lőttél bele 5öt a homlokába, testpáncél van rajta, amit először le kell lőni. Nekem bejön a külön sisa-armor PUBG ben.
  • j0nNyKa
    nem hiszem hogy ezt mi itt tudjuk hogy mik a terveik
    ha nem butak mint a picsa, akkor lesz tobb terkep, en... en megadom nekik hogy nem butak mint a picsa
    de most hogy mondod ha 1 mappal release-elik (ami.. gyanus), akkor 60at en se adok erte
  • j0nNyKa
    codban van talalat visszajelzes, lehet kulon be kell allitani, a celkereszt korul latod azt is ha armort sebzel, meg azt is ha hpt
    tobbi
  • Running
    Blackout-tal mi lesz egyébként. Kiadják osztán pár peccs után jól úgymarad? Mert ha egy map marad, ahogy a bf5-ben is, akkor karácsonyra ki fog szenvedni mind a kettő, aztán lehet várni az új csodaBR játékokat.
  • RatBaG #5936
    az új eu serverek óta elég jó volt az F-es módszer is, de tegnap valamiért kurvára lagos volt az egész. visszajött a régi feeling, mikor csak álltál felette, hiába spammelted.
  • Maala
    En is ezt hittem, amig a sajat szememmel/kezemmel ki nem probaltam.

Erre volt jo a public beta.
  • Running
    Nézegettem én is Blackout-ot, de nekem az már nagyon gyors. A PUBG lassúsága sokkal inkább megfelel a saját ízlésemnek, mint a cod féle ugri bugri.
  • ntex
    PUBG-ben Itemfelvétel az elején F-el még mindig használhatatlan. Csak tab-al szabad lootolni leérkezés után mert ha jönnek a nyakadra tuti meghalsz. Tegnap álltam egy shoti és két doboz sörét fölött, direkt nem taboztam, kíváncsi voltam mikor veszi fel őket a karakter. Kb. 8 secig spameltem az F-et, a karakter csak nyúlkált a földre, úgy a 10. lenyúlásnál vett fel valamit a kupacból.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.09.18. 11:14:08
  • Jim Morrison
    Nagyobb fejlesztőcsapatok BR-jei akkor tesznek jót PUBG-nek, ha BlueHole tud is rá reagálni :)
    CoD blackout észrevétel, most ami hirtelen eszembe jut.

Ami tetszett, és valamilyen változata pubg-ben jó lenne itt is:
    + A menü. Sokkal reszponzívabb, nem egy webview féleség, amikor kattintok gyorsan ugrik a menüre, stb.
    (+ nem connectel, hanem az battleID t nézi. Apróság, de mégiscsak jó lenne, ha nem látnánk többet a connecting feliratot meg a többit)
    + A compassnál mindig mutatja az aktuális irányt, amerre nézek. PUBG ben sokszor kell 1 mp vagy több, míg világos alapon lévő feliratról leolvasom mi is a helyzet. Apróság, de olvashatóság/gyorsaság szempontjából szerintem jó lenne
    + Egy icipicit gyorsabb vaulting, szerintem beleférne, meg talán revive is.
    + A fegyverek, stb felvétele zökkenőmentes, nem nagyon fordultam vissza, hogy tényleg felvettem-e. Értem én, hogy ott van a felmarkolom interakció, de gyorsíthatnának rajta itt is - vagy legalább ammo-t, healt lehetne instant felvenni F-el
    + Inventorynak annak a része, hogy inventory képernyőn nem volt blur az egész kijelző. Középen nekem is csak egy sziluett van PUBG-ben, azt kivehetnék, hogy lássam lootolás közben, hogyha jön valaki
    + Spectate azért sokkal jobbnak tűnt, tényleg azt láttam amit a másik játékos, ha el volt nyomja skillje akkor én is annak megfelelően láttam, stb. Nem nagyon volt olyan glitch, hogy vaultink közben ugrik a kamera az égre, majd vissza, ilyesmi.

Ami jó is volt, de nem biztos, hogy PUBG-ben is jó lenne:
    ~ (még egyszer) Gyorsabb revive. CoDban minden interakció baromi gyors, hogy a tempó is az legyen, de itt talán 1-2 mp el hosszabb mint kellene, elvégre utána még egy healt is el kell nyomni.
    ~ Ugráson lehetne javítani. CoD ban jumpsuit van, de ha ejtőernyőzés egy picit jobb gyorsabb lenne/átvariálnák, és a földet érés is sima ügy lenne mindig, az fasza lenne (utóbbin már sokat javítottak az elmúlt félévben, de még nem sima)

Ami CoDban jó volt, de itt nem nagyon lenne helye:
    - Fegyverek működése, recoil meg egyebek. PUBG verziót jobban kedvelem.
    - Skillek
    - Találat visszajelzés. Csak vérfröccs van itt, CoDban jó volt, hogy azért kaptam egy kis visszajelzést, hogy most akkor hit vagy sem (főleg távolabbi célpontoknál, meg hogy van e még armorja)

Ami szerintem nagyon nem volt jó CoD ban:
    - Inventory. Egyetlen előnye, hogy nem az egész képernyőt foglalja, viszont a Backpack használat nagyon nem jött be. Nem lehet külön healeket külön gombra rakni, hanem először inventoryban aktívvá kell tenni, hogy majd a megfelelő slotban a megfelelő gombbal használni tudjam. Ha meg majd lehet külön bindelgetni ezeknek a használatát, akkor meg feleslegessé válik a jelenlegi módszer.

// biztos van ami még játék közben eszembe jutott, de most ennyi. Összességében fun volt, de nem 60 eur fun, főleg, ha tényleg csak 1 mappal jön kiadáskor, meg a többi.
  • j0nNyKa
    hat ha velem megveszik a tobbiek a codot akkor tuti lepek oda, meg persze hagyom fent ezt is, night mode, winter map erdekelnek, meg ugy egyebkent az ujitasok
    de... ja, jobban szorakoztam a coddal 2 nap alatt mint a pubgvel valaha, ez teny
  • Running
    Ennek a pubg-nek nagyon jót fog tenni a Cod BR-je, később a Bf5-é is. Verseny is lesz, valamint végre mindenki megkapja azt, amiről álmodott, nem kell mindenkinek a PUBG-ben szenvednie.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.09.18. 10:17:54
  • Jim Morrison
    nem épp egy szomorú szmájlit tettem oda, vagy fikáztam. Csak elmondtam, hogy nem oda szokás. Nem kell egyből ugrani.
  • j0nNyKa
    ebbe a ui-ba probald mar meg belekepzelni, nekem nem sikerult
    az hogy marketing celbol nem "All maps"-nak vagy valaminek hivjak az elso gombot, az butasag, de maga az elrendezes oke, intuitiv, ertheto, mukodik
    ha egyszer kivalasztod a "quick join"-t, onnantol itt is egy gomb lesz jatekot keresni mint barhol mashol, sztem ez igy rendben van, sot
    amugymeg... fontos? tenyleg ez a fontos?
    es akkor megvesszuk a codot?
  • Running
    Azért örülsz is egy kicsit?
  • Jim Morrison
    quickjoint kulon gombra szokas tenni, nem pedig map valasztohoz :c
  • Running
    Mid-Autumn Festival Events and Rewards
  • j0nNyKa
    nahat
  • Running
    @PLAYERUNKNOWN

We have lots of QOL fixes coming to the @PUBG Test Server soon, including an overhaul of our map selection system! Stay tuned for the full patch notes later this week...
  • Dency
    Ez egyre jobb
  • Gibor
    Nem csal, csak a játék úgymond rosszul kezeli a lövés regisztrációját, ezért ha neki mondjuk net szakadása van egy pillanatra és az ő képernyőjén te egy helybe állsz, ha meglő akkor te sebeződsz függetlenül attól hogy hol vagy, elég ritka eset de előfordulhat.
  • Dency
    Ez most mi ? Kifogtam egy cheatert vagy a pubg szórakozik? Az a furcsa hogy a statisztikái alapján nem csal, most kapcsolta volna be? A lootboxom pedig miért maradt a kinti részen?

• Jim Morrison
    Jó, hogy láthatóbb a bluezone, de most nem látok át rajta :( alsó 10-15 méteren jobban át kéne látni
  • undY1ng #5918
    :)
  • RatBaG #5917
    equipelni is kell ám.
  • undY1ng #5916
    Hát nekem kurvára nem.
  • ntex
    level 1-es helmet skinjét cseréli le
  • j0nNyKa
    egy helmet!!!
  • undY1ng #5913
    Most mi ez a Road Warrior helmet???
  • RatBaG #5912
    az a ping full kamu...
  • undY1ng #5911
    Több játék után is. 8-as pinggel.
  • Jim Morrison
    biztos? nem csak te nézed be? :) nálam egész jó az utóbbi időben. Pingnek 15 körüli értékeket ír, ami mondjuk gyanúsan jó.
  • undY1ng #5909
    Fal mögött meghalós dolog még mindig él. Hurray! :D
  • j0nNyKa

• Jim Morrison
    A láda árak meg ezek a szarok maradtak? most nézem, hogy a délután winemnél 352 Bp t és 805 survival lófüttyöt kaptam. Ha az első random láda is 700 akkor kapják be. (6 killem volt)
    Kicsit csalódás, minimum a duplájára számítottam, ha már win meg miegyéb... :(
  • Jim Morrison
    ez a road warrior skin ideiglenes? dokaig fog tartani nekem 20k t osszeszedni :D
  • Running
    PC 1.0 Update#21
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.09.12. 13:43:27
  • Jim Morrison
    12GB patch
  • Running
    Remélem elkapják és lesittelik, retardált egy fasz lehet aki ilyet csinál.
  • Jim Morrison
    nice
  • ntex
    Mai mák