7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• ntex
    Hogy érted hogy solo módra? A gyakorlómapnak pont az lenne az értelme hogy egyedül belépve (akár offline) nyugodtan lehessen letesztelgetni, gyakorolni a dolgokat. :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.23. 12:38:07
  • Running
    Egyébként azt írták, hogy bővítik majd a gyakorlópályára belépés lehetőségét, csak az alapok érkeznek szeptemberben. Gondolom itt a solo módra gondoltak, vagy a fene tudja.
  • Spészgószt
    Húzzanak is! Kell a tartalom a népnek és nem lépnek le másfelé.
  • Running
    Belehúztak a srácok.
  • RatBaG #5856
    https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1689300456334304697
  • Jim Morrison
    ezen már meg se lepődök :D
  • j0nNyKa
    tldr a melee fegyverek atutik a falat

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.08.22. 10:23:54
  • nortsen
    De volt már kiugrási problémánk ( már egy jó ideje nincs ), de a karakterek update-jét nem láttam.

Még érdekesség a blog alapján, hogy 30-as szerver tickrate a cél, szóval ez a 60, 120-as tickrate baromság, ez csak a hálózati réteg válaszideje, ami persze számít, de a desyncet alapvetően a szerver fps-e határozza meg.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.08.22. 09:23:27
  • Jim Morrison
    ezek szerint te még nem mentél randommal, vagy egyik csapattársaddal se fordult elő, hogy nem tudott kiugrani a gépről, és a pálya másik végén ugrott :D
    Akkor térképen elég jól láthatóan, nem olyan folyamatos a karakter mozgása / pozíció frissítése
  • nortsen
    Azért ez elég sok minden megmagyaráz. Itt a választ a desync-re.
    Mi tickrate néven a hálózati frissítést látjuk, nem a szerver fps-ét. Csalódás látni, hogy a szerver fps még csak 22-23, bár elmagyarázza, hogy 100 játékosnál ez nagy kihívás.
    Aztán meg az is érdekes infó, hogy 70m és 400m után csökken egy karakter frissítési ideje. Tehát a távolabbi karakterek kisebb szerver fps-el rendelkeznek.

Ez jó infó volt, köszi!
  • Running
    Dev Letter: Server Performance Improvements
    Valaki remélem majd összefoglalja. :D
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.22. 07:56:26
  • RatBaG #5849
  • Running
    Az a helyzet, hogy a mostani bf-ek szerintem max 30-ig játszhatóak, afölött már béna az ember hozzá.
  • nortsen
    Kiderül, egyelőre fogalmam nincs, hogyan képzeljem el a játékot.
    Azt viszont szinte 100%-ra veszem, hogy a BF5 meg hiper gyors lesz, kisebb pályával.
    Nekem meg az nem a stílusom. Így 44 felé már belassulnak a dolgok. Van aminek ez előny, van aminek hátrány :)
    Múltkor játszottam random egy "értelmiségi" magyarral PUBG-ben, mikor megtudta mennyi vagyok, le is lépett gyorsan. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.08.21. 14:56:00
  • Running
    Kíváncsi leszek rá, de az inkább Dayz leváltó lesz, ha bejön nekik. Engem érdekel, habár nekem már ez a játékstílus kicsit lassú. Összerakok egy embert, oszt tuti, hogy a 12 éves pista lelő 50x kb. Nem tudom még hogy lesz, kivárok mire jutnak.
  • Doma #5845
    A SCUM nem battleroyal... De ígéretesnek tűnik ettől függetlenül.
  • nortsen
    Amúgy SCUM Early Access Aug 29, ez az alternatíva jelen pillanatban számomra, remélem nem lesz csalódás.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.08.19. 10:52:15
  • nortsen
    Névrokonok. :)
  • Spészgószt
    bug... régen is volt ... sőt olyan is hogy mindenkinek ugyan az volt a neve :D ha jól emlékszem ... vagy "rizsfarmer" ... kínai csíterkeci :D
  • jazzy
    Na és ezt ugyan hogy? Ötlet? Gyakran lövitek le magatokat?

Utoljára szerkesztette: jazzy, 2018.08.17. 23:28:33
  • nortsen
    Volt már itt róla szó, ez is benne van a pakliban, de a desync az nem tickrate probléma, az valami más, bluehole jobban tudja biztos mitől van. pl 30-as tickrate nem okoz olyan jelenséget amiket linkelgetni szoktam.
    Volt már 500ms és fölötti késleltetés is, azaz 2-es tickrate kéne legyen ekkor... a tickmeter nem ezt mutatja. Amikor desync van, nem feltétlen van baj a tickrate-el.

Cserébe az utsó 19. patch óta egész "jó" lett.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.08.17. 22:20:10
  • nortsen
    Elég annyi, hogy szarul működik a frag... Global Invitationalon is besültek pár dologgal, többek között shroud fragjével, meg ninja smooke/frag cseréjével is.
    Ez van, de legalább látta mindenki, hogy szar, van miért javítani :)
  • RatBaG #5838
  • Gibor
    #5818-as hozzászólást tessék megnézni, 6:00-tól. Nem desync hogy a fal mögé érsz és találatot kapsz...
  • Running
    Majd megoldják idővel azt is. Róma sem egy nap alatt épült fel.
  • Spészgószt
    Az "érthetetlen sebzéshez" számolj hozzá egy random érthetetlen statikus tárgyat "pont ott ahol nem kéne"...és már nem is érthetetlen...

sík terep gyakorlatilag az utakon kívül NINCS (a ház padlója egy vicc még a fű és az alatta lévő szikla is átjön rajta, nem hogy azok statikus hitboxa a sok szemétről ne is beszéljünk...tehát bármilyen kavics, gödör bucka, bááármi megfogja a granyót... ok a léc kerités nem
  • nortsen
    Az a bug, hogy sokszor érthetetlenül nem sebez, nem az, hogy statikusak a tárgyak.
  • RatBaG #5833
    ez nem bug. pár kerítésen kívül minden tereptárgy gránit szilárdságú a mapokon, ennél statikusabb kb nem is lehetne. kb nulláról kéne újracsinálniuk, amire tudjuk, hogy mennyi az esély...
  • nortsen
    Ez igaz, és még tarja is magát egy ideig, bár az idő rohamosan fogy.
  • Running
    Addig nem számít, ameddig nem jön ki értelmes opció a PUBG helyett. Akármilyen szar/közepes/jó/akármi a játék, csak más jó BR játék tud változtatni az összképen.
  • nortsen
    A gránát robbanás bugot megoldhatnák, mert lassan semmit nem ér ha eldobod, de legalább is nem kiszámítható.
    Amúgy sajnos van még desync is, de javult valamit, és micro lagok is vannak.
    Az irány jó, de sokáig tart.
    Mire megszerzed álmaid nőjét, addigra kiszeretsz belőle, mert ráncos, dagadt lett 20 év alatt. :)
  • j0nNyKa
    de!
    egyébként összeszedted faszán, én is kb úgy látom ahogy te

más: megnéztem a steam free to play részlegét, és úgy jönnek ki a br játékok mint etióp kisgyerekek a csirkecombra
    ami nem tudom jó-e nekünk vagy épp szar vagy semmit nem számít, de próbálkozások vannak / lesznek, ennyi látszik
  • ntex
    Azért remélem nem baj ha válaszoltam rá :)
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.16. 14:52:20
  • Running
    Őőő csak vicceskedett, de szépen leírtad. :D
  • j0nNyKa
    ezt a listat nem komolyan irtam amugy
  • ntex
    - elkéstek: Kissé valóban, mert ezeket már akkor meg kellett volna csinálni mikor 3,5 millió aktív játékos volt, lehet akkor sokkal több játékos megmaradt volna a játéknál és most nem az 1 milliót karcolgatná lassan felülről.
    - milyen szar volt régen: tényleg az volt... :D
    - vannak bugok, nem tökéletes: vannak, voltak, lesznek is valszeg, tökéletesen hibamentes játék nem nagyon van.
    - nincs balance: balansz problémákat nem nagyon érzek igazából. Most valahogy jó az egész ahogy van, a problémák máshol vannak.
    - kevés a pálya: majd lesz több gondolom, az én parám hogy remélhetőleg nem kell értük majd külön fizetni...
    - sok a pálya: az szerintem sosem lehet és nem is lesz gond
    - vannak kínaiak: nekem alapvetően nincs velük bajom, csak sajnos elég nagy arányban hajlamosak csalni, nem fair módon játszani, még mindig úgy tapasztalom hogy tőlük csalnak a legtöbben.
    - túl sok a kínai: lásd előző
    - vannak csíterek: ez sajnos alapvető probléma volt mindig is, bár ahhoz képest ami volt régebben mikor megérkeztek a kínaiak, már teljesen játszható, ritkán lehet egyértelmű csalóba akadni. (Bár ez lehet a játékosszámok apadásának is köszönhető)
    - szaggat a vasalódeszkámon: hát ha egy manapság átlagos gépet nézünk ami pl. nekem is van (i5-6500, 8GB RAM, GTX1060 3GB, SSD) nem panaszkodom a futásra. Tény hogy vannak még ezen a gépen is fps dropok MÉG MINDIG, de a súlyossága nincs hatással a játékmenetre szerencsére. Ilyen kaliberű gép alatt amúgy sem nagyon érdemes manapság gépet összerakni, haladni kell a korral, emelkednek a követelmények, ez a játék meg elég gépigényes alapból, plusz még mindig lehetne rajta mit optimalizálni. Akinek szar gépe van az vagy ne játszon, vagy fejlesszen.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.16. 13:44:12
  • Running
    Igaz, naiv vagyok. Egyébként a 19-es patch óta nálam tökéletesen megy minden, semmi grafikai és network lag nincsen. Bugokkal is csak 1-2-vel találkoztam, ilyen ui lobby beszorulós sztori. Csíterrel is csak 1-2 két hét alatt, de azok egyértelműen, mivel csak fejre talált minden lövése mindenkinél.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.16. 13:29:41
  • j0nNyKa
    de lesz
    - elkestek
    - milyen szar volt regen
    - vannak bugok, nem tokeletes!
    - nincs balance
    - keves a palya
    - sok a palya
    - vannak kinaiak
    - tul sok a kinai
    - vannak csiterek
    - szaggat a vasalodeszkamon
    - ...
  • Running
    Ismét jó az irány. Ha így haladnak, tényleg nem lesz miért hőzöngeni.
  • ntex
    Új patch érkezik

egyik új feature hogy lesz report feedback, így végre kiderülhet mennyire potyára reportolgatnak az emberek.