7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Spészgószt
    azt csináltam és akkor is az a buzi tárcsa jön fel ha megnyomom! ezé idegesít, bármilyen granyót állítok külön gombra az a buzi tárcsa jön fel.... grrrr
  • Jim Morrison
    options bindeknél?
    sima gránátot tedd rá
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.10.15. 20:29:29
  • Spészgószt
    hogy a retkebe lehet azt a tetves gránátos tárcsát vagy mi a gecit kikapcsolni vagy eltüntetni...20jára halok meg miatta...illetve a kurva kocsiba se tudok helyet változatni mert az a buzi tárcsa jön ki f2re
    a tárcsát át lehet rakni máshova vagy kikapcsolni.... az egér görgő jobbra volt eddig a HE granyó, egyből azt vette a kezembe és lehetett dobni...most bármit állítok slot 4 fasztudja mik akkor is az a buzi tárcsa jön be ! quany de felidegesít mindig....
  • Metalmilitiakid
    Rendszergazda futtatás az OBS programra vonatkozott nem a PUBG-re. A PUBG esetében a steam et szokás rendszergazdára rakni.

#6015: Nem kell mindig figyelnem, csak friss telepítés volt a win10, előtte win7 volt annál nem problémázott a PUBG, itt most egyszer belőttem az OBS-re hogy rendszergazdaként fusson és ennyi.
  • undY1ng #6016
    Rendszergazdaként futtatva a "pubg failed to initialize steam" felirat vár és elég nehézkesen tudtam újra működésre bírni... Úgyhogy ez kimarad. :l
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.10.15. 14:37:40
  • j0nNyKa
    jezus lol
    erdemes lehet szetnezned a windows user settingsben, nekem gyanus hogy ott tudsz valamit babralni hogy az ilyen jellegu problemaid megszunjenek
    ha nem, akkor meg tudod tudsz csinalni olyan shortcutot ami automatikusan rendszergazdiban indul, hogy ne kelljen ra figyelned allandoan
  • Metalmilitiakid
    Én a legfrissebb drivert még nem raktam fel és sajnos látom a tárgyak körvonalát néha az emeletről mint amiről videó is volt... Ma majd lefrissítem az újra hátha eltünteti.

Az OBS probléma meg át lett hidalva. Teljesen logikus megoldás volt. Csak akkor ad képet a PUBG OBS-ben, ha rendszergazdaként van futtatva. Semelyik másik játék nem szenvedett ezzel a kínnal. Mindenképp érdekes.
  • undY1ng #6013
    Még nem, de azóta kijött egy újabb nvidia driver. Remélem az megoldja.
  • Maala
    Attól függ, hogy mennyire szereted a PUBG sajátosságait. Az én ízlésemnek túl lassú és túl buggy - főleg a lassúsága éget ki -, ebben azért teljesen más jellegű a Blackout, pörgősebb, és pár mechanika is máshogy van megoldva. Alapból kisebb a map, az elején egyből kiugorva kis túlzással bárhová eljutsz a térképen, a lootolás extra gyors, bár ebből adódóan néha lehet balfaszkodni is. :-) Sisak+Armor rendszer is úgy van csak megoldva, hogy a Lvl 3 Armor védi csak a fejedet (50% DR van lvl3-nál BO-ban), az alatta lévő 2 nem (tehát sniperrel fejes -> instakill, akármennyit lootoltál). De nem 2 féle cuccot kell keresni, csak egyet.

Ezen kívül még ott van a Zombi mód is, és elég jó, igazi grindfest, tehát ha neked ez nem erősséged, illetve nincs pár haver, akivel tolnátok együtt, akkor azért nem ajánlanám. De aki meg szereti a grindot, azt hosszú ideig leköti.

A két módba eddig 1,5 (BO) + 0,5 (Z) napot toltam, a sima multit még nem próbáltam, de ott is van vagy 5-6 mód.

Nekem abszolúte bejött, haveroknak is, egy ideig biztos leköt. :-)

A villódzások nekem mindig is voltak PUBG-ben, nem inkább drivert frissítettél?
  • undY1ng #6011
    Köszi a válaszokat a cod-os dologgal kapcsolatban! Még nem döntöttem el a megvételét...
    BTW.: Nektek Pubg-ben nem bugos az árnyék? Érdekes villódzások vannak néha némelyik zárt teren... Patch előtt nem csinálta.
  • Metalmilitiakid
    Kipróbáltam azokat is. Majd letöröltem és újratelepítettem a játékot egy másik vinyóra, elviekben most jó, mentem pár kört vele. De sajnos streamelni még mindig nem tudom, az OBS semmit nem lát belőle.
  • j0nNyKa
    nvidiat is probaltad a talalatok kozul?
  • Metalmilitiakid
    Ezekből egyedül az IP flush részt nem csináltam meg eddig, nem véletlenül írtam ide és nem véletlenül írtam, hogy mennyi minden próbáltam már, az mind a google től jött...
  • j0nNyKa
    google dob jopar talalatot
  • Metalmilitiakid
    Egy kis segítséget kérnék. Amióta win10 et raktam fel csodás lett a játék... Beragadok folyamat töltő képernyőre, hallom hogy ugrok, ütök, mozgok... de töltőképernyőn vagyok. Próbáltam a config file törlés, próbáltam verify game et, próbáltam a tűzfal beállításokat, kiengedtem portokat. Semmi nem segített. Illetve emellett most már OBS-ben sem jelenik meg a játék, míg win7 el minden gond nélkül tudtam Game Capture el streamelni, most már csak feketeséget ad a játék. Ha bármelyik problémára van valakinek építő jellegű megoldása azt szívesen fogadom. Előre is köszi!
  • ntex
    És pont ezek miatt sokszor kb pénzfeldobás hogy ki nyer meg egy szemtől szemben tűzharcot...
  • Jim Morrison
    ez is igaz :D de amire gondoltam az a recoil. Ami bétában nem tűnt fel, de most streamen kiemelték, hogy dmr ek úgy rúgnak vissza ha gyorsan pötyögtetsz, hogy néha felugrik, néha meg lefele(!). Ami azért már önmagában is elég fura :) nincs pattern, csak random, ha nem sugárban lövésről van szó.
  • ntex
    Ja ezt nem is szoktam említeni pedig ez is elég ordítóan nagy hiba... Rátúrsz bármilyen fegyverből fél tárakat az ellenfélre pár méterekről, és regisztrál belőle 2 darab találatot, a többi golyó hogy hova lesz, azt senki sem tudja Meg a legjobb mikor death camben látod meg hallod is hogy eltaláltad többször is az ellenfelet, de a HP csíkja már nem mozdul és inkább te halsz meg :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.14. 14:29:52
  • Maala
    Na, hát még szerencse, hogy a PUBG multi kódja egy rakás szar, ezért ott hiába tartod az ellenfélen 4 mp-ig lenyomva az egérgombot, nem biztos, hogy meghal. :-D

Kiélvezheti mindenki, amire igénye van. :-)
  • Running
    Fal mögött kapod a találatot, golyók 50% eltűnik az igencsak van, és sokszor nagyon bosszantó. Tegnapelőtt nálam egy tár fullos vectorral nem tudtam a tőlem 10 méterre lévő gránátot dobó gyereket lelőni. Soroztam, ő közben szépen elővette az AK-t és lelőtt. Visszanéztem, a csávó a 25-ből kettő golyót kapott. Na akkor basztam majdnem bele a billentyűzetbe. Kár lenne ezért a játékért, de még van azért esélyük, ha mégis elbasszák az sem gond, úgyis lesz helyette más játék, meg azért másfél, két évet beletett, beletesz az ember.
  • Jim Morrison
    itt írtam bővebben: #5932
    CoD os verzió továbbra is 'tartsd lenyomva az egérgombot 4mp ig az ellenfelen és meghal', ami annyira nem jön be. De fun egy ideig.
  • nortsen
    Az egyetlen dolog amiért a PUBG még szóba jöhet, hogy nincs más helyette ami ilyen játékmenet élményt nyújtana.
    CoD nekem nem jött be, BF-é még nemtom.
  • szabii98
    Engem sokkal inkább izgat a BFV most mint az új COD, nekem amennyit láttam belőle nem is tetszik az utóbbi BR része, se a normál multi.

• ntex
    Az hogy jelenleg még van elég játékos ehhez nem jelenti azt hogy mondjuk 1 - 1,5 év múlva is lesz :)
  • nortsen
    Ennek örülök. :)
  • nortsen
    Én nem tudom mi lesz vele, én csak azt tudom, hogy most milyen érzés játszani vele. Ha valaki ősz hajat akar magának, mert az asszony erre gerjed, csak a PUBG jöhet szóba. Sztem receptre is felírják...
  • Jim Morrison
    szerencsere nekem ritkan vannak ilyen gondjaim. sot, mostanaban nekem jobban megy, tobbet lovok, es engem sem talalnak el fal mogott.
  • Gibor
    Mindenki temeti, ahoz képest ready-t lenyomom és instant találok játékot
  • undY1ng #5992
    Off: COD-os BR Sztetek? Annak ellenére amennyi játékmódot tartalmaz az új cod, megéri? Már az MW3 óta megvetem az egész szériát de ez most jobban bejön BF fanatikusként...
  • Dency
    Az eventet megint lelőtték vagy hova lett?
  • ntex
    A sikerét a hype-nak köszönhette, meg annak hogy elsőként tudott megjelenni önálló BR játékként. Brendan okos volt, meglépte amit a nagy kiadók nem mertek, milliárdos is lett. De ez a játék jelenleg meredek leszállóágon halad a totális megsemmisülés felé. Innen már nehéz lesz nekik visszakapaszkodni.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.13. 20:52:38
  • nortsen
    Jelen pillanatban akkora a latency, lag, szerver lag, bánom is én hogyan hívjuk, hogy ezt semmilyen mapel nem tudják elrejteni előlem. Én be is fejeztem a game-et jelenleg. Nevetséges, hogy ezzel a kula kóddal rekordokat tudtak dönteni. Ja és mondom ezt úgy, hogy a kezdetekben sokkal jobb volt a helyzet, és egyre szarabb lett.
    10 gameből 9x fal mögött halok meg, vagy a lövések fele elveszik. Kell a tökömnek ez.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.10.13. 20:11:26
  • Jim Morrison
    Tök jó, hogy sokadik körnél bevárnak minket, de úgy hogy ők is tutira meghaljanak. Miután sikerült beérnek a körbe, nem nagyon figyeltem, mert csak nevettünk :D

// sajnos afterburnerrel vettem fel, mert shadowplay most nem megy... ezért a ratyi minőség

// mondjuk ez egy fasza feature, átkelés nem olyan veszélyes, ha gyorsabban is tud menni. Tegnap 2ből 2szer átszűkült végén, mi szaladtunk végig, de sose értünk át...
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.10.12. 11:24:02
  • Running
    Még annyi, hogy hiába sok a gond a PUBG-vel, de ha behoznak egy téli mapot, ami még jó is lesz, meg egy éjszakai módot, már ezzel durrannak megint egy nagyot, ami lendít megint a szekéren egyet. És ezek hamarosan itt lesznek, kb 1-2 hónap a tesztekkel együtt.
  • szabii98
    Ugyan így érzem, nagy a hype a COD mögött de mégiscsak COD...előbb utóbb rájön a community hogy ezt már láttuk tíz éve és unalmas.
  • Running
    Hát, fog esni párszázezret, de mivel a Blackops szerintem hamar unható lesz, meg nem fog folyamatos támogatást, kontentet kapni, így tavaszra vissza is fognak térni. A többi a PUBG hozzáállásán múlik.
  • Jim Morrison
    Holnap jon cod black ops. Par streamer azzal fogja tolni, de kivancsi vagyok osszessegeben mennyit fog esni a pubg jatekos allomany.
  • Dency
    Nálam az 1-es a mérvadó, ezen sok múlhat.
    A besszálás a járműbe/re na ez nekem is feltűnt,idegesít. Főleg a motornál állandóan hátra szált fel, csak akkor ült előre ha közvetlen első keréknél motorral szemben nyomom az F-et. A gránát dobásnál pedig annyira lassú az egész folyamat(főleg a dobási) hogy valami hihetetlen.
    +Nem lehet kiszámítani hogy mennyire fog elpattani, van hogy gurul sokáig elpattan, máskor pedig közvetlen megáll landolásnál. Ugyanazon a talajon.
  • Jim Morrison
    1 - nem is tudtam erről, azt hittem én vagyok szar : D javíccsákki'
    2 - kivenni? inkább legyen kisebb az aim punch
    3 - hát... talán egy nagyon picit. 3as vest már nagyon op lenne 2x esetén. meg akkor a fegyvereket is át kéne variálni
    4 - penetration - nagyon jó lenne már, lassan én is 1 éve várom
    5 - g pene - jó lenne valamit javítani rajta
    6 - ha egyből az első ülés az szerintem hülyeség. valami más szuper bind kéne, most f2 re tárcsás gui ugrik fel, talán valami + wasd al mint nyilak helyezkedni jobbra balra, előre, hátra
    7 - ezt nem figyeltem, de ja, jó lenne ezt is javítani
    8 - máshol is szeretem ha gyorsan változtathatok, itt is jó lenne rá valami
    10 - ha tényleg olyan jó legyen. De az időket itt ott le lehetne faragni, van hogy csak 20 percig körözöl régi mapokon míg lesz valami
  • Dency

Rögtön az első. Elég faszság tényleg hogy faszául beméred az ellent aztán rá scope-olsz és nem is ott van a cékereszt közepe.