Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.24. 01:54:44
Kaptam egy failed to initialize steam kiírást, indítgattam újra a gémet, semmi. Újraindítottam a steam-et, volt egy steam update és most be tudtam lépni, de 0 ra van gyalulva a karakterem, nincs ruha, nincs kredit, semmi. Még az alap Uitility Belt és társai sincs (steam invetoryban látom, de a játékban nem). Kb 5x újraindítottam a gémet de nem változott semmi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hatalmas party volt, rohadtul tetszett. A Map jobb/alsó felén ment át a repcsi, leugrottam a középső városba, tudtam melyik ház garázsában szokott autó lenni, bepattantam gyorsan (jó lassan mert vagy 4x mellészálltam és az anyósülésre ült be folyton -.-, ráadásul mellettem pár méterre valaki trappolt folyamatosan, tiszta ideg voltam h nem bírtam beszállni 😄) mondom megnézem mi van ott bal fent, oda úgysem ugrott ki senki, elhajtottam addig a nagy konténeres telepig a nagy hegy mellett, de mint kiderült nem egyedül jöttem, velem egy időben érkezett meg egy másik delikvens, majd később még egy, szintén autókkal jöttek. Mázlimra találtam az egyik raktárban egy UMP-t majd pár méterre egy hangtompítót hozzá, egyszer csak meglátom a konténerek tetején az egyiket, rálőttem, kétszer eltaláltam egyből leugrott. Vártam pár másodpercet hátha kinéz valahol, de inkább továbbmentem a következő nagy raktárhoz, átnéztem, majd még egyel arrébb. Óvatosan kilesek, látom a srác majdnem velem párhuzamosan jött, és ott állt nekem egy szinttel feljebb félig háttal a konténerek felé nézve, biztos engem várt hogy felbukkanjak valahol csak arra nem számított hogy mögüle fogok jönni XD volt 4x scope is már addigra az UMP-n, egy helyben állt gyorsan megsoroztam, el is feküdt. Odaszaladtam a cuccaihoz, hallom a másik srác trappol felém a konténerek mögött, biztos hallotta a zajokat, odajött hogy hátha meg tud lepni de előbb láttam meg mint ő engem, kinéztem rá, egy teljes tárat rádaráltam és meghalt 😄 Más nem volt arra, innentől nyugodtan kutattam de nem találtam semmit egy SCAR-on és egy 8x scope-n kívül. Kimentem az egyre szűkülő kör azon felére ahova nem ugorhatott senki. Ekkorra már kb csak olyan 20-an lehettünk. Más is gondolt erre mert láttam autót és nyitott házat a kör szélén, sajna majdnem későn vettem észre gyorsan elrejtőztem egy roncs mögött mielőtt észrevett volna aki bent volt, közben jött egy harmadik delikvens autóval ugyanoda ahol én voltam, pár méterre ment el mellettem majd megállt a hátrébb lévő szomszéd háznál én meg odarohantam amíg járt a motor a ház oldalához, hátha el tudom intézni hangtompítóssal, de nem láttam sehol, vártam kicsit majd hallom megtalálta a két hülye egymást a másik házban, az egyik megölte a másikat. Pont egy közeli búzamezőre szűkült a kör, aki túlélte be is pattant az UAZ-ba és elundult a mezőn így mondom akkor gyorsan elszaladok és behasalok a búzásba én is. A létszám eközben kb 10-re csökkent. Percekig tartó mászás következett, haladtam a körrel befele a szántásban, egy jó 30 méterre a kocsi mellett elhaladtam mert onnan már a srác is kúszott. Közben kiderült hogy meg is előztem jóval mert elkezdett mögöttem lövöldözni valakire, először azt hittem engem lő de nem láttam sehol, majd abbamaradt. 4-en voltunk, a mögöttem lévő kiszedett valakit, így ő maradt, még 1 valaki meg én, pulzus már volt rendesen 😄. Láttam egy nagyobb bokrot, elindultam felé, pár méterre jártam tőle mikor megláttam hogy a harmadik emberke ott mocorog a bokor alatt, alig lehetett látni az árnyék miatt (pedig lowon van 😄). Scope-n keresztül nem láttam így jobb klikk nyomva tartás mellett rátúrtam egy tárat a bokorra az UMP-ből, meghalt. Ketten maradtunk a mögöttem lévővel, gyorsan megfordultam, a kör már tök pici volt, kb 20 méteres egyszer csak megláttam egy alig látható sötét foltot a búzában tőlem kb 6-7 méterre, mondom ez tuti ő lesz. Szerintem ő is észrevehetett mert ahogy elkezdtem lőni ő is abban a pillanatban eltalált, de én nyertem végül XD
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.24. 01:22:53
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.05.24. 01:09:33
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
De ezek az amcsik vmi istenek gyökerek. Querry mellett voltunk fent a hegyen, néztük esik a drop de necces helyre, hagyjuk. Be is állított a Dacia egyből, mi inkább behúzódtunk a kör szélére hegytetőn. Poénból elszóltam magam, hogy milyen jó lenne ha ez a két gyökér házhoz hozná az Airdrop-ot. Nem teljes másfél perc telt el, előttünk átvág a Dacia és megáll kiszáll a két paraszt nekünk háttal és lehasal lőni. Hát mondom elmegyek jósnak! Egy tárból legyaktam mind a kettőt és hoztak nekem egy hangtompis, extended magos, cheeckpados 8x M24 et. Konkrétan azzal a fegyverrel hoztam le a maradék kört haverom csak a jó spotter szerepét töltötte be a csipa mellé 😄
Steamen is, itt is és ismerősök is szídják a szervereket. Igen valamikor az EU, valamikor az NA a jobb.
Norman fejtsd már ki légy szíves a véleményed a szerver laggokról. Ő már azon van , hogy lehet lerakja a játékot egy időre. Nekem is megfordult már a fejemben, csak jelenleg nincs más játék ami érdekelne...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.23. 22:42:46
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nekem ugyanis mar tobbszor megtortent, hogy szamitva arra, hogy elsore ugysem szall be, automatikusan ketszer nyomtam. Termeszetesen gyorsan beszallt, aztan ki.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A loot miatti dunnyoges meg nem annyira a jatek miatt, inkabb az univerzum ellen van, mert ha bizottsagot alakitanank es ket hetig tanacskoznank sem mindig tudnank olyan valtozatosan kik..ni a jatekosokkal loot ugyben, mint egy szimpla random number generator.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.05.23. 12:06:04
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.23. 11:52:24
Remélem itt is legalább olyan jó lesz!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Neked is köszi HTS.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sörétes helyett már mi is az SMG-t favorizáljuk, hasznosabbnak itéljük.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.23. 08:57:02
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
"Nulla tenaci invia est via"
Kb úgy tudnám elképzelni, mint a csgo visszajátszási funkciót: X-Ray-el..váltogatással a játékosok között..Érdekes lenne.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A loot RNG-vel nincs bajom azt megszoktam, de a shotikat szinte elvi szintem kerülöm már mostanában, csak legvégső esetben tartom magamnál, mert engem a shotival öl meg a netkód RNG. Az esetek 90% ban ha shotival lövök az ellenre az nem hal mert nekem pont az az 1-2 lövés veszik el, ez vmi személyes átok lehet sztem, már megtanultam élni vele 😄 Squad ban is nem egyszer előfordul hogy pumpással choke al kb 6-8 méteren rálövök az emberre kettőt (én képemen 2 hit testre), befordul a sarkon, mondom havernak, hogy nullos csak rusholja le és kiderül max 1 hitet kapott azt is félig, mert neki 4-5 hit UMP/Uzi-t még bele kell lőnie.
Mostanában már a Crossbow-t is felveszem a shoti helyére, ennyire nem bízom benne 😄
Építő jellegű dologként. Solo-ban igazán lehetne olyan, hogy halál után rendesen kiírja mint cs-ben, hogy te 82in3 at adtál és 100in2 t kaptál. Sokszor rávilágítana hogy mi az isten fasza történik a szerveren 😄
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.23. 02:29:05
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.23. 02:12:38
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mostmar csak arra lennek kivancsi, mitol ilyen szarok az EU szerverek.