7248
Egosoft X4
-
Jóózsf István #124 Véletlenül belefutottam ebbe a képernyőmentés mappába és könny szökkent a szemembe:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
TokraFan #123 Át lett már nevezve -
#122 Átnevezni nem tudod?
Én is kerestem már párszor és néha nem egyszerű végigböngészni a listát, tekintve, hogy nem egy pörgős téma mostanában. -
Z33noo #121 Semmi gond, csak ahogy elkaptam az infót jeleztem, igy tökéletes már. -
kisiku #120 S akkor volt még X2 és "1" is...avagy X-Btf
Ejj, be különleges volt az! 1999...asszem, de lehet hogy előbb.
Nem, tényleg nem kell összevonni őket, mert másról szólnak, máshogy játsszuk, más egy csomó minden, csak az univerzum nem (annyira). -
TokraFan #119 Szerintem nem lenne jó ötlet, mert teljesen más játékokról beszélünk, hiába azonos széria. A Rebirth-nek nagyjából semmi köze az X3 szériához, az X4 pedig várhatóan egyfajta keverék lesz, jobb ez így külön. -
TokraFan #118 Miután a topik létrehozásakor még nem volt meg a neve a játéknak! -
#117 Lehet egyszerűbb lenne egy összevont topikot csinálni X-seria vagy X universe néven ne legyen szétaprózva az infó a játékokról. -
kisiku #116 Hol vannak a mutti "atomfizikus" migránsai az Egosoft-ból? Nem látom, hogy foglalkoztatnák őket...
Nagyon gonosz vagyok?
-
Jóózsf István #115 Melyik kifejezést nem értetted? A pótkocsis kiegészítőt, vagy a beállítócsavart? -
#114 Ezt most találtam a csőben, egy fan szemszögéből a nyári X CON (németül van, a csőfordító iszonyat). Talán van benne újdonság, az biztos szegény Bernd nagyon megőszült, az elején látszik az Egosoft bázis, hát én nagyobbnak képzeltem el. Egy mini fejlesztő csapat biztos elfér szűkösen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jóózsf István #113 Lerántottad rólunk a leplet! -
Z33noo #112 Nem enged rákeresni a topicra, mert minimum 3 karakternek kell lenni a névnek.
"X4: FOUNDATIONS, the long awaited sequel in the successful X series brings our most sophisticated universe SIMULATION ever. Manage an empire or EXPLORE space in first person. Fly every ship, TRADE and FIGHT to BUILD your empire with modular station construction and THINK"
Szóval a játék neve:
TADAAAAM
X4: Foundations
Létrehoztam egy másik topicot ilyedtemben, mert ezt nem találtam meg.
Kéretik ezt átnevezni ha lehetséges.... vagy maradhat rejtett is :D -
TokraFan #111 Ráadásul azt mondja, hogy az engine amit használnak, teljes multithreading supporttal rendelkezik (+Vulcan Api), vagyis a sokmagos konfigok végre nem csak dísznek lesznek jók. Kíváncsi leszek mit mutat majd a gyakorlatban a HP z620-on (16mag/32szál) -
TokraFan #110 Erről van szó! Visszatért a "hitem"...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.10.02. 21:42:12 -
#109 Részleteket látva, olyan érzésem az X 3, és a Rebirth irányítást egybeolvasztották, de még úgy is sok minden fog változni. Az építésnél is látszanak a rég elfelejtett technikák (pl. modul forgatás, egyből a Reunion jutott eszembe).
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.09.30. 03:58:32 -
mindero #108 ÁÁÁÁÁÁÁÁ pelenkát kell felvegyek flottairányítás ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Micsu #107 jó lesz -
#106 Ez így nagyon jól néz ki. Már engem is megvettek. :) -
kisiku #105 Nagyon tetszik, majd végig is nézem az egészet később, de ahogy István is mondja, már így is megvettek! :)
-
Jóózsf István #104 Még végig se néztem, de ezzel az építkezéssel már most megvettek!
Ami viszont aggaszt kissé: "Nincs ugróhajtómű, ÉS NEM IS LESZ!!!" (Azért várjuk ki a végét! A Borzon se volt...)
A Teleportálás rész kissé ködös egyelőre. Most akkor a világ másik végére is teleportálhatok? (meg kéne már tanulni rendesen ángélusul!) -
#103 Első ránézésre (csak belepörgettem) egy tartalmasabb videó az építkezésről
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.09.28. 23:14:51 -
mindero #102 Nekem a split, paranid, terran hajók jönnek be. Ha ezek meglesznek akkor nagy bajom nem lesz. -
tomonor #101 Engem is zavart valami a videón látható paranidokkal, mintha túl humanoidok lennének. Azért is voltam kíváncsi a Rebirth-re, hogy ott hogyan fogják megoldani a fajokat, ám be kellett érnem az argon-split-teladiakkal, akiket ugye nem volt nehéz kivitelezni. De úgy néz ki, csalódni fogok e tekintetben itt. -
Micsu #100 +1 -
#99 De akkor már jönne az ötlet, hogy én szeretnék a Boron fajjal kezdeni. És nem, mint ember, hanem, mint boron.
Mert ugye az X részek egyik sajátossága a több kezdési mód is.
Persze, ha kimarad, de kapok egy frankó játékot, akkor nem fogok csalódni ;) -
Gunslinger #98 A videóban látszik, hogy a Paranidok visszatérnek, ám valamivel kisebbnek tűnnek, mint a lore szerint. Amúgy ha nagyon akarnák a Boronokat meg tudnák oldani, elég lenne csak rádiós kommunikáció szintjén, ahogy a korábbi részekben. Egyébként a Boron hajók pont azért ekkorák, mert gyárilag dupla fedélzetesek. Van ugye az alap vízzel teli fedélzet a natív boronoknak és egy normál atmoszférás a többi faj számára. A játékban nyilván csak itt lehetne mozogni, pofon egyszerű lenne megoldani. Egyébként a boronok a speckó vizes szkafandereikkel tök jól tudnak bárhol mozogni. Szomorú leszek, ha kimaradnak. -
#97 Az Elite-tel az a legnagyobb bajom, hogy a történések angol nyelvű fórumokon vannak és senki nem fordítja magyarra.
Lehetne érdekes a dolog, de így, annyira nem. Ott volt pl. a Potter-es sztori, amiről hallottam valamit, de nem sokat, most itt vannak az idegenek, de azért a pár animációért még a mai napig nem mentem el a rendszerekbe.
Amúgy ott is a célt kell megtalálni. És mivel alapvetően online a játék, így a birodalom építés sokadmagunkkal kivitelezhető csak.
Azért van pár rendszer, amit kérésre neveztek el, mint Bigle Point vagy ott van Colonia, ami 20 ezer fényévre van a bubitól és szintén játékosok kérték. De van aki rendszer foglalásban segít valamelyik szuperhatalomnak és így az uralom is változik.
Szóval annyira nem unalmas, csak nem tudja az ember kiélni úgy a birtoklási és hódítási vágyát, mint a Reunion-ban.
Nekem a Rebirth már nagyon nem jött be, nem lehetett másik hajót vezetni. Legfőbbképp. A millió állomás lerakása meg nem volt elég csábító.
Az X4-et így már várom. És tényleg nem lesz baj, ha nem lesz MMO. Sőt, ennyi MMO mellett néha jó egy kis saját magunk önfeledt kikapcsolódása úgy, hogy biztos nem szól bele más játékos. -
TokraFan #96 Csak annyiból hasonlítom, mert műfajon belül tulajdonképpen nincs több játék, amivel akárcsak bármilyen szinten is összevethető lenne. Részleteiben mindegyik más, Elite-ből nekem nagyon hiányzik a birodalomépítés és a saját flották létrehozásának lehetősége. Tulajdonképpen csak repkedek és grindelek egy jobb hajóért, esetleg repuért, és ennyi. A küldetések kimerülnek egy excel táblázatban, ez még az X3 után is édeskevés.
SC-t meg nem tudjuk milyen lesz, de nyilván lélnygesen grandiózusabb, már csak a tervek alapján és a két stáb/rendelkezésre álló fejlesztési összeg közötti kölünbség okán is.
Az X4 töltheti be azt az űrt, amit számomra az X3 óta egyetlen játék sem adott meg. Tudtommal az X4 nem lesz MMO, amit én a magam részéről kifejezetten nem bánok...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.09.15. 12:10:12 -
#95 X4-ben lesz multi vagy még inkább online (mmo) mód? Ha nem akkor SC hasonlítás felesleges, mondjuk sztem amúgy is, X szériának nem igazán van ellenfele.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.15. 11:39:02 -
#94 SC-t szerintem az X8-is be fogja előzni..
Kíváncsi leszek rá hogy sikerül. Az ELIT teljesen más játék. Nem rosszabb de teljesen más. Nekem a Rebirthből hiányzott hogy változtassam a hajómat. Más típus, stb. A többi hibát leszámítva.. -
TokraFan #93 Az Ego fórumot olvasgatva tanultak -legalább is remélem-, a Rebirth-el kapcsolatos hibákból. De a kommentek is beszédesek. Van pl. egy poll, amiben arról lehet szavazni, hogy előrendelnéd-e a játékot. Csak meg kell nézni az igenek/nemek arányát, és a hozzájuk fűzött kommenteket. Elég jól kivehető, hogy az emberek többségét csak egyszer lehet átvágni a palánkon.
Valószínűleg nem túlzok ha azt mondom, konkrétan az Ego léte függ attól, milyen lesz az X4. Ezért én bízom benne, hogy nem követik el ugyanazokat a hibákat. Eddig úgy tűnik, más utat járnak és eddig ez tetszik. Persze még nagyon messze vagyunk, a lényeg a játékon lesz.
Valójában az Elite nem ellenfél, ez mára világosan kiderült. Marad az SC, amit viszont beelőzhetnek a megjelenéssel.. -
#92 min. 1 év
A videóban in game felvételek voltak, ellentétben anno a Rebirth videóval a bemutatásakor, úgyhogy van fény az alagút végén. -
#91 Kiváncsi vagyok mikorra készül el.. És mennyire lesz játszható.. -
kisiku #90 Királyos!Hol lehet előrendelni? -
TokraFan #89 X3-ban a kedvenc fajom volt a Boron. A hajók voltak a favorit, de mikor az XTM-ben először láttam meg Kingdom's End-ben a Boron shipyard-ot, azzal a zenével együtt percekig nem tértem magamhoz a gyönyörtől. -
Jóózsf István #88 Valljátok be, hogy gerjedtetek egyik-másik ellenkező (vagy épp azonos) neműre. Nekem speciel a járműveik tetszettek! -
TokraFan #87 Ők betennék, csak a faj sajátosságai miatt egyelőre nem látják át a technikai megvalósítás mikéntjét.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.09.14. 00:13:04 -
Micsu #86 nahát pont a boronok
szakadjanak meg -
TokraFan #85 Hajókat is modulosan lehet majd upolni, de kétlem, hogy ez hajó design-t jelent majd. Bar azt írjak, hogy a felszerelt modulok vizuálisan is láthatok lesznek, ez inkabb csak arra vonatkozik szvsz, hogy pl. látod majd a turret towert amit felpakoltal (előtte meg nem).
Boronok nem lesznek, az FPS mod miatt (nem lehet megoldani, hogy mittomen "úszva" közlekedjenek.