7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• TDC Geronimo
    pubgot szerintem marha szar spectatorban nézni. Sokkal jobb, ha 1-1 embert nézel. Breaknek örülök, TSMnek drukkolok
  • Zs0lt1
    Még az, hogy össze-vissza kapcsolgatnak. Az előbb ott volt egy játékoson egy lvl3-as mellény, erre mondja neki, hogy vegye fel a kettest, mert kelleni fog :D
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.23. 19:22:02
  • Shep
    Hát én gondoltam ,hogy megnézem már mi a túrót eszik ezen a játékon a nép, nos hát a közvetítést meguntam 5 perc után, mert össze vissza kapcsolgattak, azt sem tudtam ki hol van, de biztos jó játék ha ennyien játsszák.
  • Zs0lt1
    igen :D
    Ez a közvetítés egyébként nagyon béna. Sosem lehet tudni melyik játékost mutatják. Néha mutatják, hogy mi ő, milyen fegyót használ stb, de ez csak nagyon kevésszer. Sokszor még az sem látszik, hogy ki kit ölt meg.
  • Fujiryu
    Azért az utolsó előtti körnél meg ő volt szar helyen :D
  • Zs0lt1
    Break nyerte az első szóló kört 11 killel. Szerencséje volt a körrel, de a 11 kill ilyen játékosok ellen nem semmi.
  • Zozo0122 #1768
    Itt milyen fps dropok lesznek, beleszakad Paks2 is :D
  • Zozo0122 #1767
    Az miért van, hogy steamen csak 15 nap késleltetéssel tudom eladni a cuccaimat? Fenn van mobilon a steamguard, meg is erősítettem az eladást.

Elvileg aug 27 után nem tudom eladni a gamescom ládákat ugye? A késleltetés bőven túllóg rajta.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.08.23. 17:07:11
  • Dency
    Ja ez lesz a 4x4 km-es pálya amit mondogatnak. Vajon itt is 100 ember lesz összesen? Egy kis pörgés ráférne a játékra, na nem olyan cod szintűre gondoltam :D
  • Zs0lt1
    Aki nézné a gamescomos meccseket:
    Szólók ma
    Duo 3rd person holnap
    Duo FPP pénteken
    Szakazok szombaton.

Itt lehet majd nézni!
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.23. 16:10:44
  • Zs0lt1
    naja. arról nem beszélve, hogy sok kicsi ház. sok kicsi kemper :-)
  • Running
    A kutyafáját micsoda város, fps drop is szép lesz. :)))
  • Zs0lt1
    A készülőben lévő sivatagos pálya egyik városa
  • ntex
    Megint login problémák vannak, nekem azt írta ki hogy "server maintenance" van.
  • yossarianHUN
    Most épp miért nem lehet fellépni? Kéthetente egyszer játszanék a játékkal egy kört, de akkor épp tuti nem tudok...
  • ntex
    Hát megütötték a főnyereményt az tény. Ilyen az mikor egy modderből milliomos játékfejlesztő lesz :D Rászolgált, bejött neki az élet.
  • TDC Geronimo
    Tegnapi interjúban vicces volt azt hallani, hogy megjelenés előtt az első fél évre 4-500k eladást jósoltak maguknak. Ennek ellenére 5 hónap alatt elérték 8 milliót :D
  • Fujiryu
    Nekem átlag 4-5 körönként szokott odaszűkülni. A lényege, hogy minél hamarabb átmenni.Ha nincs rendes scopeod akkor hajót találsz Mylta alatt vagy Primorsk és Ferry között(a két híd között is lehet de onnan gyakran elviszik mire odaér az ember). Amire figyelni kell, hogy a kikötésnél a hidak közelébe csak akkor menj, ha szeretsz kemperekre lövöldözni és van hozzá scopeod is. Ugyan ez Igaz a homokos partra. A sziget északi oldalán van egy sziklás rész középen ott érdemes kikötni mert ott még reddottal is lehet rambozni van elég fedezék, de a körön kívül megkerülni az egészet a legbiztosabb.

Ha meg hídon akarsz átmenni akkor a 3. szűkülés alatt már általában az egyik híd kívül van a körön és azt nagyon ritkán kempelik, szóval ha van elég healed és valamennyi rutinod abban, hogy körön kívül mikor healelj az is egy biztos módja az átjutásnak, mert általában max 1 ember kempeli soloban, duoban és squadban mivel sok healt felemészt a körön kívül állás általában nem szoktak kempelni.
    Ha a hídon mész ami a körben van minimum 2-3 kemperrel számolj és ha azokat lelőtted, akkor meg a zajra odarepülő keselyűkkel kell megbírkózni. Áthajtani a hídon full yoloban meg abszolút nem ajánlott, mert egyszerűen kilőnek.

Legvégső esetben az úszásnál meg arra kell figyelni, hogy amíg partot nem érsz addig nem tudsz healelni, tehát érdemes előtte felhealelni és fullboostot elnyomni.
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.08.23. 12:24:43
  • Running
    Szerintem csak téged, nekem kb 10-15 körből jön össze egy military sziget. Hogy pont a bázisra, olyan hetek óta nem volt, vagy nem éltem odáig. :)
  • nortsen
    Nem csak vérpistik vannak a military zónákban, én nyugodtan beugrom bárhova, pedig 1 hete vettem a game-et, tehát nem vagyok vérpisti.
    Lehet hamar vége a körnek, de inkább az elején hulljak ki, mint a közepén, ha tele vagyunk nehéz játékosokkal. Az elején úgy is makkerség, hogy ki talál előbb jobb cuccot.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.08.23. 09:22:11
  • jan5650
    Csak engem szívat a game, hogy 10 játékból 7-szer Military-ra szűkül a kör? Nálam alap, hogy Military-ra nem ugrok a gépről. Oda menjenek csak a vérpistikék. Phat lootot kapnak, de az oda ugró játékosok háromnegyede meghal 2 percen belül :D Általában mindig Polyana-ra ugrok, és rohadt idegesítő, hogy gyors loot után egyből indulhatok délre, mert mindig Military a végcél :(
  • Nagydög
    De gyulolom az ilyet! A figura kb. szaz meterrol benyeli az elso ket lovest az M16/bol egyhelyben allva, aztan sose tobbet. A kovetkezo harom lovesem az eg tudja hova ment, mikozen kenyelmesen korbefordult, megkeresett es fejbe lott a Kar89-essel.
  • Ferrari23
    Ti elhiszitek az olyan statokat, hogy 90 meccsből 70 nyert és 485 ölt? Már számomra ez képtelenség, hogy valaki így tolja :D Nézegetem a statokat gaméba, de elég eszement statok vannak.
  • TDC Geronimo
    szerintem még nem.
  • Zs0lt1
    Szerintem a vaulting már jönni fog a kövi nagy peccsen, ami valszeg majd vmikor szeptemberben lesz.
  • TDC Geronimo
    + vaulting :O

Jöhetnének már ezek
  • Zs0lt1
    Ködös pálya! o_O
  • Zs0lt1
    Erről beszélek :D
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.22. 12:46:51
  • TDC Geronimo
    te, vssen van ám automata mód :D
  • Running
    Láttam, akkor tévedtem, sorry.
  • Zs0lt1
    Nem fölényeskedek baszki, ne hülyéskedj már. Volt bővített tárja a vss-ben, 20 golyó, automatán kilövi gyorsan.

Shroudról tudnám elképzelni kb utoljára, hogy makrót vagy bármi ilyesmit használna.
  • nortsen
    Ez a P18C elég vad, nem is tudtam, hogy van ilyen. ;)
  • Running
    Nem kell fölényeskedni, te is tudod melyik videóról beszélek. Szerinted nincs gond, szerintem meg van, nincs harag. Én elfogadom, hogy neked ez normális, sőt még az is lehet hogy igazad van. Béke.

Grimmz-t sokszor nézem, szerintem tök normálisan játszik, ott nem tűnt fel semmi érdekes, csak az, hogy mennyire jól játszik.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.22. 09:39:49
  • Zs0lt1
    Grimmz-ről is sokan azt mondták, hogy makrózik mégis kiderült, hogy nem.
  • Zs0lt1
    Linkeld már be azt a videót amiről te beszélsz, mert amit én láttam amiben vss+automata pisztolyt használt abban nem volt semmi kivetnivaló, a vss-szel is lehet automatát lőni.
  • nortsen
    Pont ezt néztem én is. A rate az nem pont ezt jelentené? Hiába a gyors nyomkodás, nem kéne ettől még gyorsabban lőnie a fegyónak.
    Mondjuk nem tudom az milyen érzés lenne, ha megnyomom az egérgombot és nem lőne. Szóval a megoldást nem tiszta, de a probléma igen. :)
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.08.22. 09:33:33
  • Running
    Hogyne, gondolom arról sem hallottál még, hogy a boxolást is lehet makrózni. :))) A pisztoly automata volt, de vss-el sem lőttem még úgy, ahogy a gyerek. Tudom, tudom, nincs tiltva, tök pro dolog az egész. :)))) Egyébként pont leszarom ki hogy játszik, csak erre a görgős lövésre, makrózásra írhatnának egy golyó-golyó közötti time limitet és máris nincs gond, meg vita. :P
    Azt gondolná az ember, hogy 10 év alatt csak eszébe jut már valakinek megoldani, mert emlékszem 2007-ben a CoD4-ben találkoztam ezzel először.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.22. 09:25:50
  • Zs0lt1
    jah, csak az nem makró volt bazzeg, hanem az automata pisztoly volt a p18c vagymi xD
  • SötétBarom
    Rühellem a makrós geciket.
  • Nagydög
    Ennek a mukodese azert eleg kerdeses. A valo eletben viszonylag megbizhatoan meg tudom mondani egy nem tul komplikalt kornyezetben, hogy merrol kozeledik egy auto, itt meg rendszeresen tevedek tobb mint 90 fokot.
    A lovesek eseten meg kompikalja a dolgot, hogy a hangsebesseg miatt elobb hallod a lovedek csattanasat, ahogy elhalad a kozeledben, mint a fegyver dorreneset.