7248
Egosoft X4
-
#204 Szerintem jobban jársz ha rászoktatod a játékra, és az űrben egy esküvő , így mindketten jól jártok. -
Stormbird #203 -
Jóózsf István #202 Anélkül, hogy fogadatlan prókátort játszanék, Viku nem úgy nyomja, ahogy mi: Ha van két-három órája, akkor leül, hanem leül, és szökőévenként feláll pisilni...
Legalábbis az eddigi teljesítményéből én így számoltam!
Az meg nem a hosszú békés kapcsolat receptje, még húsz év házasság után sem! -
tomonor #201 Megy a kettő egyszerre is, hidd el. -
kisiku #200 Basszus, én meg építem a magánéletemet!
El kell döntenem, mi lesz a fontosabb: csodálatos párom vagy az X világ...mindegy, még nem házasodunk
-
TokraFan #199 Nem is tudtam, hogy Amigára is fejlesztettek. Ilyen régi cég az Ego? :-)
X4: Egy pöttyet nekem még túl "színes" a játék, ez már a Rebirth-nél se jött be. Lego érzést kelt. De ez legyen a legnagyobb baj vele...Érdeklődéssel várom a 20-át. -
Jóózsf István #198 Vannak hírek!
A képernyőmentések véglegesnek tűnnek. De majd biztos elmondják 20.-án! -
#197 Hat, erre mondtak ok, oke, oke, de nem akarnak "a" TES es FO sracok lenni, ki akarnak probalni valami ujat. Hatha egy urben jatszodo openworld jatek lesz az, eddig minden pletyka (ami nem theorycraft) egyre inkabb megerositi ezt. Egy honap mulva E3, hatha...
X sorozat, SC, Elite Beyond, NMS update, siman johetne hozzajuk barmi, olyan keves van beloluk :) (bar en mar annak is orulnek, ha a regi Origin fele WC sorozatot es spinoffjait kiadnak remastered verzioban) -
TokraFan #196 Nem lenne rossz, főleg, ha olyan szinten lenne szétmodolható, mint mondjuk a skyrim. De én attól tartok, hogy az open space stílus a Bethesdától olyan messze áll, mint Makó-Jeruzsálemtől. Bár ki tudja, reméljük a legjobbakat. Elvileg még idén megjelenik. -
#195 Annyit tudni rola, hogy teljesen onallo IP lesz, scifi kornyezetben, openworld stilusban, koze nem lesz a Fallouthoz vagy TES-hez. Arra tippel sok ember (nyilvan a hangsuly a tippen van), hogy hatha ezuttal elmozdulnak az egy vilagu "roghoz kotott" stilustol es lesz belole egy nyitott galaxissal rendelkezo elite/x/sc/freelancer/wc/barmi jatek. Mar csak a neve miatt is. Mast, az elso mondatot leszamitva nem tudunk rola. -
TokraFan #194 SC nagyon jónak tűnik, de még messze van a késztől és sajnos az is MMO lesz (az SP része pedig egy sztori alapú lineárisabb valami, nem sokban fog hasonlítani az X-re).
Bethesda játékáról nem tudni szinte semmit, de mivel alapvetően a Fallout "univerzumban" játszódik majd a hírek szerint, ez inkább egy scifi-sebb Fallout/Skyrim keverék lesz, ami nagyon jó is lehet, de ennek még annyi köze sem lesz majd az X-hez elvileg. -
#193 Majd jon az SC, vagy kesobb a Bethesda Starfieldje, azok hatha. Vagy azok sem... -
TokraFan #192 Nekem is pont ez az álmom, de soha nem fog megvalósulni...Még csak kísérletet sem látok rá évtizedek óta. Vagy ilyen Elite szerű üres és unalmas lehúzás van, vagy esetleg elmennek masszív multiplayer irányba, ahol rá van erőltetve a játékosra a közösségi "élmény", amitből én mondjuk köszönöm, nem kérek.
Minden második cég survival játékot fejleszt, úgy tűnik, ebben van üzlet. Pedig az NMS a bukása ellenére azt azért megmutatta, hogy pl. a felfedezés irányti vágyra és a SciFi vonalra elképesztő igény van, ahogy az általad említett Mass Effect is fergeteges eladásokat tudott felmutatni. Mégsem lép senki, ami érthetetlen. -
mindero #191 Mondjuk erre az X4nek meg lenne minden esélye, csak képtelenek egy épkézláb történetet írni hozzá. Pedig nem kéne nagy valamire gondolni, kéne 4-5 szimpi szereplő egy főgenya aztán mehetne a háború, dráma, haddelhad ármány és csábítás.
Csak sajnos mindig olyan gagyi lesz a főszáll. Az Xrebirth is akkor ért véget mikor kezdett érdekes lenni... -
Pares #190 Mind a kettő MMO, egészen más, mint amire én gondolok. -
#189 Ezt akarja az Elite meg az SC is.. csak nagyot akarnak harapni.. ez főleg az SC re igaz.. néha a kevesebb több. Egy űrszim játékban nem feltétlen kell szerintem fps.. -
Pares #188 Addig létezik Egosoft, amíg valaki, akinek sokkal több embere és erőforrása van, rá nem jön, hogy mekkora potenciál van egy ilyen játékban. Valószínűleg soha nem fog megvalósulni, de azért álmodozhatok róla... Gondoljatok bele egy olyan játékba, ami ötvözi az X-et egy történetközpontú RPG-vel (mint egy Mass Effect), amiben mindent meg lehet csinálni, amit az X-ben, de az opcionális fő történet, a küldetések és a karakterek (+ minden, amiben ezzel kapcsolatban az X-ek gyengék) A++ szinten vannak. Kb. mint egy Skyrim az űrben, csak a lóvásráláson túl saját céh alapításának lehetőségével, vár építéssel, komplex gazdasággal... Ráadásul az űr nem olyan, mint egy ország vagy földrész, aminek határai vannak, folyamatosan lehetne bővíteni új rendszerekkel is... -
TokraFan #187 Nagyon várom a játékot, nincs jelenleg semmi, amivel helyettesíteni tudom az X-et. Elite-t végleg letöröltem és nem is kerül vissza addig, amíg komolynak nevezhető tartalom nem kerül bele, az SC nagyon ígéretes, de még messze van a késztől. Nincs tehát alternatíva. -
Jóózsf István #186 Valójában, csak szuggggeráció volt részemről az Egó felé, mert nálam is naprakészek az információk! -
TokraFan #185 Naponta nézem az Ego honlapot, yt csatornát és egyebeket, de sehol semmi új hír. -
Jóózsf István #184 Nnnna! Repkedtem néhány órát és nem tudom megmondani, hogy mitől más a kép. Talán a fényekkel bánik másképp a két gyártó terméke, de hogy ettől jobb lenne, azt nem merném kijelenteni. Részemről téma lezárva.
Jöhetne már valami hírecske az Alapról, már csak azért is, mert ősszel gépet frissítek. Kellene egy kis megerősítés, hogy jobban viseljem lelkileg az anyagi vonzatát... :-)
-
kisiku #183 Egyetértünk.Nem tudom mi az, amiben más az Nvidia, de valahogy tök máshogyan néz ki a játék nvidia-n és Ati-n. Pedig ugyanazok a beállítások. Valahogy Nvidia-val "élesebb a kép". Nem vagyok grafikus, ezért nem tudom, hogy ez melyik beállításra vonatkozik, de biztos megvan a neve.
Ma már én sem tudom tesztelni, mert a munkahelyi és az otthoni gépem is nvidia-s.
p.s: ja elfelejtettem, hogy én a ribörsz-ről beszélek :D nehogy azt higgyétek, hogy nekem már meg van a fándésönsz :)
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2018.04.23. 15:11:43 -
Jóózsf István #182 OFF:
Az tegye fel a kezét, (Viku! Te már lendítheted is) Aki váltott már zöldről piros VGA-ra, vagy fordítva!
Most az tartsa is fent aki látott különbséget a két kártya képe között. Természetesen olyan különbségekre gondoltam ami nem a sebesség-teljesítmény javulás okán keletkezett.
A héten áttértem a zöld oldalra és mintha nem ugyanazt látnám. Sajnos nem tudom megfogalmazni, hogy mi más. Ezért rángattalak bele benneteket. -
TokraFan #181 Én újrakezdtem az X3AP-t, persze szét modolva. Nincs semmi más játék még mindig, ami képes hozni ezt az élményt. Elite-t végleg kipucoltam a gépről, SC még évekig nem jön. X4-ig marad az X3. -
kisiku #180 Hm, épp akartam kérdezni, hogy "gát eni nyúz ábáut dö káming eksz fór" ?
Ööö, magyarán: van valami új hír? Nagy a csend, ez jelentheti azt, hogy ezerrel dolgoznak az új részen vagy...de ebbe bele sem merek gondolni! -
Jóózsf István #179 Van kedvetek nosztalgiázni? -
nibron #178 elsőre értettem.:) amúgy nem is kell csodálkozni, mert még az eu-ról sem hallottak. nekünk rendszeresen felbontják az elektronikai csomagjainkat ami az eu-ból jön. aztán azzal, hogy összefogdosnak mindent, általában tönkre is vágják. az már alap, hogy a jön a csomag rajta 2cm-es piros betűkkel meg rajzzal, hogy tilos röntgenbe rakni, na mit gondolsz mi az első dolguk? na most ezek elég sokba kerülnek, és nem lehet őket perelni. legalábbis érdemlegesen nem. és ez az eu-n belül ahol nem is kellene foglalkozniuk vele, ha regisztrált cégektől jön a cucc. -
TokraFan #177 Ezért használtam idézőjelet! ;-) Árverés: Arról nem hallottak, hogy az USA-ban fillérekért lehet venni autókat árverésen. Ezért kérdőjelezték meg a számlát.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.01.26. 17:29:04 -
nibron #176 milyen régi szép idők? a vámhatóság most sem szól és hallottak már árverésről. nekem el is árverezték egyszer a cuccomat, mert nem értesítettek, én meg azt hittem elsüllyedt a hajó. úgy kell rendelni, hogy olyan szállító/posta hozza aki értesít.
egyébként nagyon kíváncsi vagyok rá, meg egy jó új x-el nagyon jó lenne már játszani de az biztos, hogy nem rendelem be előre, és nagyon jól tudom miért.xD -
TokraFan #175 A "régi szép idők". :-) De legalább egy kiváló -akkoriban- játékból volt 2db-od. :-)
OFF
Én egy amerikai kocsit hoztam be 92-ben, ami miatt a határon kis híján letartóztattak (nem volt vele semmi gond, csak a vámos szerint kizárt, hogy annyiért vettem amennyiről a számla szólt, pedig de...csak szerencsétlenek életükben nem hallottak még árverésről). Aztán fél évet állt a garázsban, mert nem tudtam levizsgáztatni. :-D (pedig nem is piros volt az index hanem sárga, de nem volt benne az un. "E" betű a lámpatestben, így szerintük nem volt szabványos). Más megoldás nem lévén, jó magyar szokás szerint, uram-bátyám elven sikerült csak forgalomba helyeztetni, kapcsolatok révén. Nagyon gáz. Na mindegy.
ON -
kisiku #174 Én anno a 2. részével jártam úgy, hogy megrendeltem németországból, mert itthon még nem lehetett kapni.
Akkoriban még nem voltunk "júniósok", nekem meg nem vót' visa kártyám, így manuális banki átutalással rendeltem meg.
Eltelt kb 2 hónap, és sehol semmi.Írtam az Ego-nak utánanéztek, és küldtek egy másikat, majd egyszer csak jön a fasza magyar postától/vámhivataltól egy levél, hogy vámolás alatt (!) van egy darab videokazetta (!!) a részemre, majd' két hónapja.
Szóval megjött, csak a prosztó hazai logisztika/stb elfelejtett szólni, az Ego meg elküldte még egyszer, érdekes mód, azt már nem vámolták el. Így kétszer is megvan nekem az X2 The threat... -
#173 Egy 4K-s optimalizáció kihagyása elég nagy badarság lenne tőlük.
Reméljük a legjobbakat.
Azt jó előjelnek tartom, hogy steam-en már ott van, így nem a konzolosokat célozzák meg elsősorban. Talán kapunk egy normális menü és hud kezelést.
Ami remélhetőleg nem fog hasonlítani az SC-re.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.01.25. 21:45:14 -
TokraFan #172 Akkor ti csináltátok jól, én annyira vártam, hogy még az utólag már egyértelműen gyanús jelekre sem figyeltem, és berendeltem elővételben. Mire észbe kaptam hogy mit vettem, már bőven túl voltam a 2órás refund határon. :)
2 évre rá már változott a véleményem, de mivel idővel a szemem részben megadta magát, már így sem tudtam igazán kiélvezni a játékot az apró betűk miatt, de ez már az én egyéni szocproblémám. Részben most is ezért várok ki, mert ha maradnak a 6pt-s fontok, akkor nem tudom mit fogok csinálni...bízom benne, hogy haladnak a korral skálázhatóság tekintetében is. -
mindero #171 Én is így csináltam :)
-
Jóózsf István #170 Magam részéről nem tartom akkora lutrinak az X4-et. Ha úgy jön ki a lépés, megveszem előre. Még spórolni is lehet vele némi aprót! -
#169 Na jó, kicsit korai volt a kijelentésem.
Az elővétel előnye az extrák, amikhez az ember jut, ezzel spórolva egy kicsit a későbbiekben.
A Rebirth esetén nagyon nagy szerencsém volt, mert míg steam-en tartotta az árát, addig egy otthoni játékkal foglalkozó áruháztól megvettem 3000 Ft-ért a dobozost, poszterrel. De ehhez kellett a hatalmas nagy megjelenés utáni bukás. Szerencsére lábra állt. -
TokraFan #168 Én a Rebirth után megfogadtam, hogy elővételben soha többet semmit nem veszek meg -azt még így vettem-. Gyakorlatilag ez az egy játék érdekel már csak, ennek ellenére megvárom az első beszámolókat. A digitális terjesztésében éppen az a jó, hogy tkp. nincs értelme az elővételnek, mert nem tud elfogyni mint a fizikai termék. inkább várok még 2 napot, ha nehéz is lesz. -
#167 Félkészből (EA) nekem nagyon kevés van és csak egyet nyüstöltem sokat. 800 órám benne van nekem is.
Voltak jó pillanatai, amikor egész jól játszható volt, de sajnos elértük a játék korlátjait és emiatt a multi sem az igazi, bár néha-néha azért belevágunk pár hónapra kíváncsiságból, hogy a heti frissítések mit javítottak, de általában mit rontottak.
Az X4-et már én is nagyon várom. Elővételben tuti megveszem. Ha mégis kiadnák EA-ban (bár nem hiszem), akkor is becsúszna a könyvtárba. -
mindero #166 Én is vettem meg pár EA-t de nem játszok velük, majd ha kész van. Minek szivassam magam félkész vackokkal, megunom mire lekészül. -
kisiku #165 Remélem ezt nem adják ki örli ekszesszben, mert ma jelenik meg a szábnótika (annyira jó fonetikusan!), én meg már 4 éve játszom a fost belőle, most hogy megjelenik, már rég meguntam és nem is kell.Beletoltam abba is 800 órát, úgy hogy én csak hibás és félkész dolgokat láttam, tomboltam, jelentettem, ötleteket adtam és segítettem.
Úgyhogy maradjunk annál, hogy csak fejlesszék, nem akarom látni és kipróbálni sem. Legyen az öröm, a "váóó" érzés egyszeri, illetve készüljünk rá.
Az EA játékok vásárlásával csak támogatni akarom a fejlesztőket, de jó ez így, ne is lássam, csak ha kész!
Hogy miért írom ezt ide?Mert nem lehet még az X4-ről beszélni...