7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Running
    Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy bírja el a motor, meg a kliens gépek ezt a rengeteg nagy épületet. Nem véletlenül nem szoktak ennyi és ekkora objektumokat egy helyre sűríteni, ráadásul úgy, hogy mind ki van dolgozva kívül-belül.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.24. 15:49:08
  • ntex
    Ezt adnám. Minél több golyót kapnál be annál erősebb vagy annál gyorsabb lenne a vérzés, mint mikor a kék kör sebez, csak sokkal lassabban tickelne a sebzés.
  • Gabe18
    Én inkább a vérzést vezetném be. Ha valakit eltalálnak az legyen már rákényszerítve hogy gyógyítsa magát rövid időn belül. Úgy a bandage-nek is több értelme lehetne mint "vérzés elállító eszköz", mint most ezzel a 10 hp növekedéssel.

Amúgy tegnap még azt akartam írni hogy remélem nem rontják el a kisebb sivatagos pályát azzal hogy oda is egyből 100 embert dobnak le, de jobban belegondolva lehet jobb lesz ugy. Akkor aki töményebb akciót akar mehet oda, a többiek meg maradnak a nagyobb pályán. Bár akinek szerencséje lesz, és a kisebb pályán is egyből bekerül a körbe, az ott se lesz rákényszerítve hogy felfedje magát a végjátékig...
  • TDC Geronimo
    Nálam elsődleges cél a fun. Ehhez nem tartozik hozzá mindenáron a win
  • Sunsetjoy
    Pontyosan. elsődleges cél a csirke.
    Amúgy online gammákban mindenhol vannak olyan játékosok, akik lötyögve is elvannak, meg olyanok is, akik még abban is versenyeznének, hogy az irodából ki ér ki leghamarabb munka végén :)

Amúgy ez a megtántorodás jó ötlet lenne, atompáncélban is megérzi bárki legalább a lövés becsapódási erejét...
  • Zozo0122 #1809
    Ezt amúgy rohadt egyszerű lenne orvosolni, és én ezt látnám legszívesebben a játékban: aki hitet kap, az megtántorodik.
  • ntex
    sose fogom megérteni ezt a logikát ahogy működik a játék, miszerint ott fut tőlem 5 méterre az enemy, tunkolom úgy AK-val hogy nem látszik a gyerek annyira fröcsög a vér, ő rámfordul 90 fokban és one hitel a f*sszopó shotgunnal.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.24. 13:59:51
  • Running
    Csak tudnám mitől passzív játék az, ha nem ugrasz be 15 ember közé egy szűk területre, hogy majd az rng eldönti ki talál előbb fegyvert. Egyébként nincs ezzel sem gond, aki ezt szereti. A játékot mindenki úgy tolja, ahogy akarja, csak ne akarnátok ennyire izzadságszagúan elmagyarázni, hogyan is kéne játszani, mert még az 7 éves unokaöcsém is ráérzett, hogy a cél az 1. hely, meg a szórakozás, hogy jól érezd magad, minden más meg duma, meg mese habbal.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.24. 13:45:04
  • jan5650
    Hát nem tudom, egész jól elboldogulok más helyeken is...
  • Zs0lt1
    Ha valami kicsit is akarsz ettől a játéktól akkor fejlődni kell. Fejlődni meg úgy lehet, hogy bemész suli/military/georgopol stb.
  • jan5650
    Azt, hogy megvárom, amíg az első 100 játékosból cirka 50 lesz pár perc alatt nem nevezném passzivitásnak, szimplán egy okos húzásnak. :D
  • TDC Geronimo
    Itt is mennyi passzív játékos van atyaég
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.24. 13:21:46
  • jan5650
    Na pont ezért nem ugrok Military/Iskola/Apartmanok/Börtön/Shelter-re...

Biztos nagyon izgi az az első 2 perc, ami arról szól, hogy vagy találsz fegyvert és király leszel, vagy szaladgálsz mint a hülyegyerek a lövedékek elől. Lehet hogy valaki ezt élvezi, mert "pörgős" de én inkább maradok a sunyiban lootolásnál. Megvárom amíg az első szűkülésig a játékosok fele kihullik a fent említett helyeken ;)
  • Zs0lt1
    Jól van, vegyél be egy nyugtatót te is ...
  • Fujiryu
    Egyébként meg nem tudom mit szenvedsz itt. Nem tetszik ne nézd ennyi. De ez a fröcsögés amit nyomsz szánalom
  • Zs0lt1
    Tessék, ez az élvezhető PUBG tartalom, nem az, hogy egy majom vereti magát egy rohadt sziklában :D
  • nortsen
    Én is a játék felfedezésén vagyok, de én nem érzem azt, hogy kempelés lenne a játék értelme.
    Lehet az elején ez az érzés, de idővel én inkább úgy gondolom, hogy figyelem, pontos célzás, türelem a játék lényege. A felszerelések meg jönnek, ha ezek megvannak.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.08.24. 12:30:11
  • Zs0lt1
    De ez egy faszság szerintem. Fel akart menni csak mindig lecsúszott és a végén belecsúszott abba a lyukba ahonnan nem tudott kimenni.
  • Fujiryu

Crouch jump tutorial summit1g-től.
  • Fujiryu
    A csávó is mondta a meccs utáni interjúban, hogy azért nem ment körbe, mert látta, hogy break meghalt és tudta, hogy a jelenlegi szabályrendszer miatt így szerzi a legtöbb pontot és ezárt nyomta ezt a taktikát. Amíg bejutni a top20-ba több pontot ér mint megölni 10 embert addig a kemperek lesznek előnyben. Nem Evermore a szánalmas, hogy így nyert hanem a szabályrendszer.

A nem kompetitív játékosoknak akik otthon ülnek és meló után játszanak mindegy, hogy ramboként meghalnak és a top50-be se jutnak be, de a profiknak a lényeg, hogy elvigyék a pénzdíjat és megszerezzék a trófeát és a streamjük címébe kiírhasság, hogy PUBG invitational solo champion.Akik a toutnamentet szervezik azoknak a felelőssége, hogy olyan szabály és pontrendszer legyen ami a nézők számára élvezetesebb játékot támogatja. Jó példa erre a LOL ahol sok változást azért hoznak be a játékba, hogy az unalmas kompetitív meccseket felpörgessék és a stream eladhatóbb legyen.

Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.08.24. 11:47:50
  • Zs0lt1
    Na hagyjál már ezzel a hülyeséggel.
  • Malachit
    Tegnap megvettem ezt a szuper játékot. Hát a végére rájöttem, hogy itt a kemperek az igazi nyerők. Kb. 6-7 squad és ugyan ennyi solo meccs alatt senkit se sikerült lelőnöm, ellenben a maratoni futást többszörösen megnyertem volna szerintem :). A meccsek alatt főleg jól hátba lőttek rohangálás közben, ezért a végére ajánlott páncélként megjegyezem, hogy a serpenyőt fel kell venni, mert az is véd, főleg hátulról jövő támadások ellen :D.

Az utolsó solo meccsen is úgy lettem negyedik az EU szerveren, hogy konkrétan nem is lőttem. Akár 1 szál gatyában is végig kempelhettem volna a kiválasztott ház emeletén. (Oké, mák volt, hogy rám szűkült a mecs 80%-ban a kör, de közben majdnem elaludtam jópárszor.)

Ennek ellenére a Squad meccseken haverokkal jól szórakoztam (szintén úgy, hogy általában úgy haltam meg, hogy azt sem tudtam honnan lőttek le).
    Vicces jelenetek:

Felszerelkeztünk, bepattantunk dzsipbe, megyünk, ránklőnek, félreértés, hogy kilőtték a kereket. 2-en kiugrottunk (dzsip majdnem már ált), erre haver áttolatott kettőnkön, majd kicsivel arrébb beleborult a folyóba :D

Felszerelkezünk, felpattanunk 4-en két motorra, áttépünk a térkép túlsó végébe pár megállással , majd a végén, mikor már épp beérnénk a következő szűkülési körbe, mindkét motorral egymás követve 120-nál halálos felborulást szenvedünk az úton, egy dombtetőt követő meredekebb lejtésbe váltást követően. Körnek vége, csapat halott.

Kevésbé volt vicces, mikor a kb. 4 méterre lévő célpontba shotival belelőttem 5-öt és még mindig élt. (knokkolva lett csak, én meg úgy voltam más játékokból megszokva, hogy, ha elfeküdt, az halott :/ )

Betölt a pálya, kiugrok a repülőből, majd földet éréskor konstatálom, hogy az épületek csak elmosódott pixel halmazok, bemenni lehetetlen, mert nem tudom hol vannak a falak és a tárgyak bennük (felvehető cuccok persze látszottak valamennyire). Tovább futva meg konkrétan valamennyi épület az összes berendezési tárggyal láthatatlanná vált, csak a felvehető felszerelés világított lebegve a levegőben. (restart segített persze, de idegesítő volt a mező közepén állni).

Mini mappot lehet valahogy nagyítani? Nekem túlzottan ki van zoomolva és nem látom át.
  • nortsen
    Köszi a ládás infókat.
  • Running
    Nem kötözködésből, de tényleg nem esett még le, mi ennek a játéknak a lényege? Éld túl, bárhogyan. Az, hogy neked ez nem tetszik, az szerintem egyéni szoc probléma. Ez kb olyan, mintha valaki azon gyötrődne, hogy egy battlefield conquestben miért húznak zászlót. Ha ennyire zavar, hogy a játék nem a kill-ről szól, hanem a túlélésről, akkor miért nem codozol, vagy battlefield-ezel, vagy akármi. Ott van instant akció, rengeteg játékmód.
  • Zs0lt1
    Itt a fickó pov-ja a 3. meccsről. Az első és utolsó kill 19:38-nál volt. Ott szerencsétlenkedett a balfasz, hogy hol másszon fel, addig simán körbemegy és alulról feljött volna. A 2. meccset 3 killel nyerte, és ezzel a játékkal nyert összesítésben.
  • Sunsetjoy
    Mennyi pontba kerül az egyes ládák kinyitása?

Az első 700, a második 1400, a harmadik 2800, a negyedik 4200, az ötödik 5400, a hatodik és az azt következő ládák pedig 7000 BP-ba kerülnek.

Miért ilyen drágák a ládák?

Nem szeretnénk, ha nagyon sok ládát tudnál kinyitni a hét folyamán. Ez hoz létre egy economyt/"gazdaságot" a skinjeink köré. A hetente kinyitható ládák limitálása biztosítja azt, hogy nem veszíti el az értékét egy-egy skin a marketen az első napok után.

forrás: http://pubg.blog.hu/
    de van olyan oldal is, hogy pubg.hu
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.08.24. 08:17:22
  • Running
    A sivatagos kép térképvázlata:
  • Zs0lt1
    Semmiben nem különbözik. Ugyanolyan cucc lehet abban amit 700-ért veszel, mint amit 7000-ért. Hetente indul újra az ár, és kb duplázódik minden vásárlásnál 7000 bp-ig. Illetve a gamescom-os láda az 1200-be kerül, nem tudom mi a max összeg ott, de a lényeg ugyanez.
  • nortsen
    És arról tudnátok vmi infót adni, hogy ezek a heti ládák hogy működnek? Van x összegért láda, megveszem, majd magasabbért van a következő de ez hetente miért kezdődik újra? Ill. a drágább, az miben különbözik az olcsótól?
  • Normen76
    Elvileg ha nem volt STEAM guardod akkor 15 nap késleltetés van a steamen. HA aktiváltad a guardot, akkor is van elsőre 7 nap (ha 15 napot ír a rendszer de van friss guardod akkor is 7 nap). HA rég nem vásároltál, adtál el semmit, a steamen, asszem akkor is adnak valami késleltetést.

Azt h a ládákat meddig lehet eladni nem tudom.. valami zsiványság van itt, mert adtak el 100-as tételben kulcsot is közel 10 euró/darab áron, miközben 2,5 euro a kulcs eredetileg.. ki a tököm vesz 4 szeres áron kulcsot a steam piacon és miért ? 100-as tételben.. aki eladja annak ok.. de aki veszi ?
  • Zozo0122 #1784
    Erre tudja valaki a választ? :)
  • Normen76
    Nekem speciel nagyon tetszett a közvetítés, bár csak két meccset nézhettem, jönni kellett melózni. Érdekes volt látni, hogy a "pro" jétékosok is pont úgy belefutnak a pofánlövésbe ahogy nekünk mezei gémereknek sikerül néha. A legtöbb esetben 2-5 killek születtek, ezért is vonom klétségbe, hogy a 25-30 killes emberkék ne használnának némi segítséget. Eleve nem is találkozik az ember 30 másik játékossal :). Már ahhoz hatalmas véletlen kell, vagy... tudnia kell merre járnak, látnia kell hogy mozognak.

A közvetítés és a meccsek nekem tetszettek. Aki játszott már a PUGB-vel pár tíz órát, annak teljesen jól követhető volt szerintem. Sokkal jobban tetszett mint egy CS vagy LOL közvetítés. Van helye ennek a játéknak ebben is. Sajnos a holnapit ne mtudom nézni meló miatt, de pénteken szintén megnézem.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.08.23. 20:36:53
  • TDC Geronimo
    én meg konkrétan leszarom a wint. Gyűlölöm, amikor fél órán át a nagy semmi van és a végén lelőnek azt sem tudom honnan. Inkább megyek azalatt 4-5 gyors kört pár killel meg akcióval.
  • nortsen
    Mikor először hallottam a játékról, megnéztem pár videót, és nem értettem ebben mi a jó.
    Majd mostanában olvasgattam a rekord döntögetős híreket, és lassan elhittem, valamit csak tud.
    Megvettem és megértettem. Olyan mint a Csokitó. Ronda de finom. :)
  • HTS s3rg1nh00
    nyilván amikor sok ilyen helyzet van az idegesítő pláne ha valaki sokat nyer vele,de én mint egyszerű casual játékos konkrétan törekszem a legkevesebb kockázatra,volt már pár 3-4-5 killes chicken dinnerem és csak akkor harcolok ha muszáj.pont ez teszi tournamentben nézhetetlenné a játékot,de a kisebb mapok szvsz javítják majd ezt a helyzetet.
  • TDC Geronimo
    ez nyert

Kár hogy doc nem volt kint, kiosztotta volna biztos :D
  • Shep
    Hát azt észrevettem én is :)
  • HTS s3rg1nh00
    én ugyan nem néztem,de a PUBG tipikusan az a játék amit játszani kell nem nézni.kb.minden mást lehet nézni és izgulni rajta de ez abszolút nem egy olyan game...
  • TDC Geronimo
    mekkora szánalom szar

Evermore just won the entire 3 game tournament. With a net kill count of 4. Spending the last game on the starting island and eventually just healing in between a few rocks while the circle killed him.

Jellemzi a játékosok 90%át is
  • Zs0lt1
    2. lett Break a végső elszámolásnál. Nyert az ázsiai arc aki a végén csak gyógyította magát és top8-ig eljutott.