Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az meg olyan, hogy... haaaaaaaaaat, nehezen tudom elkepzelni, hogy kiszurod, hogy most tenyleg ugyesen huzza le az egeret, vagy makroval
vagy masik az m16 burst lehet amit el tudok kepzelni, az megint olyan hogy pl ahogy a vacky szokta csinalni, kb a makro is annyira lehet ugyes <#idiota>#idiota>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
agyalás
Tehát PUBG-ben ha bizonyos fegyonál a bal klikkek között századmásodpercre megegyezik az idő akkor makró, persze lehet különböző idő közzel is makrózni és akkor meg max ismétlődő sorminta jönne ki vagy nem tom.
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
A csalók ellen ide is egy VacNET féle rendszer kellene, licenszelhetné a Bluehole. CS:GO-ban úgy tűnik, hogy nagyon szépen eltávolítják a rákos sejteket...<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.05.24. 10:33:48
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
ez most meg nem a hanyagolas kategoria, azt maskepp kell
lehet hulyenek nezni a fejleszto csapatot, de az hogy az akarkinek az akarmilyen eger makrojat o nem fogja tudni a pubg kliensbol kiszurni, az kurvaelet
Más:
A hangokra hetek óta panaszkodom én is és sokszor megszopatott. Végre kiderült hivatakosan is, hogy ezt (is) elqurták.
A legújabb "hiba" nálam mostanában, hogy harc közben úgy lőnek le egyesek, hogy nem is látom őket. Nézem a visszajátszást és mutatja, hogy lefut hozzám/rámszalad és szarrálő, amiből én csak a szarrálövés érzékelem a monitoron. Vagy olyan is volt, hogy tudtam hol van a srác, mert a társát vette fel a földről akit előtte lelőttem egy bódé mögött (FPP mód), majd kinézett és halott voltam, a Death Cam meg azt mutatja, hogy folyamatosan kukucskál a sarkon kifele, amiből min. a fegyvert, de igazából őt is látnom kellett volna, de nekem szintén megint nem mutatott semmit sem a játék...nem gyakori, de pár játékomat már elqurta.
Másik "hiba" ami meg totál hazavágja a legtöbb játékomat Miramaron, hogy gyakran indokolatlanul is boruknak és bukfenceznek az autók 15x is akár, közben szarrá röhög minden enemy és szétlőnek közben...Nos rentegegszer autókáztam már, ennyit még nem szoptam Miramaron mint mostanában.
Sőt sokat motoroztunk is. Nem nagyképűségből mondom, de régen mindig megmosolyogtatott mikor panaszkodtak a motorra mennyit borult. Én óvatosabban, ha buckás volt lassabban közlekedtem vele és nem is haltam gyakran vele. De most az is állandóan borul kis ugratásnál is azonnal, majd instant death mindkettőnkre...
Hanyagolom is most a játékot, számomra jelenleg értelmetlen bármit is csinálni. Totál random helyen megölet a játék direkt vagy indirekt módon.
Azt már nem is mondom, hogy gyakran S+ játékosokba futok vagyis futnak rám és azok furán ölnek meg. Pl.: 1 épület tele rengeteg helységgel, persze véletlenül pont oda dob gránátot, ahol meghúzom magam. Na mindegy...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.05.24. 10:20:59
Egyébként az egész gyász sose volt, csak párszor idegesítő. FPS-ben 10 körből 1-2-őt elbasztak, ennyi, semmi olyan, ami rémes lett volna.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.05.24. 10:15:54
vagy inkabb halas lenni nekik, amiert osszeraktak valamit, ami kellemes perceket okoz nekem
vagy inkabb tisztelni oket, hogy folyamatosan toljak bele az energiat
...
a csítereket leszámítva akkor volt a legjobb állapotban a játék, miután másodjára is rollbackelték az anticheatet, az utána következő kb 3 hétben amíg nem babrálták, tükörsimán futott a játék.
Per Aspera Ad Inferi.
De pl múltkor. Börtönben voltam. Ketten voltunk + valaki jött valahonnan a hegytetőre és onnan sasolt. Kar 98 volt nála, 1-2x rám lőtt, de el sem talált.
Mondom, ez is úgy lő mozgó célpontra mint én, szóval mikor átjutottam a túloldalára a hegynek, mindenfajta félelem nélkül kezdtem el futni felfelé.(tehát oldal irányba mozgó cél kellett eltalálnia) Erre mikor már tényleg olyan messze voltam, hogy mondom ide én már nem is lőnék, bamm. Kaptam a fejest elsőre... 😄
Visszanéztem, látszott a gyerek mozgásán, hogy nem egy pro játékos, volt olyan is, hogy simán látszottam egy kis résen, rám is lőhetett volna, de nem vett észre. Mikor fejbe kapott, akkor meg azt láttam, hogy nézi a hegyet mögöttem, aztán egyszer csak rám-ugrik és bumm.
Mondanám, hogy aim, de szerintem replay volt bugos. Vannak érdekes dolgok.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.05.23. 19:43:20
Egér szinte csak vezetékes és optikai szenzor, de az sem mindegy milyen típus, egy adott dpi, amihez hozzátartozik egy izom memóriába beégettet xx cm ami alatt 90°,180° és ehhez állítsák a játékot, a konfig amin játszik szintén fps-re kihegyezve, nem fog a xy program update-t keresni játékközben, mert épp úgy gondolja, ha egy ilyennel/kel összefutsz persze, hogy se perc jégre tesznek, és csaló, mert hát hogy. Mit a Blöffben a te fegyód egy Replika az enyém meg Sivatagi Sas .50
Ezért van némelyik játékban ranking rendszer, hogy egy átlag ne fusson bele a pro-ba mert csak az élettől megy el a kedve.
Nem azt mondom, hogy nincsenek, csak valószínűleg sokkal kevesebben, mint mondják.
A LoL féle leütés APM bajnokokat még nem is említettem.
"Just side effects of a super quickly growing organization, tbh. This team had like 30 people total working here when the game first hit Steam IIRC. Now we're scaling up super hard so we can invest in PUBG for years to come. Scaling up and becoming a global org means some shit stretches and breaks. All you can do is learn from it and commit to doing better. Pain now = gainz later. And yes, it always takes longer to fix than anyone expects it to (source: working at other fast-scaling companies before this)"
Másik meg olyan áron "működik" az anti cheat hogy a szerver erőforrásokat zabálja, fpsed meg nem lesz, lag marad stb..
Javított m16 visszarúgás még anno updateban elvileg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

0.75 ről 1-esre állították, valószínű hogy egyenes arányosság van tehát nagyobb szám nagyobb visszarúgást jelent.
Tehát nem hogy javították de még szarabb lett, ezt wackyjacky is tesztelte ugye a youtubeos videóban. Úgyhogy amíg ilyen hibákat vétenek addig szerintem ez az anticheates vita eldöntetett.
Ajánlom ezt a cikket a PUBG Corp. kommunikációs vezetője is kapkodja a felyét hogy mégis mi történik a játékkal.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.05.23. 16:50:50
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.05.23. 15:52:43
igy van
bar egyebkent komolyra forditva erdekes kerdes, hogy hogyan tudsz vedekezni bizonyos tipusu csalasok ellen
masik erdekes kerdes, hogy tenyleg annyi cheater van-e, mint egyesek allitjak? ha visszaemlekszek a counter-strike-os idokre, egy atlag 12 jatekosbol allo szerveren fel ora alatt a 12bol legalbb 3 le lett csiterezve, total jogtalanul
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#idiota>#idiota>
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.05.23. 13:43:18
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.05.23. 12:41:50
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.05.23. 12:08:50
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.05.23. 02:00:27
Sehol a egyetlen játékban sincs 100% os rendelkezésre állás.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Komolyan nem értem, hogy lehet ilyen fakezű banda.
A többit ki lehet találni. 😊
Csak a crossbow!
Röviden, fejét lőttem miért kell 4szer karral meglőnöm:
Mikor hajol az emberke, a karja eltakarja a felsőtest jó részét. És mivel a végtagok eltalálása kevesebb sebzéssel jár, ezért többször kell meglőni az illetőt, ha a feje/teste előtt lévő kézfejet/kart találjuk el.
Majd ha át lehet lőni a testrészeken akkor jó lesz.
AWM el is 3 lövés kellett.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Én viszonylag jól szoktam ejtőernyőzni. Csak jókor kell kiugrani, és kb cél előtt 150méterre diveolni. Aztán ha eléred max sebességet, akkor alacsonyabban fog nyílni az ernyőd, hamarabb leérsz. Persze mikor leérsz a fegyverek még nem spawnolnak le, szóval aki utánad érkezik az majd hátba lő, de legalább hamar leértél <#idiota>#idiota>
Ejtőernyőzés is egy vicc, valaki gyorsabban valaki lassabban ér le nem tudok nagyon befolyásolni csak hogyha kihasználod a glitch-et. amit youtuben megnézel.
Meg a rohadt bombázást is kikapcsolhatnák már végelegesen, bajnokságokon már rég nincs...
Rengeteg csaló van...
Bugos a Deathcam és sokszor a spectate is, átlátok spectate/Deathcam közben a falakon vagy egy nagy WTF-et látsz...
Mondjuk az összes Battle Royal egy nagy bughalmaz, kivéve a Fornite de az meg a dedosok van.
Optimalizálás is egy szar, ha lerakom tálcára akkor is eszi a gépem rendesen pedig erős a pcm.

Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2018.05.19. 17:05:36
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Érdemes megnézni a játékpiacot, jó ideje már csak kis, vagy független, támogatásból készülő produkciók azok, amik újdonságok, érdekesek, a nagy cégek gyártják az x szériás szarokat, gurulnak ki a gyárból a középszar produkciók.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.05.19. 09:00:13