7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#5620 Fasza... Lépések még hangosabbak... Hülyék ezek??? Igy se lehet lopakodni, mert hangja van mindennek... Bazze legalabb ha benyomod a sétát azt vennék le nullára faszom még a kuszasnak is hangja van... Ezt az egyet rühelltem eddig is és még hangosabbra veszik...pfff
Kilométerre elgallatszik mindne lépés -
#5619 https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1682540619648024770 -
#5618 Nagyon szép. :) -
#5617 :dddddddddddddd -
#5616 Az alvó embernél kiégtem.... -
#5615 -
#5614 pl itt volt egy elég jó sorozatom ha csak a killeket nézzük:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.06.23. 14:00:35 -
#5613 Gondolom erre vagy kíváncsi:
Pubg.op.gg
Jó persze sokszor van hogy 0 kill, de hát az a szerencse kérdése éppen, landolásnál találok e használható fegyvert vagy nem.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.06.23. 13:55:20 -
#5612 mijaz ingame neved? -
#5611 Ja. Valami error van. Szerintem a desync megint felütötte a fejét amúgy, furán adja nagyon. Sprayelni mondjuk jobb valamivel. 3-4-5 killnél nem tudok mostanában többet összeszedni. Update előtt 8-9, 10 feletti sem volt ritka. -
undY1ng #5610 Egész jók a szerverek. -
undY1ng #5609 Főleg az a rengeteg QBZ és vector egy helyen... :O -
#5608 Update után mindig ez van...kell kis idő mire "kisimul"... XD
Vagy kijavítják...
Nekem az időjárás jön be, a loot meg zavarbaejtően sok :) -
ntex #5607 Először azt gondoltam hogy a 3GB-os videókártya miatt van de egyik ismerősömnek akivel szoktunk játszani 6GB-os 1060-asa van és neki is ugyanúgy droppolt ott ahol nekem. Nem tudom mitől lehet, a 8GB rendszerramból 5 - 5,5 -öt használt a játék azon a mapon is szal az sem lehet kevés. -
#5606 aki ezért fizet, amiatt nem kell neked is ;-) -
#5605 meg tudod nekem valahogyan bocsájtani, ha a saját szórakozásomra ráköltök annyi pénzt amennyit ~5 perc alatt megkeresek? vagy azért tudjam már hol a határ? -
#5604 en notirol megprobaltam. 24 fps ( :D ), eloszor kifagyott a jatek mikor a repulo elindult, masodik korben 1et oltem ( 15-20fps ) majd mikor meghaltam kifagyott megint a jatek :(
de neztem streamet es tenylev jonak tunik. inkabb sok fa legyen mint epulet. szerintem -
ntex #5603 Kifejezetten tetszik az új map. Tele van fedezékkel, sűrű az egész, lehet taktikázni, könnyebb találkozni enemyvel. Én egyből felvetettem a többieknek hogy a meglévő két nagy mapot is fel kéne szeletelniük 4 db 4x4-es kis térképre, kicsit átszerkeszteni őket hogy több épület / fedezék legyen rajtuk és bedobni mini royale map poolba :D Mekkora királyság lenne, jó kis pörgős meccsek lennének.
Néha mondjuk brutális fps dropok vannak rajta főleg end-game fele, még nagyobbak mint a másik két mapon.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.22. 21:28:40 -
#5602 Még az a szerencse hogy az veszi meg aki akarja és nem kerül hátrányba in game aki nem. Pro tip: ha fppben játszol nem látszik hogy csoró a skin amit viselsz :D -
#5601 2100 óra (3 hónap) már bőven elég hogy hozzászokj a hibákhoz és feltegyél egy másik lemezt. Ez már olyan mint egy rossz házasság :D -
#5600 Ezek mennyit fognak ezzel kaszálni havonta...Azért van bőr a pofájukon. A létező összes pumpolós skines/ládás megoldás megtalálható ebben a FIZETŐS játékban. Aki ezért fizet magára vessen :P
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.06.22. 19:32:53 -
#5599 Csakhogy a CSGO operationt szerencsés esetben napok alatt kifarmoltad, ha jó voltál, itt meg ugye nem lehet eladni a cumókat :D -
#5598 es tenyleg csak 28 napig ervenyes? csgo kicsit osszetettebb volt. annak is tobb mint egy eve (btw ugy tunik jon mp5 csgoba...)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.06.22. 16:53:48 -
#5597 most nézem ez olyan mint a csgo ban az operation!
megveszed 10 euro és kapsz egy csomó küldetést amikért XP-t kapsz és az XP után jár bp, fegyver szkin, ruha, stb ... -
#5596 + fortnite-ban es igen, ennyi az egesz, egy lehetoseg extra skinekre -
#5595 ez már múltkor is volt...ez a dlc szerűség
semmi komoly, csak mint a csgoban, tf2-ben stb kapsz jutalmat amiért játszol!
ha van DLC-d akkor dob extra skineket, nem csak "venni" lehet a ládákat...nekem ez jött le...javítsatok ki ha nem ;) -
undY1ng #5594 Szintúgy! :D Már majdnem ment a jobbklikk > unsinstall //sarcasm// -
#5593 Na most megijesztettél. Leírás alapján csak extra ruhákat ad meg skineket.... azt hittem már a pálya is fizetős lesz
-
#5592 viszlat -
#5591 Nem tudom volt-e már, de steamen lehet venni hozzá már DLCt? Nem elég bazmeg a sok kulcsos fos láda, most még ez is.
(Pár hete abbahagytam amúgy, azt hiszem jól tettem.) -
Norbertboy #5590 Mi történt , hogy ekkorát zuhant az egyidejű együtt játszók száma? -
ntex #5589 Régebben írtak ki adatokat, mikor beindult a nagy kínai csaló hadjárat, 2017. december végéig 1,5 millió accountot banoltak állítólag, ezt a BattleEye twitteren tették közzé. Azóta nem tudni mennyivel nőtt ez a szám, de mostanában elenyésző az egyértelmű csalók száma, mondhatni nem nagyon van. Bár lehet ez is a játékosszám megcsappanása miatt van.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.21. 12:23:09 -
#5588 arrol van valami visszajelzes / adat hogy kiket / hanyat / az altalad reportoltakat banoljak-e? vagy melyen hallgatnak? -
ntex #5587 Alapvetően sqaudban játszunk természetesen vagy duoban, solot már jó ideje nem mert beleuntam a bezárt ajtók mögött látszólag érintetlen házban fürdőkádban vagy bokor aljában smg-vel egyes cuccokban kempelő tehetségekbe.
A report funkció van de mégsincs:
kb azt jelenti hogy hiába reportolsz egy olyan valakit aki a társaimat falon, majd engem egy egész házon keresztül lő le azt sem banolják ki hetek múlva sem (ja tudom van ilyen bug de ez úgy tudom csak early game-ben szokott max előfordulni mikor a potato gépe az egyénnek nem képes azonnal betölteni a dolgokat, de ez end-game-ben történt konkrétan). De reportolhatsz te magadtól bármilyen megkérdőjelezhetetlen csalót, kis százalékukat teszik ki a játékból valójában. Ez több okból lehet: Vagy a BattleEye rendszerre akarnak hagyatkozni és azokat banolják csak akiket az megfog, vagy egyszerűen nincs kapacitásuk a beömlött reportok feldolgozására és baromi lassan nézik át, vagy szimplán látszat funkció a report és lehet be sem fut hozzájuk semmi sem valójában. Sajnos erre sem tudtak még semmilyen konkrét magyarázatot adni.
neked mit jelent a jo jatek?
mit jelent a hibatlan jatek?
tudsz ezekre peldat irni?
Ezekre felesleges válaszolnom, teljesen szubjektív dolgok, példának említhetném a STALKER - Lost Alpha-t aminek a korai változata állítólag hemzsegett a gameplay breaking bugoktól, én meg furcsa mód végig tudtam vinni gond nélkül az egészet és nem értették hogy hogy sikerült mert az bizony játszhatatlan a bugoktól...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.21. 12:15:30 -
#5586 foleg egy no!
olyan szempontbol nekem is kezdi elveszteni, hogy varok nagyonnagyon egy minosegi scifi br-t - de ez nem a pubg vagy barmelyik masik jatek hibaja, hanem nekem preferenciam
persze aztan az is el fogja vesziteni idovel, de nincs ezzel semmi gond, akkor majd jon masik orulet :)
Islands of Nyne-ban bizok nagyon, ha azt nem kurjak el / felhype-oljak rendesen, nagyon boldog leszek -
#5585 És visszakanyarodtunk oda, hogy a legtöbb játékos nem az említett problémák miatt hagyja abba, hanem mert 1 év után unalmas és nem újdonság már, mint tavaly nyáron. A többség közülök beletett már cirka 500-1000 órát, ennyi idő alatt minden elveszti a varázsát, még egy nő is. :)))) -
#5584 na igy mar kicsit jobban ertelek thx (tobbi kerdesre is valszolhatnal)
"Nyilván ha annyira szarnak tartanám nem játszanánk vele mi sem"
ez azt jelenti hogy skizo vagy, vagy hogy squadban tolod? :) merhogy ha utobbi, akkor ravilagitottal egy nagy erossegere a jateknak: kurvara fun egyutt
oke, ez masik jatekra is igaz lehet, mindenesetre pubgzni squadban az egy nagyon fasza dolog, neha eppen a bugok miatt (squadban autokazni / motorozni :D)
kinaiak: oke igy ertem
kerdes, hogy feltetlenul az o jelenletuk miatt terjednek-e a cheatek? vegulis.. ja, elkepzelheto
mas jatekoknal hogy van ez megoldva? az anticheat mukodik jobban?
adatokhoz: te is nagyon jol tudod, hogy a hiszti sosem egyenlo azzal, amit kimond / leir az illeto
talalkoztal mar novel eletedben? :) naugye
meg azt is vegyuk ide, hogy a hisztis hulyegyerek leirja a frusztraciojat, hiszen frusztralt - aki nem hisztizik, az nem fogja leirni, mert nincs mit, benne nincs az a tomenytelen indulat, ami jopar aktiv forumozobol / jatekosbol kiszalad steamen meg redditen
ez nem azt jelenti hogy sokan elfordulnak a jatektol, csak hogy a hiszti hangosabb, mint a... hat a.... semmi
en akikkel szoktam jatszani, az nem sok ember, de egyikuk sem fogalmazta meg soha, hogy elfordulna a jatektol, es hivatalos forumokra se irtak semmit, mert minek? bugokat ok is latjak, en is latom, te is latod - oket is idegesiti neha, teged is, engem is
ettol fuggetlenul elvezik a jatekot ugy mint te is, meg en is
ha csak magunkbol indulok ki, akiket latok - nincs itt semmifele elfordulas, meg jatekos szam fogyas -
ntex #5583 Látom nem sikerült megérteni a kijelentésemet a játékkal kapcsolatban:
Én személy szerint 2100 óra után már nagyrészt elfogadtam a hibáit és megtanultam élni velük mert számomra még mindig nem nagyon van jobb játék ami csak megközelítené a PUBG stílusát / világát.
Nyilván ha annyira szarnak tartanám nem játszanánk vele mi sem. Néha felidegesítenek a hibái mikor azok miatt halok meg, meg elveszi a kedvem rövid időkre, de én már nagyrészt beletörődtem ezekbe mert egyre kevesebbszer húzom fel magamat a játék hülyeségein, akikkel játszok ők nem annyira tolerálják a játék hibáit és szeretik hangoztatni.
A kínaiakról röviden meg azért vagyok rossz véleménnyel mert egyrészt mikor náluk megjelent a játék akkor zúdult be a csalók hulláma akiktől azóta is szenved a játék időszakosan. Másrészt alapvetően nem vagyok rasszista de őket más okokból sem bírom amiket itt most nem írnék le mert nem tartozik ide. A játékbeli viselkedésük alapvetően idióta még ellenfélnek is, agresszíven rádpusholnak bármilyen szituációban mint a botok, csapatként összekerülni velük meg szerencsére nem volt rá szükség de olvastam épp eleget arról hogy miket csinálnak, megölnek a cuccaid miatt, folyamatosan pofáznak kínaiul a játék alatt amit persze nem ért meg az ember vagy azért mert nem tud kínaiul vagy azért mert akkora a háttérzaj mindegyiknél hogy nem tudni mikor beszél épp a játékos maga (ezt már én magam is tapasztaltam lobbyban), holott egy ilyen játékban pláne squadban hadd ne ecseteljem mennyire létfontosságú a kommunikáció ha sikert akarsz, (a mezei potato lövöldözőket persze ez sem érdekli de akkor minek megy squadba nem is értem...) nem segítenek hanem elmennek squadban teljesen másfele mintha egyedül játszanának stb. stb. Kaptak saját régiót meg környékbelit nem is egyet, mégis inkább ide járnak EU-ra mert itt nehezebb lelőni őket, bosszantani minket vagy épp azért hogy kiéljék a frusztrációjukat és megmutassák hogy ők mekkora janik (csalással).
Az adatokat nem szedem konkrétan csak gondolok egy tendenciára azok alapján amiket írnak steam értékeléseknél és amiket látok fórumokon, rengeteg post van ahol azt írták hogy nem játszanak többet a játékkal, elegük lett stb stb.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.21. 11:39:00 -
#5582 figyelj mar eletem
szerinted.
ha jon egy "jobb" jatek (mit jelent a jobb jatek egyebkent? atgondoltad? elmondod?)
akkor.
szerinted.
abban nem lesznek kinaiak? nem szalljak meg AZONNAL, mielott te pislognal egy felet?
ha jon egy "jobb" jatek
es tegyuk fel racuppannak tobben mint a jelenlegi pubg jatekosok
akkor.
szerinted.
abban nem fog minden szirszar bug a felszinre torni AZONNAL? nem lesznek telesirva a forumok ugyanigy?
tehat akkor az a jatek "jobb" lesz? mitol?
kerdezek egy harmadikat
tegyuk fel hogy kijon a "jobb" jatek
a te fejedben mas lesz, a te hozzaallasod mas lesz, a te eletfelfogasod mas lesz?
vagy esetleg gyartasz ahhoz a jatekhoz is egy logot (mert ugye utalod meg szar), aztan... aztan mi fog tortenni? ott hirtelen eltunik a negativ hozzaallas a fejedbol? vagy lehet nincs is koze az adott produktnak ahhoz, hogy te milyen vagy? vagy a barmilyen random jatekos milyen? az durva lenne :o
erted amit irni probalok? nezz ra egy kicsit nagyobb tavlatbol a dolgokra, ne csak azt lasd, hogy most epp mi vitte fel az agyvized - nezz moge, gondold at, forgasd at magadon, nezd meg miket tapasztaltal mar regebben is
en nem hiszem el, hogyha ezeket megtenned, ugyanezt dobna a gep, amit most
kerdezek meg parat, mer asszem nem is nagyon ertelek
neked mit jelent a jo jatek?
mit jelent a hibatlan jatek?
tudsz ezekre peldat irni?
a jatekosok szamarol honnan szeded az adatokat?
es a jatekos vandorlasrol honnan? egyaltalan ez mit jelent?
mit jelent az hogy van report de megsincs?
mi bajod a kinaiakkal, ha a csalok egy kulon kategoria?
ezekre valaszolsz kerlek?
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.06.21. 10:47:22 -
#5581 pontosan ahogy írod, ugyan ezt akartam írni !
hozzátenném...ha jön egy ÚJ...szerinted az nem lesz bughalmaz és tele kínaival ?????