7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Jim Morrison
    shameless módon erangelen láttam mennyi afk volt, így csónakra ejtőernyőztem, majd odamentem, hogy átmenjek az afk halmazon :D 7 killt szedtem össze csónakkal, meglett az achi is :D most már tudom hogy fogom megcsinálni az x killt járműből :D
  • Jim Morrison
  • TDC Geronimo
    Féloff. Doc ugye rengeteget streamelte PUBGt. Milyen kibaszott egy világban élünk...

• Jim Morrison
    az ilyenek miatt nem szeretek átmenni hidakon :(
  • Running
    Összehasonlítás méretre:
  • Running
    Jövő évre gondoltam.
  • Running
    Lassan érkezik az Ashes of Creation-ből valami béta cucc, habár igaz év végéig abból sem lesz még semmi.
  • j0nNyKa
    mi lesz jovo nyaron
  • Running
    Biztos jó lesz, ahogy a többi térkép is kafa. Jövő nyárig én még simán elleszek ezzel a játékkal, főleg így, hogy 2 havonta tolják bele a kisebb-nagyobb content-et.
  • j0nNyKa
    <3
  • Gibor
    Ez nem desync... szimplán kifogtál egy kínait 300-as pingel.
  • ntex
    Nem tudom, épp ma dühöngtem én is egy sort, egy ideig tök jó volt minden, aztán én is ugyanúgy halok csomószor ahogy írtad, meg csomószor úgy lőnek el hogy nem is látszik ki szinte az enemy a fedezék mögül. Meg nem kap találatot stb. Ma kicsit felidegesített megint a játék, pedig tegnap dőlt meg pont az eddigi 12 killes rekordom 14-re, ma meg kb alig tudtam lelőni valakit a meccseken...
  • Dency
    Ez a desync kiakasztó geci. Fal mögött döglök állandóan. Megjön az update egy darabig jó, aztán megint szar. Mi a fasz van? Hogy állnak már a kód újraírásával?
  • Running
  • Running
  • j0nNyKa
  • Dency
    2018, még ahhoz is net kapcsolat kell hogy a menübe be lépj. Szerintem felesleges 2x2-es map is, ráadásul minden szét van szórva mindenért menni kell, pl melee fegyverek is külön vannak, gránátok,gripek, scope-ok. Lehetne 1 helyen minden. Vagy meglehetne kényelmesíteni az egész dolgot hogy pl megnyomsz 1 gombot előjön 1 lista hogy mi kell neked fegyver és kiegészítő egyaránt, kiválasztod mi kell , felszereled és kész. Barátokat se lehet invelni egyenlőre. Kocsikkal való gyakorlás is kilőve , oké hogy nem tud felrobbani az autó, viszont a kereke kilőhető. Ezzel annyi is.
  • Running
    Jogos az észrevétel. Az előző cikkben jelezték, hogy ez csak az első verzió ebből. Lesz később offline mód és egyéb extrák még ehhez.
  • ntex
    Hát megint sírással kell kezdenem de nem tudom megállni...

A training mapot nem értem miért nem lehetett megcsinálni egyéni offline gyakorlópályának, miért fontos az hogy ez is publikus legyen, ráadásul összepakol majd tök idegenekkel akik között majd szinte biztos lesz pár akik mindent megtesznek azért hogy minél jobban zavarják a többi embert, eléd állnak az arcodba tolják a fegyvert és lőnek folyamatosan. Elég csak arra emlékezni mik voltak mikor bent voltak a kezdő szigeten a fegyverek. Ráadásul még időlimit is van most látom, teljesen értelmetlen egy gyakorlópályára.

A lista többi része
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.09.06. 10:45:44
  • Running
    Az igen, odatették magukat rendesen. GG nekik.
  • Jim Morrison
    PC Update 21
    Ugy tunik, hogy ah a sok ember akit felvettek, vegre elkezdtek dolgozni. szep es jo, sok javitas
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.09.06. 07:43:45
  • ntex
    Kíváncsian várom egyébként, az M16-ot szeretem, most lesz hasonló fegyver 7.62-es lőszerre is :D
  • Running
    Szép munka fejlesztők, csak így tovább... :)
  • ntex
    Na majd a profi makrósok ezzel is darálni fognak
  • j0nNyKa
    szvsz third personban fun az a hipfire, nem csak early game-ben
  • Dency
    "A gripek helyére rakhatjuk majd fel"

Ajajaj, nem hinném hogy sokan feláldozzák a grip helyére. Így is akkorát rúgnak vissza a fegyverek hogy valami hihetetlen. Maximum meccsek elején ump-re ha mellette találunk laser sightot, utána úgy is kuka lesz.
  • Running
  • Running
  • Running
    Introducing Training Mode
  • Jim Morrison
    jobban örülnék, ha nem crossbows event lenne, hanem a kisebb területen egyből fegyverrel ugrasz ki típus, az elég lenne ilyen bemelegítésnek
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
  • Running
    PC Players: An issue was discovered which caused HRTF to not apply correctly to footstep audio.

A hotfix has recently been applied to the test servers to resolve this. The fix will be pushed to live servers in an upcoming update.
  • Gabe18
    Összesítésben:

• Gabe18
    A Twitch Rivals Duo Cup-ot eléggé letarolták a magyarok. :)

5 meccsből a Kodiak/Jonsey 4. és 1 hely, VRJani/bLYYY 3. és 2. hely, a Konti/Foda meg nem is tudom, mert őket nem néztem, de összesítésben a 3 magyar párosból ők lettek a legjobbak.
  • Dency
    Mentem párat update után, na mit szóltok az új fegyverhez? Én jobban érzem mint a kalát, m416-hoz meg szerintem hozzá nyúltak megint, furán "nagyot" rúgott vissza a lövésnél.
  • Spészgószt
    ????
    hát én most kikapcsoltam és rosszabb lett... wtf
  • undY1ng #5863
    Ez a toggle character render bekapcsolása -40 FPS miért jó még mindig?!?!?!?!?!?!
  • ntex
    Értem, az gáz...
  • j0nNyKa
    perpill 5en kelletek minimum hogy inditani lehessen a gyakorlo palyat