7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#5660 Miez az új faszság hogy repülőn folyamat nyomatnak 1 auto kínai szöveget? -
#5659 ahogy fapofával mondja hogy "1 vss is pretty good, 2 vss must be twice as good"
-
undY1ng #5658 Ez a free nickname changer működik valakinek? Nem hiszem el, hogy már a krix krax név is foglalt lenne......... -
#5657 https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1682540619697796401 -
#5656 -
#5655 :DDDDDDD hát én a csávó helyében lehet kaptam volna egy szívrohamot
-
#5654 a proknak akik nem házakban kuksolnak, verseny, most meg lehet mutatni jól -
#5653 Csak neked egy kiugrási lehetőség a gonosz, semmirekellő pubg fejlesztőitől: PUBG Community Feedback Program -
#5652 Örülök, hogy boldogságot okoztam neked. Egyébként szerintem elég frankó lenne, ha időnként értenéd is amit írnak ide. Egyszer próbáld ki. Hátha. -
#5651 -
#5650 Örülök, hogy ismered a szarkazmust. -
#5649 Nem értünk egyet, csak nem érdekel, nem vitaindító üzenetet írtam. Ha megérted a lényeg, az jó, ha nem, nekem az is. -
#5648 Örülök, hogy egyetértünk. -
#5647 Rendben. -
#5646 És ez.. kinek szól? Ez egy topic, ahol beszélgetünk a játékról. Most jól megmondtad.. és? Attól még az elvárások nem változnak és ez viszi előre a játékot. Ha mindenki azt mondaná, hogy jó, akkor elfoglalom magam mással és nem írom le redditre, vagy akárhova, nem beszélek róla, akkor nem lenne feedback. Pedig fontos. Így vannak elvárások, vannak a fejlesztőknek céljai, mi pedig örülünk ha megvalósítják.
Ha ők választhatnának, hogy kapják a sírást (feedback, akármilyen formában is, mert megfogalmaz dolgokat, sokszor értelmesen) és játszunk a játékukkal, vagy fogom magam és elfoglalom magam mással, azaz nem pumpálok pénzt a játékukba szerinted melyiket választanák?
Nem értem ezeket a magas lóról leírt mindenki elmehet a kurva anyjába kirohanásokat, teletűzdelve teljesen értelmetlen túlzásokkal.
Nőjenek fel a feladathoz, mert az elkövetkezendő időszakban mindent eláraszt majd a BR és azzal fognak játszani a tömegek amelyik a legjobb. Aztán majd kommunikálhatják, hogy de mi csak 30 fős csapat voltunk 1 éve. -
#5645 Nem az elvárásokkal van a gond, mert sokszor jogosak, csak azt kell megérteni, hogy nem 500 tapasztalt évek óta együtt dolgozó fejlesztő csapatról van szó. Leírták, hogy tök jó, hogy eladtak 50 milliót a játékból és fogy minden platformon mint az állat, de ettől még egy 30 fős csapattal indultak 1 évvel ezelőtt. Hiába vettek fel még embereket, meg alakítottak új stúdiókat, attól még nem lesz minden azonnal megoldva, főleg úgy, hogy 100 emberes csatákat akar mindenki, de úgy hogy a világ legjobban futó és optimalizált játéka legyen nulla laggal 5000 hz-en és a világ legjobb szerverein fusson 0 sorbanállássál az egész bolygón, valamint havonta kontent és feature. Ezen kívül pedig a kommunikáció is legyen naprakész és természetesen csalók se legyen, mert zavaró.
Jogos a játékosok elvárása? Nem. Teljesíthető? Nem. Megtesznek, amit tudnak, ha valakinek ez kevés, akkor foglalja el magát mással. Kb olyan szinteken mozog már ez a pubg hiszti, mint amikor valaki elmegy megnézni egy mozifilmet és a 2000 ft-os jegyárért a full extra szolgáltatást kívánja, a világ legjobb filmjét szeretné látni, a legjobb színészekkel, legjobb forgatókönyvet és természetesen jövőhéten már legyen folytatása is, ha lehet ingyen. -
Nem hiszem el hogy megint ezek az idők jönnek vissza mikor ekkora a desync. Lépcső közepén vagyok de akkor kapom a hitet. Nem tudom mit updateltek megint de ezt kaptam ma, több alkalommal is. Komolyan? Még mielőtt valaki okoskodna, nem nem a netemmel van baj.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.06.28. 17:52:19 -
#5643 ezzel egyetertek, el is lett mondva nekik hogy legyen igy, kiderul fogtak-e
annyi azert plusz info, hogy azer nagy kulonbseg 10 jatekost meg 100at egy jatekba rakni, itt ugye pl ping szerint is kulon jatekba szervez
persze ez is olyan ami kiveheto dinamikusan amikor nagyon nagy lenne a queue time, csak akkor meg lovoldozheted a normalis neteddel a lagolo falusiakat
de amugy meg te akarsz jatszani mas palyat mint a mini royale? -
#5642 Akkor EU-ban választható, máshol nem. LOL-ban meg tudták oldani úgy, hogy ha túl hosszú volt a queue time akkor kivették a 4 fős csapatokat, ha továbbra is akkor a 3 főseket, stb. Amikor rendben volt, akkor játszhattál akármekkora groupban. Nyilván itt kicsit másról van szó, de a lényeg ugyanaz. -
#5641 erdemes elolvasni, faszan le van matekozva hogy ugy hanyszor tobb queue lenne, ha minden mapot valaszthatsz (plusz le van vezetve egy csomo alternativ megoldas, hogy miert nem mukodnenek)
szerintem nekunk az eu kozepen szerencsenk van, es minket nem erintene a dolog kulonosebben - de mondjuk egy delamerikat vagy oceaniat igen, ott van queue time igyis boven - probald ki egyszer ha tudod (SA-t magyar ido szerint ejszaka, oceaniat hajnalban / kora reggel, akkor van ezeken peak time) -
#5640 Mondjuk ezt nem olvastam, de nem tudok jó indokot mondani arra, hogy a 2 mapot visszarakták egybe. Túl hosszú a queue? Miről beszélünk? Nincs is MMR rendszer.. ha lenne megérteném, hogy a top x% játékosnak túl sokat kell várnia.. de így? Én játszottam már hétköznap délelőtt, délután, este, mégsem vártam soha 20 másodpercnél többet, sőt, általában rohannom kell ha vissza akarok érni és ki akarok szaladni 2 squad meccs között picit.
Nem látom hogyan ad hozzá ez a játékhoz. Én nem szeretem erangelt, béna is vagyok rajta. Ha soloban rádob kilépek. Ha squadban, akkor megdöglök, mert nincs rajta kedvem játszani és nem látom rajta az ellenfeleket. Win-win? Ettől függetlenül nem sírom magam álomba, de nem értem miért raknak be egy featuret, amit utána negatív irányban átalakítanak, mondhatni kivesznek. Amatőrnek tartom. -
#5639 Egyébként pont leszarom mit csinának a lépéshangokkal, a lényeg az, hogy a lövés, a repülő, a mirado kiszakítja a dobhártyádat. Ez az EGYETLEN játék, ami miatt külső hangerőszabályzó programot (Sound Lock) kell használjak, mert nincs kedvem halláskárosultan élni.
Azt meg nem oldották meg ezzel, mert mindenki fullon fogja tolni továbbra is, mert úgy jobban hallani a lépéseket. A többi szart kellene maximalizálni, ami túl hangos. -
#5638 Pár napja volt egy oldalas cikk miért van úgy a térkép választás ahogy, valamint arról is született már pár oldal, hogy miért nincs teljes region lock. -
ntex #5637 Nem kell ennyire részletekbe belemenni. "A lot of people" nyilván arra a pár emberre gondolt akik ezt redditen - itt ott amott szóvá tették. De ennyi erővel akkor sokmindent megcsinálhatnának amik miatt complaining-olnak az emberek. Pl. kínai régiózár, map select visszahozatala stb stb, nem folytatom, meg részemről ezt a témát is befejeztem. Értelmetlen vitatkozni. -
#5636 igazad van, jogos
tenyleg azt irtad amit a wacky mondott ("páran nehezebben hallják meg a lépteket a közelben" === "a lot of people are complaining that they need to turn their volume so loud that it's going to hurt their ears when you have loud sounds. it's often very difficult to hear footsteps in general.")
bar eleg gyenge az angolom, ugyhogy kenytelen vagyok ezt vakon elhinni
es abban is igazad van, hogy tenyleg nekem es a fajtamnak kedvez ez, akik hazakban kuksolnak
koszonom hogy megmutattad ezeket -
ntex #5635 Ti meg úgy nem tudtok világverő prok lenni hogy bent kuksoltok egy szobában és nem halljátok meg 100 méterről ha rátok trappol valaki :) Mert ezzel szimplán a szoba-kempereknek kedveznek. Én is megértem ezt. Egyébként meg nem hiszem hogy nagyon mást írtam volna mint amit a csávó mondott a videóban, a lényege kb ez volt.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.28. 15:25:01 -
#5634 csak most csak neked bepotyogtem google translate-be szo szerint amit wackyjacky mond, nem latok osszefuggest az altalad leirtakkal - kanyarodhatunk? de komolyan
mondtam, igazad van! tenyleg! kajak megertelek, nem tudsz ugy vilagvero pro lenni, ha lehet hallani a lepteidet, ertette mindenki -
ntex #5633 Nem nézek wacky-t, semmilyen streamert nem követek. De a kedvedért megnéztem: Annyit mondott hogy páran nehezebben hallják meg a lépteket a közelben. Nem tudom, nekem eddig sem volt bajom különösebben a lépéshangokkal, a közelben mindig hallottam ha mászkált valaki pedig nincsen több tízezres fejhallgatóm sem.
Annyi a gond hogy az ilyen jellegű változtatások mind a gameplay rovására is mennek...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.28. 15:17:20 -
#5632 ha a tenyek, leirasok, redit/steam kommentek, patch note-ok nem tudtak elmagyarazni, en sem fogom tudni
leirtak sokan, leirtam enis, miert jott ez a valtozas
wacky is elmondta az uj videojaban, neki elhiszed, vagy tole hajlando vagy felfogni?
ha van itt valaki akinek van kedve maskepp megfogalmazva leirni, hajra, en ha nem haragszol nem adnek ennek tobb figyelmet -
ntex #5631 Kissé komolytalanok vagytok :) Nem értem miért ragaszkodtok ahhoz hogy ennyire "potato-friendly" legyen a játék és mindig minden csak az átlag vagy átlag alatti játékosoknak kedvezzen. Legközelebb már auto-aim is legyen nem? -
#5630 -
#5629 szeritem ami nagyon hianyzik a pubgbol, az a sarkanyok
dragon age-ben imadtam oket, meg a skyrimben is
igazan tanulhatnanak a keszitok es athozhatnak oket -
#5628 csgo ban is a lopakodás ad értelmet a sétának!!!
imádtam lopakodni és hátba szúrni az óvatlanokat :DDD
ez a freghajhászás...bazze jóhogy nem a radar is jelzi már a lépéseket ha meghallod LOL bazze...
btw az viszont nem lenne faszság, hogy ha a csapat valamelyik tagja MEGLÁT valakit, akkor a radaron is megvillan...hogy a példánál maradjunk mint csgo ban... !!!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.06.28. 13:55:46 -
#5627 oke igazatok van
en megyek is letorlom, es nem is jovok ebbe a topicba tobbet
nektek is javaslom! -
undY1ng #5626 Nekem pedig pont ez miatt tetszik, hogy mindennek hangja van (még ha halkabban is), ezeket de utáltam CSGO és Rust-ban, most csak a hangrendszer miatt összehasonlítva. Jó az jó az, legyen csak hangja mindennek, így nem tudnak hátbavágni közelről. -
ntex #5625 Pedig tök igaza van, totál elcseszik a lopakodás lehetőségét, a kúszásnak és lassan közlekedésnek kb hangtalannak kéne lennie (ha előbbinek nem is annyira de utóbbinak mindenképp) hogy valami értelme is legyen, erre csökkentés helyett feljebb veszik a hangerejüket hogy még messzebbről hallani lehessen mindent mint eddig
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.28. 13:18:58 -
#5624 senki nem jatszik a regieken, nem tudni mi van veluk -
#5623 Jonnyka, Erangel új égboltot kapott? Dinamikus időjárás még nincs a régieken ugye? -
#5622 Végre, elég halk volt, örülök hogy javítottak rajta.
Ha nem tetszik, irány a Tarkov, ott öt kilométerről hallani azt is, ha csak bepukizol. -
#5621 harr harr harr rage rage rage!
en azt ruhelltem hogy ha hallani akarom az enemyt, loveseknel / repulonel szetszakadt a dobhartyam
harr harr