7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#1734 Hát én nagyon nem örülnék neki, ha az ilyen "egyfolytában sprintelek" meg "minden sarkon kiugrok" típusú játékosok nem lepnék el a játékot. Nem akarom hogy ez is egy CSGO legyen. Tökre bejön hogy a PUBG egy lassú, óvatos játék, nem ilyen észnélküli ugrabugra. -
#1733 undY1ng-
„Tudom, hogy már sokan írtátok de miért bugos a játék hangjai néhol? Tisztára hallom, hogy előttem lőttek és kiderül, hogy végül hátulról lőttek...Miért?! Nincs "ócska" fülesem.”
Hát nemtom, a fülesek 99%-a szetero. A játék asszem nem is támogatja a 7.1 hangzást, a virtuális 7.1 meg többet árt mint használ, főleg ha a fülesedben csak 1-1 hangszóró van. Ha valami jobbról hallatszik a jobb füledben szól erősebben a hangfal, ha balról akkor a bal füledről. Ha pont merőlegesen, vagy a hossztengelyedre merőlegesen szól előtted a hang, akkor hallod mindkét fülesben egyformán. HA mögötted szól merőlegesen a hossztengelyedre, akkor is úgy hallod. Az esetek legnagyobb részében az agyad hallóközpontja (illetve az agyad maga) úgy fogja fel, hogy előtted szól. HA előtted szól, ha mögötted.. úgy érzed előtted szól. Játékban sztereo hangzással nagyon nehéz az előtted, mögötted szól dolgot szimulálni. Ezért kell mindig forogni ha hallasz valamit, hogy be tudd lőni az irányt. Az életben az agyad megtanulja a doppler effektus jelenségből, hogy a hang mikor szól elölről és mikor hátulról, ill abból hogy közeledik a hanghullám, vagy éppen távolodik tőled. Játékban ezt nagyon nehéz megoldani, és a legtöbbször nem is sikerül. Persze vannak rá módszerek, PUGB-ben is láttam már valahol leírást, hogy melyik hallható hangból, mire kell irányban következtetni, de legtöbbünknek ez nem nagyon fog menni :). Ezt egy nagyon faszán megírt játékban, valódi, több hangszórót is tartalmazó 7.1-es fülessel tudnánk csak teljesen érezni, érzékelni. Egy jó 7.1-es füles 50 000 Ft. vagy több, inkább több.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.08.22. 08:37:09 -
#1732 Ez a cs-s fiatalember nagyon ügyes, de azért felvontam a szemöldököm amikor a kitárazott egy pisztolyt 1 mp alatt. VSS-el is hasonlóan tolja, ezért ez nem kis előny, gondolom sokat gyakorolt egérgomb nyomogatást. Más játékban is borzasztóan idegesítő volt már, hogy szétmakrózzák a játékot, faszomért nem lehet már a játékokban beállítani, hogy két golyó kilövése között legyen már valami időlimit. Tudom játék, de így legalább az ilyenek elkerülhetőek lennének. Habár gondolom az ilyenek csak az ilyen vén szarokat idegesíti, mint én...
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.22. 07:56:23 -
#1731 Csodálatos. Eleve nem jelzi honnan lőnek ami még nem is baj, csak ugye fps nézetben még azt se látod hol találnak el, hang alapján belőni meg aztán lehetetlen -
#1730 Ez konkrétan az. Volt egy patch amivel ez bejött, még írták is. :) Aki játszott armát az tudja mi ez. Nagyjából az a lényege, mint amikor hallasz egy szirénát de fingod nincs honnan jön, mert pattog a hang. Ugyanez a lövés is. Az ilyen éles magas erős hangok ezt csinálják a való életben is. -
#1729 Hívhatjuk ficsőrnek is -
#1728 Visszaverődik a hang mint a valóságban, nem bug. Ugyanaz van megcsinálva mint armában.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.21. 22:47:28 -
#1727 bugos, ha közelről lőnek meg nem mondod honnan -
undY1ng #1726 Tudom, hogy már sokan írtátok de miért bugos a játék hangjai néhol? Tisztára hallom, hogy előttem lőttek és kiderül, hogy végül hátulról lőttek...Miért?! Nincs "ócska" fülesem. -
#1725 "ha ágyékon vagy fenékbe lőnek az ugyanannyit sebez mintha mellbe lőttek volna, csak ott nem véd a páncél, ergo itt vagy a legsebezhetőbb teljes felszerelésben."
Ezért kell mindig felszedni a PanT! :DDD -
#1724 Világos, csak a c9-ben is lecserélték, meg ha megnézed a steam profilját, az elmúlt 2 hétben fél óra csgo, 144 óra pubg :D -
#1723 Aha mármint úgy értem hogy cs-s múltja van a hátba mögött, játszott 1.6-al, sourceal is rengeteget. Lehet mostanában rákapott a pubg-re azért hanyagolja a cst. Annyira nem követem. -
#1722 Shroud már nem igazán csgo-zik egyébként ^^ -
#1721 Sose tudjuk meg :D -
#1720 Az nem kaki, csak megszáradt földdarabok, nem? :D -
#1719 Nagyobb lvl védőeszközök nagyobb sebzést fognak fel. Itt egy jó cikk róla:
Mikor cseréld le a szétlőtt páncélod
"Természetesen minél magasabb szintű sisakod vagy mellényed van annál jobban jársz mivel a sebzés nagyobb részét fogják fel a jobb minőségű felszerelések. "
Egyébként nagyrészt kodiak írja a cikkeket, elég sok hasznos infó/dolog van az oldalon.
Itt egy bónusz kill videó Shroudtól (aki csgozik) VSS-el:
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.08.21. 15:15:50 -
#1718 KIrály, most már látszik az is h szardarabok vannak a földön, szép munka! :D -
#1717 We revealed some new terrain tech for #PUBG at our @Devcom_conf panel. No ETA yet, but here's a WIP preview of this system in action...
-
nortsen #1716 Hiába az UE4 motor, azért nincs kimaxolva a grafika ( a motor képességeihez mérve), a HBAO+ biztos dob rajta valamit, de azért én várnék még más fejlesztéseket is. A performanciával sem vagyok nagyon megelégedve. -
#1715 Megkapta a játék a shadowplay highlight és HBAO+ funkciókat.
-
ntex #1714 Erre rácáfolnék. Én úgy olvastam hogy ha teszem azt a LVL3-as sisaknak van 20 hp-ja rajtad, attól még a bekapott lövést fejre ugyanúgy teljes értékűen blokkolja amíg le nem esik rólad. Gondolom ugyanez igaz a kevlarra is.
Itt is le van írva / meg van mutatva.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.21. 11:29:40 -
Rocco27 #1713 Ez evidens. -
#1712 Azu is számít mennyi durability maradt a fejesedben. Ha már szarrá lőtték a helmetedet és épp leesne a fejedről akkor ne csodálkozz azon, hogy egyből meghalsz mert kevesebbet véd mint egy lvl1-es függetlenül attól milyen szintű. -
#1711 Volt már erről egy oldal linkelve, hogy mennyi lövést nyel el a lvl1-lvl3-as cucc. Óriás különbség nincs közöttük, 1-2 golyó max. Jó az, ha minél nagyobb lvl cucc van rajtad, de god mode nem lesz tőle, szóval ugyanúgy fossá lőhetnek. Számtalanszor haltam már fullos felszerelésben 1 lövéstől, és éltem túl lvl1-es cuccban is. A helyezkedés, pontos célzás jóval többet számít. Egyébként nem árt egy smg közelre, vagy shoti, meg egy fegyó távolra, lehetőség szerint 4/8x scope-al, minden más totál rng, szerintem sokszor a találatok is. Tegnap is volt olyan köröm, hogy csávóra ráhúztam durr, heccsát halt, 1 körrel később meg 5 méterről tunkoltam hátba a játékost ump-vel, ömlött a vér, megfordult és haltam. Szerencsére, gyorsan lehet pörgetni a köröket, így elfelejti az ember, hogy azért hireg/hitbox terén itt is gondok vannak. -
#1710 Lassabban fogy el a nagyobb szintű, de nem véd jobban. Annyi, hogy a lvl3 sisak fogja az arclövést is. -
undY1ng #1709 Pont a napokban szerettem volna megkérdezni, hogy ez hogyan működik.. A sisak és páncél szint félék csak kapacitásilag nagyobbak, vagy ahogy kinéz is, úgy véd is?! -
nortsen #1708 Nem mindig érzem a bekapott lövéseknél, hogy számítana mi van rajtam, de majd a csapattársam jól szétlövöm, hogy leteszteljem. :)
A gyűjtő szigeten meccs kezdetekor nektek mennyi fps van? Sokszor 10 fps is előfordul (nyilván a sok betegen is múlik, mit csinálnak ;) ). -
#1707 A süti, gumi szerű házak nem ugyanaz, amikor nincsen semmi objektum a térképen, csak az erdő. Ez két különböző hiba. -
#1706 Ezen az oldalon meg lehet nézni, milyen páncél/sisak mennyi lövést bír bizonyos fegyótól.
Ez persze ideális lag mentes környezet, nem úgy, mint ingame. -
#1705 A játék nem regisztrál arclövést, csak fejlövést!
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.21. 06:17:59 -
Madi92 #1704 Sisak nem véd az arclövéstől. Ha pofán lőnek egy Akval kettes sisakban akkor rotty. 3-as már kivédené, de sniper lövést az sem véd ki arcra. -
Rocco27 #1703 Kör végén belehaltam egy fejlövésbe amit Kar98k-ból lőttek. A poén az volt, hogy lvl 3-as sisak volt a fejemen. A múltkor lvl 2-es sisakban voltam és öltek meg 1 fejlövéssel AK-val, most ez. Like EA...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.08.20. 22:57:21 -
#1702 Egyszerre. Ebben nincs semmi érdekes -
#1701 érdekes hogy kb. a vevők 10%-a játszik a játékkal.. :D -
Nagydög #1700 Nekem nem SSD-n van(mondjuk ket porgos vinyon RAID 0-ban), de meg csak egyszer fordult elo, pont a legutobbi korben. Mikor odaertem az epulethez, ugy nezett ki, mint egy nagy felresikerult suti szelet, es eppen gondolkodni kezdtem, vajon mukodik-e igy is az ajto, mikor betoltotte a low poly, de mar hasznalhatonak tuno epuletet. -
#1699 8 milliónál a játék és 700k concurrent user. Továbbá MS fogja a konzolos verziót kiadni így MS exkluzív lesz konzolon. -
nortsen #1698 Amíg nem raktam ssd-re a game-et, addig folyamatos volt egy ehhez hasonló jelenség, hogy mikor landoltam, még nem voltak betöltve a házak, csak low poly modellben. Se bejárat, se ablakok, csak egy nagy "koca". Kellett neki vagy 30 másodperc, mire megjelentek a normális házak.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.08.20. 21:24:03 -
ratgab #1697 Nekem a 300 órám alatt 1x jött elő csak. Kör felénél be is töltöttek a textúrák. -
#1696 Bár nekem csak 113 óra játékom van vele, de soha a büdös életbe nem volt ilyen bugom, hogy a grafika bújócskát játszott volna... -
#1695 Ja nekem is, szermányoltam egy motor,t átment az mindenen, biztos néztek a többiek hogy mi van :D, viszont gyalog beragadok a semmibe.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.08.20. 17:50:01