7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#5700 Pedig nem is értem hogyan köszönhetik meg a visszajelzést, múltkor pont itt, a világ közepén az sg fórumon megmondta a vezető fejlesztő úr, hogy elmehetünk mást csináni ha nem tetszik! :(
A shroud ban érdekes, de igazából nem volt jó döntés, ha nem kap bant az egyik felének nem tetszik, ha kap a másik felének. Szerintem inkább az egyértelmű csalókat kéne kirakni instant, nem azt aki népszerűsíti a játékukat.. illetve a stream sniperekkel is csinálhatnának valamit.. az nem teaming, hogy rohannak utána fegyver nélkül? Meg viszik neki a cuccot és lerakják a földre? Szedik neki a dropot? -
#5699 -
#5698 Ezek ugye nem is szimpla agyba-főbe rugdalni való cheat-készítők, hanem még annak is az alja, vagyis a cheatbe adatlopó cuccot helyező hacker-fajta.
Nem mondom, a cheatereket alapbüntetésként 1 hónapig kenyéren és vizen, de azért cheat használatából benyalni egy bankkártya-lopást, vagy valami hasonlót... az olyan karma dolog :) -
#5697 ahogy várható volt, ez kb. a leghasznosabba Tencent-es együttműködésből :D -
#5696 Ez azért kemény. -
#5695 Nekem is az furcsa, hogy hónapok óta nem láttam csítert, vagy max 1-2 gyanúsabb arcot, mondjuk olyan játékost, aki 8 lövésből csak fejre talált százmillió méterről.
Ami az utóbbi 1 hónapba egyre gázabb, az a desync és a mikrolag. Az ember türelmes, de a helyzet egyre rosszabb és sokan elvesztették már a türelmüket. A játék akkor sem volt ennyire lagos és desynces mikor 3 millió felett volt az egyszerre játszók száma és teszt nélkül hányták ki a szervereket, mert idő sem volt rá. -
#5694 igen így gondoltam - tényleg gáz (bár én eskü idejét nem tudom mikor láttam csítert utoljára, lekopogom) -
zozoalma #5693 Az a probléma hogy inkább arra hívta fel a figyelmet hogy tolod és nem bannolnak ki , mert ötletük sincs hogy kellene megoldani a problémát , mert kicsit szégyen hogy 1 éve repkednek járművekkel , ennyi erővel lehetne helikopter vagy hidroplán is a játékban.
A videóba el is kezdi a Weed_Wizard nyomni a szöveget hogy vedd meg ,de ott Shroud leállítja mert ez már neki is sok volt :) -
ntex #5692
Az elgondolás ami a jegyzet utolsó szekcióját illeti jó lenne ha így lenne már végre, kíváncsi leszek milyen irányban halad tovább ez az egész. Nagyon remélem hogy nem arra fognak ráállni hogy sorba nyomják majd kifelé a "Sanhok Pass"-hoz hasonló bevételt termelő szirszarokat, a játékra meg majd tesznek magasról.
Ez a Shroud ban is érdekes volt, nem azzal foglalkoznak hogy a csalók ott vannak és azokat kellene banolgatni, nem, Shroudot küldik el 30 nap pihenőre mert beült melléjük az autóba. -
#5691 https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1687045485858884730 -
#5690 nope -
#5689 állítása szerint csak fel akarta hívni a figyelmet arra hogy bárki fényes nappal úgy csal ahogy csak akar
el is szokta mondani kb naponta a streamen hogy mik azok a mozdulatok amiket kódból ki lehetne szúrni, és élből autobannolni (pl amikor 329832932vel repül az autóban az ember) -
#5688 Várható volt mivel team-ezett. Direkt csinálta, valamire készül, hamarosan kiderül. Ha meg még akar pubg-zni, ott van a másik accountja.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.07.11. 07:42:38 -
#5687 1 hónapra tiltották ki -
#5686 ez mókásabbnak tűnik mint az alap mód
-
ntex #5685 Nem kell hozzá wackyjacky, tényleg használhatóbb lett az angled grip egy ideje mióta elcseszték a nagy fegyver balanszos update-el. Én is azt használom már AR-re ha közelharcira csinálom meg.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.07.09. 21:31:17 -
#5684 Az angled foregrip olyan mintha jobb lenne sprayre most, ti nem tapasztaltátok? Kéne 1 wackyjacky teszt rá. -
#5683 yeah, i grab you an AUG *flies away* :D -
a végén amit magyaráz a meccs után -
zozoalma #5681 The Story of Shroud & the Wizard
Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2018.07.09. 07:40:16 -
Zozo0122 #5680 Köszi :D 2 hét alatt pass nélkül el lehet érni a lv16-ot? 0-ról :D
-
#5679 Nem a cica vitte el? -
#5678 a levegőben lévő kínai cheatereket nem lehetett látni a felhőktől // -
#5677 Erangel-ről hova lett a "felhős" égbolt? Mi volt vele a baj amiért kivették? -
#5676 Event pass dióhéjban :D -
#5675 jah ok ezt nem vágtam, én megvettem....gondolom akkor ez ilyen szürke féle...már rég túl vagyok rajta :D
csak pass nélkül az életbe nem éred el olyan kevés xp-t ad :D
-
Gibor #5674 Azért nem árt hozzátenni hogy nem kell megvenni a sanhok pass-t. lvl 16-on mindenképp megkapod a név váltást. -
#5673 baz nekem se esett le -
#5672 ezt a 30 eurot úgy kell érteni, hogy újra megveszed a játékot... ha nem esett volna le!
Név változtatásra NINCS lehetőség!!! Csak és kizárólag a sanhok passal nyert idcard-al !
még 2 hét van belőle!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.07.07. 19:50:50 -
Zozo0122 #5671 30 euro? Egy névváltoztatásért? Instant elhányom magam :D Hányadikáig él még a Sanhok pass? -
undY1ng #5670 Non tradable. Mindenesetre én örülök, hogy megváltoztathattam a nevemet. :) -
#5669 30euro ert a steam boltban XD
Vagy 10 euro sanhok pass es a tizen valahanyadik szinten nyerhetsz egy idcardot ami lehetőséget ad a nevcserere...
Remélem el lehet majd adni :))))
-
#5668 szép -
#5667 -
Zozo0122 #5666 Hogyan lehet nevet változtatni? -
#5665 -
Rocco27 #5664 Végre Shotgun Event!!! Hónapok óta erre vártunk. A nagy örömünket, gyorsan lerohasztotta, hogy a minőségi szervereket a Pluton hosztolják...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.07.06. 23:12:04 -
#5663 az első pillanattól kezdve mute all....kibírhatatlan a sok retardált -
#5662 cheatet reklámoznak... -
ntex #5661 Már lobbyban csinálják, én sem tudom miért, retardáltak a kínaiak már tudjuk régóta.