7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• ntex
    Passz, viszont azt nem tudom hogy a játékosbázis milyen arányban oszlik meg. Arról lehet valahol adat?
  • j0nNyKa
    aztaku :DD
    ez... aztaku :D
  • Running
    A maradék orosz? :D
  • ntex
    Hát, pontosabban kb 97,85% :)

• Running
    Szerintem a 90%-a, legalább.
  • ntex
    És ebből mennyi kínai? :)
  • Running
    A haldokló játék, haldokló bajnokságai számokkal:
  • Spészgószt
    nekem soha...max amikor észreveszem hogy a háttérben épp megy a feltöltés.... de az nem a játék....
  • RatBaG #5772
    nem szűnt meg, kis adagokban most is elég gyakran csinálja.
  • Gibor
    EU-n ezt 5mp után már megteheted.
  • Dency
    Én azt csinálom ha már látom hogy fél percen túl ment a számláló és nem talált játékot esc - restart lobby, majd nyomj rá megint a startra. Ez nekem beszokott válni, utána már egyből bedob.
  • Spészgószt
    Ez elég fura amit írsz!!!!!
    Troger efekt ezer éve megszűnt 10 patchel ezelőtt, este 7 kor??? eu-n??? max pár másodperc!! a várakozás... nekem bármikor megyek napközben soha de soha nincs VÁRAKOZÁSI idő.... ???!!!
    Az is lehet a neted szarozott...pl múlt héten 4es squadban 2 ember vidékről (egy városból) 2 bp felallasbol a 2 videki tnet laggolt kidobta őket alig tudtak bejonni, nekunk 2nek semmi. De volt már forditva is mikor en szoptam a upc vel másik kerületből csapat tobbi resze kirohogott digivel....
  • Normen76
    Jelentős kihagyás után (több hónap) tettem egy próbát tegnap a játékkal. Egész jól ment, ahhoz képest hogy nagyon rég nem játszottam. Nagy fejlődést nem tapasztaltam, 5-6 meccset mentem, de még a húzentróger effektust is volt szerencsém látni, néha visszadobott a játék 10-15 métert. Ettől függetlenül élveztem, és úgy tűnik a pár hónappal ezelőtti helyzethez mérten, sokkal jobban beadja a tickrate a lövéseket. Viszont nagyon sokat kellett várni arra hogy betegyen a lobbyba. Eu-n elsőre a sivatagi pályára tett be, kb 3-5 perc után azt vettem észre hogy már csak 35 körül várunk és fogy a lászám, sorra léptek ki a népek. Másodjára 4 percet is elhagyta a számláló és nem talált játékot (csak az alap BR be akartam menni a két nagy térképre). Végül átjelentkeztem NA szerverre, ott másodpercek alatt indult a játék. Estefelé játszottam 19:00 körül. Szinte hihetetlen, hogy közel 1 millió online mellett nem talált EU-n indítható játékot hosszú perceken keresztül. A játék sokat nem fejlődött, de még most is remek szórakozás :) Bár már nem tudnék napi több órát játszani vele mint annó.
  • Running
    Sokan tiltakoznak, hogy túl noob, ha van eszük, átalakítják, ezért van teszt szerveren. Jó lenne ha lenne eszük.
  • Gibor
    Valóban így nem jó, szerintem úgy kellene megoldani hogy max max 3mp-ig látni, annyi idő alatt bőven mindenki észreveszi viszont senki nem tud a markerre "peakelni". A legjobb az lenne ha élesre be se kerülne.
  • ntex
    Ezzel a feature-el így már én sem értek egyet, erre igazából nem is gondoltam eddig. Igazából egyszerűen meg lehetne oldani, mégpedig azzal hogy csak a földre lehessen markert tenni, pl. itemet jelölni csapattársnak stb. Sokszor van hogy nem teljesen egyértelmű a jelölés és fél-1 perc elmegy azzal h valami jelölt cuccot keresünk.
  • RatBaG #5764
    erre az egyből rápeekelésre még nem is gondoltam, de a kezdeti öröm után már nem nekem se tetszett ez a marker téma.
    számomra a pubg egyik elemi része, hogy megpróbáljuk precízen leírni az enemy pozícióját a társainknak, mikor akció van. ez így nevetségesen casual, hogy talajon/épületen át látszik.
    shroud mondta valamilyen stream közben, hogy a társainknak max a mapon kéne látniuk a markert. az talán egy reális kompromisszum, amivel ki tudnék egyezni.
  • j0nNyKa
    :DDDDD
  • zozoalma
    China Number One
  • ntex
    Akkor kezdődhet az update miatti sírás :D
  • Running
    Végre mindenki boldog egy kicsit és nem a sírás megy mindenütt. Az embernek már az élettől elment a kedve, ha ránézett pár pubg kommentre.
  • j0nNyKa
  • ntex
    Igen tudom, ezért mondom hogy jó lenne ha akkor Erangelt is kicsit át- és kidolgoznák jobban, Miramar mintájára. Miramart egészen megkedveltem, pedig rühelltem eleinte de egyre többet tudunk nyerni rajta így már nem olyan rossz a mostani állapotában. Viszont Erangel meg ahogy mondtad Miramar-hoz képest pusztaság lett, tele nyitott és üres helyekkel, túlságosan sivárnak / egyszerűnek tűnik pedig Miramar lenne a sivatagos pálya :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.01. 21:29:46
  • Spészgószt
    Miramar-t full felhúzták bárhova mehetsz tele van épületekkel dombokkal, zsíros raktárak, betonok (bár ma alig volt bennük cucc, mindenki azt hitte már voltak előttünk)....Erangel meg egy nagy büdös zöld puszta, alig pár házcsomó autókázhatsz meg futhatsz 80 km-t mire belootolsz.... és persze hogy abba az egy tetves házban a puszta közepén ül egy retek a budiban....alap
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.08.01. 21:24:31
  • jazzy
    Szuper patch, lassan beta fázisba ér a játék.
  • ntex
    Reméltem hogy Erangel-t nem fogják így hagyni, túl sok a nyitott mezőre szűkülés ahol van összesen 2 fedezék és aki(k) előbb eléri(k) 95% hogy megnyerte... Ha már Miramar tele van szintkülönbségekkel és sok sziklával, Erangel-t is kompenzálni kéne. És nem csak a Military-ra értem, Severny fele pl. az az előtti házaknál van egy rohadt nagy szinte teljesen csupasz rész ahol elég sűrűn van végjáték, nem beszélve a búzatáblákról ahol nincsenek bálák sem mint Miramar-on.
  • Running
    Odapöccintettek most ezzel a patch-el. Reméljük a desync gondok is javulnak, mert anélkül nem fog számítani semmi jó fícsőr.
  • Jim Morrison
    szerencsere gyorsan ki lehet dobni felet is. Raadasul map marker rendesen latszodik. jofele patch
  • RatBaG #5752
    halleluja! mióta vártam ezt az apróságot:

Dropping items in stacks has been improved.

Quantity can now be adjusted using a slider.
  • Running
    És akkor a peccsnóc: Link
  • Running
    Úgy tűnik Erangel Military-n is lesz ez az extra:
  • Running
    Hamarosan érkezik a nagy pöccs, addig is egy ízelítő: Link

Full patch notes will be made available when the patch is pushed to test servers. In the meantime, here’s a little preview of some of the changes:
    - Limb penetration will be implemented
    - Graphics “sharpening” will be added as separate toggle in the settings.
    - You’ll be able to mute individual teammates while in-game.
    - Quality-of-life improvements are coming to colorblind mode.
    - Quality-of-life improvements are also coming to loot stack splitting (more control).
    - Vehicle sounds will be reduced when driving in first-person perspective.
    - You’ll be able to adjust your FPS cap (including by setting it to “uncapped”).
    - You’ll also be able to set your in-game FPS cap and lobby FPS cap separately.
    Once this patch hits live servers next week, we’ll have a lot more to announce about our plans to continue rolling out bug fixes, quality-of-life changes, and systemic improvements to PUBG.
  • Running
    Láttam valamelyik nap, erős drogok befolyása alatt lehetett a készítője. :D
  • RatBaG #5747
    A megszokottól kicsit eltérő stílusú pubg videó...

• Gibor
    Stadionra azért nem teljesen igaz, meccsek alatt közel telt ház volt a lelátón, szünetbe meg mindenki mászkált valamerre, csak mi ugye a szünetekbe láttuk leginkább a stadiont.
  • Jim Morrison
    nice
  • Running
    Jó sokan nézték a meccseket. A stadion viszont félházas volt. Érthetetlen.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.07.30. 07:57:10
  • Running
  • Running
    Ibiza 5000 IQ-s gameplay. Besírtam rajta tegnap. A GOLD nyerte megérdemelten a tpp versenyt.
    Top 3 from the TPP Tournament:
  • RatBaG #5741