7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Dency
    Ja ezt én is láttam de ez minden? Azt hittem van vmi részletesebb leírás. graffiti meg twitch account link icon ezek a legfontosabbak szerintem is :D jesus
  • ntex
    "We are currently updating new leaderboard system and getting rid of Gamescom graffitis and Twitch account link icon."
  • Dency
    Mit tartalmazott ez a 900mb-os update, valaki le tudja írni röviden? :D
  • ratgab
    Az a titka a dolognak, hogy a látszat ellenére a ház maga ott van, csak nem rajzolja ki a játék a textúrákat.

Ergó ha tudod hol az adott ház ajtaja még be is tudsz menni.
  • Fujiryu
    Ez inkább 4x akkora :D
  • Running
    100 emberre kevés is lett volna, akkora azért kell mint a mostani, hogy legyen esély valami lootra. Inkább az lesz az érdekes, hogy fog futni a városi rész, mert marha sok objektumból fog állni. Mondjuk Georgopolban is van pár.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.30. 17:42:17
  • Rocco27

Napi PUBG hírek: Kétszer akkora lesz a sivatagi térkép, mint amekkorára ígérték

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.08.30. 15:36:19
  • Fujiryu
    Na ma egy új szintet lépett a bug a játékban. Egyszerűen minden fal eltűnt, de a lootot és a rohangáló embereket láttam, viszont az üvegfalon nem tudtam átlőni se átfutni, folyton elakadtam az üvegfalban :D

• Maala
    #1892.

L2p dolgok. :-) Mi kipróbáltuk, és a különbség azért látható a magassági mércén.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.30. 02:53:59
  • ntex
    Milyen nyivákolásról van szó? :D Valamiről lemaradtam... Egyébként nem kell manuálisan sem nyitogatni mert ha 234 km/h-val zuhansz úgy hogy közben már nem mész előre tehát teljesen függőlegesen esel, akkor is lejjebb nyitja az ernyőt.
  • Maala
    Az ejtőernyős nyivákolás rejtélye is kb 5 mp-s google kereséssel megoldható, nem automatán kell kinyitni az ernyőt, hanem manuálisan, kb mikor 1-fél nyilacska távra van az automata nyílási ponttól, és hopp, máris lejjebb esel.

Persze segít, ha előtte max sebességgel esel...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.30. 01:44:29
  • ntex
    Azt már ismerem régóta :)
  • Zs0lt1
    Nemrég volt video a summit féle crouch jump bill kombóról, azzal elég sok helyre fel lehet jutni.
  • nortsen
    Bizonyos embereknek mennyi idejük van, hihetetlen...
  • nortsen
    Ok, biztos így van, de ha csak a felét veszem aki játszik, az sem kevés.
  • Running
    Mindegy, hamarosan úgyis lesz vaulting, oszt mindenre felugrálunk. :P
  • ntex
    Már rájöttem... Kipróbáltuk mikor nem jött oda senki. Nyitott terasz ajtónál a korlátról ajtóra, majd tetőre lehet ugrani. Egész jó kis új pozi lehetőségeket adnak ezek
  • ntex
    Arra is kíváncsi lennék miért látok egyre többször olyan házak tetején embereket fegyverrel, ahová nem lehet elvileg semmilyen módon feljutni? Pl. Pochinki 6-os házblokkjának tetején? Már nem csak csalók vannak hanem bug exploiterek is
  • Szabi #1916
  • Nagydög
    Nem is tudtam, hogy lehetseges a jatekban trade kill. Okollel. Pedig sikerult.
  • TDC Geronimo
    Lassan már jöhetne valami infó azért új patchről.
  • Rocco27
    Ne hagyd ki azt a tényt, hogy nem csak amiatt van itt 800k játékos, mert annyira fasza egy játék, hanem a láda farmolás is sokakat bevobnzott/átcsábított más játékból.
  • Nagydög
    Ugy, hogy ez feluton van a bug es a feature kozott. Nagy ugrassal ki lehet ugrani az ablakon. Ez eddig a feature resze. De akkor is ki lehet, ha nem fernel ki rajta, vagy ha meg benne van az uveg. Ez meg mar a bug kategoria.
  • ntex
    Azt árulja el valaki hogy ugrott ki a gyerek a ház ablakán úgy hogy az ablak nem volt kitörve?
  • nortsen
    Amúgy van vmi console parancs a tick rate kiiratására?
  • Fujiryu
    Múltkor nekem se voltak falak Myltában :D

• Fujiryu
    Azt már nem is mondom, hogy egy kar98-at dobtam le az M24-ért :D
  • nortsen
    Gondolom te vmi botkezű csávó lehetsz, aki felhúzza magát mindenen, amit nem ért, vagy nem tud.
    Érdekes én is találkoztam az általad említett dolgokkal, de valahogy el tudok vele játszani minden eset pár órát.
    A hiba nem a játékban van, hanem benned. És ha ezt nem hiszed, akkor nézz statot, mert ha ennyi ember játszik valamivel, akkor a problémád nyilván a te nyomorod, nem a többi 800.000e emberé.

Persze trollok is kellenek, írj valami szaftosat, mond meg jól!
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.08.29. 14:23:42
  • Jabar
    fuuuj, csalóóóó faaaaggy!!! :p
  • Fujiryu
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez szerintem egyértelműen egy learn to play issue
  • Fujiryu
    Egyébként néha úgy érzem a játék azt akarja, hogy nyerjek. Legalábbis olyan lootot ad az elején amivel csak én baszhatom el. Most Military felett ment el a repülő, kiugrom és egyetlen ember jött oda. Elég hamar sikerült levadásznom és egyből az első airdropot is mellém dobta az RNG istene(Egy M24 és egy rádaás 8-as scope ajándékba), szóval enyém volt az egész bázis, mert még a kör is rám szűkült folyamatosan. Aztán már csak arra kellett figyelnem, hogy ne lőjenek hátba és meg is volt a chicken dinner ebédre
    Kb ezzel a loottal kezdtem és csak azt kellett megvárni, hogy a bázisra begyalogoljanak:

és a szinte elkerülhetetlen vég:

Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.08.29. 14:16:40
  • Nagydög
    Eletke, nem azt mondtak, mihez van jogod, hanem iranymutatast kaptal, hogy mit csinalj, es tajekoztattak, hogy mi az, ami alanyi jogon jar neked errefele.
  • TDC Geronimo
    Ez a mindig mindenki csaló szöveg, aki lelő ez annyira unalmas már. Biztos vannak, de én a 250 órám alatt nem mertem volna senkire se rámondani 100%ra hogy csalt. Ebben a játékban ezt lehetetlen megállapítani amúgy is
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.29. 14:08:08
  • Deviome
    Te meg senkim nem vagy, hogy eldöntsd mihez van jogom meg mihez nincsen. :D Ki lennél te? :D Vered a nyálad a 8 map-al meg 5módal és aztán meg nem tetszik a hsz? Nyeljed a békát haver. :D Vagy érvelj értelmesen és akkor más lesz a mondandó. Én nem vergődtem. Vagy ha leírom a hibát akkor az vergődés? Sebaj. Menj és " vergődj " a Elder topicod-ban, mert te azt ott megteheted. xD
  • Running
    Uninstall és keress más szórakozást, szerintem senkit nem érdekel a vergődésed. Pénzt kapsz érte, vagy pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy neked ezzel kell időt töltened? Nyeld le a békát, hogy beszoptad és foglald el magad mással. Én sem vergődök más játék topikjában, max az elder scrolls-éban, de 3 és fél játék+előfizetés után azért járt nekem 8 negatív hsz a játékkal kapcsolatban. Neked meg lófasz se jár jelenleg.
  • Deviome
    Örülök, hogy nektek "Régen 2-3x kellett nyomogatni, hogy egyáltalán kinyisson egy ajtót vagy beszállj a járműbe ezt is megoldották" ez a fejlődés hónapok alatt! xDDDDDDDDDDDD 240M € csoda hogy megtudták oldani. xD
    Fujiryu: Nem gond, hogy van legális WH a játékban. Gondolom még nem láttad mikor nem tölt be a textura és átlátsz tisztán a falakon. -.-" Nesze neked fair play. Ráadásul elavult nem támogatott anticheat rendszert használ a játék. -.-"
  • Fujiryu
    Szerintem meg mivel mindenki csalik a fejlesztők inkább ehelyett a nemműködő anticheat system helyett betehetnének wh-t meg aimbotot mindenkinek. Így lenne igazán fairplay
  • Running
    Szerintem sem fejlődik, lehetne már 8 pálya, meg 5 játékmód, kérem vissza a pénzemet, én nem ezért fizettem, az istenit.
  • sata75
    Szerintem ezt nem szabad így számolni. Az árát már bőven visszahozta az a beleölt több 100 óra szórakozás :)
    A jövedelem amit meg szereztem plusszba abból vettem 2 másik játékot, inkább így nézem:)
  • ntex
    Nekem is bőven visszahozta már az árát ládákból, az eladott egyéb itemekkel együtt olyan 40-45€ bevételnél tartok és még van 4 gamescomos ládám