7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• jan5650
    Mondjuk olyan velem is előfordult már, hogy lefele zuhantam nyílegyenesen, automatikusan kinyílt az ernyő, épp elkezdtem ereszkedni amikor elsuhant mellettem egy srác, és alattam nyílt az ernyője.... Franc se érti, lehet csak lagg... Ettől függetlenül tényleg nagyon sokat fejlődött a játék pár hónap alatt.

• Zs0lt1
    Azért az nem igaz, hogy nem halad a fejlesztés sehová. Nemrég volt itt egy videó, hogy milyen volt az alfa verzió. Én kb három hónapja vettem meg, azóta is nagyon szépen fejlődik a játék. Régen 2-3x kellett nyomogatni, hogy egyáltalán kinyisson egy ajtót vagy beszállj a járműbe ezt is megoldották. Az sem igaz, hogy a játékosok 90%-a csaló. Oké, vannak csalók, de elég sokat kiszűr a battleeye.

A sebzés rendszert pedig ameddig nincs stabilan 60-64 tick addig felesleges ragozni. Volt, hogy full élettel, 100%-os 3-as sisakkal egy lövésből kilőttek kar98-al, pedig abból nem szabadna.
  • Deviome
    Hát az nagyszerű. Kár volt kidobni érte a pénzt. :/ Elég szomorú, hogy 240M €-ból ennyire futja. A fejlesztés sehova nem halad. A játékosok 90% csaló. Bár ha nem csalsz is ott van a " keresztül látsz a falakon " opció. -.-"
    Láttam itt ilyen sebzés táblázatokat, hogy miben mennyit sebez a mi. Jó vicces. Van aki ezt ennyire komolyan veszi? Akkor kérdezném tőle, hogy mi van akkor, ha szemközt lövöm Kar98-al? Normál esetben megdöglik. De a pubg szarik rá azt visszalő az egyén. Biztos levédte a 2-es sisak. xD

Amúgy azt valaki tudja, hogy mért van az, hogy aki előbb kiugrik a repülöből előbb ér földet mint én aki a cél fölött ugrok ki és nyálegyenesen zuhanok 234-el? A bluhole szerinte a ferde vonalu mozgás gyorsabb mint az egyenes vonalú? Tudnak valamit a srácok az már biztos. A másik amit nem tudok, hogy mért nekem nyílik ki mindig az ernyőm legelsőnek? Az összes többi zuhan még 30 métert és csak aztán nyílik ki. De ez mindig így van.Nem kell ecsetelni, hogy mire leérek agyonlőnek. -.-"
  • jan5650
    Én szeptember 02. után használhatom a Steam piacot (1000 éve nem vettem semmit ott, így 1 hónapja kellett vásárolnom valamit, hogy tudjam használni a piacot), addigra tartogatom az összegyűlt kb. 20 ládát. Kíváncsi vagyok mennyi lóvét tudok összeszedni vele. Illetve van talán 3 gamescomos is. Elképzelhető, hogy fel fog menni az áruk? most is ha jól emlékszem 2,5 euro körül van darabja.

Egyébként az eladás hogy működik? Bejelölöm eladásra a ládákat, és szinte egyből elviszik?
  • Zs0lt1
    Én kb 40-et, de van még pár gamescomos ládám aminek várom, hogy feljebb menjen az ára :D
  • Norbertboy
    Ki mennyit keresett a játékkal?
  • Zs0lt1
    Jah kettő? Akkor bocs rosszul tudtam.

De a játék árát simán vissza lehet hozni ládákkal meg skinekkel.

Jah és refund, nem refound :D
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.29. 08:37:48
  • sata75
    steamen 2 óra gametime után már nem lehetséges.
  • Zs0lt1
    Úgy tudom 10 órán belül van csak vagy valamennyi eltelt idő azt nem tudom pontosan.
    De ha egy kicsit ügyes vagy, gond nélkül visszaszerzed azt a 30 eurót ládákkal a steam marketen.
  • Deviome
    Van lehetőség refoundolni 220 óra után? :D
  • Szabi #1884
  • bosco05 #1883
    Kilóméteres csaló acc :D
  • ntex
    https://pubg.me/player/stealys

Most ölte meg a squadunkat ez a csávó, minden lövedéke 1 pontba csapódott, 3 különböző helyen álltunk és kb instant haltunk egyszerre.
  • Sunsetjoy
    Megadta nekik a teamingért a büntetést, ennyi :D
  • Shep
    Ez volt már?
  • Malachit
    Kivasalt a csónak :)
  • Normen76
    Ha ezt a vizen csinálod meg ott is kifekszel. A motor, autó is ilyen volt régebben, de azokon sokatváltoztattakj. A csónakhoz nem nagyon nyúltak indulás óta. Én csak akkor merek kiszállni belőle, ha már nem mozdul. Rengetegszer kipurcantam már miatta, és legtöbbször, kiszállásnál.
  • jan5650
    Ez a csónakból kiugrás nem bugos picit?

Épp egy drop lootolásából rongyoltam vissza a partra, jó hajós szokásnak megfelelően keményen odacsaptam a szárazföldnek az elejét, és szépen driftelni kezdtem a homokon. Már majdnem állóra lassult a csónak, gondoltam most már biztonságosan nyomhatok egy "F"-et. Hát nem. Szépen eldobtam a kanalat. Ez így normális? :D
  • Normen76
    Eh ez a játék... néha idegesít, máskor meg :D. Éjszakás voltam, és mivel holnap reggel 6-tól, este 23-ig melózok, úgy gondoltam nem fekszek le aludni így is ali van már a hétvégémből... Szal 36-37 órája vagyok ébren. Nem akartam PUGB-zni emiatt, amúgy is szarul ment mostanában, hát még ilyen fáradtan. Végül csak felmentem most este.. Első csatám ma soloban, és megnyertem :D. 36 óra ébrenlét után :D. Igaz csak 2 killem volt, de az a végjátékban :). Felébredtem elhihetitek :D.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.08.27. 19:50:12
  • Szabi #1875
  • Dency
    Kicsit azért optimalizálhatnák, sokszor be is akad, főleg mikor iskolába szál le 8-10 ember. 30-40 fps-eket zuhan közelharcnál, így eléggé lehetetlen célozni.
  • ratgab
    Ha rendszeresen frissítesz és esetleg előfordul, hogy nem tudod tartani néha a saját menetrendedet, valamint a rövid tesztelési időszak miatt bugok maradnak a játékban az a baj. Ha emiatt inkább úgy döntesz, hogy nem szabsz magadnak extrém rövid 1 hónapos határidőt és meg akarsz felelni a játékosok igényeinek azzal, hogy közlöd nincs értelme a rövid határidőnek, hanem több időt fordítasz tesztelés akkor meg az a baj.

Felfoghatod úgy is, hogy nem dolgoznak a pénzükért, de ez a negatív hozzáállás. Felfoghatod úgy is, hogy minél polírozottabban akarják kiadni az egyes frissítéseket lehetőleg úgy, hogy ne csessze szét azt is az újdonság ami esetleg eddig működött.

Ezzel kapcsolatban nézzünk szépen vissza, hogy mennyi mindent beépítettek a játékba megjelenés óta (rendszeres heti bugfixekkel és rendszeres havi tartalmi javításokkal melyek általában jól szétbarmolták az egyébként egész jól működő játékot mivel kb élesben tesztelték le ) és utána hőbörögjünk szerintem.
  • Norbertboy
    Kezdődik itt a rétes effekt, hiába kell a pénz, dolgozni meg ne kelljen érte annyit.
  • Dency
    Dotát is lenyomtuk most.

• Zs0lt1
    l2p issue :d
  • Nagydög
    O, f.szom! Nem az en szivemnek valo ez a jatek. Elrepultem motorral. A szokasos teljesen indokolatlannak tuno elcsavarodas a levegoben. A domboldalra estem, de egy karcolas nelkul, a motor meg egy fanak csapodott es a toveben eldolt. Remelven, hogy senki sem latta, odaszaladtam, es elkezdtem felallitani. Varjunk csak! Miert log ki ket lab a motorom alol? Hat nem csori ficko nyakaba esett. Annyira ossze volt zavarodva, vagy mi, hogy siman lelottem. Persze nem egeszen tiz masodperc szaguldast kovetoen elkezdett loni ram valaki szembol es ugy kezdett szaggatni a jatek, hogy azt se tudtam hol vagyok. Sikerult elutnom, de leszalltam a motorrol menetkozben, ugyhogy nekem is kampec. 5 kill osszesen, siman megerte.
  • Gabe18
    Szerintem teljesen jó lehet egy ilyen verseny, ha annak kezeljük, ami. Azaz hogy ez egy játék... Az egész ott van elb...a amikor ezért pénzt osztanak, ráadásul annyit amiért már megéri hőbörögni.
    Én nem vagyok egy pro játékos semmiben, de azt a hülye is látja, hogy ez a játék semmilyen tekintetben nem alkalmas "profi" versenyre. És még ha meg is csinálják full jóra, javítva sok jelenlegi hibát, akkor is ott lesz hogy az egészben akkora a szerencsefaktor hogy sosem lesz alkalmas.

Ilyen VR szerű "amatőr" bajnokságokra, viszont teljesen jó lehet. Ahol a játékosok elszórakoznak egy délutánt, aztán utána lehet baráti vitákat nyomni ki mit hol rontott el vagy csinált volna másként.
  • ntex
    Ne is mondd, ez már nálam is kivágta a biztosítékot nem egyszer... Olyan hirtelen vált irányt a karakter hogy nem lehet követni, legalább lenne valami lassulás - gyorsulás a karakter mozgásában, mert ez így egy szar valóban.
  • TDC Geronimo
    Kezdek besokalni már a cqctől ebben a játékban. Annyira retek, hogy félelem. Mindenki oldalazik már és ennél a fostaliga tickratenél el se lehet találni az embert normálisan, mert össze vissza lagolgat a karakter. Sose lesz ez megcsinálva
  • Running
    Hát, érdekes ötlet volt, nekem bejött, hosszabb távon majd kiderül életképes lesz e.
  • TDC Geronimo
    10 perce megy meccs, 0 halál... -.-
  • bosco05 #1863
    Ilyen állapotú játékkal ami ráadásnak full casual, nem kell pénzes kupát rendezni, ennyi az egész.
  • Zs0lt1
    Te figyu már, ha beszólsz, akkor előtte nézd már meg mire. Én a gamescom invitational kupára irtam, hogy hulladék a szervezés. Amire te meg beszóltál az meg a vr kupa. A kettő nem ugyanaz. Mondjuk a szervezés ott sem volt a toppon.
  • Running
    Tegnap megnéztem a duo-ból 3 kört, nekem tetszett annak ellenére, hogy sokszor volt várakozás, restart stb. Szerintem aki kiment játszani, vállalta, hogy lesznek gondok, ahogy az is, aki szervezte. Aki ezeken nem tud túllendülni, lásd játékos, az biztos nagyon pro és arra számított, hogy egy korai hozzáférésű játékkal minden ok lesz az első szervezett versenyén. Nagyon sok játék a megjelenés után évekkel is alapjaiban bugos, versenyre igazán alkalmatlan, mégis elvannak vele, lásd, bármelyik battlefield.
    Egyébként a kommunikációért felelős nőt én kicsit sajnáltam, hogy elnézéseket kért olyasmiért, amire mindenkinek számítani kellett volna. Tényleg agyhalott egy világot élünk.
  • horika
    Amúgy sejtettem, hogy ezzel lesz a legnagyobb gondod, de már nem tudtam javítani...
  • horika
    Igazad, van nem volt fröcsögés, csak valótlant állítottál tudatlanságod által. Bocsánat
  • TDC Geronimo
    fröcsögtem? Ha ez annak számít akkor oké
  • horika
    Ha nézted a streamet, láthattad, hogy unknown volt rengeteg ember, így nem tudják ki lőtt le kicsodát és ki hányadik lesz. Ezért kellett újra játszani a kört, erről nem a szervezés tehet.
    Ha nézted a streamet, hallhattad, hogy elmondták, hogy nem lehet restartolni a szervert amíg nincs a meccsnek vége, ilyen ez a build a játékból, erről sem a szervezés tehet.
    Ha nézted a streamet és elolvastad a szabályokat, akkor láthattad, hogy rendes szabályok vannak.

De legalább fröcsögtél egy kicsit ide, nem gond.
  • TDC Geronimo
    Közben 800knál tart. 1 hét alatt 100k concurrent. Vicc már :D
  • TDC Geronimo
    újraindítások, technikai bakik, nincsenek rendes szabályok stb