Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem t'om... Ez a tps nezet sokat hozzatesz a jatekhoz, megha az emlitett esetben ketsegtelenul idegesito is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Plusz 30 kiloval meg tudok huzodzkodni egyet jobb napokon, de futni nem vagyok hajlando. <#vigyor>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én azt várom már mikor likvidálják a TPS nézetet, mert kb tönkrevágja a játékot. Akadályok mögül simán vigyorogva végignéznek ahol futsz és fingod nincs róla épp hol néznek téged csak azt veszed észre hogy gyerek rád peekel mert tudja hol vagy és mire reagálhatnál már ki is lőttek a g*cibe...
HTS s3rg1nh00
az attól függ melyik verseny,a simákon tényleg nincs de az extrém hurrican heat-eken cipelni kell egy 20-30 kilós zsákot végig 😊
/off

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sqadban meg ezt is berakhatnák <#nevetes1>

TDC Geronimo
2 méter 30cmig elvileg minden

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zs0lt1
De azoknál nincs 2 fegyó, gránátok egy rakás kötszer meg medik cucc meg palacsintasütő stb.. 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Abban nem kételkedtem, hogy fizikailag lehetséges, csak játékmechanikailag nem tudom, milyen hatása lesz 😊
HTS s3rg1nh00
spartan race-en van 8 láb=240 cm magas fal is amit át kell mászni,szóval simán lehet 😄

Ilyen embermagas feletti falakat is át lehet majd ugrani? Na ez megkavarja majd az állóvizet, városban a kertek alján megpihenve is gyakorlatilag minden irányból rád törhetnek majd.
TDC Geronimo
Vaulting anim

Ezt nagyon várom már

Szerintem ez is csak egy rohadt bug ami megzavarja a játékmenetet. Senkit nem látsz mikor zuhansz le (ha csapatban vagy más se), de mikor földet érsz hirtelen minden irányban földet ér valaki. Szánalmas. Konkrét eset, ami elég gyakori volt nálam korábban: leszállsz egy háztetőre ahova hirtelen másik 2 is és azon csodálkozol, eddig hol a francba voltak, mert miközben zuhantál és ernyőt bontottál pörgött a kamera körbe körbe, mint a ringlispíl. de senki nem volt előtte melletted, feletted, de még a környéken sem. Aztán Game Over.

A szerverek gondolom leégtek, felrobbantak és megolvadtak. Nincs ezen semmi csodálkozni való. Kevesebb embert sem tudtak megfelelően kiszolgálni a "potato" szervereken, most meg még többen vagyunk. <#mf1>
Napok óta borzasztó lagg van mindenhol, játszhatatlan így a játék. Most is mentem egy kört NA-n. Mondom most hátha nincs lagg. Nagyon jó köröm volt, néhányszor persze éreztem laggot. A kis kör közelében a fűben kúszva kb. 10 méterre leparkolt egy szöcske, farolt egy nagyot és az orra felém fordult. Easy Kill. Farolás közben én felálltam és kis célzott sorozatokkal UMP9-el lőttem. Eközben ő megállt és kiszállt és tőlem jobbra futva menekült. Folyamatosan lőttem, lőttem és lőttem. Még a vére sem fröccsent. Mondom WTF. Erre az UAZomat mögé érve, bekaptam egy sörétest, majd mielőtt kijött volna mögüle még egyet. Tuti játék, lagg és Game Over. Újra.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.29. 00:22:57

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Fura, ilyen amúgy velem is volt már.
Szerintem rohadtul van valami teleport hack ehhez a játékhoz vagy nem tudom... Tehát ilyen nem létezik egyszerűen, fizikai képtelenség. Ugrok Pochinki-be a szélén lévő lapos tetős ház tetjére, direkt körülnézek többször, oldalra, felettem, alattam, nem jött senki oda rajtam kívül, a város mellett lévő házakhoz ugrott valaki jóval arrébb tőlem. Kilootolom a házat, kb 1 perc se volt, futok le a 6-os házhoz már kettőnek nyitva az ajtaja, el akarok futni, kinéz a gyerek és pofánlő instant.
TDC Geronimo
ja 😞

HTS s3rg1nh00
ja,már vagy 1,5 órája

Torzonborz
Hmm na megdeglettek a szerverek vagy? Nem lehet konnektálni. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szabi
utolsó egy perc o.0

"Nulla tenaci invia est via"

Hmmm... Ez ma velem is megtortent. En mondjuk lattam, hogy rajtam kivul meg negyen erkeznek le egy abszolut noname helyre. Talaltam egy pisztolyt, es csendben meghuzodtam vele mikozben a gyerek trappol az ajto elott. Amikor epp beert a TPS kamera latoterebe, raugrottam, de sajnos azt voltam kenytelen megallapitani, hogy pont a fejemre iranyult a duplacsovu. Vagy ez a faszi volt a legmagabiztosabb kurafi a kornyeken, vagy szimpla cheater volt, de meg masodik lovesre se vesztegette az idot.

A masik meg ismet az univerzum melyen rejtozo sotet rosszindulat. Szivesen ugrok a loterre, altalaban jo loot van. Nagyjabol egyszerre erek le harom masik urgevel. En az also asztalokat valasztom. Nos, lehet, hogy ezek altalaban ugy neznek ki mint egy istenverte vegkiarusitas a fegyverboltban, de most osszesen egy doboz 5.56-os heverkel az egyiken. Felfutok, ott a jobarat, hatan SCAR, de nem nagyon kapkod, hogy lojon ram. Neked meg loszer nem jutott, pancser. - gondoltam, es tovabbfutottam. Ugy tiz lepesnyit sikerult futnom, mikor kiderult, hogy de, jutott neki. <#hehe>

Meanwhile BF1-et 20 ezren játsszák jelenleg PC-n. Nemtom melyik játékról mond ez el többet.
És ezzel együtt egyre nagyobb a lagg-party. EU-ról rohantunk át NA-re. Ajtónyitás, lootolás, jövés menés lehetetlen volt egész játékidő alatt. A semmibe ugrottam le, majd tanyákat kilootolva és egy-egy Mukiba botolva végére durván összeharácsoltam mindent, a végén a Georgetown melletti hegytetőn a snipereket és futókat is leszedve a lagg mellet sem volt szerencsém. Ráugrottam, levegőben akadtam egy nagyot és kiírta, hogy Game Over. <#eplus2> Esélyem nem volt kiszedni.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.28. 19:38:51

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

2,72M

Metalmilitiakid
Erre van egy magyarázat, amit én is sűrűn kihasználok. Ha valaki közel áll egy falhoz, ami 4 emberrel egy konténerben elég esélyes, akkor kilóg a fegyver a hátadon át a falon. És azt ők is simán észrevehették.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Rendszeresen megtörténik, a láthatatlanok támadása story...

Szabi
az előbb duo-ban egyedül maradva araszolgattam a fehér felé, erre elfutott mellettem egy srác, gondolkozás nélkül hátba lőttem... majd kiszedett a csapattársa... basszus, eszembe se jutott hátranézni, hogy van-e még valaki.. ehhh... 😄

4.nek haltam így, m249 volt nálam 3-as sisakkal -.-"

bosco05
Szintén tegnapi sztori, squadban a konténeres telepre szűkült a kör plusz még a felette lévő nagy városra. Autóval begrasszáltunk a konténerek közé, leálltunk az egyik mellett majd bementünk közéjük és elbújtunk az egyik random nyitottba, senki meg se moccant, halljuk hogy oda trappolnak pont a mi konténerünkhöz, először berepül egy flashbang majd rögtön utána egy HE és már haltunk is mind a négyen... Előtte valamikor duoban volt egy olyan hogy Pochinki-ben alndoltunk egy másik duo-val, ők jóval arrébb szálltak le, lootoltam egy házat, haver vagy 3 házzal arrébb. Egyszer csak trappolás, srác benyit a házba, felfut az emeletre pont abba a szobába ahol én vagyok, pont oda néz ahol én vagyok és következő pillanatban már halott is voltam 😄 Kb szóhoz sem tudtam jutni.
Jaja pontosan, ma már 3x jártam így, ami eléggé el tudja venni az ember kedvét....

Ez velem is előfordul mostanában, esés közben kocsányon lógó szemmel pörgetem a kamerát, hogy lássam, ha jön valaki. Közelben sincs senki, mondom jó, akkor lehet nyugiba lootolni, erre a második szobát túrom, mikor rám töri valaki az ajtót és pofán lő egy sörétessel.
Én újabban úgy járok, ami nem tudom bug e vagy mi, hogy leszállok egy kis helyre ahol pl van 3 ház, senki nem száll le oda, legalábbis én azt látom, körbenézve ALT-tal hogy sehol egy db ejtőernyő se, leérek az ajtó elé, bemegyek az első házba, és már hallom, hogy a másikba már futkározik valaki.... De minap Pochinkibe is úgy jártam, hogy mentem az autóra a garásznál alt-tal körbenézek 1 embert láttam aki oda ejtőernyőzik, leértem futnom kellett vagy 20 métert garázshoz, de ott már 6-7 ember futkározott.... Hát mi a **** 😄

TDC Geronimo
Játékosbázis folyamatosan nő. 191k tolja jelenleg steamen, új csúcs. 3 Millát elérték már vajon eladásokban?

Ne is idegesíts....Most jöttem egy második helyes solo meccsből....Ha nem VSS van nálam szénnélövöm a gyereket, de az volt nálam csak. Egy AK vagy egy m16, m4 és vége van...Kint volt a mezőn semmi fedezék nélkül...

Mondjuk én is elcsesztem mert ha nem kezdek átfutni a kör mögötti fához akkor meglehetett volna.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ugyanez az ablakoknál, korlátoknál, rácsoknál!

Plusz az imént duo-ban mi is belefutottunk szövetkezésbe, a hidat két duo team lezárta teljesen, nem lehetett átmenni tőlük, le is szedtek minket. Az egyiket legalább sikerült elütni hogy pusztulnának éhen.
Azért fasza dolog mikor fps nézetben kihajolok a fal mögül, elvileg simán ki kéne tudnom lőni és akkor látom miután lekattintom hogy az összes golyó elakadt a ház sarkában. Aztán csodálkozom hogy nem kapja a lövéseket az enemy. A másik meg most legutóbb úgy crashelt ki a játék hogy még a videókártya driver kernel is összeomlott miatta.
Köszi 😊 Szerencsém is volt a végén, az utolsó ürge meglapult egy bokorban, és nem vettem észre. Viszont volt olyan balhere, hogy mikor elfordultam, belém tunkolt egy egész tárat, de a felét mellélőtte, így le tudtam kaszálni amíg tárazott. Mindazonáltal azért úgy éreztem, hogy a múltkori, 10 killes második hely után ennyi szerencsét megérdemeltem 😊
8 KILL and WON! Very good comrade!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.28. 13:40:22

Végre valahára. Már kezdtem azt hinni, sose lesz meg az első.
Jó neked! Nekem/nekünk szinte majdnem mindíg laggolnak a szerverek (EU/NA). A tárgyfelvétel és az ajtó nyitás néha nagyon durván...
Amúgy a játék nekem is szebben/simábban fut frissítés óta.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.28. 01:45:10

TDC Geronimo
ma toltuk elég sokat és marha jók voltak szerverek most. Instant volt ajtónyitás, beszállás autóba, item felvétel. Bárcsak mindig ilyen lenne. Be is húztunk egy squad wint

Szabi
ma megölt egy zsíros kenyér, egész pontosan a 01-es példány.. 😄

Epp most mentem egy kort. Eddig nem nagyon lattam, fegyvert loszer nelkul spawnolni, de most eszakon a loteren talaltam egy Vectort, amihez egy darab loszer se volt.

Metalmilitiakid
Jelenlegi észrevételek a patchel kapcsolatban. Jobban fut kicsivel, bár eddig se volt számomra vészes. Sejtem low end gépeknél feltűnőbb. Főleg NA szerveren tolom most, szóval ezt véve alapul. A találatok sokkal konzisztensebbek, AK ból végjátékban is elég 6-8 golyót kilőni 1 emberre akár automatán is (nem 3 méteren), mert jóval kevesebbet vesznek el a lövések. Az AK alapból OP lett, jelenleg kedvenc fegyverem az M416 mellett.
Sajnos VSS-t még nem találtam,de a legtöbb sniper ami a kezembe került szintén jóval pontosabbnak érződik. A 4x és 8x scope al tényleg eltűnt a felé lövés.
Viszont ami furcsa, hogy patch óta sokkal randomabb a loot, lehet csak nem volt szerencsém abba a kb 10 meccsen, de azok az alap helyek ahová általában ugrani szoktam és egy elég jó lootal lépni azok szinte teljesen kihaltak. Viszont random kis fakunyhókban találok Kar-t, AR eket és társai. Sikerült kijönnöm egy olyan helyről ahol 4 emeltes és 3 sima ház van 1 fegyverrel és vest nélkül, eddig ilyen nem nagyon volt.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Amikor kiszállsz a lassan guruló autóból, és valamiért a játék úgy gondolja, hogy közvetlenül az autó elé rak ki, nem mellé, így a saját verdád azonnal elüt... Priceless.
Akkora netlag van, hogy a játék is szabályosan kiírja.
Azt miért nem jegyzi meg ez a kurva játék, hogy nekem NEM kell az EU szerver? NA-n akarok játszani, de mindig visszaállítja minden meccs előtt.
TDC Geronimo

Ugyanez, de gtx970. Nem egy faklyasmenet. Az atlag fps rendben lenne, csak eleg durva dropok vannak. Ellenben egy SSD, vagy tobb memoria talan segithet, mert sokszor hallom nyikkanni a vinyot fps dropnal.

Ainz
Üdv!
8gb+i5 2500k+gtx770 2gb
Ezzel hogy menne ? H1Z1 King of the Kill megvan, de az tavaly még fosul futott.. meg sokat töltött..
Nos, sikerült úgy magamra csukni az ajtót a lagnak köszönhetően, hogy se ki se be. Az ajtót nem lehetett nyitni többé, ki kellett lépnem.