7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#1614 Én vagyok annyira profi, hogy sikerült már egy game alatt a lehetetlen. Körön kívül felborulni a daciaval duoban, aztán 2 perc futás után felülni a motorra majd a körbe beérve nyomni egy szaltót és megölni mindkettőnket.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.08.13. 17:42:41 -
#1613 quadot meg jetskit berakhatnának a játékba még, sőt egy hangtalan csepel kerékpárnak is örülnék :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.13. 17:29:16 -
#1612 Közben 614knál van ma a peak játékosszám... -
#1611 autóval meg motorral már szinte lehetetlenség felborulni :D
Motorral is ha ledob akkor se halsz már meg. -
#1610 Egyébként ez valami sg-s népbetegség, hogy mindenki csak azzal foglalkozik ami szar, azzal ami jó kevesen. Mióta elkezdtem játszani(kb 3 hónapja) a játék rengeteget fejlődött. Nekem sokkal stabilabb, nem laggol az elején, nyílnak az ajtók és az utolsó patchben végre az autókat is javították kb ég és föld a korábbi terep 2-höz képest, mostmár tényleg csak akkor borulok fel ha valami szikláról lefarolok. A legtöbb ember olyan dolgokon van leakadva ami a játék része és ezért nem tud örülni annak amit a fejlesztők javítanak és a játékot hibáztatják. Pár példa:
-Elején nem találsz fegyvert és pofánlőnek? Szar ügy, de gondolom amikor te találsz egyből shotit te is inkább nyomsz egy LAPD-t és hátbalövöd a fegyvertelen feketét nem megvárod amíg fegyvert talál.
-Fedezékben fekszel és kilőnek? Megint csak szar ügy, nem voltál fedezékben és máshonnan lőnek rád mint hiszed. Gondolom te is avatkoztál már bele mások párharcába oldalról kilőve az egyik csapatot, nem megvártad amíg az egyik nyer, healel és elbújik újra.
-Két lövésből lelőtt a pucér gyerek akibe két tárat beletunkoltál M249-cel? Nem találtad el, gondolom te is mákoltál már be valakit két lövéssel aki fél perce lőtt rád.
Szerintem a többség sokkal több mókát találna a játékban ha nem tryhardolna ennyire és megpróbálná élvezni a játékot, néha mondjuk tudatosan funolna, nem mindig csak a chickendinnert vadászná. Pl tegnap Primorskot kilootoltuk két squad leölése után aztán két autóval elindultunk kifelé a városból. A másik kocsiból(amiben 3-an ültek) 2-en hátulról lövöldöztek az enyémre poénból, hogy kilőjjék a kerekét. Amikor beértek mellém beültem hátra és a kocsiablakból megsoroztam gépfegyverrel célzás nélkül a másik autót amiben a 3 csapattársam volt és véletlenül kilőttem a vezetőt és lelőttem a sapkáját. Megálltunk felhúzni és healelni én odaadtam a sisakomon annak akinek lelőttem kb amikor ledobtam a földre egy másik squad szarrá lőtt minket az erdőből. Senki nem ragelt, senki nem hisztizett, röhögtünk egyet és megállapítottuk, hogy ez nem volt jó ötlet.
-
#1609 -
#1608 -
ntex #1607
Tökéletesen egyetértek veled. Habár én is szoktam időnként itt sírni a játék miatt de többnyire csak hirtelen felindulásból, ezek mellett azért beletettem már 492 órát.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.13. 13:16:34 -
#1606 Most volt időm jobban átolvasni. Nem lehet hogy titeket oldalról, vagy hátulról is lőttek és nem csak azok akiket láttatok? Kis milliárd helyről rátok látni itt és még 57 él. Mivel az írásod alapján úgy vélem keveset vett le egy egy hit, így azt gondolom, hogy a világ végéről lőttek titeket, egy magas pontról, de az autó alatt is nagyon nehéz úgy elbújni, hogy egyáltalán ne látszódj ki.
Stream snipe-ról pedig továbbra is annyit, hogy, ha a streamer késleltet és kitakar minden fontosat, akkor azzal a nézőinek árt a legtöbbet. A streamelés alapvetően arról szól, már ha jól csinálod, hogy így vagy úgy, de bevonod a nézőket, olyasfajta showt csinálsz, ami érdekes, kommunikálsz a nézőkkel stb... Na ha mindezt megcsinálnák amiket te itt leírtál, akkor minden stream nézhetetlen lenne úgy, ahogy van. Bírom, ahogy a gyökér lúzer élettelen fogyatékosokat véditek, akiknek az az örömük, hogy másoknak így, vagy úgy ártsanak, akár egy streamet elkúrva, akár máshogy. Az ilyen hülyegyerek karcolja végig kulccsal a kocsidat éjszaka. Persze tehettél volna ellene, mert bekamerázhattad volna, vagy vehettél volna egy garázst valahol, vagy... Szóval szerintem érted. Igazából ott is a kulccsal karcoló idiótát fogják megkeresni és nem az lesz, hogy soha senki nem parkol többet az utcán, pedig hát ő állt oda, vállalja be akkor!!! A BlueHole részéről a legjobb dolog amit tehet, hogy foglalkozik a problémákkal és sajnos ez a jelenség is az, akármennyire is irigykedtek (mert ez irigység semmi más).
Végül pedig meg kéne érteni, hogy a BlueHole az nem egy emberből áll. A játék sikerének köszönhetően a bevételekből egyre több alkalmazottat vesznek fel, így van idejük mindennel foglalkozni. Egy EA game se készült még a világon ilyen ütemben, a játék folyamatosan fejlődik és minden hónapban, kapunk valamit, aminek lehet örülni, továbbá figyelnek a visszajelzésekre is a csalókra is stb... A minap én is kifakadtam, meg is írtam a magamét és nem csak ide, hanem nekik is, válaszoltak is és másnapra megint jött egy halom ban. Tiszta is lett nagyjából a játék FPP-ben újra, alig látni 1-2 csaló gyökeret
Összességében továbbra se értem a folyamatos méltatlankodást, se a te részedről se a pár, már szokásosnak mondható egyén részéről. Mindennel csak a bajotok van, nem is értem minek játsszátok akkor, de tényleg vér komolyan. Fáj ha védik a streamereket, fáj ha jön egy két láda, fáj ha egy fél napig lagolnak a szerverek (mert legutóbb kb ennyi idő alatt meg is csinálták), fáj ha jön új fegyver, fáj hogy random a loot (ami egyébként a BR lényege, de mind1 is, bele se megyek) igazából minden fáj, ami a játékkal történik. Én tényleg, minden rosszindulat és kötözködés nélkül teszem fel a kérdést, miért játszanak a folyamatosan méltatlankodók? Annyi játék van, amit biztos jobban csinálnak, aminél biztos csak arra koncentrálnak a készítők amire szerintetek kéne, ahol jobban tudtok érvényesülni, akkor nem érdemes ezt erőltetni, mert az írások alapján ez nektek nem szórakoztató.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.13. 04:30:45 -
#1605 Igen elég sok helyen át lehet lőni az autókon, leszámítva azt amikor egy kettő nem jól van megcsinálva és az üvegfalat lövöd :D -
#1604 A kocsi alatt át lehet lőni :) -
Rocco27 #1603 Tegnapi érdekesség a megannyi közül:
Story: Duo játék, célpont a Military sziget, radar állomás. A kikötőbe sokan ugrottak. Kilootoltuk mindent és a híd végére futottunk. A híd melletti házakat lootolva hallottuk, hogy elkezdődött a csetepaté a kikötőben. Kifutottunk a híd végére és elbújtunk egy roncs autó mögé.
Úgy bújtunk el, hogy lehetőleg ne lássanak meg alulról sem. Kerekek mögé. A kör szélén voltunk. Eltelt néhány perc, mire végre megjelent 2 ember. Mint kiderült az utolsó a szigeten. Szaladgáltak a híd elején balra és jobbra az épületek között. Néhány perc után megindultak a híd fele. Még be se jöttek, de már lőttek Kar98k-val. Oké ebben még nincs is semmi különös, de engem is és a társamat is folyamatosan SEBEZTEK az autó mögött!!! Akárhogyan is helyezkedtünk, közelebb a kocsihoz vagy messzebb mindvégig teljes takarásban maradva, folyamatosan SEBEZTEK! WTF IS THIS GAME?! Persze jelenteni nem tudtuk, mert nem öltek meg...
Más: kipróbáltuk az ázsiai szervert. Kb. mintha óvodába estünk volna vissza, gyerekjáték volt leszedni majdnem mindenkit. Persze a latency az odacsapott rendesen. Volt egyszer egy lagg mialatt a romoknál egy fal mellett osontunk. Ketten bebuggoltunk a pozíciónkba. Sehova nem tudtunk tovább menni. Jó cucc jó volt nálunk, szűkült a kör, jól helyezkedtünk, az ellenséget folyamatosan kifektettük, de egy idő után már repkedtek a gránátok.
Stream Snipről továbbra is azt gondolom, hogy csak saját maguknak keresik a bajt. Ellene sem tesznek, de a sírás az megy. Pedig késleltethetnék a streamet, kezdhetnék ugrás után, megnehezítve a streamer megtalálását már a váróban, kitakarhatnák a térképet, stb. De nem, csak a sírás megy és a buksi simogatás PUBG részéről! Jól van majd mi akkor bannoljuk őket, ha már annyira lámák vagytok, hogy egy ilyen típusú játékban elő streamben minden fontos információt (pozició, állapot és felszerelés) elárultok az aktuális játékotokról vagyis magatokról. Ha a játék nem alkalmas arra, hogy élőben streameljek (mert visszaélhetnek vele) akkor nem teszem! Ismert jelenség a túlélő játékoknál, ott is megy az anyázás, ahelyett, hogy nem adna esélyt a leskelődőknek! Ja hogy kell a Live, akkor viselje annak minden következményét és ne sírjon!
A szánalmas az egészben pedig az, hogy a PUBG foglalkozik is a streamerek által generált jelenséggel, ahelyett hogy minden erejükkel a játékra fókuszálnának, de nem Steam Snipra szabály, meg ládák, versenyek, újabb rengeteg haszontalan skinek áradata, stb. Ezzel még jobban felbőszítve a játék rajongóit, akik naponta szenvednek az Early Access okozta hibák, néha valódi csalók, teamelők, stb. miatt.
Végül zárásként: hosszú idő után végre egy újabb nyerés is befigyelt:
Csapattagok: LazaHunter, deadecho_, AlexanderCurl és én Rocco27
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.08.12. 12:40:54 -
ToMy_ #1602 Telekocsi sávban gyorsabban haladhatsz. -
Gabe18 #1601 Csak védik a környezetet. Két autóval jobban szennyeznék a levegőt, hát az egyik elvitte a másikat. -
#1600 Na, úgy néz ki, hogy elkiabáltam magam:
Tegnap este Solo-Eu szerveren a repülőtő nagyon-nagyon messze értem földet. Senki nem volt a környéken -> sok loot, királyság :D
Épp az egyik tetőn voltam, mikor hallom hogy jön egy autó. "Csak lelövöm már" - gondoltam. Erre nézem, hogy az autóban 2-en vannak. Tőlem messzebb álltak meg, mindketten kiszálltak, és békésen elkezdték lootolgatni a házakat.
Csesszék meg! -
#1599 Ezt mondom, hogy nincs rank, én is ilyeneket játszok. Rohadtul kéne, hogy a leaderboard alapján dobálja össze a 100 főt, ahogy TPS-ben is. Rengeteg az alma player sajnos.
@Running: NA-n eleve lőni nem tudnak, innentől meg nincs miről beszélni. A legrosszabb szituból is ki tudsz jönni, mert egyszerűen nem talál el. Pont ezt látni Grimmzéknél is. Áll a mező közepén és kiszedi a fa mögül a gyereket, aztán még egyet, aztán még kettőt. EU-n 1-2 secre megállsz a puszta közepén miután lőttél és kapod a fejest instant.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.10. 16:05:07 -
#1598 GZ. -
ntex #1597 Akkor én most pont kifogtam a potato playereket EU-n? :D 10 killes Solo-FPP csirkevacsi meccsem, volt 1-2 érdekes vagy épp bugos pillanat :D (még lehet dolgozza fel a youtube)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.10. 14:33:20 -
#1596 Lehet már szkvadban is fpp-t tolni, még a ferde szeműeknél is :-)
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.10. 13:55:21 -
#1595 Tegnap squadban, 6 körből kétszer lettünk top2, egyszer top3 EU-n, a többit már nem tudom, top6, ilyesmik. Természetesen azért haltunk, mert utolsó körök soha nem ránk szűkültek, így kacsavadászat volt nyílt terepen az ellenfélnek.
NA ennyivel gyengébb lenne? Soloban és duoban is volt ott pár körünk, de sokszor nagyon keményen legyalultak minket. Mondjuk sokszor saját hiba miatt. AS-re mostanában nem járunk, mert szar, hogy az ajtó rém rosszul nyílik ott, meg lagok is vannak azért jócskán. -
#1594 Grimmz is NA... EU-ra átjött egy csomó NA player egy időben, de top 40-be seggbe lettek kúrva, azóta visszamenekült mindegyik NA-re, mert ott tud érvényesülni. EU >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> NA szóval hiába ügyes Grimmz, Halifax, Smak és a többiek, az ő streamjükön low-mid az enemy felhozatal, egy EU streamen meg rankban top körül high++. A másik, hogy mivel a fent említett emberek és egy csomó NA streamer sokszor funolgat, ezért rankban sem topok, azaz néha hulla gagyi ellenfeleket kapnak még NA szinten is. Azokból én is lövök 15-öt/meccs yoloban, nem tudomány.
UPDATE: Sőt már EU FFP-ben is hiányzik nekem a rank. Tegnap már tigrisbukfencben mentünk haverral a 3. duo-ban és még azt is nyertük. Egyet lehoztam egyedül, egyet komolyan vettünk ott ketten együtt lőttünk asszem 15-20-at. Szóval be lehet mákolni a gyengébb játékosokat és amikor úgy adódik csak kacsalövészet lesz belőle. Nem azért mert überhigh vagyok, hanem azért mert ők gyengék. Tegnapi mérleg legalábbis ezt mutatja. Első három meccs win, utána 4., aztán 5. full yoloban kivéve egyet. Ez gáz. Armában ha minden harmadik negyediket nyertük már boldog voltam itt meg ha ráfekszünk ötös streaket összehozunk, legalábbis arra volt már példa, aztán egy két rosszabb helyezés és megint 3 win zsinórban. Nagyon kell az a leaderboard besorolás FFP-be, de sajnos csak később jön. Viszont mint ha kevesebb lenne a csaló. Az első egy két nap tele volt velük az FFP, most meg alig látok egyet kettőt.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.10. 12:20:36 -
ntex #1593 Ezzel csak az alapvetően a probléma hogy az ilyen rambok akik 10+ killel zárnak minden meccset lenézik azokat akik keveset ölnek és úgy nyernek. -
#1592 PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
Players, first-person only servers are now available in ALL game modes (Solo, Duo, Squad) on NA, EU and ASIA servers.
Leaderboards will be added later. Please stay tuned for an update on this. Thank you.
The Reconnect feature is now back in the game. Please keep in mind that this feature is still incomplete and there may be bugs. -
#1591 Az valóban rém unalmas lenne, ha 25 percen keresztül kempelni, meg kúszna-mászna. Nézve annyira nem jönne át. :))) Grimmz-t ezért jó nézni, ő rámegy mindenre, hihetetlen amiket túlél, meg lő. -
#1590 Ez egyébként már megint egyéni ízlés kérdése. Ha valaki azt preferálja, hogy mint egy rambo megy a pályán és szétlő mindent aztán 8 killel lesz 40.-ik az az ő dolga, mindenki azt csinálja ami neki jólesik.
A streamelt community game az megint más, mert ott minél több az akció annál jobb és így érthető miért harcolnak egyesek azért, hogy a kill több pontot érjen, mert így több az akció izgalmasabb a játék, jobb a stream. -
#1589 Ilyen cs-ből jött hülye gyerekektől nem lehet elvárni, hogy értsék a játékot. Nincs senki mellettük aki tarkón "simizné", hogy ne legyél már hülye :-) -
#1588 Ja hát megint én leszek a nagyképű megmondóember, de annyira annyira látszik, hogy még a fogalom sincs meg, csak az irigység egyeseknél, hogy bezzeg a streamer celeb meg pénzt keres. Nyilván van ilyen is, de nagyjából 5-10%... Na mind1... -
ntex #1587 Engedd el sztem. :)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.10. 01:20:11 -
#1586 Először fel kéne fogni mi az a streamelés és utána véleményt alkotni a stream snipingról szerintem, bár utóbbi fogalmat is jó lenne értelmezni. Ne haragudjon aki magára veszi, de közelébe nincs a témának itt egy két ember. -
#1585 De nem "streamelem/jelentem" be, hogy én most a 10:25-kor induló 30-as buszon leszek. -
#1584 csak ha már a példádnál maradunk,ez olyan mintha a bkv ellenőrök live-ban nézik melyik busz/metró/villamosra szállnál fel jegy nélkül,az meg ugye kurvára nem ugyanaz. -
#1583 Sajnos vannak ilyen emberek, de te tudod szabályozni. Én is utazhatok BKV bérlet meg jegy nélkül, ha elkapnak igy jártam.
Tudsz tenni delayt, nem muszáj mutatni, hogy mikor nyomsz rá a ready-re. Ha meg néznek téged több ezren, biztos nem foglak sajnálni, hogy még keresel is vele. Ez egy saját magadnak generált probléma és félre ne értsétek, én se értek egyet, hogy nézzük merre jár és csak rá utazunk, de ez van. -
#1582 Az a baj, hogy ezek a sok killes emberek minden 20. játékban tudják megcsinálni a 10+ killt. A többi 9 meccsük általában oltári nagy leves, mert ja hát fejbekúrtak, ez van kövi. Nem értik a lényegét, ez van. -
ntex #1581 Akiknél ez kiverte a biztosítékot azok nem értik a játék lényegét. Meg elsősorban biztos vagyok benne hogy a Tethrys féle killing machinek háborodnak fel a legjobban hogy egy sima kemppel ugyanazt az eredményt el lehet érni amit ők érnek el tizen huszon akárhány killel. -
#1580 Ez itt még mindig egy éld túl, légy te az aki élve kijön játék. Aki ennyit nem bír feldolgozni ép ésszel, az meg is érdemli a sorsát :D Aki killre akar menni az húzzon codozni, ennyi :D -
#1579 ha ugyanakkor mész a playre, amikor a streamer, akkor nagy valószínűséggel összerak -
#1578 De hogy lép be valaki arra a szerverre ahol a streamer van hogy levadássza? Véletlenszerűen rak össze játékosokat x százezerből vagy nem? -
#1577 Sziasztok,
Valaki tud tippet mondani miért jön elő mindig kapcsolodási probléma ha a táskámba belenézek? elég nehezen tölti be mondjuk ha csurig van.... -
Gabe18 #1576 Itt a lényeg szerintem hogy a streamerek népszerűsítik a játékot, igy a készítő hajlamos lehet nekik kedvezni, mint jelen esetben is. Gyanítom ha nem így lenne, a kutyát nem érdekelné a szenvedésük. -
#1575 én már oda tapasztalatból be sem léptem,sok tízéves lelki nyomorult nem hiányzik a lelkemnek,nélkülük is van elég bajom :D