7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zs0lt1
    Lehet abból lesz szeptember eleje is, mert a Gamescom kupa az aug 23-26-ig tart!
  • TDC Geronimo
    Hát elvileg 4 hét augusztus végén jár le, de szerintem akkor max testre megy ki a havi update. Bár nekem már az is elég. Mondjuk szerintem gamescom miatt megint késni fog az egész
  • Running
    Biztos lesz valami nagyobb patch hamarosan, ha jósolnom kéne, a verseny utánra tippelném.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.17. 10:44:21
  • Zs0lt1
    Egyébként ahhoz képest, hogy hányan dolgoznak a játékon elég gyatra, hogy egy hét alatt csak négy kis szar bugot tudnak javítani :D
  • Zs0lt1
    Hát az utolsó max akkor lett volna fontos, hogy ha végre megcsinálnák, hogy autóban menet közben is lehet heal cuccokat használni :-)
  • Running
    Early Access - Week 21 - Patch Notes

Bug Fixes
    Partially fixed client crash
    Fixed marker graphics bug on the World map
    Fixed miscellaneous bugs with team game reconnect feature
    Fixed a bug that caused a player to exit a vehicle when they pressed 'F' to cancel using an energy drink
  • Zs0lt1
    Persze, gondolom felpakolták a fájlokat a szeróra, elindították, fut = kész :D
  • TDC Geronimo
    Igen, havi patcheknél vicces volt az 1 napos test.
  • Zs0lt1
    Végre rájöttek, hogy többet kell tesztelni. Ez szerintem nem gond, a lényeg, hogy dolgozzanak a cuccon.
  • Running
    Valahol jogos, nem is értettem miért 1-2 napot hagynak csak teszt szerveren az éles előtt. Valamint várható volt, hogy most kicsit kihagynak, a versenyre szarul jött volna ki egy patch, az nagy blama lett volna.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.16. 13:38:33
  • TDC Geronimo
    Megváltozik a heti/havi patchelés

Magyarán kevesebb patch lesz, ma se jött már. Több időt lesznek patchek testen is, hogy jobb minőségben jöjjenek livera
  • Running
    Áhh, lelkük rajta, nekem így is megfelel. :)
  • Fujiryu
    Arról már egyszer írták, hogy direkt akarják így, hogy neked kelljen a fegyverek között váltani, hogy egy picit bonyolultabb legyen.
  • Running
    Az se lenne rossz, ha pl g betűvel lehetne dobni, mint bf-ben. Az a féle módszer jobban tetszett, mint ez a kiválasztós téma.
  • Zs0lt1
    Mókásabb lenne, ha kiszedné a célzást és találomra dobálnánk a gránátokat :D
  • ntex
    Remélem kijavítják a trajectory bugot is, mikor is a csík szerint be kellene repülnie a gránátnak az ablakon / ajtón de ugyanúgy elakad a párkányban, ajtókeretben.
  • TDC Geronimo
    ja igen. Elvileg a gránát revamp jön ebben a hónapban. Remélhetőleg most már használható lesz flash meg smoke is
  • Running
    Mázli kérdése.
  • jan5650
    Én is rámentem a ládázásra. Sajnos Steamen már rég nem vettem semmit (csak G2A-n és társain), így a piacot nem tudom használni. Tehát a ládákat sem tudom eladni :( Gyors vettem egy játékot potom pénzért, így várhatok szeptember 6-ig, amikor is újra megnyílik előttem a piac :D Szerintetek lesz még akkor valami értéke a ládáknak? Félek, hogy már nem :(

Jelenleg a ládákat kinyitatlan állapotban őrzöm az inventorymban. Így ér többet, vagy jobban járok ha kinyitom, esetleg nagyobb értékű cucc van benne?
  • TDC Geronimo
  • Fujiryu

Ezután még két killt szereztem vele mire lelőttek egy egy MK14-gyel stílusosan. Ennél szebb látvány mint egy silenceres cheekpados MK14 nincs
  • Fujiryu
    Az MK14 chestre nagyon szarul sebez az adatok alapján (gyengébb mint az SKS), fejre viszont level 1-2 sisakoknál jobban sebez, level 3-nál marad le. Amiben szerintem nagyon erős, hogy a visszarúgás minimális, ha felszereled mindennel szinte nem is létezik. A golyó is gyorsabb ergo futó célpontokra is nagyon jó. Már 4 vagy 5 alkalommal volt nálam és egyből megszerettem, akár közelharcban is használható auto módban.
  • Fujiryu
    Én is sokat gondolkoztam, hogy jött ki ez a 6km+ kill ha nem faszmák. Ami az én egyetlen legálisnak hihető teróriám, hogy két duo vagy squad összedolgozott. Nem tudom, hogy számolja a rendszer a kill távolságot, de pl ha ugranak 3-an egy kocsihoz(egy duo és 1 solo) a solo gyerek leüti a duoból az egyiket aki a földrekerül a másik meg folyamatosan élesztve majd abbhagyva életbentartja amíg a másik a kocsival átér a map másik felére és csak akkor hagyja kivérezni kivitelezhető. De egyébként meg a golyó sztem el se repül addig.
  • Nagydög
    Valoszinuleg nem. Egyszeruen azt mondta a szervernek, hogy "He, eltalaltam ezzel az AK-val azt a fickot ott." Lathattal olyan videot is, ahol meg zuhanas kozben daralt le valaki tizessevel embereket utessel. De talalkozhattal ezzel annak idejen a BF-ben is: Az urge hasalt valahol a csatornaban, es puhan lengetve a kezeben levo medkittet sorban olte vele az embereket a a palya szelteben.
  • TDC Geronimo
    és a cheat program kiszámolta hova megy a lövés meg a karakter? :D

Egyszerűen random eleresztett bemákolt lövés
  • ntex
    Nekem 29,5 eurót hozott a ládázás, szóval csak ebből visszajött a játék teljes vételára és még nem számolom a kabátokat és egyéb apróságokat amiket eladtam. A ~6800 méteres kill meg nettó baromság, akkora távra még 15x scope-al sem látod az embert. Azt tuti hogy valami csaló lőtte meg.
  • Zs0lt1
    6.7 km távolságot nem 'mákol' be senki, az tuti csaló volt. Az olyan, mintha Mylta Powerből lőnél valakire aki Georgopol-nál van.
  • Normen76
    Kicsit hanyagoltam a játékot, időm is kevés volt, más játékot is találtam mi lekötött de azt kell mondjam, ha apránként is, de stabilan fejlődik a játék. Azért érezhetően egyre kevesebb a lag, egyre kevesebb a megmagyarázhatatlan halál, kevesebb az FPS dropp pedig szinte hétről hétre tízezrekkel, százezrekkel nő az online létszám. Nem olyan rég a 100 000+-on csodálkoztunk, most nem ritka az 500 000+ sem. Szal ismét visszatértem, ill. visszatértünk és irtó jó csatákat megyünk. EU-n játszunk leginkább, de gyakran megvan a 10-be történő kerülés, 5-8 killek, sokszor duóban ketten hozunk 12-14 killt. Én úgy látom kevesebb a csaló a játékban, legalábbis EU-n . Persze egyébként is sokszor az ember mérgében azt gondolja, "ez tuti" csiter volt, de az esetek 80-90%-ban valsz csak bfasz volt az ember, nem volt elég körültekintő, vagy a másiknak irtó nagy mákja volt.
    Amióta újra belehúztunk azt tapasztaltam, hogy kb. az UZI a legmegbízhatóbb fegyver. Egyszerűen hiába kicsi a sebzés, de 25-30 méteres távon belül verhetetlen a pontossága, nagy tűzgyorsasága miatt. Épületben shotisokat kettesével lehet vele lefűrészelni. Sokkal többre tartom mint az UMP-t vagy a Vektort. AR fegyvert már csak 4x-8x távcsővel szerelve használok nagy távolságra. Egy M16 pl. sokszorta többet ér 2-300 méterig mint egy SKS vagy kar98. A fejlesztők által kiaditt statisztikában egyébként AKM-el (114 millió kill) öltek a legtöbbet a játék megjelenése óta, 2. helyen az M16. (109 millió kill), még Crossbow-al is volt 1,33 millió kill :).

Állítólag a legnagyobb távolságról leadott lövés amivel player "halált) okoztak az 6766 méter. Lássuk be, vagy véletlen, vagy csiter. 1000 méterre gyakorlatilag porszemnyinél is kisebbnek látszik az ellen, már ha látszik.1,2 billió kilométert futottunk a játékban :) és összesen 25 800 évet játszottunk le :). Oltári ez a játék, a ládás akcióval 26 eurót kerestem :) 30-ért vettem a gamát és 600 órát toltam eddig bele. Ha valami megérte, hét 4 Eurót megért 600 óra szórakozás azt hiszem :)
  • Zs0lt1
    Az MK14 fekve a bipoddal + compensator+cheekpad büntet.
  • Running
    Ahogy láttam, az MK14 sem sebez jobban, mint bármelyik másik world drop-os mesterlövészpuska.

Zombis módról valami? Úgy képzelték el, hogy a 100 játékoson kívül lesznek, vagy azok helyett?
  • TDC Geronimo
    Igen én mostani updatevel betennék egy world drop ARt és tommy gunt kiraknám 30-40es tárral world dropnak, hozzá a dob kiegészítőt szintén world dropnak.
  • ntex
    Én a tommygunt venném ki a fenébe dropból. Nem tudom ti hogy vagytok vele de hiába van benne 100 golyó, én hiába próbáltam vele ledarálni 10 méterről valakit, rátunkoltam és kb el se találtam, az enemy meg ump-vel simán leszedett...
  • Gabe18
    Az éjjel két drop-ra is rámentem mert úgy alakult hogy közel dobta hozzám. Hát mit mondjak, ettől a MK14-től nem vagyok elájulva. A drop-ba nem volt hozzá a lőszeren kívül semmi. Ráraktam egy 4x-est, aztán Kb. 30 méterről eltaláltam vele 2x egy kocsival leparkoló embert, utána elbújt a kocsi mögé (lehet akkor gyógyított valamit magán), aztán mikor felállt még egyszer ellőttem vele, de még mindig vígan viszonozta a tüzet valami AR-el, úgyhogy még nekem kellett menekülőre fogni...
    Szóval nem éreztem hogy valami mennyei csodafegyver van nálam... De persze lehet én vagyok béna ehhez is.
    A másikban Groza volt, azzal legalább az ajtótól az emberig minden szétment mikor be akartak jönni a szobába amit aljasul bekempeltem...
  • TDC Geronimo
    Szerintem egy új world drop AR kellene már
  • Zs0lt1
    Jó lenne valami smg, mondjuk pp-19 vagy mp17, vagy ha AR lenne akkor meg G36. Csak ne drop only legyen.
  • TDC Geronimo
    nincs. 1 fegyver a tuti. Ficsőrök, amik még hátra vannak. 2D/3D replay, bullet penetration, vaulting, kivégzések/új melee rendszer. Ezek közül lehet valami.
  • Running
    Arról nincs valami hír, mit fog tartalmazni a következő havi pöccs?
  • HTS s3rg1nh00
    hála az égnek,a dying light után elég nagy szükség volt rá.kb mint amikor a vice cityben a főhős megfulladt a vízben,annyira volt idegőrlő a mászás :D
  • TDC Geronimo
    Elég nagy game changer lesz ez is

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.13. 22:39:42
  • Running
    opé. :)))