7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• horika
    Mi köze ennek a szervezéshez?
  • Zs0lt1
    Nézem Ninja twitch-én szidja a szervezést :D
  • TDC Geronimo
    bugos egy félkész játék. Nemár :D

Ez a GC verseny is egy vicc. EA játékból pénzes torna... Sok értelme van
  • Zs0lt1
    Uhh baszki micsoda bug a vr kupán :D
  • bosco05 #1850
    Doki mindig is vicc volt :D Egy közepesen szarnál valamivel gyengébb player :D
  • Rocco27
    Igen, szerintem is van valami algoritmus ami besegít a beérkező jelentések szűrésében, mert ezt senki nem bírná emberi erőforrással kezelni.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.08.26. 11:01:12
  • Fujiryu
    Ennyi játékosnál nem vizsgálnak ki minden reportot(főleg, hogy sokan bosszúból reportolnak és arra is van példa, hogy a haverokat megkérik steamen reportolják). Szerintem van egy fasza algoritmusuk ami osztogatja a bant. Valószínüleg súlyozza a reportokat az alapján hány ban lett a reportodból, illetve hány embert reportolsz az átlaghoz képest. Amit meg kivizsgálnak az meg az amikor a ban után írnak a supportnak, hogy hé ezt azért mégse kéne.
  • Zs0lt1
    Szerintem ha egy játékosra beérkezik x report akkor foglalkoznak vele. A csgoban, csak az MM-en érkezett jelentésekkel foglalkoznak szerintem, amit a könnyeden jelentesz szarnak rá.
  • ntex
    Egyébként most hogy szóba hoztad, kíváncsi lennék rá hogy mit ér valójában ez a report rendszer amit beiktattak. Mert gondolom naponta annyi report megy be nekik hogy nincs az az isten hogy győzzék megnézni őket. Még a Valve is inkább kidolgozta az Overwatch rendszert hogy ne kelljen a rengeteg reporttal nekik foglalkozni már, itt meg már többen is játszanak és ők közel sincsenek annyian mint a Valve-nál gondolom.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.26. 01:34:06
  • Rocco27
    Laza-val elmentünk egy utolsót játszani Duoban. Északon ugrottunk ki és egy gyors lootolást követően megindultunk a Military szigetnek, hogy hamarabb odaérjünk. Menet közben társaságunk akadt. Rájuk fordulva, engem - mint sofőrt - azonnal kilőttek, megálltak az előttünk lévő ház mögött majd Lazat körbevéve őt is kivégezték. A következő kép a testünk lootolásakor készült (a report ment, de kétlem, hogy bármit érne):

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.08.26. 01:12:24
  • Gerileveri
    Jogos Shroud és Grimmmz okés, a többi amcsi vicc. Mondjuk ezek streamerek, nem profik azt is lássuk be.
  • Zs0lt1
    Grimmz-Anthony-Shroud-Doki négyes azért elég rendesen odabaszna ennek a mezőnynek :D
  • Gerileveri
    Andy milyet ment már az uccsó meccsen :D Szerintem az amcsiknak esélyük nem lenne ezek ellen, A Doki vicc, max Grimmmz lenne ott a középmezőnyben.
  • bosco05 #1841
    Azért az steam lvl 1 meg az adott esetben 400-500 órás profilok amin van 1 official match is gyanúsak, ahogy a nulla órás egy játékos szarok is. Közben meg úgy lő mint rambo négyszer.
  • ntex
    Én az 570 órámmal a tegnapit leszámítva amit postoltam is ide (ott minimum ez a linkelt makró volt működésben ez 100% ami amúgy ugyanúgy csalás attól függetlenül hogy valszeg nem tudják ellenőrizni a makrózott csalást (még)), egyik gyanús halálomra sem merném rámondani 100%-ra hogy lecsaltak. Voltak érdekes pillanatok, de tényleg kéne már az a rohadt replay hogy jobban ki lehessen elemezni az ilyen szitukat. Amíg nem lesz replay addig csak feltételezni lehet valakiről hogy csal.
  • bosco05 #1839
    Hidd el, hogy azért én nagyjából megismerem őket :) Kb 1000 óra BR van bennem és mondom a profilja 4 óra 1 játék :/ Frissen banolt kis csicska volt, aki onnan folytatta ahol abbahagyta... Nagyon sok ilyen van solo FPP-ben sajnos láda farmolás miatt.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.25. 20:53:35
  • Fujiryu
    Azért mert lelő egy hittel valamiről attól még nem lesz valaki cheater. Random rálősz egy kocsira és simán beadhatja. Nekem is volt már olyan, hogy scope nélkül Kar-ral csak poénból a 200 méterre süvítő motorra rálőttem egyet és headshotkill. Most akkor én is cheater vagyok?
  • bosco05 #1837
    Azért ennél jóval több van sajnos. Volt olyan nap amikor egymás után háromszor csaló lőtt le solo fpp-ben. Se hang se semmi, nem is látod a gyereket csak fej, tök lehetetlen szitukban. Motorral száguldozok 230-al és egy hit ak. Ilyen nincs! Utána meg megnézem a profilt, 4 óra játékidő, 1 meccs... Linkeltem is egy ilyet példának valamikor, van belőle sok sajnos.
  • Fujiryu
    Elfelejthetnétek, hogy azt mondjuk nincsenek csalók, csak a 90%-a annak akit lecsalóztok nem az. Ugyan azzal a játékkal játszunk és nekem kb 450 órám van benne és ha 2 csalóval ha találkoztam eddig akkor sokat mondok.
  • TDC Geronimo
    na végre

Talking to Esports Pro today at Gamescom, Brendan ‘PlayerUnknown’ Greene has confirmed that the next big content drop for PlayerUnknown’s Battlegrounds will bring not one but two new weapons to the game.

While Greene wouldn’t reveal which exact weapons would be available for players to kill each other with, but has said that they’ll be map-spawn items, meaning players can get access to them without rushing for a care package.
  • Nagydög
    Nezd, nem kerul semmibe mindenfele hatarozott joslatokat szorni barmely temaban. Ha egyszer bejon, mindorokke azzal hazalhatsz, hogy te elore megmondtad. Ha nem, akkor csendben elsunnyogsz, es masik hatarozott joslattal allsz elo. Mukodik.
  • Shep
    Ezért jók a multis játékok, előbb-utóbb mindegyikhez jön ki csalás és az egyszeri játékos, meg csak néz, hogy egyesek milyen jók, ő meg csak küszködik. Mindenesetre minél hamarabb kezdeniük kell a dologgal valamit különben a többésg új szórakozás után néz, ha a csalók folyamatosan elrontják majd a játékukat.
  • Normen76
    770 000 player online.. durva :) 2 hónap és 1 millió felett leszünk. És még mindig azt károgják pár fórumon, hogy kipukkad a lufi.. :D Meg hogy olyan lesz mint a DayZ és stb.. ugyan már.. DayZ fénykorába produkált 20-25 000 online playert :). Reméljük a kubai szivar mellett jut pénz az új pályákra is :)
  • Rocco27
    Gyakran felvetődik a téma, hogy vannak e csalók a játékban? Itt néhányan mindig megmondják a tutit, hogy PuBG-ban nincsennek csalók, csak te vagy a balf@sz. Sőt a kibannolt 50k játékos is csak kamu. Én hiszek nekik!
  • Malachit
    Tegnap este mentem pár solo-t (kb 5 kör volt). Ebből 4-ben kihaltam 30-40 között. A 4-ből kettőben esélytelen volt bármi is. 2-ben én csesztem el. Elsőnek leszedtem pisztollyal egy szál gatyában, egy házban, egy csávót aki rám nyitott, majd a tőle elvett felszereléssel maradtam, csak a második csávónál elrontottam, mert nem full autora raktam közelharchoz az UMP-t :/ Második elbaxáskor meg beleragadtam a lelőtt csávó hullájába és free frag lettem. Hiába dobáltam el a felesleges cuccokat, a lőszert a fegyveréhez nem volt a rendszer hajlandó ideadni a lootból... Ötödik meccsen 6. lettem egy szál uzi-val, meg 2 energia itallal, miután átvágtam a térkép 3/4-én. Ot is elrontottam a végét, mert idegbajosan kirohantam a házból a következő felé és nem néztem szét eléggé. Le is szedett oldalról az arra flangáló ellen.

Squadot 2-őt mentünk haverokkal. Elsőben 10+ lettünk. Másodikat megnyertük. Az eléggé élvezetes volt. az utolsó szűkülési körben 4 vs. 4 volt a felállás. Ők egy egyemeletes beton őrtornyot védtek, mi meg a maradék területen a fák közül nyomtuk. Előttem ketten már kifeküdtek a csapatból, de tőlük is szintén. Majd lelőttük a harmadikat is ketten, de az utolsó sajna ki tudott jönni a fák közé jól és lekaszált. A vége meg 1v1 lett, de ráment a hullámra, így utolsó csapattagunk le tudta lőni az ismert pozícióm és a támadási iránya miatt. :)
  • Running
    Mi duoban és squadban mindig valami nagyvárosba ugrunk, georg, pocsi, mylta, stb...általában 50/50, hogy kijövünk e élve, de már jó kis akció, para faktor van, aztán a kör felé haladva, vagy foglalunk házat, vagy bujkálás, ahogy adja. Soloban én nagyon sokszor pocsi és suli közé ugrok, az esetek nagy részében itt is túlélős az első 3 perc. Sulira csak gyakorlás végett szoktam, nekem ez már túl pörgős és random.
    Úgy nagyon ritkán játszom, hogy eseménytelen területre megyek, vagy direkt kerülöm a harcot, inkább csak akkor, ha érzem, fáradt vagyok, vagy semmi kedvem éppen csgo bajnokok ellen lődözni, ilyenkor lapulok inkább, vagy kempelek.

Pont ez a szép ebben a játékban, minden igényt kielégít, gondolom ezért is lett sikeres.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.25. 09:02:47
  • Fujiryu
    Van aki ebben a taktikában is megtalálja az élvezetet, hogy ugrik egy olyan helyre ahol nyugodtan lootolhat 10-15 percig gyakran nem is találkozik senkivel, aztán elindul a kör közepe felé a harmadik szűkülésnél fullos gearrel. Én is nyomtam egy ideig sok winem volt, de többször volt az, hogy felborultam motorral, kocsival és az egész pályán át kellett gyalogolnom és egy lövés nélkül meghaltam a körön kívül. Vagy mégjobb amikor épp, hogy beérnél és kilőnek a kocsiból, vagy ahol healelsz pont ott kempel valaki. Szerintem ez időpazarlás, de valóban így lehet nyerni.

Én is azok közé tartozom akik inkább ugranak valami akciódús helyre és ha túlélnek túlélnek, ha nem akkor lootoltam 2 percet és ennyit vesztettem. De ha kijutok militaryból, vagy pochinkiből akkor van 3-4 killem és már nem sajnálom ha lelőnek. Szerintem sokkal effektívebb módja a lootolásnak, hogy más megteszi helyetted és csak elveszed tőle. Az is igaz, hogy van olyan szériám, hogy 3-4 körig nem élem túl az első percet kb és meghalok(amikor kijött a stat reset és nyaralás után leültem játszani az első 10 meccsemen nem öltem meg senkit :D). De pl ebben nekem több a kihívás és a fun, pl hogy nem mindig találok olyan fegyvert mint amit szeretnék és egy pisztollyal vagyok kénytelen túlélni. Ugyan így ha kijutok ezekről a helyekről utána sem tudok sunnyogni és a chicken dinnert vadászni. Ha rálőnek a kocsimra megállok és kilövöm az illetőt vagy odaadom neki a lootom, ha nincs Kar98-am de hallom, hogy valaki azzal lő akkor megpróbálom megtalálni és a lootboxra is megyek ha túlélem az elejét a játéknak.

Nem szoktam messzire jutni, EU-n a reset óta kb 30 meccsből még a top10-be se jutottam be, de így is, hogy 3-4 meccsenként van 3-4 killem elég jól szórakozom és squadban is azok készítenek ki akik ha tudjuk, hogy van más is a városban akkor inkább elfutnak a másik irányba és lootolnak máshol minthogy egy fegyverrel rájukmenjenek és ott is inkább csak olyan helyre ugrunk ahol van harc az elején, aztán ha több mint egy ember meghal közülünk még ha túl is éljük az elejét gránátot dobunk magunkra vagy kilépünk. Ez is egy taktika meg amit te nyomsz az is, szerintem ettől senki nem jobb vagy rosszabb játékos, mert más a cél. Ez olyan mint a WoW, hogy lehetsz jó PvE-ben de szar PvP-ben és fordítva. A kettő egymástól független dolog.
  • Zozo0122 #1827
    Lenne erre egy tök jó megoldás. Székhez kötözni hátul a kezüket, és 3 méterről nekifutásból ugrásból állkapcson verni az összeset. Még kártyán se csalnának többet :DD
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.08.24. 23:29:38
  • ntex
    Ez wtf amúgy? Gondolom ilyennel szedtek ki ma akkor minket autóból :D Annyit hallunk gyerek elkezd tunkolni minket 50-60 méterről AK-val majd ketten kiesünk az autóból. Rohadjon meg az összes nyomorult komolyan akinek ilyen szarokra van szüksége ahhoz hogy valamilyen sikerélménye legyen ebben a játékban (is). Remélem minél hamarabb jön a replay azt kibasszák az összes sz*rrágót aki ilyeneket használ

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.24. 23:12:15
  • bosco05 #1825
    Igazából itt az mutatja meg, hogy ki vagy, hogy X játékból hányszor nyersz és hányszor vagy top10 top5. A többi a bla bla. Persze ez csak akkor érvényes, ha komolyan veszed a játékot. Ha funolgatsz, meg beugrasz a darálóba, úgy, hogy eredményorientáltan akarsz hozzáállni, akkor 100%, hogy ez a rosszabb, mert ez jóval alacsonyabb top10 és win ratio-t fog eredményezni. Az igaz amit írtál, a kezdőkre! Én nem a kezdők szemszögéből közelítettem a dolgot. Tanulj meg lőni, az rendben van, de utána, meg kell tanulnod nyerni is. A darálóban sokkal nagyobb a random factor, pl te beszaladsz az első házba, van egy kabát, a másik 12-nek meg ak, m4, vector stb... halott vagy instant, míg ha aszerint játszol, hogy kiugrasz a körtől messzire, de jó loot helyre, max 1-2 ellenféllel találkozol, jól szarrá lootolod magad, majd az utolsó körök egyikébe beérve, egy szerencsés szűküléssel, vagy jó helyezkedéssel és némi rutinnal takarítasz. A harcaidat ugyanúgy meg kell nyerned ott is, akkora szerencséd ritkán lesz, hogy kinézel egy bódét az elején és végig oda szűkül és mindenki más meghal magától. Van ilyen is de ez ált 100-ból 1 max 3 és akkor sincs még kizárva, hogy az utolsó egy-két játékos nem vérláma és kitakarít téged a kis helyedről :) Szóval ja az első két példánál maradva utóbbinak olyan 10-20%-os win rateje van egy átlagos játékosnál, előbbinek 1-5% kb. Egy rutinos rókának, ha minden meccset komolyan vesz megy 20-30% között, vagy fölötte, de az már tényleg jó player. 40% fölött általában csak a csalók vannak.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.24. 22:21:45
  • Madi92
    Akkor én is "sírok". Még régebben volt egyszer hogy hátulról rámlőttek. Nem haltam meg, még pont be tudtam menekülni egy domb mögé. Lefeküdtem majd heal útán fűben vártam hogy jöjjön a csóka. Jött is én láttam is, ő engem a fűben nem. El is ment mellettem szépen. Feltérdeltem és lőttem. Igen ám de egy vectorl volt nálam és túlbecsűltem a távolsági értékeit nem beszélve arról hogy autómatán volt,így még a bővitett tár sem ért smmit. Megfordult lelőtt. Én voltam a hülye.
  • Fujiryu
    Miért mi másról szólna? Lősz nem találod el, mert nem ott a célkereszt ahol kéne. Nem céloztál elé, nem jól kontrtolálod a recoilt, mozogsz lövés közben így nagyobb a szórás ezer és egy oka lehet, de mind oda jön vissza, hogy nem jól célzol vagy helyezkedsz. Ha valaki előtted fut háttal neked és nem tudod lelőni úgy hogy van egy fegyvered az sry de a te hibád. Ha meg belemész egy fightba ami neked előnytelen az megint. De ez a hiszti ami itt megy, hogy minden nap valaki leírja, hogy nemtudott lelőni valakit aki lelőtte a dedo.
  • Nagydög
    4. (Ami ennel a jateknal nem annyira elkepzelhetetlen.) Nem teljesen az tortent a szerver szerint, amit Ntex latott a kepen.

Bosco:

Ez marhasag. Nem azert, mert ne lenne igazad, hanem azert, mert ebben a temaban nincs olyan, hogy igazsag, csak allaspontok.
    Szerintem unalmas vegigkutyagolni a terkepen anelkul, hogy egyaltalan latnal valakit, akire erdemes lenne raloni.
    Hasonlokeppen faraszto szerintem valami zsufolt helyen azon rulettezni, hogy kinek jut fegyver elobb es meg esetleg a laggal is szopni a korai kozelharcban.
    Viszont ez mindketto eletkepes strategia.
    Egy dolog kell tiszta legyen, elobb vagy utobb harcolnod kell, az meg rutin nelkul nem tul eselyes, igy erdemes eroltetni a harcot, hogy kialakuljon a rutin.
    Asszem, kezdokent erdemes olyan helyre ugrani az elso nehany meccsen, ahol varhatolag a kutya sincs. Utana kicsit zsufoltabb helyet keresni es egy ido utan tudatosan a daraloba ugrani a kimenettol fuggetlenul. Aztan ha mar eleg magabiztosnak erzed magad a harcokban, akkor lehet strategian gondolkodni.
  • TDC Geronimo
    Na a pubg pont az a játék, ahol ha lősz valakit és nem hal meg egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti nem tudsz célozni :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.24. 19:42:21
  • ntex
    Ezt előbb lőttem Előtte one-hit egy HS-t adtam Kar98-al, gyerek knockolódott, utána egy másikat ellőttem valszeg le volt sebezve.

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.24. 18:25:17
  • bosco05 #1819
    Ez a játék még mindig arról szól, hogy legyél első! Itt nincs második (lásd alig kapsz rá pontot). A második csak az első aki veszít. Egy győztes van mint pókerben. Ott is szidjátok azt, aki esetleg mindent eldob, aztán egy jó taktikai húzással megeteti az utsó két játékost és hazamegy? Mert nagyon sok profi pl így játszik. Ez olyan mint amikor fociban 80 percig altatsz aztán nekiesel az ellenfélnek, lásd Manchester United a Fergi érában. Nektek az a fun, ha agy nélkül beugrotok zsúfolt helyekre "fejlődni", másoknak meg az, hogy kitapasztalják mikor érdemes és hova elindulni, hogy jól jöjjön ki a lépés. Előbbire jobb a Quake széria, csak most nagy a hype aztán mindenki ezt tolja. Armában az agyatlan henteseken röhögött mindenki, itt fordítva van, mert többségben vannak :D Én mondjuk még mindig a 40 rozhok iskolára, meg militarybe ugró szerencsétlenen kacagok amiből 2 jön ki élve :D A többiek meg, hát faxom ez nem jött össze kövi... Komolytalan. Ha meg fun, mert így tényleg az, akkor ne beszéljünk gyakorlásról, meg fejlődésről :D Hozzáteszem SZERINTEM! Az ilyen kill számláló emberek, ha komolyan nekifekszenek se nyernek annyit, mint a rutinos elmászkálók.
  • Fujiryu
    Abból a részéből, hogy életben maradt és volt ideje megfordulni majd lelőni őt.
    Most vegyük végig a lehetőségeket:
    A, Ntex eltalálta 15x AK-val tisztán-> a gyerek cheter és olyan hackje van ami növeli a HP-t
    B, Ntex eltalálta 15x az AK-val tisztán->15-ből 12 lövés a seggén lévő PAN-ról pattant vissza
    C, Ntex eltalálta az AK-val fröcsög a vére de nem annyiszor, hogy megölje mert mondjuk 3-as vestje van,a maradék lövés mellé ment és túlélte a gyerek, majd megfordult és a fedezék nélkül lévő Ntex-et lelőtte shotival.

Ha nagy pénzben kéne fogadnom én a C-re tennék, de persze lehet tévedek. Vegyétek fel a játékot aztán nézzétek vissza aztán ennyi. De ezek a történetek a lelövések előtti 5 másodpercről kb annyira hitelesek mint amikor az öcsém elment horgászni és elmesélte, hogy kifogta a fehércápát a balatonból. Lehet, hogy igaz, de szerintem inkább nem.
  • Nagydög
    Te Fuji, tegyuk fel, hogy Ntex nem hazudozik ossze-vissza, mert mi ilyen derek gyerekek vagyunk itt mindnyajan. Akkor a " frocsog a ficko az AK lovesektol" melyik reszebol kovetkeztetted ki, hogy az emlitett Ntex nem tud celozni?
  • Fujiryu
    Erre megint csak annyit lehet mondani, hogy tessék megtanulni lőni és helyezkedni. Ha valakit aki előtted fut, anélkül hogy észrevenne azt nem tudod hátbalőni az nem a játék problémája. Az hogy nem halt meg annyit jelent nem találtad el elégszer, ergo nem tudsz célozni. Az meg hogy kilőtt annyit, hogy vagy nem voltál fedezékben amikor lőttél rá vagy nem tudod azt használni és ő jobban céloz nálad.

Persze lehetne növelni a fegyverek sebzését, hogy mindenkibe egy lövés elég legyen és beletenni mechanizmusokat, hogy ha lőnek rád kivérezz vagy ne tudj mozogni amíg sebzést kapsz, de hidd el ha ezeket beletennék még egyszer ennyi bajod lenne, mert az alapvető probléma itt az, hogy a nem tudsz célozni és ezen a fejlesztők nem tudnak változtatni.
  • Nagydög
    Valamelyik youtuber beszelt rola, es o kiszurta, hogy a kepen ugy nez ki, az epuleteknek csak az elso egy ket emelete jarhato. A tobbi valoszinuleg csak egy nagy hasab.