7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Running
    20 körből egyszer kb, de én már repülőn látom, oszt kilépek a lobby-ból.
  • Laza
    Tegnap nekünk is volt, Rocco duo-ban a szemem láttára ment át simán a falon - neki bugzott be a játék .... előtte egy kocsival berongyolt a falon keresztül a fal és egy kerítés közé, majd mikor a falon keresztül megint beszállt, felrobbant :)
  • Zs0lt1
    Mostanában sajnos megszaporodtak a laggok, Butthole Béla bácsi nem dolgozik eleget biztos ^^
  • Dency
    Hali. Nektek nem szokott olyat csinálni a game hogy nem tölti be a házakat? És csak az ellenséget látom meg ugye a fegyvereket a levegőben, lelőni viszont nem tudom az ellent, csak vérzik. Itt pl pochinki-ben látható hogy nincs 1 db ház se:

A másik hogy a 30 tickrate sztem kurva kevés a szerverre, minimum 60,64. Remélem ez fog változni a jövőben.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.08.20. 16:27:49
  • Fujiryu
    A lényeg, hogy olyan helyre menj kocsit keresni ahol van út mert oda spawnolnak mellé.
  • Madix
    Köszönöm szépen a segítséget. ez a térkép jól fog jönni. :D
  • NEOreg3
    az autós problémádra jól jöhet ha memorizálod ezt ez mondjuk áprilisi térkép, lehet azóta van frissebb

irányítás beállításoknál a "prone"-ra keress rá, azzal a gombbal fogsz lehasalni (alapértelmezetten y vagy z billentyűzet kiosztástól függően)
    Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2017.08.20. 10:38:51
  • Madix
    Közben egy windows újratelepítéssel megoldódott a bajom... :D Viszont szeretnék két atombugyuta kérdést feltenni, mert nem jöttem rá... :D Csak nekem nagy probléma hogy van olyan kör amikor alig tudok beérni a kijelölt zónába? Autót honnan tudok szerezni, mert 10 ből jó ha 1x belebotlok, ergo ha a zóna nagyon messze van, totál fölösleges a kör mert nem érek be.. :D Erre mi az orvoslás? :D

És most fogja mindenki a fejét, az utolsó kérdés...:D Hogyan tudok lefeküdni? :D Gugolás megy, de fekvés nem. :D Válaszokat előre is köszönöm, és bocsánat akit lefárasztottam. :D

• Fujiryu

Amúgy meg loot nélkül is messzire lehet jutni, csak nem biztos, hogy megéri :D
    Mondjuk lehet vmi challanget nyomot hogy csak egy pisztolya volt.
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.08.19. 17:38:16
  • TDC Geronimo
  • Nagydög
    A meccs felenel szembejovonel mar leszurodott a jobb felszereles. Ott mar nagyobb az eselye, hogy a figura elso koros tulelo, aki atvalogatta a tobbiek felszereleset, vagy akar mar masodik hullamos, aki mar az elso korosokebol is csemegezett.
  • bosco05 #1683
    Téves. Jó fegyverek bárhol lehetnek és vannak is. Szerintem az van amúgy, hogy sokan lassan lootoltok, ezáltal keveset is, meg gyatra helyekre mentek. Ebből jöhetnek ezek a tapasztalatok. Nem kell Pochinkibe menni, de azért egy Zharki, vagy egy sűrű két három kanyaron belüli 4-5 házas környéket be kéne lőni és nagyjából az első kör előtt végiglootolni. Itt indul a BR.
  • Gabe18
    De amúgy szerintem is módosítottak a loot-on mostanában. Legalábbis solo-ban. Régebben ugye az M16 szinte alapfegyver volt, most meg valóban egy AR néha már kész ünnepnap. UMP meg UZI van aránylag sok.
    Persze gondolom az elhelyezésen változtattak inkább, nem a mennyiségen. Mert a meccs felére kb. minden szembejövő egy komplett terminátor, a hangtompítós SKS-el meg stb... De ehhez gondolom az iskola/kórház/military mészárszékének dicső túlélője kell hogy legyél.
    Volt is megint egy kb. 10 meccses sorozatom ahol 1 kill-el vidámkodtam összesen. Le is raktam a játékot az elmúlt 2-3 napban mert totál frusztráló lett...
  • Sunsetjoy
    Pont ez a random benne. Tegnap volt egy meccsem, ahol ötödik lettem soloban 3 killel. És 95%-ban egy darab 9mm-es pisztolyom volt, sisak nem, 1-es mellény.
    A lőtértől délre indultam, ott szereztem minimális lootot, aztán úgy éreztem, hogy a távolból látott épp lootoló emberkékre nem megyek rá pisztollyal, egy fazontól el is loptam az autóját a Georgopoltól keletre lévő komplexumnál (messze parkolta le). Keringőztem jobbra-balra, leraktam a gatka-síkságon, aztán vártam hogy szűküljön (mivel pont a kör közepén volt ez a hely). Feküdtem a susnyásba, hullottak a környéken a fiúk, valaki arrébb vitte a lopott autót egy másik autóhoz - nekem meg vagy száz métert kellett kúsznom odáig. Bepattantam és elszáguldottam délkeletre, ahová szűkülni kezdett. Kb. 18 ember volt akkor, vagy 3-4 fegyver szedte a vámot, én meg csak kúsztam egy szikláig, ahová szűkült. Jött egy fazon, nem vett észre, közelről beleürítettem a tárat, máris lett ump, páncél, aid. A kő másik oldalára jött egy fazon, az meg próbált bújni, meg szedni a ládából a maradékot, felugrottam a kőre, fentről kill. A harmadikat már menetből kellett irtanom, de a végére kiszorultam egy szikla szélére és valaki leszedett.
  • Fujiryu
    Szerintem ha akarsz tudsz találni killeket. Ha nem messze ugrasz a gépről már az elején szerzel párat és ha kocsival mész körbe embereket keresve szintén tudsz találni, nem is beszélve a dropról. Attól függ hogyan játszol.
  • Gabe18
    Hát végül is erre a játékra igaz, hogy az ellenségem ellensége a barátom. Egészen az utolsó pillanatig...
  • TDC Geronimo
    Ma nyertünk egy FPP squadot rendesen, mindenkinek volt killje, voltak harcok, jó volt. Utána közvetlen nyertünk még egyet. Egészen top 8ig nem láttunk/hallottunk embereket, a végén egy ember leirtotta a másik 3at, nálunk meg 1 ember 2 lövéssel elintézte az utolsót és nyertünk. 3 embernek 0 kill, 1 embernek meg 1. Én személy szerint a fegyvert se sütöttem el egész kör alatt. Esport ready RNG game
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.18. 22:43:46
  • Normen76
    Madix !

Ha a STEAM-en elvégzed a helyi fájlok ellenőrzését lődd ki a vírusírtódat, vagy ha használsz Malware Fighter progit pl. IObit Malware Fighter-t. Nálm ez vagy 3-4 eredeti STEAM-es játékot letilt, vagy frissítéskor nem enged fel 1-2 fájlt.
  • Normen76
    Nálad nemstimmol valami, nekem GTX 1070 van csak és I5, Majdnem minden ultrán van (árnyék, foliage low). és igen ritkán megy 80-100 Fps. alá. Sokszor 140 felett van. nálam is 16 Gb. a ram (3000 Mhz DDR4). Érdemes a játékot SSD-n futtatni és minden nagyobb patch után letörölni és újra telepíteni.
  • ntex
    lowon is bőven elég, annyi a különbség hogy repülőről nem látni az épületeket lowon, de lent a talajszinten semmi hátrányod nincs belőle, nem látsz el olyan messze scope-al mint amilyen messze már nem látszódnak az épületek.
  • vear
    A distance ultra felesleges. Csak a nagyon távoli épületek látszanak ultrán a többihez képest, a medium szerinten elég.
  • NEOreg3
    ez tényleg ennyire gyatrán fut? gtx 1080, i7 meg 16 giga ram és low-on (kivéve textúra high-on meg view distance ultrán) néha nem bírja tartani a 60 fps-t
  • Madix
    A játéknak futnia kell, de biztos ami biztos, lefuttattam amit küldtél, és ott is írta, hogy minden okés.

A local file-os dolog volt az első, amit csináltam, és mindent okénak talált..Szóval totál tanácstalan vagyok...Már azon gondolkoztam hogy letörlöm windowst.. :D Az mindenre jó..
  • Zs0lt1
    vagy itt nézd, meg, hogy elindul-e a játék a gépeden :-)
  • HTS s3rg1nh00
    steam libraryben jobb katt a játékon,properties,local files fülön verify integrity...
  • Madix
    Sziasztok!

Egy technikai problémám lenne a játékkal..Olvasgatok meg böngészgettem róla, hogy mi lehet a baj, de semmi érdemlegeset nem találtam...Megvettem STEAM-en a játékot, és nem akar elindulni..5 másodpercig kb kijelzi hogy "fut" a játék, majd újra visszavált steamen belül "fehérre", ergo totál nem csinál semmit.

Valakinek esetleg erre megoldása? Vagy olyan, aki belefutott ebbe a hibába? Frissítettem vidi kártyát, valaki irta hogy a Microsoft C++ (?) kell frissíteni..azt hiszem ez a neve. :D ez is megtörtént..Újraraktam, az se segített. Már ötletem sincs hogy mi lehet. Ű

Válaszokat előre is köszönöm.
  • Zs0lt1
    Akkor nem szabad a bokrokban matatni :D
  • nortsen
    Én legtöbbször a bokorba összefosom magam, mert nem merek kibújni, szóval én is hagyok ott dolgokat, de más állagút. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.08.18. 14:06:06
  • jetblack
    Ilyen nekunk is volt squadban nem is olyan regen. Georgopol-ban talaltunk 8db 8x scope-ot meg vagy 20 energy drink es KB 8-10 painkillert l. Problema az volt hogy egesz jatekban futottunk a zona utan. Squadban
  • Running
    Néha ilyen szuper a loot. Iskola és Poly között házakban találtam: 8 táska, 4 farmer, meg kb 10 scope/holo/reddot. A 8. ház után sírva futottam a kör után egy shotival, meg egy pisztollyal kb 10-10 lőszerrel, hogy oké, nekem annyi és tényleg. :)))
  • Zs0lt1
    Gondolom felvette, hogy más ne találja meg :D
    Szoktam én is csinálni ilyen ha iskola/military-n ugrok és egy bokorba kidobom ami nem kell :D
  • horika
    Vannak néha furcsa körök, meg furcsa emberek is. Valamelyik nap lelőttem egy srácot, lootolom és volt nála 4db 4x scope és 5db red dot... Ki érti?
  • SötétBarom
    Megvariálták a weapons spawnt? Ma szinte csak szopóág.. Egy kurva uzinak úgy tudok örülni, mint egy fullos M416-nak.. Legvadabb, az egyik körben beugrottam a military base-re, mondván nincs pöcsölés.. Az emeletes házak gyakorlatilag csont üresek voltak.. Hoztam egy killt puszta kézzel, a csávó serpenyővel jött, de benézte :D További 3-4 perc lootolgatás után jött még egy tag, mondom most tuti végem van, hát nála se volt semmi, szétcsaptam pannel mint a kutyaszart.. Utána még bevergődtem a szigetre, de valami csóka ledurrantott Karral..
  • Zs0lt1
    Alacsony beállításokkal játszok és más játékoknál nem jön ez elő, csak itt. Másik játék pl a The Division ultrán megy akadás nélkül órákon át.

Volt, hogy közben ment a ping a szolgáltató felé, de nem volt csomagvesztés.
  • ntex
    Akkor is "network lag detected"-et ír ha a géped akad be, mivel olyankor nem küldi a packeteket kifelé a géped így azt is így jelzi a játék. Ez nálam is előjön ha magasabb beállításokkal játszom mert az első játék után betelik a memória és jön az akadás meg ez a network lag detected-es képbeállás. Mióta visszavettem low - very lowra azóta nem látom ezt a feliratot, talán hetente 1x-2x max mikor tényleg a szerverrel van valami. Inkább a memória optimalizáción kéne majd javítaniuk (meg persze a tickraten).
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.18. 10:50:25
  • horika
    Ha early access, az a baj, ha nincs demo az a baj, ha nem javítják az a baj, ha javítják akkor miért azt, ha azt javítják, akkor túl hamar és nem tesztelnek az a baj, ha javítanak, tesztelnek, de nem tudjuk mit, az a baj. Játszatok baszki és ne azzal foglalkozzatok ami nincs, vagy majd később lesz. Tudom, az én anyámat...
    Utoljára szerkesztette: horika, 2017.08.18. 10:14:38
  • Zs0lt1
    Régebben minden szarról kiadtak képet, amit fejlesztenek. Amit most tudunk, hogy csinálják a vaultingot. Az új pályáról van kb 2 kép, nem tudhatod merre tart a készítése. Nem tudom mekkora a fejlesztő csapat, az tuti, hogy nem pár ember szarakszik a kóddal, de az akkor is szánalmas, hogy bejelentik, nem lesz heti/havi patch, de még kidobnak egy hetit amiben négy jelentéktelen szar bugot kijavítanak. Szerver instabilitások még mindig vannak. Nekem pl minden körben amint földet érünk rá kb pár percre 5-6 mp-re kifagy a játék network laggal, de a netemmel semmi gond nincs. Már több, mint 7 millióan megvették a játékot, az több, mint 210 millio euró, abból telhetne arra, hogy egy héten ne csak szaros négy bugot javítsanak.
  • Running
    Nonono. Ki tudja mi van a háttérben, milyen fejlesztések vannak. Egyébként a Star Citizen-es fejlesztői napló pl erre tök jó, tudod követni, milyen fejlesztések hol járnak, mikorra készülnek el. Én alkalmaznám itt is.
    Ellenpélda pl Zenimax az ESO-val, 3 év alatt 3 pálfordulat a fejlesztési irányvonallal, 5 hibát javítanak, 8-at elbasznak mellé, minél sikeresebb lett a játék, annál komótosabb lett a fejlesztés és annál több pénzt sajtolnak ki. Teljesen értékelhetetlen balanszolások, senki által nem kért fejlesztések, ötletek, még könyörgések árán sem változtatnak a buta elképzeléseiken. Kb olyan érzésem van most, mint anna a Battlefield 3 idejében a DICE/EA-nél, a hozzánemértő troll kommunikációért felelős emberükkel.
  • bosco05 #1656
    Ja tényleg szánalom. Biztos nem dolgoznak közben az új mapokon, a nagy patchen, a mozgáson. Szerintem ezt is Mr. Bluehole Béla hozta össze, a többiek meg alszanak a sarokban a csipszes zacskókon paradicsomszószos pólóban. Ku**a annyukat már, lusta trehány disznók!
  • HTS s3rg1nh00
    ja,tanulva a valve hibájából :D