7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#5740 amit shroud se ert, es en se, hogy abban mi a fun, hogy ejtoernyozol, szaladsz kb 15 mpet, es kilepsz -
#5739 Azt is kalkuláld bele, hogy NA szerveren tolják, az EU-hoz képest sokkal több a casual, fun-oló játékos. EU szerverhez képes easy mód, AS meg very easy. :D
-
#5738 thx :D
nem neztem, belenezek
shroud streamet neztem reggel, elso 13 killjebol 3man lottek vissza ra, 10en pedig csak szaladtak fele
pont errol beszelt kozben, errol a "stream sniping"-rol hogy mennyire semmi ertelme, es szetbassza mindenkinek az elmenyt :\ -
#5737 Még nem tudom mennyire gond, alszok rá egyet. :))))
Kíváncsi leszek mikor fut be az első AAA kategóriás játék BR-re fejlesztve, mert a jelenlegi próbálkozások után a PUBG egy álom játék.
Láttátok az első napot a versenyből? Mennyire jól néz ki a spectában a gránát dobásának íve, meg látni merre lőnek a játékosok. Frankón megcsinálták.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.07.26. 08:29:25 -
#5736 egyebkent attol hogy fluid, gyors a mozgas, celzas, targyak felvetele, karakter animaciok, fegyver valtas, stb
plusz a picit scifis kornyezet
ha nem tul nagy gond, ezek engem megfogtak benne, mert pl pubgben... hato... ezek nagyon.... clunkyk, nemtom a magyar szot -
#5735 Mitől néz ki jól? Kb mintha a Crysis-t látnám 10 évvel ezelőtt, low grafikán. -
#5734 Most ezt úgy mondod hogy megcsináltad és úgy is van vagy csak gondolod...mert az van odaírva hogy loot carepackage 5 time .. .mert olyan küldi volt korábban hogy loot 5 item from carepackage... ?! -
#5733 ez kurvajol nez ki
-
zozoalma #5732 Sziasztok
Magyar PubG discord közösség rendszeres custom gameket szervez esténként 18:00-20:00 kezdéssel , csak magyarok , komolytalan társaság.
Átlagosan 20-30 ember jön össze.
MagyarPubG discord -
Doma #5731 nvm jatekon belul megtalaltam sorry a spamert
-
Doma #5730 Sracok PGI eventen sikerult megtippelnem a gyoztest de sajna nem jovok ra hogy mit kezdjek a koddal amit adott. Segitenetek hol tudom bevalatani?
-
-
zozoalma #5728 Csak egy droppot kell kiszedned fullosan , mivel minden ami bennevan egynek számit . -
#5727 Thx...gyorsan össze is farmoltam a heal es energi drinkest...mar csak 5 drop kell :)))) -
Gibor #5726 Linked Mission Part 1: Revive 10 teammates on Sanhok (40XP)
Part 2: Use 10 first aid kits on Sanhok (40XP)
Part 3: Use bandages 50 times on Sanhok (40XP)
Part 4: Drink 20 energy drinks while on Sanhok (40XP)
Part 5: Loot carepackages 5 times on Sanhok (60XP and Beach Shorts (Green)) -
#5725 ha esetleg valaki megvette a Sanhok passt...akkor a Sanhok részben az uccsó linked mission packban mik vannak???
"Linked Mission Part 1: Revive 10 teammates on Sanhok" a part 2-3-4-5 érdekel.... nem volt időm ezzel foglalkozni és a csapat többi része se túl sanhok párti, így nem sok esélyem volt 10szer felszedni bárkit is... :D van még 4 nap gondoltam ránézek...de sehol a kurva világon nincs ott mik a tetves missio-ök ... grrrrr
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.07.24. 17:19:56 -
#5724 Valószínűleg az van, hogy igazából senki sem tudja megjósolni miből lesz siker és miből nem. Max elképzelések, bejáratott utak vannak, amikkel lehet próbálkozni. Egy befutott játék sorsát meg még nehezebb megjósolni. Max az óriási hibákból lehet tudni, hogy valszeg rossz úton jár egy projekt, de egyébként...
Múltkor azon röhögtem, hogy az Aion-t, meg a Terrát is úgy hagytam abba, hogy basszus ezeknek pár hónap múlva vége. Azóta eltelt 4-6 év és még mindig futnak, lehet többen játszanak vele, mint akkor, pedig egyik sem egy sztár játék.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.07.20. 09:41:59 -
#5723 egyebkent az megvan hogy a jatekos generacio felnott az elmult 20 evben? te ott ulsz minden pubg jatekos mellett, es mered hogy hany eves, mikor van szulinapja, es arra mit kap? wtf ember
ha penzt akar ra kolteni, kolteni fog penzt, ettol te miert ulsz magasabb lovon mint o?
ha nem akar, nem fog kolteni, ez miert van a fejedben pozitivnak minositve?
az hogy hany ev van egy jatekban, honnan vagod? szeretnek en igy belelatni a jovobe / a gaming alakulasaba, nekem nem sikerult, te hogy csinalod?
a penzt nem a jo jatekosok hozzak? oooooooooooooooooooooo ez biztos? szerinted amikor egy jo jatekos meg van tamogatva az osszes szirszarral, az a semmibol lesz ingyen? fan terem? de nem csak ez, hisz shroud is a banned videojaban valami hatodlagos kis accra vett csak ugy event passt, mert miert ne
most o is pistike? meg 10 eves? meg a szuleitol kapja?
hogy jon ide a rozsaszin ponilo? ertem, labon, de azon kivul?
dolgoztal mar barmilyen szinten jatek iparban? akar valami bongeszos travian-szeru lofaszban, akar nagyobb projektben? megosztod a tapasztalataidat?
miert faj neked hogy van aki kolt a jatekra? (ez egyebkent az egyetlen fontos kerdesem)
nem nagyon ertelek, pedig proballak -
#5722 Ha ezt ennyire le lehetne egyszerűsíteni, akkor nem bukna 25 játékból 20. -
Morinad #5721 A lényeggel foglalkoznak. A lényeg a pénz. Ők azt gyűjtik. Az új skin pénzt hoz, a jobb szerver meg nem. Ráadásul ha most jó lenne a játék, akkor sem lenne benne 1-2 évnél több. A pénzt nem a jó játékosok hjozzák, hanem a 10 éves totál béna Pistikék, akik megvetetik szülinapra az új skint. És Pistikéből van a legtöbb. A játékosok 90%-a Pistike (lehet, hogy több). Szóval ezért aztán soha nem lesz jó a játék, de lesz egy csomó cucc, ami meg lehet venni. Rózsaszín póniló meg mindenféle szupermenő cucc jó pénzért. -
#5720 Azért nem rossz ez a custom szerverezés. Végre megmérheti mindenki a bránert élesben az SGről :D -
#5719 plusz csak a lagot noveli a rengeteg szerver, ezert meg amit te leirtal lesz valszeg fizetos - amiben vegulis van potencial, reklamra, meg miegymasra -
Gabe18 #5718 Ez a Custom Serveres dolog megint a totális fejetlenséget mutatja. Igy semmi értelme hogy van indítva vagy 200 szerver a 4 módban, de mindenütt 1-5 ember várja hogy megteljen az ahol éppen ő van, ami persze sosem fog megtörténni. Egyedül a Sniperes War szerverek tudnak összeszedni egyszerre 20-25 játékost, a többi halál... -
#5717 megnéztem a linkeket és már csak a következő elérhető az írás szerint. megérné? akkor lehet gyors utána nézek, valami másra nem szívesen lőném el a trial, mondjuk valaki meg azt mondta, hogy fizetni kell, trial nem jó -
#5716 Próbáltad? Mert valahol azt olvastam meghosszabbították. -
#5715 bakker :( lemaradtam -
ntex #5714 - belebegtette hogy szerinte fizetos lesz custom servert krealni
Nagyjából a hajukra is kenhetik akkor az egészet :)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.07.18. 10:47:26 -
#5713 3 erdekesseg van wj videojaban a patchrol:
- lovoldozott az uj fegyverrel (nyilvan op)
- ment az uj autoval (nyilvan op)
- belebegtette hogy szerinte fizetos lesz custom servert krealni
-
ntex #5712 Csak egynek kell jobban sikerülnie a sok készülő cím közül mint a PUBG, és már kb le is húzhatják a rolót, megmarad nekik néhány ezer vagy tízezer játékos régiónként akiknél nem létezik más játék, azt ennyi. Úgy itt fogja hagyni a megmaradt játékos állomány nagy része a PUBG-t mintha sosem létezett volna. A nagy streamerek elkezdenek majd más játékot promózni, a tömeg meg majd megy utánuk úgyis ahogy itt ezzel a játékkal történt. Ez a játék is a sikerük nagy részét a streamereknek köszönhetik, ők is fogják majd a pusztulását is okozni. Pedig én is kedvelem ezt a játékot a hibái ellenére de félek hogy hamarosan a vesztükbe fognak rohanni a bluehole-osok. Aztán majd akkor jön az hogy átállnak F2P-re amivel majd megint nyernek pár hónapot talán, de a vége úgyis az lesz annak is hogy előbb utóbb lelövik a szervereket mert már nem fogja nekik megérni fenntartani aztán volt-nincs PUBG :) Lehet a custom gameket is azért rakják be, meg majd csiszolgatják kicsit hogy ha már nem lesznek majd hivatalos szerverek legalább zárt közösségek fognak majd tudni a játékkal játszani meg lehet saját szervereken baromkodni.
#5710 :
Gondolom pont azért kaptak új skineket hogy hátha majd akkor változik a véleményük :) Nem hiszem hogy pár skinnel meg fognak tudni venni bárkit.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.07.17. 20:36:08 -
#5711 Azért mert már mindenki rohadtul unja, hogy jobban lagol a játék, meg desync-esebb, mint early access állapotában 3.5 millió egyszerre játszó embernél. Teljesen mindegy, van e új pálya, jármű, fegyver, akármi, ha valami lagos, desync-es az gatter. Írták, hogy átírják az egész játékot, és egyik probléma okozza a másikat, de ez nem magyarázat arra, hogy nem sikerül lekommunikálni. Elmagyaráznak mindent szépen, csak a lényeget nem fogják fel. Nem kell új skin, nem kell új fegyver, meg semmi, oldják meg a rohadt lagot, addig meg osztogassanak jutalmakat, kommunikálják hetente, hogy hogy állnak, akármi.
A vezérnek több időt kéne foglalkozni a lényeggel, mert ebből a játékból tényleg nem lesz semmi egy év múlva, ha ez így folytatódik. Mondjuk, ha a többi BR játék is olyan szar lesz, mint az eddigiek, akkor van esélyük.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.07.17. 18:44:42 -
#5710 Holnap reggel 9-ig (elvileg) tudjátok még a deadmau5 skineket megkaparintani. Leírás hozzá ->
Shroud leszólta pubg-t
Mondjuk ezt én se nagyon értem hogy saját skineket kapnak ezek a játékosok akik úgy szidják a játékot hogy öröm nézni/hallgatni. Dr disrespect is bluballsnak hívja őket meg ilyeneket mondd hogy "This game is garbage" "piece of shit" , jó értem én pénzt hoz a konyhára, de hát akkor is.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.07.17. 17:10:29 -
#5709 Update#18
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.07.17. 15:20:27 -
#5708 -
#5707 Arra még nem gondoltál, hogy még nem készült el?
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.07.16. 07:20:01 -
zozoalma #5706 10 ből 9 szer járművet nem is használsz , mert felesleges.
Úgy látszik a Tuk-hai megerőltető volt hogy bekerül , igy még nagyobb baromságot találtak ki :) -
#5705 toyota pickup, tízből kilenc terrorista ajánlásával! -
#5704 Jó kis csajozós gép:
-
#5703 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5702 Ez kijött: 1,2,3 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyébként WTF most nézem van NA szerveren való playem is, hogy a csába mikor EU-n van mindig? Szórakozik ez a játék? Akkor ezért nem tudtam lőni.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.07.12. 18:32:43 -
nortsen #5701 Kis nyaralgatás után visszatérve játszottam kicsit, de a desync vmi brutál fossá nőtte ki magát.
Hiába a jó ping, szép tickrate, ha fél másodperces csúszással kapom a találatokat.
Itt a lehetőség valaki másnak villantani egy BR játékkal.